Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Cooking Mama -
Highlights - Lassus
Shake 'Em On Down Vol. 6 - Various
X - Roll Deep
Tom &Amp; Jerry Hq - Simon & Garfunkel
Lonely Runs Both Ways - Alison & Union St Krauss
Need For Speed: Undercover -
War Dogs (Bluray) - Miles Teller
Heartbreaker 2Lp - Ryan Adams
My Health Coach: Stoppen Met Roken -
Sean Mcguire & Joe Burke - Paddy Reilly

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Advance Wars 2: Dark Conflict -


Advance Wars 2: Dark Conflict Titel: Advance Wars 2: Dark Conflict
Uitgever: Nintendo
Categorie: Nintendo DS
Subcategorie: Strategie & Management
Type: Software
Minimale Leeftijd: 12 Jaar
Releasedatum: 25-01-2008
Editie: DS Card
Platform: Nintendo DS
EAN: 0045496466022
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Advance Wars 2: Dark Conflict - :


De aarde is getroffen door een reeks wereldwijde natuurrampen. Hierdoor is het grootste deel van het leven op aarde vernietigd, het lukt de zonnestralen nog maar nauwelijks om zich een weg door de aswolken in de lucht te branden. Nu de aarde in zulke catastrofale omstandigheden verkeert, besluiten sommige overlevenden om slachtoffers te helpen, terwijl andere hun voordeel doen met de situatie en zich verheffen tot de nieuwe leiders. Ondertussen zijn er ook nog groepen soldaten die proberen de bevelen te volgen die voorafgaand aan de rampen waren gegeven. En natuurlijk zijn er personen die boven alles zichzelf proberen te verrijken. De speler moet zijn leger naar de overwinning leiden en de zwakkeren beschermen. Bij de confrontaties met vijanden is het hierbij van groot belang de kracht en zwakte van elke eenheid te kennen, want alleen met deze kennis kan de weg naar de overwinning worden gevonden.

Als opperbevelhebber van een leger, moet de speler de vijand bestrijden met verschillende militaire eenheden die over land, op zee en door de lucht verplaatst kunnen worden. Spelers kunnen hiervoor de eenheden onafhankelijk van elkaar bedienen, zowel met de actieknoppen als met de stylus op het touchscreen. Winst of verlies is geheel in handen van de speler! Met de nieuwe mogelijkheid om havens en leveringspunten te bouwen, kunnen spelers meer dan ooit hun eigen strategie bepalen. Daarnaast biedt Advance Wars: Dark Conflict een enkele speler de langste en meest uitgebreide ervaring ooit. Het spel bevat een Story Mode van 26 stages, plus meer dan 30 bonusmissies, om nog dieper in de tactieken te duiken die zijn vereist om vijanden succesvol en efficiënt te verslaan. Op elke plattegrond moet de speler in steeds weer nieuwe gevechtssituaties optimaal presteren om alle vijandelijke eenheden te verslaan, het hoofdkwartier van de tegenstander te veroveren, of aan andere eisen voor de overwinning te voldoen.

De Nintendo Wi-Fi Connection biedt spelers nieuwe manieren om Advance Wars: Dark Conflict te spelen. Als spelers vriendcodes hebben uitgewisseld, kunnen spelers bijvoorbeeld direct tegen elkaar spreken door de Y-knop ingedrukt te houden en in de microfoon te spreken. Het is ook mogelijk om zelf plattegronden te ontwerpen, zodat op telkens weer nieuwe plattegronden kan worden gestreden. Spelers kunnen hun zelfgemaakte plattegronden uploaden naar de Nintendo Wi-Fi Connection om ze met spelers van over de hele wereld te delen. Via lokale draadloze communicatie kunnen twee of vier spelers met elk een Game Card als teams tegen elkaar strijden. De rijkdom aan telkens weer nieuwe spelsituaties houdt zelfs de grootste strateeg constant bij de les.

Dankzij de touchscreenbesturing kan iedereen dit spel snel en intuïtief besturen. Op het onderste scherm gebruikt de speler zijn stylus om eenheden te verplaatsen, terwijl het bovenste scherm wordt gebruikt voor een overzicht van de omgeving, aanwijzingen en statistieken over terrein en eenheden. Het spelmenu biedt spelers de mogelijkheid om wanneer ze maar willen extra informatie op te vragen, zoals de voorwaarden om te overwinnen, de statistieken van het huidige gevecht en meer. Deze informatie kan de speler gebruiken om zijn strategie nog nauwkeuriger te bepalen. De gekozen aanvallen verschijnen in beeld als spectaculaire gevechtsanimaties, waarbij het bovenste scherm de positie van de tegenstander laat zien en het onderste scherm het leger van de speler toont.

Kenmerken van Advance Wars 2: Dark Conflict:

Titel: Advance Wars 2: Dark Conflict
Artiest(en):
EAN: 0045496466022

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: