Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Goldmann, Stefan Yes to all (12MLP) - Stefan Goldmann
Complete Duo.. - Martha Argerich
Liverpool Oratorio As - Paul McCartney
Star Trek (2009) (Special Edition) - Chris Pine
Bref. Saison 1 -
Omnis - Anuna
DALLAS (2014) S3 |S 3DVD BI - Linda Gray
Regi Live In Antwerp - Regi
Love Child - Hollywood
TNA Impact -
Ladies And Gentlemen We Are Floating In Space - Spiritualized

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Pokémon, Art Academy 3DS -


Pokémon, Art Academy  3DS Titel: Pokémon, Art Academy 3DS
Uitgever: Nintendo
Categorie: Nintendo 3DS
Subcategorie: Actie
Type: Software
Minimale Leeftijd: 3 Jaar
Releasedatum: 04-07-2014
Editie: DS Card
Platform: Nintendo 3DS
EAN: 0045496525736
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Pokémon, Art Academy 3DS - :


Pak je stylus en leer je favoriete Pokemon tekenen in Pokemon, Art Academy, exclusief voor de Nintendo 3DS- en Nintendo 2DS-systemen. Beginnende illustrators en Pokemon-fans leren in 40 lessen hoe ze hun geliefde Pokemon-personages kunnen tekenen, schetsen en schilderen. Daarvoor leren ze tekenvaardigheden die ze vervolgens ook in de werkelijkheid kunnen toepassen, op echt papier of canvas, terwijl ze hun digitale meesterwerken heel makkelijk met de rest van de wereld kunnen delen. Gebruik de stylus op het touchscreen als potlood, penseel of pastelkrijt.

Een vriendelijke leraar helpt leerlingen van alle leeftijden bij het doorlopen van makkelijk te volgen lessen en uitleg over echte schilder- en tekentechnieken, waarbij het tekenen en schilderen van complex ogende afbeeldingen wordt opgebroken in eenvoudige stappen. Langzaam maar zeker leren studenten steeds weer nieuwe technieken, waarmee iedereen kunstwerken kan maken om trots op te zijn. Terwijl eerdere Art Academy-titels waren gericht op traditionele en fijne kunst, is dit deel met Pokemon-thema gericht op illustraties. Dus meld je aan bij de Pokemon, Art Academy en maak kennis met professor Andy, die studenten leert tekenen en hoe ze hun creatieve vaardigheden kunnen ontwikkelen te beginnen met starter-Pokemon en eindigend met legendarische meesterwerken. Een kunstenaar kan niet zonder materialen, en daarom biedt de tekendoos op het touchscreen weer plaats aan een breed assortiment potloden, pastelkrijtjes en verf. Er zijn ook materialen die nooit eerder in de serie verschenen, zoals stiften die kleurblokken met scherpe randen maken, en airbrush-spuiten waarmee je fraaie kleurovergangen kunt maken.

Ook nieuw is de kaderpen voor glooiende lijnen waar je niet overheen kunt kleuren perfect voor tekenfilmachtige tekeningen met scherpe kaders. Tenslotte hoef je tijdens het scheppen van je meesterwerken niet bang te zijn om te experimenteren en fouten te maken, want de nieuwe herstelfunctie laat je diverse voorgaande stappen gemakkelijk ongedaan maken. Pokemon, Art Academy bevat 40 lessen met vele populaire Pokemon uit de series, inclusief exemplaren uit de recente spellen Pokemon X en Pokemon Y, zoals Pikachu, Oshawott, Charizard, Torchic, Fletchling, Fennekin en vele andere. Je kunt vorderingen maken op vier niveaus; op niveau Starter maak je je eerste tekeningen, in de niveaus Novice en Apprentice ontdek je nieuwe vaardigheden, terwijl niveau Graduate de tekenkunst naar een hoger niveau tilt. Je leert eerst kleurrijke Pokemon-profielen tekenen, en bouwt vervolgens je Pokemon op uit eenvoudige vormen, zoals echte illustrators dat ook doen.

Voor het eerst in de Art Academy-serie is het zelfs mogelijk om een voltooid kunstwerk extra mooi te laten uitkomen door het tegen diverse achtergronden te plaatsen. Je kunt je vaardigheden verder oefenen en ontwikkelen in de Free Paint-stand, waar je Pokemon in elke stijl en met alle materialen kunnen tekenen. Er zijn meer dan honderd afbeeldingen van Pokemon die als voorbeeld kunnen dienen, terwijl het ook mogelijk is om fotos in het spel te importeren die met de Nintendo 3DS zijn gemaakt. Als je je creativiteit de vrije loop wilt laten is er de nieuwe Quick Sketch-stand waarin je snelle, eenvoudige tekeningen kunt maken en oefenen in het schetsen van Pokemon handig voor onderweg, of als dagelijkse oefening. Al je tekeningen worden opgeslagen in een album, als een persoonlijke verzameling van ruilkaarten met jouw illustraties en handtekeni

Kenmerken van Pokémon, Art Academy 3DS:

Titel: Pokémon, Art Academy 3DS
Artiest(en):
EAN: 0045496525736

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: