• Uncle Buck " >
  Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

  Laatst bekeken artikelen:
  General Says Hell Yeah! - Gluecifer
  Epiphany - T Pain
  I'll Fly Away: Live from New Orleans -
  Believe Pd - Crematory
  Viva Maria! - Poldo Bendandi
  Obra Completa De 1976 A.. - Djavan
  Evita 'Highlights' - Musical
  Big Showdown -
  Alien Anthology Facehugger Box - Sigourney Weaver
  Twinaleblood - Pyogenesis
  Barging Round Britain.. -

  Nieuwe muziek op de site in:
  Blues
  Cabaret & Komedie
  Children & Juvenile
  Country
  Dance
  Diversen
  Documentaires
  Folk
  Jazz
  Kind & Jeugd
  Klassiek
  Literature
  Muziek|Klassiek & Jazz
  Muziek|Pop & Rock
  Nederlandstalig
  New Age
  Pop
  R&B & Soul
  Rap & Hip Hop
  Reggae
  Religieus
  Religion & Spirituality
  Rock & Alternative
  Romantiek & Drama
  Soundtracks & Musicals
  Wereldmuziek

  Nieuwe films op de site in:
  Actie & Avontuur
  Animatie
  Arts & Culture
  Country
  Dance
  Diversen
  Documentaires
  Erotiek
  Filmhuis & Internationaal
  Jazz
  Kind & Jeugd
  Kinderen & Familie
  Klassiek
  Komedie
  Muziek|Klassiek & Jazz
  Muziek|Pop & Rock
  Muziek|Speelfilms & Musicals
  Nederlands
  Nederlandstalig
  Pop
  Rap & Hip Hop
  Religieus
  Rock & Alternative
  Romantiek & Drama
  Scifi, Fantasy & Horror
  Soundtracks & Musicals
  Televisie
  Thrillers & Crime
  Vrije tijd & Gezondheid
  Vrije tijd, Sport & Lifestyle
  Wereldmuziek

  Nieuwe games op de site in:
  Dataopslag
  Elektronisch Speelgoed
  Game Boy Advance
  GameCube oud
  Kinderen
  Nintendo 3DS
  Nintendo DS
  PC
  PlayStation 2
  PlayStation 3
  Playstation 4
  PSP
  PSP2
  Wii
  Wii U
  Xbox
  Xbox 360
  Xbox 720
  Xbox One

  John Candy Collection (Import) - John Candy, Richard Pryor, Dan Aykroyd, Macaulay Culkin, John Belushi, Carrie Fisher


  John Candy Collection (Import) Titel: John Candy Collection (Import)
  Artiest(en)/
  Acteur(s):
  John Candy Meer...
  Richard Pryor Meer...
  Dan Aykroyd Meer...
  Macaulay Culkin Meer...
  John Belushi Meer...
  Carrie Fisher Meer...
  Categorie: Komedie
  Subcategorie: Actie & Avontuur
  Uitgever: John Candy
  Director(s):
  Type: Film
  Aantal disks: 5 disks
  Releasedatum: 12-11-2007
  Editie: Dvd
  EAN: 5050582508901
  Toevoegen aan collectie
  Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

  Deel dit via:

  Omschrijving John Candy Collection (Import) - John Candy, Richard Pryor, Dan Aykroyd, Macaulay Culkin, John Belushi, Carrie Fisher:  • Uncle Buck (1989)

  In deze komedie van John Hughes speelt John Candy de rol van de gemakzuchtige, goedgehumeurde vrijgezel die vanwege een familiecrisis plotseling zijn neef en nichtjes onder zijn hoede krijgt. De vrolijke oom Buck heeft totaal geen kaas gegeten van het gezinsleven en weet met zijn stevige maaltijden en vernieuwende methode om de was te doen zijn jonge familieleden Miles en Maizy al gauw voor zich te winnen. Zijn zorgeloze manier van doen valt echter niet bij iedereen in de smaak, vooral niet bij zijn nichtje Tia (Jean Kelly), een opstandige tiener, en zijn ongeduldige vriendin Chanice (Amy Madigan). Oom Buck is wel de laatste die je zou vragen om op je kinderen te passen. Maar met een beetje geluk en een flinke dosis liefde doet hij iedereen versteld staan in deze hartverwarmende familiekomedie.


  • The Great Outdoors (1988)

  Autoverkoper Candy uit Chicago gaat met zijn gezin op zomervakantie in de koele naaldbossen van Wisconsin. Ze vertoeven in een verafgelegen blokhut aan een meer. Net op het moment dat Candy enige amoureuze avances wil maken naar zijn vrouw Faracy om de verloren schade in te halen, als gevolg van het hectische stadsleven, verschijnt zijn Serafijn Lampionachtige zwager Aykroyd (inclusief zijn ergerlijke aanhang) zonder uitnodiging ten tonele. De vakantie wordt verpest; dat is ook met de film gebeurd, want het is een zoutloze en rommelige komedie. Scenario van John Hughes die een ondermaats script heeft afgeleverd en voor de gelegenheid uitvroerendproducent was. Camerawerk van Ric Waite.


  • Brewster's Millions (1985)

  Montgomery Brewster (pryror) is een mislukte honkbalspeler die ontdekt dat hij de enige levende erfgenaam is van een excentrieke multimiljonair ( Hume Cronyn). Monty kan maar liefst 300 miljoen dollar erven, maar alleen als hij 30 miljoen dollar kan uitgeven in één enkele maand zonder dat hij er iets aan overhoudt. Lukt dat niet, dan krijgt hij niets. John Candy, Lonette McKee en Stephen Collins staan klaar om Pryror te helpen bij het over de balk gooien van de buit.


  • Going Berserk (1983)

  Een ontzettend onzinnige komedie over de pech die een jong uilskuiken (Candy) achtervolgt, terwijl hij op het punt staat de dochter van een patserige senator te trouwen.


  • The Blues Brothers (1980)

  Na zijn vrijlating uit de gevangenis gaat Jake Blues met zijn broer Elwood op bezoek in het weeshuis waar ze door nonnen zijn grootgebracht. Daar horen ze dat de bijdrage van de kerk is stopgezet en dat het gebouw verkocht zal worden als de onroerendgoedbelasting niet binnen 11 dagen betaald is. De broers besluiten het geld bij elkaar te halen door nog eenmaal met hun bluesband een groot optreden te verzorgen. En ook al zijn ze op een goddelijke missie, ze maken al heel snel tal van vijanden.


  • Beeld: : 4:3, 1:1.85 (17:9) Theatrical Widescreen

  • Geluid: Dolby Digital 2.0

  • Taalkeuze: Engels

  Meer van John Candy:

  JFK (2DVD)(Special Edition) JFK (2DVD)(Special Edition)
  7321931185349
  JFK, Oliver Stones krachtige film over de schoten die de wereld rondgingen en het mysterie waarin ze nog steeds gehuld zijn, is een van de meest provocerende films van onze tijd. Het was niet alleen een enorm kassucces, maar hij was ook goed voor talrijke prijzen, en kon op veel bijval van de critici rekenen. Bovenal speelde de film echter een belangrijke rol in het nationale debat dat leidde tot het aannemen van de Assassination Materials Disclosure Act van 1992. Voor deze exclusieve DVD-editie voegde regisseur/co-auteur Stone 17 minuten materiaal toe aan dit Oscarwinnend pareltje, en bracht nieuwe spanning in de mozaïek van Jim Garrisons turbulente onderzoek naar de moord op John F. Kennedy.
  Geen plaatje beschikbaar The Blues Brothers (Bluray)
  5050582951103
  Doorspekt met wereldberoemde namen werd 'The blues Brothers' een swingende klassieker. Wereldberoemde namen als John Candy, Ray Charles, Aretha Franklin en zelfs Steven Spiegberg maakten 'The Blues Brothers' onder leiding van regisseur John Landis (Beverly Hills Cop) tot een ware klassieker. Wanneer Jake en Elwood Blues koste wat het kost hun oude muziekband weer bij elkaar willen brengen, is niet iedereen het met hun wilde gedrag eens. Politie, nazi's en een zeer geheimzinnige vrouw zijn vastbesloten het tweetal voorgoed de mond te snoeren...!
  Geen plaatje beschikbaar Spaceballs (2DVD)(Special Edition)
  8712626025665
  Koning Roland van de planeet Druidia probeert zijn dochter Prinses Vespa uit te huwelijken aan Prins Valium. Helaas wordt Vespa gekidnapt door de Spaceballs, die een enorme som losgeld aan Roland vragen. De koning besluit een groot geldbedrag aan Lone Star te geven om hem over te halen om Vespa te redden. Wat volgt is een parodie van een boel SF-films, vooral Star Wars.
  Heavy Metal 2000: Louder And Nastier Than Ever Heavy Metal 2000: Louder And Nastier Than Ever
  8712609028584
  F.A.K.K. is een universele waarschuwing voor alle ruimtereizigers. F.A.K.K. staat voor extreem gevaar veroorzaakt door verschillende organische stoffen. Het is ook de naam van een planeet. Nu is het de naam van een vrouw die zichzelf heeft vernoemd naar de wereld waarvan ze hield, maar die compleet verwoest is. Met wraak als haar motto, liefde in haar hart en twee volautomatische geweren is F.A.K.K. een genadeloze wreekster met een dodelijke missie.
  Planes, Trains And Automobiles Planes, Trains And Automobiles
  8714865556030
  Steve Martin en John Candy in een weergaloze komedie van John Hughes. Als Neal voor het weekend naar zijn gezin wil vertrekken, loopt alles in het honderd. Zijn vliegtuig wordt tot landen gedwongen vanwege een sneeuwstorm en hij krijgt de hopeloze kletskous Del Griffith (John Candy) op zijn nek. Ondanks heftige protesten belandt Neal in een waanzinnig komische spiraal van gebeurtenissen.
  Taal: Engels, Duits
  Ondertiteling: Nederlands, Engels, Duits, Deens, Noors, Fins, Arabisch, , Pools,
  Geluid: Dolby Digital 5.1
  Beeld: 16:9 (Aspect Ratio 1,78 : 1)
  Extra's: Bioscooptrailer
  Nothing But Trouble Nothing But Trouble
  7321931120685
  Grappen en grollen met een komisch kwartet Chevy Chase, Demi Moore, John Candy en Dan Aykroyd kietelen de lachspieren in deze krankzinnige komedie (geschreven en geregisseerd door Aykroyd), die nog meer huiveringwekkende humor bevat dan Beetlejuice. Welkom in Valkenvania, een sinistere plek voor snelheidsovertreders. Het yuppenstel Chase en Moore komt hier terecht als ze een verkeerde afslag van de snelweg nemen. Na een onbeduidende verkeersovertreding sleept de politieagent van Valkenvania (Can...
  Brewster's Millions Brewster's Millions
  3259190358799
  In deze knotsgekke komedie krijgt Montgomery Brewster (Richard Pryor) de kans om een miljoenen erfenis in de wacht te slepen. Er is echter een voorwaarde, hij moet in 30 dagen tijd 30 miljoen dollar uitgeven zonder maar een dollar terug te verdienen! Met behulp van zijn maat Spike (John Candy) gooit Brewster al snel al zijn remmen los om het geld over de balk te smijten. Aan de andere kant doet een andere erfgenaam, die gebaat is bij het mislukken van Brewster's opdracht, er alles aan om Brewster geld te laten verdienen.
  Geen plaatje beschikbaar Home Alone 1 & 2
  8712626064022
  - Home alone: Het zal je maar gebeuren! Je ouders gaan op vakantie en ze laten jou achter in dat grote huis! Als er dan ook nog inbrekers het op het huis hebben voorzien, heb je de poppen aan het dansen. Maar onze kleine held Kevin (Maccaulay Culkin) weet wel raad met deze boeven. De twee inbrekers hebben geen verweer tegen de slimme valstrikken die Kevin voor ze klaar heeft staan.

  - Home alone 2: Goed nieuws voor Kevin McCallister (Macaulay Culkin): hij gaat op vakantie naar New York! Het slecht...
  Only The Lonely Only The Lonely
  8712626020530
  Danny Muldoon (John Candy), een politieagent uit Chicago, woont nog steeds bij zijn dominante moeder Rose (Maureen O'Hara). Hij ontmoet Theresa Luna (Ally Sheedy), wiens vader de eigenaar is van de plaatselijke begrafenisonderneming, en wordt verliefd op haar. Vanzelfsprekend heeft zijn moeder bezwaar tegen de relatie en Danny en Theresa moet óf haar bezwaren negeren óf een punt achter hun romance zetten. ONLY THE LONELY betekende na 20 jaar afwezigheid op het witte doek de comeback van Maureen O'Hara en werd geregisseerd en geschreven door Chris Columbus (Home Alone, Harry Potter).
  Canadian Bacon Canadian Bacon
  8717438130590
  Geconfronteerd met dalende waarderingscijfers en ontevreden wapenfabriekanten, besluit de President van de VS om een nieuwe Koude Oorlog in het leven te roepen…met Canada!
  Na een bombardement aan mediapropaganda verliezen de Amerikanen geen tijd en verbranden symbolisch hun schaatsen en boycotten massaal de Canadese ahornstroop.
  Maar wanneer de stuntelige Amerikaanse sheriff Boomer (Candy) en zijn overgevoelige hulpsheriff Honey besluiten om de zaken in eigen hand te nemen en een preventieve aanval uitvoeren, blijken zij al snel verwikkeld te zijn geraakt in een hilarisch internationaal incident dat wel een beetje al te dichtbij komt!
  Canadian Bacon Canadian Bacon
  8712626030195
  Geconfronteerd met dalende waarderingscijfers en ontevreden wapenfabriekanten, besluit de President van de VS om een nieuwe Koude Oorlog in het leven te roepen…met Canada!
  Na een bombardement aan mediapropaganda verliezen de Amerikanen geen tijd en verbranden symbolisch hun schaatsen en boycotten massaal de Canadese ahornstroop.
  Maar wanneer de stuntelige Amerikaanse sheriff Boomer (Candy) en zijn overgevoelige hulpsheriff Honey besluiten om de zaken in eigen hand te nemen en een preventieve aanval uitvoeren, blijken zij al snel verwikkeld te zijn geraakt in een hilarisch internationaal incident dat wel een beetje al te dichtbij komt!
  Geen plaatje beschikbaar Blues Brothers
  5050582037852
  Doorspekt met wereldberoemde namen werd 'The blues Brothers' een swingende klassieker. Wereldberoemde namen als John Candy, Ray Charles, Aretha Franklin en zelfs Steven Spiegberg maakten 'The Blues Brothers' onder leiding van regisseur John Landis (Beverly Hills Cop) tot een ware klassieker. Wanneer Jake en Elwood Blues koste wat het kost hun oude muziekband weer bij elkaar willen brengen, is niet iedereen het met hun wilde gedrag eens. Politie, nazi's en een zeer geheimzinnige vrouw zijn vastbesloten het tweetal voorgoed de mond te snoeren...!

  • Taal: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans

  • Geluid: Dolby Digital 5.1

  • Beeld: 16:9 (Aspect Ratio 1,85 : 1)

  • Ondertiteling: Engels, Nederlands, Frans, Portugees, Deens, Fins, Noors, Duits, Hongaars, Pools
  Cool Runnings Cool Runnings
  8711875954276
  One Dream. Four Jamaicans. Twenty Below Zero. Cool Runnings is een waanzinnig leuke komedie die is geinspireerd door het ware verhaal van het eerste Olympische bobsleeteam van Jamaica. Deze vier onwaarschijnlijke atleten hadden een onwerkelijke droom. Met behulp van een ex-kampioen als hun trainer verruilen vier Jamaicanen hun zonnige eiland voor de kou om mee te doen aan de Olympische Winterspelen en een gouden medaille te winnen voor een sport waar ze niets van afweten - bobsleeracen! In deze komedie zult u dit team lang en heel hard toejuichen!

  Beeld: 16:9
  Taal/Geluid: 2.0 Dolby Surround: Engels/Frans
  Ondertiteling: Engels/Nederlands
  Geen plaatje beschikbaar Wagon'S East
  8713045216375
  Een groep kolonisten die ooit vol goede moed het Wilde Westen tegemoet ging, besluit weer oostwaarts te gaan. Natuurlijk moet er wél iemand de leiding hebben over het konvooi huifkarren… Dronkenlap John Harlow (John Candy in zijn allerlaatste glansrol) zal dat varkentje wel even wassen. Eenmaal onderweg dient de eerste aanval van de Indianen zich al snel aan, maar als de aanvallers de reisbestemming horen, besluiten ze de kolonisten maar een handje te helpen. Deze hulp blijkt zeer welkom, daar z...
  Volunteers Volunteers
  5050582475159
  Lawrence Whatley Bourne III (Tom Hanks), is een onervaren jongeman van goede afkomst. Hij moet het land ontvluchten om aan dreigende schuldeisers te ontkomen. Daarom stapt hij op een 'Peace Corp'-vlucht naar zuidoost Azië waar hij wordt gevraagd om een brug te bouwen voor de plaatselijke dorpsbewoners. Maar de brug zorgt voor wel hele speciale hebzucht bij de plaatselijke tegenstanders… Lawrence en Tom Tuttle van Peace Corps (John Candy), de mooie Beth Wexler (Rita Wilson) en At Toon (Gedde Watanabe) moeten er proberen achter te komen wat de beste oplossing is voor de dorpsbewoners… en voor zichzelf.
  Toon alles van John Candy

  Meer van Richard Pryor:

  Wiz, The Wiz, The
  5050582512717
  Het magische Land van Oz swingt de pan uit in deze spectaculaire musical gebaseerd op het Broadway kassucces. In deze Motown-productie is Dorothy een verlegen kleuterjuf uit Harlem. Tijdens een hevige sneeuwstorm gaat ze op zoek naar haar verloren hond Toto en wordt ze meegevoerd naar een sprookjesland waar ze de gele weg moet volgen. Regisseur Sidney Lumet (Serpico, Murder on the Orient Express) wilde meer dan alleen maar de theaterproductie verfilmen en toverde New York City om in het magische...
  Wattstax Wattstax
  7321932751444
  "Watcha see is Watcha Get", zegt het openingsnummer. In 1972 werd in Los Angeles een spectaculair concert gehouden, bijgewoond door meer dan 100.000 mensen en aangekondigd als het "zwarte Woodstock". Wattstax is de dynamische filmregistratie van dit evenement en er valt genoeg te zien en te halen. De vitaliteit van de optredens spat van het scherm. De impressies uit de wijk bieden inzicht in een tijdsbeeld, waarin zowel de trots als de pijn van de bewoners tot uitdrukking komen. Het komische com...
  Legends Of Comedy Legends Of Comedy
  0706442366628
  Stir Crazy Stir Crazy
  8712609035056
  Gene Wilder en Richard Pryor...twee van Amerika's meest waanzinnige humoristen maken er, in een alles of niets poging er het beste van te maken, een komische stoeipartij van. Wilder (schrijver) en Pryor (acteur) zitten zonder werk en centen. Ze besluiten genoeg te hebben van Broadway en hun roem en fortuin in het Zuiden te grijpen.

  Onder-weg gedwongen werk aan te nemen als zingende en dansende 'spechten' die reclame maken voor een bank. Echter, rotzakken stelen hun spechtpakken om er diezelfde b...
  Geen plaatje beschikbaar California Suite
  8712609755435
  Vier paren komen uiteenlopende redenen naar Beverly Hills. Een gescheiden vrouw, een ex-echtgenoor, een actrice en haar man, twee dokters en een goedgemuste dronkelap. Er ontstaan hilarische situaties wanneer ze elkaar ontmoeten.
  Mike Marino New Jersey's Bad Boy Of Comedy Mike Marino New Jersey's Bad Boy Of Comedy
  8717496852212
  In een wereld waarin alles "politiek correct" moet zijn, heb je soms iemand nodig die je verteld hoe de vork in de steel zit. Mensen van alle rangen en standen zijn gek op deze Italiaanse Amerikaan. Met zijn heerlijke accent neemt hij je mee naar de meest bizarre situaties. Een maffioso als Amerikaanse president die alle problemen oplost, mensen met een slechte adem of familieruzies, Mike Marino breekt de tent compleet af met zijn trotse Italiaanse kijk op het leven en "recht door zee" mentaliteit.

  Marino houdt je met zijn geweldige gevoel voor humor aan de buis gekluisterd!

  Live opgenomen in het befaamde Paramount Theatre in Asbury's Park.


  • Beeld: 4:3

  • Geluid: Dolby Stereo

  • Taalkeuze: Engels

  • Ondertiteling: Nederlands

  • Extra's:

  De weg naar Asbury Park
  Mike Marino New Jersey's Bad Boy Of Comedy Mike Marino New Jersey's Bad Boy Of Comedy
  8717496852212
  In een wereld waarin alles "politiek correct" moet zijn, heb je soms iemand nodig die je verteld hoe de vork in de steel zit. Mensen van alle rangen en standen zijn gek op deze Italiaanse Amerikaan. Met zijn heerlijke accent neemt hij je mee naar de meest bizarre situaties. Een maffioso als Amerikaanse president die alle problemen oplost, mensen met een slechte adem of familieruzies, Mike Marino breekt de tent compleet af met zijn trotse Italiaanse kijk op het leven en "recht door zee" mentaliteit.

  Marino houdt je met zijn geweldige gevoel voor humor aan de buis gekluisterd!

  Live opgenomen in het befaamde Paramount Theatre in Asbury's Park.


  • Beeld: 4:3

  • Geluid: Dolby Stereo

  • Taalkeuze: Engels

  • Ondertiteling: Nederlands

  • Extra's:

  De weg naar Asbury Park
  Geen plaatje beschikbaar Superman III (1DVD) (Special Edition)
  7321931868525
  Hoe konden de epische verhaallijn van Superman: The Movie en de spectaculaire gevechten van Superman II nog verbeterd worden? Het antwoord ziet u in Superman III, waarin de superheld het aan de stok krijgt met de dolgedraaide computerwizard Gus Gorman (Richard Pryor). Met zijn toetsenbord als wapen laat hij Superman meer eentjes en nulletjes zien dan hem lief is. Christopher Reeve herneemt niet alleen zijn succesvolle superrol, maar diept ook Supermans menselijke kant - als journalist Clark Kent...
  Geen plaatje beschikbaar See No Evil, Hear No Evil
  8712609029420
  Dave en Wally beheren samen een krantenkiosk. Alles loopt op rolletjes totdat er een man vlak voor hun winkeltje wordt vermoord. Dan beginnen de problemen. Dave heeft niets gehoord, want hij is doof. Wally heeft niets gezien want hij is blind. Het enige wat Dave zich kan herinneren is een paar fraaie damesbenen, wally rook een wolk parfum. De politie verdenkt echter een moordduo, de een is blind, de ander is doof. Ze weten al snel uit de gevangenis te ontsnappen en gaan op zoek naar de mysterieuze vrouw. Daarbij worden ze achtervolgd door de hele New Yorkse politiemacht en de moordenaars. Een klopjacht met vele komische verwikkelingen begint..
  Brewster's Millions Brewster's Millions
  3259190358799
  In deze knotsgekke komedie krijgt Montgomery Brewster (Richard Pryor) de kans om een miljoenen erfenis in de wacht te slepen. Er is echter een voorwaarde, hij moet in 30 dagen tijd 30 miljoen dollar uitgeven zonder maar een dollar terug te verdienen! Met behulp van zijn maat Spike (John Candy) gooit Brewster al snel al zijn remmen los om het geld over de balk te smijten. Aan de andere kant doet een andere erfgenaam, die gebaat is bij het mislukken van Brewster's opdracht, er alles aan om Brewster geld te laten verdienen.
  Critical Condition Critical Condition
  8714865559772
  Symptomen: acute prikkeling van de lachspieren en heftig schuddebuiken. Diagnose? Pryor speelt een crimineel die doet alsof hij gek is om uit de gevangenis te blijven. Hij komt op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis terecht en dan begint de gekte pas goed, als hij tijdens een stroomuitval ontsnapt en zich als dokter verkleedt. Op de een of andere manier brengt Pryor orde in de chaos, zelfs als hij onorthodoxe lichamelijke onderzoeken doet, een baby ter wereld helpt en een helikopter al...
  Silver Streak Silver Streak
  8712626024095
  In dit wilde komedieavontuur raakt de treinreiziger George Caldwell (Gene Wilder) door een romantisch avontuurtje met een wulpse secretaresse (Jill Clayburgh) verstrikt in een Hitchcock-achtige moordintrige. George en een gemoedelijke kruimelcrimineel (Richard Pryor) slaan de handen in elkaar en halen de meest wilde capriolen uit in de trein, slaapcabines, bars en restauratiewagens om uit handen te blijven van de handlangers van de moordenaar, FBI-agenten en een reeks andere hilarische personages.
  Richard Pryor Richard Pryor
  8718754400183
  Richard Pryor, waarschijnlijk is hij de grootste en meest geïmiteerde stand-up comedian uit de geschiedenis. Genoemd om zijn typetjes, onderwerpen en “in your face” taalgebruik. Hij is met recht de “Godfather of stand up”.
  Deze 2 dvd special edition is een selectie van zijn beste en mooiste tv momenten, zijn leukste typetjes en al zijn legendarische grappen. Met maar liefst meer dan vier uur humor van de bovenste plank, is dit een absolute must voor iedere comedy liefhebber!
  Richard Pryor Richard Pryor
  8718754400183
  Richard Pryor, waarschijnlijk is hij de grootste en meest geïmiteerde stand-up comedian uit de geschiedenis. Genoemd om zijn typetjes, onderwerpen en “in your face” taalgebruik. Hij is met recht de “Godfather of stand up”.
  Deze 2 dvd special edition is een selectie van zijn beste en mooiste tv momenten, zijn leukste typetjes en al zijn legendarische grappen. Met maar liefst meer dan vier uur humor van de bovenste plank, is dit een absolute must voor iedere comedy liefhebber!
  Geen plaatje beschikbaar Harlem Nights
  8714865556818
  Drie generaties legendarische komieken schitteren in dit verhaal over nachtclubeigenaar Sugar Ray (Richard Pryor) en zijn zoon Quick (Eddie Murphy) die voor het behoud van hun zaak tegen een gevaarlijke gangster en een corrupt politieapparaat. Harlem Nights is een film vol actie en humor.
  Toon alles van Richard Pryor

  Meer van Dan Aykroyd:

  House Of Mirth House Of Mirth
  8713423554433
  Hoe ver ga je in een wereld vol meedogenloze huichelarij en perverse moraal, om de enige van wie je houdt van de totale ondergang en vernedering te redden? Lily Bart, een mooie jonge vrouw uit de betere kringen ziet zichzelf langzaam afglijden naar sociale verachting en armoede. Ze moet zich staande houden tegen gehaaide opportunisten en moreel bankroet. Haar enige kans om te overleven is te ontkomen aan de verdorvenheid van haar milieu, dat ze veracht, maar ook zo nodig heeft. Om zichzelf te redden van de financiele ondergang moet ze de enige man waarvan ze ooit gehouden heeft verraden.
  Grosse Point Black Grosse Point Black
  7321931345255
  Grosse pointe blank is een geestige komedie met in de hoofdrol John Cusack (Con Air, The Grifters). Zowel door de critici als door het publiek is de film enthousiast onthaald vanwege het bizarre plot en de oneerbiedige galgenhumor! In tegenstelling tot zijn vrienden van de middelbare school, die stuk voor stuk een respectabel beroep hebben, heeft Martin Blank (John Cusack) voor een lucratieve carrière als huurmoordenaar gekozen. Na 10 jaar heeft het vak echter zijn aantrekkingskracht verloren. M...
  Grosse Point Black Grosse Point Black
  7321931345255
  Grosse pointe blank is een geestige komedie met in de hoofdrol John Cusack (Con Air, The Grifters). Zowel door de critici als door het publiek is de film enthousiast onthaald vanwege het bizarre plot en de oneerbiedige galgenhumor! In tegenstelling tot zijn vrienden van de middelbare school, die stuk voor stuk een respectabel beroep hebben, heeft Martin Blank (John Cusack) voor een lucratieve carrière als huurmoordenaar gekozen. Na 10 jaar heeft het vak echter zijn aantrekkingskracht verloren. M...
  GHOSTBUSTERS 1 & 2 (2 PACK) GHOSTBUSTERS 1 & 2 (2 PACK)
  8712609642674
  - Ghostbusters 1: Drie wetenschappers verliezen hun baan bij de universiteit van New York, waar ze het occulte bestudeerden. Ze besluiten om zich voortaan te verhuren als Ghostbusters en zich bezig te gaan houden met het vangen van allerlei soorten spoken en geesten. Wanneer ze een portaal naar een andere dimensie ontdekken is het aan de Ghostbusters om New York te redden van een verschrikkelijke verschijning...

  - Ghostbusters 2: De Ghostbusters zijn terug en deze keer vechten ze tegen 400.000 li...
  GHOSTBUSTERS 1|2|3 (2016) (UV) (3 PACK) GHOSTBUSTERS 1|2|3 (2016) (UV) (3 PACK)
  8712609641769
  - Ghostbusters 1: Drie wetenschappers (Bill Murray, Dan Aykroyd Harold Ramis) verliezen hun baan bij de universiteit van New York, waar ze het occulte bestudeerden. Ze besluiten om zich voortaan te verhuren als Ghostbusters en zich bezig te gaan houden met het vangen van allerlei soorten spoken en geesten. Wanneer ze een portaal naar een andere dimensie ontdekken is het aan de Ghostbusters om New York te redden van een verschrikkelijke verschijning...

  - Ghostbusters 2: De Ghostbusters zijn terug ...
  GHOSTBUSTERS 1|2|3 (2016) (UV) (3 PACK) GHOSTBUSTERS 1|2|3 (2016) (UV) (3 PACK)
  8712609643794
  - Ghostbusters 1: Drie wetenschappers (Bill Murray, Dan Aykroyd Harold Ramis) verliezen hun baan bij de universiteit van New York, waar ze het occulte bestudeerden. Ze besluiten om zich voortaan te verhuren als Ghostbusters en zich bezig te gaan houden met het vangen van allerlei soorten spoken en geesten. Wanneer ze een portaal naar een andere dimensie ontdekken is het aan de Ghostbusters om New York te redden van een verschrikkelijke verschijning...

  - Ghostbusters 2: De Ghostbusters zijn terug ...
  Into The Night Into The Night
  5050582201956
  Ed Okins leven verloopt niet op rolletjes. Hij heeft last van slapeloosheid, zijn vrouw bedriegt hem en z'n baan is saai. Op een avond gaat hij een eindje rijden door L.A. en hij komt terecht in de parkeergarage van het vliegveld. Dan springt er opeens een mooie jonge vrouw bovenop zijn motorkap en smeekt om zijn hulp. Dit is het begin van een achtervolging door de nacht.
  Susan's Plan Susan's Plan
  8713423553801
  De gescheiden en wraakzuchtige Susan (Natassja Kinski) beraamt een moord op haar ex-man Paul (Adrian Paul) en vraagt haar minnaar Sam (Billy Zane) haar te helpen om zo de royale levensverzekering op te strijken. Sam rekruteert op zijn beurt twee onhandige 'losers' Steve en Bill ie er slechts in slagen Paul in het ziekenhuis te laten belanden. Steve en Bill nemen Bob (Dan Aykroyd), een fietser met een duister verleden en een drankprobleem, in de arm om hun vuile werk af te maken. Ook Betty een w...
  Ghostbusters Ghostbusters
  8712609037081
  Drie wetenschappers (Bill Murray, Dan Aykroyd Harold Ramis) verliezen hun baan bij de universiteit van New York, waar ze het occulte bestudeerden. Ze besluiten om zich voortaan te verhuren als Ghostbusters en zich bezig te gaan houden met het vangen van allerlei soorten spoken en geesten. Wanneer ze een portaal naar een andere dimensie ontdekken is het aan de Ghostbusters om New York te redden van een verschrikkelijke verschijning...
  GHOSTBUSTERS (SOS FANTÔMES) (POPART) GHOSTBUSTERS (SOS FANTÔMES) (POPART)
  8712609649581
  Maak je klaar voor deze klassieke komedie! Wanneer de dwaze, speelse college professoren Peter Venkman (Bill Murray), Raymond Stantz (Dan Aykroyd) en Egon Spengler (Harold Ramis) hun baan verliezen aan de universiteit, besluiten ze om freelance huizen spookvrij te gaan maken met een nieuwe spookverwijderservice. Zodra ze hun deuren openen, wordt hun eerste taak het redden van de mooie celliste Dana Barrett (Sigourney Weaver) en haar sullige buurman Louis Tully (Rick Moranis), die per ongeluk de poorten van de hel hebben geopend... recht in hun eigen appartementsgebouw!
  Behind The Candelabra Behind The Candelabra
  8715664117750
  Voor Elvis, voor Elton John, Madonna en Lady Gaga was er Liberace: virtuoos pianist, waanzinnig entertainer en flamboyante ster van tv en toneel. Liberace (Michael Douglas) stond synoniem voor 'showmanship', extravagantie en kandelaren. Een wereldberoemd performer met een unieke flair die hem geliefd maakte bij zijn trouwe schare fans. Liberace leefde een luxe leven en omhelsde zijn overdadige levensstijl zowel in als buiten de spotlights. In de zomer van 1977 voegde hij daar nog een spectaculai...
  Behind The Candelabra Behind The Candelabra
  8715664117743
  Voor Elvis, voor Elton John, Madonna en Lady Gaga was er Liberace: virtuoos pianist, waanzinnig entertainer en flamboyante ster van tv en toneel. Liberace (Michael Douglas) stond synoniem voor 'showmanship', extravagantie en kandelaren. Een wereldberoemd performer met een unieke flair die hem geliefd maakte bij zijn trouwe schare fans. Liberace leefde een luxe leven en omhelsde zijn overdadige levensstijl zowel in als buiten de spotlights. In de zomer van 1977 voegde hij daar nog een spectaculai...
  Blues Brothers Blues Brothers
  5050582512229
  Na zijn vrijlating uit de gevangenis gaat Jake Blues met zijn broer Elwood op bezoek in het weeshuis waar ze door nonnen zijn grootgebracht. Daar horen ze dat de bijdrage van de kerk is stopgezet en dat het gebouw verkocht zal worden als de onroerendgoedbelasting niet binnen 11 dagen betaald is. De broers besluiten het geld bij elkaar te halen door nog eenmaal met hun bluesband een groot optreden te verzorgen. En ook al zijn ze op een goddelijke missie, ze maken al heel snel tal van vijanden. Beeld: 4:3
  Geluid: Engels (Dolby Digital 5.1)
  Ondertiteling: Nederlands
  Geen plaatje beschikbaar North
  0074646615126
  Ghostbusters 2 Ghostbusters 2
  8712609648508
  De Ghostbusters zijn terug en deze keer vechten ze tegen 400.000 liter groengekleurd, levend slijm! Inmiddels verdienen de spokenjagers op andere manieren hun geld. Peter (Bill Murray) heeft een ietwat vreemde talkshow, Ray (Dan Aykroyd) is entertainer op kinderpartijtjes en Dana (Sigourney Weaver) is een alleenstaande moeder. Aan het rustige leventje komt een einde als de kinderwagen van Dana met kind en al, zelf tegen het verkeer in begint te rijden. De boosaardige geest Vigo is terug en probeert New York opnieuw in zijn macht te krijgen. En als er geesten zijn, wie moet je dan ook al weer bellen? Ghostbusters!
  Toon alles van Dan Aykroyd

  Meer van Macaulay Culkin:

  Good Son Good Son
  8712626011286
  Henry Evans (Macaulay Culkin) is een knaap met veel geheimen. Hij lijkt op het eerste gezicht een vriendelijk jongen, het tegenovergestelde blijkt waar. Als zijn neefje na de dood van zijn moeder bij Henry komt logeren, komt deze er al snel achter dat hij eigenlijk een griezelig en gemeen ventje is. Achter het vriendelijke gezicht schuilt een ware demon, die de meest afgrijslijke spelletjes speelt, met vaak een dodelijke afloop. Hoever kan hij gaan, alvorens zijn ouders begrijpen dat Henry werkelijk een sadistisch monstertje is!
  Saved! Saved!
  8717438137896
  Schijn bedriegt, dat blijkt maar weer eens in deze bijzonder grappige komedie over hypocrisie en leven op een highschool. In de hoofdrollen zien we Mandy Moore (Princess Diaries), Jena Malone (Donnie Darko), Macaulay Culkin (Home Alone) en Patrick Fugit (Almost Famous). De brave Mary (Malone) en haar beste vriendin Hilary (Mandy Moore) zijn mateloos populair op de evenzo brave American Eagle Christian High School. Maar daar gaat verandering in komen als haar vriendje Dean aangeeft homoseksueel t...
  Party Monster Party Monster
  7321932883893
  Michael Alig is de self-made feestpromoter die diepe sporen naliet in de nachtclubs van New York City in de jaren ‘80 en ‘90. Niets was hem te gek, niets was hem te wild en geen drug bleef ongebruikt. Zijn verhaal begint als zovelen voor hem: een onschuldige, fris ogende jongeman die met grote dromen in New York City komt. En zowaar,na korte tijd weet Michael zich op te werpen als de organisator van megaparties in de roemruchte Limelight club. Maar met de extravagante feesten komen ook de drugs,...
  Home Alone 2: Lost In New York Home Alone 2: Lost In New York
  8712626001461
  Opnieuw slaat het noodlot toe voor de kleine Kevin, als hij per ongeluk in het verkeerde vliegtuig stapt. Zijn hele familie is op weg naar Miami en Kevin komt per ongeluk aan in New York!

  Tot overmaat van ramp blijken de "Wet Bandits" ook nog ontsnapt te zijn en hun werkterrein verlegd te hebben naar New York. Uitereaard komt Kevin de boeven tegen en laait de strijd opnieuw op. Zijn werkterrein is deze keer een leegstaand huis, waar hij voldoende ammunitie vindt op de boeven goed dwars te zitten.
  Ultimate Family Collection Ultimate Family Collection
  8712626040651
  Een schitterende collectie met wel 20 films voor het hele gezin. Wat dacht je van titels als Ice Age, Mrs Doubtfire en Big. Met zoveel films hoef je je nooit te vervelen!


  Inhoud:  • Garfield: The Movie

  • Garfield: Holiday Celebrations

  • Garfield: As Himself

  • Because Of Winn-Dixie

  • Catch That Kid

  • Ice Age

  • Miracle On 34th Street

  • Mrs. Doubtfire

  • Big

  • Cheaper By The Dozen

  • Like Mike

  • Bartok De Geweldige

  • Baby's Day Out

  • Firehouse Dog

  • Anastasia

  • Dr. Dolittle

  • Home Alone

  • Jingle All The Way

  • The Sandlot

  • Titan A.E.
  Home Alone 1, 2 en 3 Box Home Alone 1, 2 en 3 Box
  8712626008927
  Home Alone 1: Het zal je maar gebeuren! Je ouders gaan op vakantie en ze laten jou achter in dat grote huis! Als er dan ook nog inbrekers het op dat huis hebben voorzien, heb je de poppen aan het dansen. Maar onze kleine held Kevin (Macaulay Culkin) weet wel raad met deze boeven. De twee inbrekers hebben geen verweer tegen de slimme valstrikken die Kevin voor ze klaar heeft staan. Home Alone 2: Opnieuw slaat het noodlot toe voor de kleine Kevin, als hij per ongeluk in het verkeerde vliegtuig sta...
  Geen plaatje beschikbaar Home Alone 1 & 2
  8712626064022
  - Home alone: Het zal je maar gebeuren! Je ouders gaan op vakantie en ze laten jou achter in dat grote huis! Als er dan ook nog inbrekers het op het huis hebben voorzien, heb je de poppen aan het dansen. Maar onze kleine held Kevin (Maccaulay Culkin) weet wel raad met deze boeven. De twee inbrekers hebben geen verweer tegen de slimme valstrikken die Kevin voor ze klaar heeft staan.

  - Home alone 2: Goed nieuws voor Kevin McCallister (Macaulay Culkin): hij gaat op vakantie naar New York! Het slecht...
  Geen plaatje beschikbaar Sex & Breakfast
  8717973148395
  Een sexy, bevattelijke en intelligente drama-komedie met een gedreven bekende cast. Twee jonge stellen worden door elkaar heen gestrengeld en experimenteren seksueel om zo de beginselen van een succesvolle relatie te bereiken; sex, liefde en communicatie. Beide stellen - James en Heather, Ellis en Renee - houden heel veel van elkaar, maar zijn toe aan iets nieuws; PARTNERRUIL! Na diverse misverstanden door jaloezie, verwarring en onzekerheden komen beide stellen erachter, dat echte liefde, veel meer is dan alleen SEX & BREAKFAST!
  Geen plaatje beschikbaar My Girl (1991)
  8712609743029
  Vada woont samen met haar vader Harry, die begrafenisondernemer is, en haar prettig gestoorde oma in een klein dorpje. Daar woont ook haar beste vriend Thomas J., met wie ze lief en leed deelt. Vada's vader krijgt een relatie met Shelly Devoto, de schoonheidspecialiste die de overledenen bijwerkt. Alsof dat nog niet genoeg is, gaat haar leraar trouwen terwijl zij verliefd op hem is en komt Thomas J. door een bijensteek om het leven. Vada's leven staat in één klap geheel op zijn kop.

  Als je leven op zijn kop staat, is het fijn als je een maatje hebt aan wie je alles kunt vertellen. Ook al is het een jongen.
  Geen plaatje beschikbaar Home Alone 2
  8712626006244
  Opnieuw slaat het noodlot toe voor de kleine Kevin, als hij per ongeluk in het verkeerde vliegtuig stapt. Zijn hele familie is op weg naar Miami en Kevin komt per ongeluk aan in New York. Tot overmaat van ramp blijken de "Wet Bandits" ook nog ontsnapt te zijn en hun werkterrein verlegd te hebben naar New York. Uitereaard komt Kevin de boeven tegen en laait de strijd opnieuw op. Zijn werkterrein is deze keer een leegstaand huis, waar hij voldoende ammunitie vindt op de boeven goed dwars te zitten.

  Beeld: 16:9 - 1.85:1
  Richie Rich Richie Rich
  7321931389303
  Hij heeft een eigen achtbaan in zijn tuin, z'n eigen McDonalds en zijn eigen ochtendgymnastiek doet hij samen met Claudia Schiffer: Richie Rich. Een leventje waar je alleen maar van kunt dromen. Maar daar komt verandering in door een stel gangsters die het voorzien hebben op het familie fortuin...
  Ondertiteld voor doven: Engels
  Taal verpakking: Nederlands
  DVD extra's: Bioscooptrailer
  Beeldformaat: 1:85:1, 16:9
  Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Bulgaars
  Geluidskwaliteit:
  2.0 Dolby Surround - Frans
  2.0 Dolby Surround - Italiaans
  5.1 Dolby Digital - Engels
  Uncle Buck Uncle Buck
  8714025512234
  In deze komedie van John Hughes speelt John Candy de rol van de gemakzuchtige, goedgehumeurde vrijgezel die vanwege een familiecrisis plotseling zijn neef en nichtjes onder zijn hoede krijgt. De vrolijke oom Buck heeft totaal geen kaas gegeten van het gezinsleven en weet met zijn stevige maaltijden en vernieuwende methode om de was te doen zijn jonge familieleden Miles en Maizy al gauw voor zich te winnen. Zijn zorgeloze manier van doen valt echter niet bij iedereen in de smaak, vooral niet bij ...
  Uncle Buck Uncle Buck
  5050582834208
  In deze hartverwarmende familiekomedie van John Hughes speelt John Candy de rol van de gemakzuchtige, goedgehumeurde vrijgezel Buck Russell die vanwege een familiecrisis plotseling zijn neef en nichtjes onder zijn hoede krijgt. Hoewel het leven in de voorstad hem duidelijk niet ligt, slaagt de flierefluiter erin om Miles en Maizy de jongsten van de bende, over de streep te halen met zijn experimentele kook- en waspraktijken. Maar zijn zorgeloze aanpak kan niet iedereen bekoren. Zijn nukkige tien...
  Uncle Buck Uncle Buck
  5050582005172
  In deze komedie van John Hughes speelt John Candy de rol van de gemakzuchtige, goedgehumeurde vrijgezel die vanwege een familiecrisis plotseling zijn neef en nichtjes onder zijn hoede krijgt. De vrolijke oom Buck heeft totaal geen kaas gegeten van het gezinsleven en weet met zijn stevige maaltijden en vernieuwende methode om de was te doen zijn jonge familieleden Miles en Maizy al gauw voor zich te winnen. Zijn zorgeloze manier van doen valt echter niet bij iedereen in de smaak, vooral niet bij ...
  Home Alone Home Alone
  8712626040446
  Het zal je maar gebeuren! Je ouders gaan op vakantie en ze laten jou achter in dat grote huis! Als er dan ook nog inbrekers het op dat huis hebben voorzien, heb je de poppen aan het dansen. Maar onze kleine held Kevin (Macaulay Culkin) weet wel raad met deze boeven. De twee inbrekers hebben geen verweer tegen de slimme valstrikken die Kevin voor ze klaar heeft staan.

  • Extra's:

  Achter de schermen met Macaulay Culkin

  Audiocommentaar van regisseur Chris Colombus en Macaulay Culkin

  Bloopers

  The making of Home Alone

  Verwijderde scenes
  Toon alles van Macaulay Culkin

  Meer van John Belushi:

  Animal House Animal House
  8712609029765
  Animal House is een van de populairste filmkomedies aller tijden en tevens het filmdebuut van een geliefd humorblad voor volwassenen. Deze onstuimige, doldwaze, krankzinnige komedie speelt zich af op het Faber College, een kleine universiteit in het Noordoosten van de Verenigde Staten omstreeks het jaar 1962. De gekste vogel in de dierentuin van Bluto Blutarsky, John Belushi, speelt de hoofdrolin dit knotsgekke avontuur van een stelletje mafketels.
  Blues Brothers Blues Brothers
  5050582512229
  Na zijn vrijlating uit de gevangenis gaat Jake Blues met zijn broer Elwood op bezoek in het weeshuis waar ze door nonnen zijn grootgebracht. Daar horen ze dat de bijdrage van de kerk is stopgezet en dat het gebouw verkocht zal worden als de onroerendgoedbelasting niet binnen 11 dagen betaald is. De broers besluiten het geld bij elkaar te halen door nog eenmaal met hun bluesband een groot optreden te verzorgen. En ook al zijn ze op een goddelijke missie, ze maken al heel snel tal van vijanden. Beeld: 4:3
  Geluid: Engels (Dolby Digital 5.1)
  Ondertiteling: Nederlands
  Geen plaatje beschikbaar The Classic National Lampoon Box Set
  0706442386022
  Geen plaatje beschikbaar The Blues Brothers (Bluray)
  5050582951103
  Doorspekt met wereldberoemde namen werd 'The blues Brothers' een swingende klassieker. Wereldberoemde namen als John Candy, Ray Charles, Aretha Franklin en zelfs Steven Spiegberg maakten 'The Blues Brothers' onder leiding van regisseur John Landis (Beverly Hills Cop) tot een ware klassieker. Wanneer Jake en Elwood Blues koste wat het kost hun oude muziekband weer bij elkaar willen brengen, is niet iedereen het met hun wilde gedrag eens. Politie, nazi's en een zeer geheimzinnige vrouw zijn vastbesloten het tweetal voorgoed de mond te snoeren...!
  Continental Divide Continental Divide
  5050582335545
  Ernie Souchak (JOHN BELUSHI) is een gevierd columnist voor de Chicago Sun-Times en beroemd om zijn vernietigende politieke uiteenzettingen. Hoewel zijn controversiële verslaggeving hem het respect van redacteur Howard McDermott (ALLEN GOORWITZ) en de steun van een grote schare fans heeft opgeleverd, kost het hem ook een bezoek aan het ziekenhuis als gevolg van een aanvaring met wat minder tevreden lieden.
  McDermott denkt dat het goed is dat Ernie de stad tijdelijk even verloot en stuurt hem naar...
  Saturday Night Live John Belushi Saturday Night Live John Belushi
  8711983477575
  Tijdens zijn periode bij Saturday Night Live wist John Belushi, één van de eerste presentatoren, een aantal personages neer te zetten die een onvergetelijke indruk hebben achtergelaten in de geschiedenis van de televisie. Belushi, één van de briljantste komieken aller tijden, heeft met zijn rebelse voorkomen de wereld van comedy voorgoed veranderd. Zo kunt u genieten van bijzondere personages als de Blues Brothers, King Bee en de Samurai Warrior en de allerbeste imitaties van onder anderen Joe C...
  Saturday Night Live John Belushi Saturday Night Live John Belushi
  8711983477575
  Tijdens zijn periode bij Saturday Night Live wist John Belushi, één van de eerste presentatoren, een aantal personages neer te zetten die een onvergetelijke indruk hebben achtergelaten in de geschiedenis van de televisie. Belushi, één van de briljantste komieken aller tijden, heeft met zijn rebelse voorkomen de wereld van comedy voorgoed veranderd. Zo kunt u genieten van bijzondere personages als de Blues Brothers, King Bee en de Samurai Warrior en de allerbeste imitaties van onder anderen Joe C...
  Geen plaatje beschikbaar Animal House (Special Edition)
  5050582001600
  Deze hilarische speciale editie van de film die voedselgevechten tot kunstvorm verhief en waarmee John Belushi in één klap beroemd werd vertoont exclusief nooit eerder vertoond materiaal, ontwikkeld en geregisseerd door de legendarische filmmaker John Landis en coproducent Matty Simons. In deze ruige, waanzinnige parodie op het studentenleven in de jaren '60 nemen Bluto (John Belushi), Otter (Tim Matheson), Pinto (Tom Hulce) en Flounder (Stephen Furst) met hun ongehoorde gedrag de onbetwiste lei...
  Geen plaatje beschikbaar Saturday Night Live Christmas
  8714025505809
  Met Kerstmis komt altijd het beste op tafel. Nou, de makers van Saturday Night Live hebben wat dat betreft niets aan het toeval over gelaten in deze kerstspecial. Als een zwaar beladen goederentrein vol grappen en grollen, denderen toppers als Eddy Murphy, Chevy Chase, Bill Murray, Mike Myers en Adam Sandler in een razend tempo over je heen. Een kans om even bij te komen krijg je niet, want in de finale proberen ze elkaar natuurlijk te overtroeven. Daarom behoren een paar typetjes nu al tot de k...
  The Blues Brothers The Blues Brothers
  5050582817522
  Na zijn vrijlating uit de gevangenis gaat Jake Blues (John Belushi) met zijn broer Elwood (Dan Aykroyd) op bezoek in het weeshuis waar ze door nonnen zijn grootgebracht. Daar horen ze dat de bijdrage van de kerk is stopgezet en dat het gebouw verkocht zal worden als de vastgoedbelasting niet binnen 11 dagen betaald is. De broers besluiten het geld in te zamelen door 'm nog één keer met hun bluesband van jetje te geven. En ook al zijn ze op een 'goddelijke' missie, ze maken onderweg heel wat vijanden.

  Met optredens van enkele van de grootste bluesartiesten aller tijden, zoals James Brown, Cab Calloway, Ray Charles en Aretha Franklin. In bijrollen herkennen we ook de acteurs John Candy, Carrie Fisher, Henry Gibson en Steve Lawrence.
  Geen plaatje beschikbaar Blues Brothers
  5050582037852
  Doorspekt met wereldberoemde namen werd 'The blues Brothers' een swingende klassieker. Wereldberoemde namen als John Candy, Ray Charles, Aretha Franklin en zelfs Steven Spiegberg maakten 'The Blues Brothers' onder leiding van regisseur John Landis (Beverly Hills Cop) tot een ware klassieker. Wanneer Jake en Elwood Blues koste wat het kost hun oude muziekband weer bij elkaar willen brengen, is niet iedereen het met hun wilde gedrag eens. Politie, nazi's en een zeer geheimzinnige vrouw zijn vastbesloten het tweetal voorgoed de mond te snoeren...!

  • Taal: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans

  • Geluid: Dolby Digital 5.1

  • Beeld: 16:9 (Aspect Ratio 1,85 : 1)

  • Ondertiteling: Engels, Nederlands, Frans, Portugees, Deens, Fins, Noors, Duits, Hongaars, Pools
  Geen plaatje beschikbaar Animal House
  5050582828306
  In deze schunnige screwball comedy haalt John Landis met maniakaal plezier het studentenleven van de jaren ’60 door de mangel. John Belushi speelt als “Bluto” Blutarsky een centrale rol in de hilarische avonturen van het Delta studentencorps, maar krijgt daarbij prima steun van een uitgelezen cast.
  De uitvoering van “Shout”door Otis Day and the Knights is er eentje om nooit meer te vergeten.
  Geen plaatje beschikbaar Animal House
  5050582513578
  Animal House is een van de populairste filmkomedies aller tijden en tevens het filmdebuut van een geliefd humorblad voor volwassenen. Deze onstuimige, doldwaze, krankzinnige komedie speelt zich af op het Faber College, een kleine universiteit in het Noordoosten van de Verenigde Staten omstreeks het jaar 1962. De gekste vogel in de dierentuin van Bluto Blutarsky, John Belushi, speelt de hoofdrolin dit knotsgekke avontuur van een stelletje mafketels. Beeld: 4:3
  Geluid: Engels (Dolby Digital 5.1)
  Ondertiteling: Frans, Duits, Tsjechisch, Nederlands, Grieks, Hongaars
  Goin South Goin South
  8714865558058
  In deze romantische komedie, die zich afspeelt in de jaren '60 van de 19e eeuw, is Jack Nicholson de vogelvrij verklaarde Henry Moon. Moon wordt van de galg gered door Julia Tate (Mary Steenburgen), een beeldschone jonge vrouw uit het Zuiden van de States die instemt met een huwelijk, zogenaamd om voor Moon te zorgen. De deftige, maar koppige Julia wil echter dat Moon haar helpt om de goudmijn te ontginnen waarvan zij overtuigd is dat deze zich op haar landgoed bevindt. Naast Steenburgen speelt ook John Belushi zijn debuutrol in deze amusante western.
  Neighbors Neighbors
  8712609964295
  Earl Keese (John Belushi) is een doorsnee burger van bijna middelbare leeftijd. Hij leidt een redelijk gemakkelijk leventje met zijn gezin in hun eengezinswoning... tot de woning ernaast wordt verkocht aan Vic (Dan Aykroyd) en Ramona, een vreemd stel dat Earl al snel tot waanzin drijft. Door Vics krankzinnige gedrag en Ramona's grote verleiding weet Earl niet meer waar hij het zoeken moet. Earl's leventje staat plotseling helemaal op z'n kop.
  Toon alles van John Belushi

  Meer van Carrie Fisher:

  Star Wars: The Force Awakens Episode 7 (3D Bluray) Star Wars: The Force Awakens Episode 7 (3D Bluray)
  8717418489502
  Let op: Artwork is niet definitief

  Dit najaar kun jij als Star Wars-Fan eindelijk genieten van de galaxy far, far away in schitterende 3D kwaliteit, met deze langverachte 'Star Wars: The Force Awakens; 3D Collector's Edition.
  Voor de eerste kun je Lucasfilm’s ‘Star Wars: The Force Awakens’ in 3D thuis bekijken, gehuld in een prachtige en limited collector’s uitvoering. De exclusieve drie-disc 3D Collector’s Edition bevat de de originele theatrical release op Blu-ray 3D™ en Blu-ray™ en een Blu-ray...
  Star Wars Trilogy (3DVD) Star Wars Trilogy (3DVD)
  8712626021131
  Star Wars Episode IV : A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back en Episode VI: Return Of The Jedi zijn nu verkrijgbaar in een set van 3 DVD's. Elk van de drie films in de Star Wars Trilogy werd door THX digitaal gereconstrueerd en opnieuw opgenomen om geluids- en beeldkwaliteit van het hoogste niveau te garanderen.
  Disc 1: Episode IV - A New Hope
  De jedi ridders zijn uitgeroeid en het Keizerrijk houdt de galaxy in een ijzeren greep. een kleine groep rebellen durft het aan terug te vechten do...
  Star Wars Episode 7 – The Force Awakens Star Wars Episode 7 – The Force Awakens
  8717418475321
  Star Wars Episode 7 – The Force Awakens Star Wars Episode 7 – The Force Awakens
  8717418478087
  Let op: Steelbook verpakking op=op!

  Star Wars Episode 7 – The Force Awakens Star Wars Episode 7 – The Force Awakens
  8717418475338
  Burbs Burbs
  8714025512173
  Ray Peterson heeft nieuwe buren. Dit lijken alleen geen alledaagse mensen te zijn. Ze laten zich overdag liever niet zien, en graven 's nachts kuilen in hun achtertuin. Dit alles is genoeg voor de buurt om de nieuwe buren te bestempelen als duivelse sekteleden die mensen vermoorden. Als een oude man in de straat plotseling verdwijnt, schuwen Peterson en zijn buurmannen geen enkel middel om de zogenaamde moord te bewijzen.

  • Beeld: 16:9

  • Geluid: Dolby Digital 5.1

  • Taal: Engels

  • Ondertiteling: Nederlands
  Star Wars Episode 4 A New Hope (2DVD) Star Wars Episode 4 A New Hope (2DVD)
  8712626023920
  De Jedi- ridders zijn uitgeroeid en het keizerrijk houdt de galaxy in een ijzeren greep. Een kleine groep rebellen durft het aan terug te vechten door het stelen van de geheime plannen voor het ultieme wapen van het Rijk: de ster des doods.

  De trouwste dienaar van de Keizer, Darth Vader, krijgt de opdracht de plannen en de locatie van de geheime rebellenbasis te vinden. Prinses Leia, een gevangen genomen rebellenleider, lukt het een noodsignaal te sturen dat wordt opgevangen door een boerenknecht...
  Star Wars V (Steelbook) Star Wars V (Steelbook)
  8712626098164
  Het zijn donkere tijden voor de rebellen. Na een verwoestende aanval op hun basis op de ijsplaneet Hoth worden de rebellen achtervolgd door het keizerrijk.
  Luke Skywalker gaat op zoek naar de mysterieuze Jedi- meester Yoda in de moerassen van Dagobah, terwijl Han Solo en Prinses Leia het Rijk weten te ontvluchten op Cloud City. In een poging Luke naar de duistere kant over te laten lopen, lokt Darth Vader hem in de val. Tijdens een fel lightsaber – gevecht met de Sith Lord komt Luke achter de verschrikkelijk geschiedenis van de Skywalker familie.
  Star Wars Vi (Steelbook) Star Wars Vi (Steelbook)
  8712626098171
  In het spectaculaire laatste deel van de Star Wars- saga gaan Luke Skywalker en Prinses Leia naar de planeet Tatooine om Han Solo te redden. Hiervoor moeten ze infiltreren in de hofhouding van Jabba the Hutt, een van de gevaarlijkste gangsters in de galaxy.
  Eindelijk weer herenigd, werken de Rebellen samen met de Ewoks om het op te nemen tegen de troepen van het Keizerrijk op de maan Endor. Ondertussen spannen de Keizer en Darth Vader samen om Luke naar de duistere kant te brengen, maar de jonge ...
  Star Wars Iv (Steelbook) Star Wars Iv (Steelbook)
  8712626098157
  De Jedi- ridders zijn uitgeroeid en het keizerrijk houdt de galaxy in een ijzeren greep. Een kleine groep rebellen durft het aan terug te vechten door het stelen van de geheime plannen voor het ultieme wapen van het Rijk: de ster des doods.

  De trouwste dienaar van de Keizer, Darth Vader, krijgt de opdracht de plannen en de locatie van de geheime rebellenbasis te vinden. Prinses Leia, een gevangen genomen rebellenleider, lukt het een noodsignaal te sturen dat wordt opgevangen door een boerenknecht...
  When Harry met Sally (Special Edition) When Harry met Sally (Special Edition)
  8717438130477
  Deze 'uitstekende en onweerstaanbare' (Los Angeles Times) film van regisseur Bob Reiner (The American President) is een van de meest geliefde romantische komedies aller tijden. De schitterende hoofdrollen van Meg Ryan, Billy Crystal, Carrie Fisher en Bruno Kirby, de exceptionele muziek van Harry Connick Jr., en het Oscar-genomineerde scenario van Nora Ephron, maken van When Harry Met Sally een 'enorm grappig' (Newsweek) commentaar op vriendschap, verkeringen - en andere ongemakken - in de modern...
  Star Wars: The Force Awakens (3Dbluray) Star Wars: The Force Awakens (3Dbluray)
  2750043162033
  Deel 7 uit de tijdloze en veel besproken Star Wars Saga.
  Burbs Burbs
  5050582199819
  Ray Peterson heeft nieuwe buren. Dit lijken alleen geen alledaagse mensen te zijn. Ze laten zich overdag liever niet zien, en graven 's nachts kuilen in hun achtertuin. Dit alles is genoeg voor de buurt om de nieuwe buren te bestempelen als duivelse sekteleden die mensen vermoorden. Als een oude man in de straat plotseling verdwijnt, schuwen Peterson en zijn buurmannen geen enkel middel om de zogenaamde moord te bewijzen.
  Star Wars: The Force Awakens Star Wars: The Force Awakens
  2750040506359
  Deel 7 uit de tijdloze en veel besproken Star Wars Saga.
  Star Wars: The Force Awakens (Bluray) Star Wars: The Force Awakens (Bluray)
  2750040506366
  Deel 7 uit de tijdloze en veel besproken Star Wars Saga.
  Toon alles van Carrie Fisher

  Kenmerken van John Candy Collection (Import):

  Titel: John Candy Collection (Import)
  Artiest(en): John Candy, Richard Pryor, Dan Aykroyd, Macaulay Culkin, John Belushi, Carrie Fisher
  EAN: 5050582508901

  Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
  Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
  Lees meer / Registreren
  E-mailadres: Wachtwoord: