Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Tengo Que Parar - Miguel Mateos
Svarta Ballader - Sofia Karlsson
Collateral Damage - Ost
Starlite Walker - Silver Jews
Burglar - Freddie King
Soma Ltd|Digi - My Sleeping Karma
Shall We Dance -
Sleep Baby Doll - Sylvain Sylvain
Burden -
Self In Fiction - William
One Direction The Only Way Is Up -

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Pipo De Clown De Musical - Raymond Kurvers, Sytske van der Ster, Simon Zwiers, Oscar de Boer, Pieta Harsveld


Pipo De Clown  De Musical Titel: Pipo De Clown De Musical
Artiest(en)/
Acteur(s):
Raymond Kurvers Meer...
Sytske van der Ster Meer...
Simon Zwiers Meer...
Oscar de Boer Meer...
Pieta Harsveld Meer...
Categorie: Muziek|Speelfilms & Musicals
Subcategorie: Musical
Uitgever: Roughtrade
Director(s): Dick van den Heuvel
Type: Film
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: 09-04-2010
Editie: Dvd
EAN: 8714221052688
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Pipo De Clown De Musical - Raymond Kurvers, Sytske van der Ster, Simon Zwiers, Oscar de Boer, Pieta Harsveld:


Pipo de Clown en Mammaloe maken van hun leven een heerlijke ratjetoe! Met hun woonwagentje reizen ze recht door zon en regen langs de wijde wereldwegen om nu ook in het theater alle peuters, kleuters en grote mensenkinderen te vermaken met hun rare grappen en spannende avonturen.

In de allereerste grote familiemusical gaat Pipo op reis naar het rijk van Zonzonia waar de boze Kalief Kassa en de nog bozere Kalief Homaar allemaal nare zaakjes aan het uitspoken zijn. Natuurlijk krijgt Pipo hulp van Klukkluk de Schietzovreemde Indiaan en wordt hij dwarsgezeten door die vervelende Dikke Deur die alleen maar aan taartjes denkt.

Wim Meuldijk bedacht Pipo de Clown voor de Nederlandse televisie in 1958. En nu, meer dan vijftig jaar later, brengt zijn dochter Belinda Meuldijk Pipo als familiemusical naar het theater. Een feest van herkenning voor ouders en grootouders en een heerlijke kennismaking voor de kleintjes.

Te koop bij:

Winkel: Levertijd: Prijs:

Bol.com LevertijdOp werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis(€ 0.00) Bestellen / Kopen
€ 49.99

Meer van Raymond Kurvers:

Geen plaatje beschikbaar Kleine Zeemeermin
5414233902010
Het sprookje begint op een mooie dag wanneer bij een plotse, hevige storm het schip van de prins met man en muis vergaat. De kleine zeemeermin redt de prins en zingt met haar heldere stem een wondermooi liedje voor hem. Helaas mag ze van haar vader geen contact hebben met mensen en duikt ze net voor de prins weer bij bewustzijn komt weer terug de zee in.

Bij het ontwaken, herinnert de prins zich een wondermooie stem…..maar van wie? Dit meisje met haar mooie stem moet zeker zijn bruid worden! De s...
Kleine Zeemeermin Kleine Zeemeermin
5414233141716
Het sprookje begint op een mooie dag wanneer bij een plotse, hevige storm het schip van de prins met man en muis vergaat. De Kleine Zeemeermin redt de prins en zingt met haar heldere stem een wondermooi liedje voor hem. Helaas mag ze van haar vader geen contact hebben met mensen en duikt ze net voor de prins weer bij bewustzijn komt weer de zee in.

Bij het ontwaken, herinnert de prins zich een wondermooie stem... maar van wie? Dit meisje met haar mooie stem moet zeker zijn bruid worden! De sluwe zeeheks heeft alles gehoord en vindt dit dé ideale gelegenheid om haar lelijke dochter aan de man te brengen! De zeeheks bedenkt een vreselijke list en steekt een stokje voor alle romantische gedachten van de Kleine Zeemeermin en haar prins...
Toon alles van Raymond Kurvers

Meer van Sytske van der Ster:

Heer & Meester Heer & Meester
8711983962750
Valentijn Rixtus Bentinck is een zeer welgestelde, charismatische man, wiens leven beheerst wordt door het mysterie van zijn onbekende verleden. Twee dagen na zijn geboorte is hij te vondeling gelegd bij een katholiek internaat in het zuiden van het land. In zijn wiegje lag een indrukwekkend legaat met een gedetailleerde richtlijn voor zijn opvoeding en een regeling die hem voor de rest van zijn leven tot een bemiddeld en onafhankelijk man maakt.

Zijn motto luidt dan ook: 'Elke dag is Valentijns...
De CoAssistent  Seizoen 4 De CoAssistent Seizoen 4
0602527502465
Elin (Hanna Verboom) krijgt in seizoen 4 concurrentie van niemand minder dan steractrice Anna Drijver (Bride Flight, Komt een vrouw bij de dokter). Anna speelt de rol van Anouk: een beeldschone, nieuwe co-assistent die zich al snel erg geliefd weet te maken. Hierdoor lijkt Elin haar positie als ´leukste co´ kwijt te raken en dit bevalt haar maar niets…

Ondertussen nadert het einde van de co-schappen voor Elin, Marjolein (Sytske van der Ster) en Hugo (Michiel Huisman). Hierdoor komt Hugo voor een ...
De CoAssistent  Seizoen 1 De CoAssistent Seizoen 1
5099926703299
In de dramaserie De Co- assistent draait het om aankomend arts Elin, die worstelt met de balans tussen carrière maken hen haar sociale leven op peil houden. Tijdens haar coschappen wordt Elin geconfronteerd met een aantal belangrijke levensvragen: is een goede carrière in je werk wel te combineren met een sociaal leven? Ben je geschikt als arts als je soms voor je eigen belang kiest? En wat als liefde en ambitie onverenigbaar lijken? Tegelijkertijd klaagt Elins beste vriendin en huisgenoot Sanne dat ze nooit meer tijd voor haar heeft en ook haar vriend Job zie Elin steeds minder. Daarbij hangt er tussen Elin en mede- co Hugo een spanning, die ze niet helemaal kan plaatsen.
CoAssistent  Seizoen 3 CoAssistent Seizoen 3
0602527212944
‘De co- assistent’ draait ook in het derde seizoen om aankomend arts Elin. Naast haar drukke werkzaamheden maakt ze zich zorgen om het feit dat ze maar geen leuke liefde tegen het lijf loopt. Mede co- assistent Hugo daarentegen botst onverwachts tegen een leuke dame op. Deze sexy Jacky blijkt echter een hoop energie te vreten. In het bijzonder ’s nachts……Ondertussen kunnen arts in spe Marjolein en dokter Verstraeten nog steeds niet met, maar vooral niet zonder elkaar.

De nieuwe, aantrekkelijke a...
Toon alles van Sytske van der Ster

Meer van Simon Zwiers:

Both Ends Burning Both Ends Burning
9789058494474
Raina (Esther Eva Verkaaik) begint een relatie met de gebroken Nick (Bart Klever). De obsessieve neiging tot afwijkend gedrag vormt de basis van hun verhouding. Isabelle (Eva Dorrepaal) zit intussen vast in een liefdeloos huwelijk. Als Raina en Isabelle elkaar in de kerk ontmoeten, begint hun fysieke contact met een enkele aanraking maar eindigt met een uitbarsting van agressie. Deze vermorzelt de laatst overgebleven hoop op wederzijdse steun.

Brienens eerste onafhankelijke speelfilm ademt de sfe...
Spion Van Oranje Spion Van Oranje
8716777927380
Als Nederland wordt bedreigd door de terroristische tweelingbroer van de onhandige couturier Francois van Vliet, is Francois de enige die ons kan redden. Francois moet de plaats van zijn broer, Bruno, innemen om hem te stoppen. Bruno beraamt plannen om Nederland te vernietigen en Francois moet zich ontpoppen tot redder des vaderlands. Hij wordt in deze missie bijgestaan door geheimagenten Mustafa en Lena. Het is echter nog maar de vraag of Francois zelf niet meer schade aanricht dan zijn broer.
Spion Van Oranje Spion Van Oranje
8716777927137
Als Nederland wordt bedreigd door de terroristische tweelingbroer van de onhandige couturier Francois van Vliet, is Francois de enige die ons kan redden. Francois moet de plaats van zijn broer, Bruno, innemen om hem te stoppen. Bruno beraamt plannen om Nederland te vernietigen en Francois moet zich ontpoppen tot redder des vaderlands. Hij wordt in deze missie bijgestaan door geheimagenten Mustafa en Lena. Het is echter nog maar de vraag of Francois zelf niet meer schade aanricht dan zijn broer.
Toon alles van Simon Zwiers

Kenmerken van Pipo De Clown De Musical:

Titel: Pipo De Clown De Musical
Artiest(en): Raymond Kurvers, Sytske van der Ster, Simon Zwiers, Oscar de Boer, Pieta Harsveld
EAN: 8714221052688

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: