Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
1982 & Bj Cole - Nineteen Eighty Two & Bj
10 Ev: Best Of Roy & Adam -
Resident Evil: Apocalypse (S.E.) - Milla Jovovich
Baby Boom - Daniel Humair
Orville Brody & The Good. - Orville Brody
!Salsa Perfecta! -
Yours Sincerely, Jim.. - Jim Reeves
...And You Linger... -
Paris When It Sizzles (1964) - Raymond Bussières
Ascension -
Enemy And Lovers - Scratch Massive

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Ghost In The Shell Stand Alone Complex -


Ghost In The Shell  Stand Alone Complex Titel: Ghost In The Shell Stand Alone Complex
Artiest(en)/
Acteur(s):
Categorie: Animatie
Subcategorie: Manga
Uitgever: A-film
Director(s): Kenji Kamiyama
Type: Film
Aantal disks: 7 disks
Releasedatum: 01-10-2009
Editie: Dvd
EAN: 8716777929698
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Ghost In The Shell Stand Alone Complex - :


Bevat de volgende afleveringen:

AFL 01 SECTION 9 De minister van Buitenlandse Zaken gedraagt zich vreemd na een gijzeling in een restaurant. Sectie 9 gaat op onderzoek uit.

AFL 02 TESTATION Er is een tank op hol geslagen. Sectie 9 moet uitzoeken wie hier achter zit en zet de Tachikoma's in om de tank tegen te houden.

AFL 03 ANDROID AND I Androides van het type Jeri plegen massaal zelfmoord. Er lijkt een virus in het spel te zijn. Sectie 9 zoekt uit wie hier verantwoordelijk voor is.

AFL 04 INTERCEPTER Een politieagent doet een ontdekking over De Lachende Man,maar overlijdt voor hij die naar buiten kan brengen. Sectie 9 zoekt het uit. Is de politietop erbij betrokken?

AFL 05 DECOY Na zes jaar slaat De Lachende Man weer toe. Dit keer bedreigt hij de hoofdcommissaris van politie. Sectie 9 gaat op onderzoek uit. AFL 06 MEME Sectie 9 is nog steeds op zoek naar de mysterieuze Lachende Man, die vele gedaanten aanneemt en moet ondertussen de politiechef beschermen.

AFL 07 IDOLATER Sectie 9 houdt zich bezig met de beroemde revolutionair Marcelo Jarti, die Japan opvallend vaak bezoekt. Hij heeft echter vele dubbelgangers. Is de echte Jarti nog wel in leven?

AFL 08 MISSING HEARTS Nadat een meisje een donorhart heeft gekregen, blijkt dat er sprake is van illegale handel in organen. Sectie 9 moet uitzoeken wie hier achter zitten.

AFL 09 CHAT! CHAT! CHAT! In een chatroom vinden levendige discussies plaats over De Lachende Man. Het lijkt allemaal loos gespeculeer, of is er toch meer aan de hand?

AFL 10 JUNGLE CRUISE Een voormalige Amerikaanse marineofficier wordt verdacht van het plegen van een reeks gruwelijke moorden in Japan. De CIA roept daarom de hulp in van Sectie 9. De zaak zit Batou niet lekker.

AFL 11 PORTRAITZ Togusa infiltreert in een centrum waar kinderen worden klaargestoomd voor de arbeidsmarkt en van waaruit mogelijk een hacker actief is. Het is geen zuivere koffie.

AFL 12 ESCAPE FROM Een van de Tachikoma's gedraagt zich vreemd na op pad te zijn geweest met een klein meisje. De inhoud van het cyberbrein dat hij heeft gevonden, is verontrustend voor Sectie 9.

AFL 13 NOT EQUAL Een meisje dat zestien jaar geleden werd ontvoerd, duikt opeens weer op. Tegelijk raakt een supersnelle boot zoek. Heeft het meisje, een van de eerste gecyberiseerde mensen, hier iets mee te maken?

AFL 14 Misdadigers blijken over gegevens te beschikken over een rijke bankier. Omdat men vermoedt dat er een huurmoordenaar op hem af is gestuurd, neemt Sectie 9 de bescherming van de man op zich.

AFL 15 MACHINES DESIRANTES De Tachikoma's beginnen zichzelf vragen te stellen over leven en dood. Bij Sectie 9 is men niet blij met hun steeds individualistischer wordende gedrag.

AFL 16 Ag2O De Tachikoma's worden voorlopig op non-actief geplaatst. Batou krijgt de opdracht om een voormalige topbokser te onderzoeken die verdacht wordt van spionage.

AFL 17 ANGELS' SHARE Aramaki bezoekt in Engeland een oude vriendin, die vermoedens heeft over een geheime boekhouding. Maar hun ontmoeting neemt een onverwachte wending. Wil men geld verdienen aan wijn?

AFL 18 LOST HERITAGE De Chinese minister van Buitenlandse Zaken wordt tijdens een bezoek aan Japan met de dood bedreigd. De hoofdverdachte is de zoon van een oude, inmiddels overleden vriend van Aramaki.

AFL 19 CAPTIVATED De dochter van de oud-premier wordt ontvoerd door een groepering waarvan hij het bestaan altijd heeft ontkend. Hij roept de hulp in van Sectie 9.

AFL 20 RE-VIEW Togusa vindt nieuwe aanwijzingen over de identiteit van De Lachende Man. Hij gaat op onderzoek uit. Gegevens over de ontvangers van een vaccin blijken ontvreemd. AFL 21 ERASER Sectie 9 is op zoek naar de voortvluchtige dokter Imakurusu, maar er zijn meer kapers op de kust. Net wanneer Batou Imakurusu heeft opgespoord, wordt de arts doodgeschoten. AFL 22 SCANDAL Majoor Kusanagi komt in de problemen als ze van een nieuw kunstlichaam wordt voorzien. Aramaki krijgt te maken met de kidnapping van zijn broer.

AFL 23 EQUINOX De directeur van Serano Genomics wordt opnieuw ontvoerd. Er komt meer duidelijkheid over de ware toedracht van zijn eerste ontvoering.

AFL 24 ANNIHILATION Sectie 9 raakt in opspraak en de overheid wil daarom van ze af. Als er een inval wordt gedaan in hun hoofdkwartier, moet iedereen onderduiken. AFL 25 BARRAGE Sectie 9 is officieel ontbonden door de overheid. Men wil nu alle overgebleven leden van de groep uitschakelen.

AFL 26 STAND ALONE COMPLEX Togusa ontdekt dat Sectie 9 nog wel degelijk bestaat. Zal het raadsel rondom De Lachende Man opgelost worden?

Kenmerken van Ghost In The Shell Stand Alone Complex:

Titel: Ghost In The Shell Stand Alone Complex
Artiest(en):
EAN: 8716777929698

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: