Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Johan Falk Seizoen 1 - Joel Kinnaman
Mack - Willie Hutch
Keeping Up With The Joneses (Bluray) - Jon Hamm
12 Melodien Der Sternzeic - Stockhausen
Harper's Island - Brandon Jay McLaren
Power Of Silence - MYTHOS
Lute Works - G.G. Kapsberger
Collectorama Cd+Dvd - Bob Marley
Live In Ahoy - Jannes
Pipes And Phones - Lehel
Pieces Pour Luth - A. Holborne

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Audition - Ryo Ishibashi, Toshie Negishi, Jun Kunimura, Miyuki Matsuda, Renji Ishibashi, Eihi Shiina, Ren Osugi, Tetsu Sawaki


Audition Titel: Audition
Artiest(en)/
Acteur(s):
Ryo Ishibashi Meer...
Toshie Negishi Meer...
Jun Kunimura Meer...
Miyuki Matsuda Meer...
Renji Ishibashi Meer...
Eihi Shiina Meer...
Ren Osugi Meer...
Tetsu Sawaki Meer...
Categorie: Scifi, Fantasy & Horror
Subcategorie: Horror
Uitgever: Filmfreak
Director(s): Takashi Miike
Type: Film
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: 01-06-2003
Editie: Dvd
EAN: 9789058490513
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Audition - Ryo Ishibashi, Toshie Negishi, Jun Kunimura, Miyuki Matsuda, Renji Ishibashi, Eihi Shiina, Ren Osugi, Tetsu Sawaki:


Zeven jaar nadat zijn vrouw is gestorven wordt Aojama uitgenodigd aanwezig te zijn bij een auditie. Een bevriende filmproducent zoekt een actrice voor zijn nieuwe productie. Bovendien vindt hij het tijd dat zijn kameraad weer eens een vrouw ontmoet. Tijdens de auditie is Aoyama meteen onder de indruk van de verpletterend mooie balletdanseres Asami. Hij neemt haar telefoonnummer over uit haar CV en belt haar voor een afspraak. Na een paar ontmoetingen kan hij nog steeds geen hoogte krijgen van de zwijgzame ballerina, maar het lijkt erop dat ze niet degene is voor wie ze zich uitgeeft...Audition bracht bij de Nederlandse bioscooppremiere een schok teweeg bij pers en publiek. De aanvankelijk ingehouden vertelling ontwikkelt zich geleidelijk tot een extreme psycho-thriller vol belittekende dijen, adressen van dichtgetimmerde huizen, onzuivere whisky, acupunctuurnaalden, pianosnaren en een aantal behoorlijk angstaanjagende tijdsmanipulaties.

Te koop bij:

Winkel: Levertijd: Prijs:

Bol.com Levertijd5 werkdagen(€ 0.00) Bestellen / Kopen
€ 27.79

Meer van Ryo Ishibashi:

Brother Brother
8716777001714
Yamato, lid van een Yakuza-bende, moet noodgedwongen Tokio verlaten. In L.A. start hij samen met zijn halfbroer een nieuwe bende. In korte tijd gaan de zaken goed, dragen de leden dure pakken en rijden ze in limousines. Als de bende niet wil buigen voor de Maffia, realiseert Yamamoto dat er geen weg terug is. De oorlog wordt openlijk verklaart en niemand blijft buiten schot.
Inju: The Beast In The Shadow Inju: The Beast In The Shadow
8715664080726
Alex Fayard is een succesvolle thrillerschrijver, die geobsedeerd is door het werk van de mysterieuze Japanse schrijver Shundei Oe. Fayard schrijft in dezelfde stijl, kopieert elementen uit Shundei’s romans en laat de covers van zijn boeken in dezelfde stijl ontwerpen. Fayard zou zijn idool graag ontmoeten, maar Shundei Oe is een mysterie: niemand heeft hem ooit gezien, zelfs zijn uitgever niet. Velen geloven zelfs dat Shundei zo overtuigend over psychopaten kan schrijven omdat hij er zelf een is. Wanneer Fayard in Japan een promotietour doet voor zijn nieuwe boek ontdekt hij snel dat Shundei Oe geen rivalen duldt. Een gevaarlijk kat-en-muisspel begint…
Grudge, The (2DVD Steelbook) Grudge, The (2DVD Steelbook)
8715664021972
In deze Amerikaanse remake van de gelijknamige Japanse horrorhit speelt Sarah Michelle Gellar (Buffy, Cruel Intentions) de rol van Karen, een Amerikaanse meisje dat in Tokyo werkt als verpleegster. Haar rustige leventje wordt ernstig verstoord wanneer ze de zorg voor de demente bejaarde Claire op zich neemt. In het huis van Claire ziet Karen regelmatig schimmen en hoort ze vreemde geluiden. De vreemde gebeurtenissen leiden tot de ontdekking van een klein jongetje dat boven in de kleerkast van Cl...
Rogue Assassin Rogue Assassin
8713045221720
Jack Crawford is een verbitterde FBI-agent, compleet geobsedeerd door zijn werk. Jaren terug bonden hij en zijn partner Tom de strijd aan met de mysterieuze Rogue. Een strijd die Tom en zijn gezin moesten bekopen met de dood. Als Rogue na jaren opeens weer opduikt wil Jack maar één ding: zijn dode lichaam. Als een bezetene jaagt hij achter Rogue aan en komt terecht in een gigantische bendeoorlog…. Maar wie is Rogue? En is hij de gevreesde vijand… of toch een vriend?
Toon alles van Ryo Ishibashi

Meer van Toshie Negishi:

Masters Of Horror 4 Masters Of Horror 4
8712806994002
Masters of horror is een serie huiveringwekkende films geregisseerd door de grootste namen die het genre te bieden heeft. Deze box bevat de eerste dertien films en een groot aantal documentaires over de masters en hoe de films tot stand zijn gekomen.
Rhapsody In August Rhapsody In August
8713045216450
Kané is een grootmoeder, die haar hele leven al in een huisje woont ergens in de buurt van Nagasaki. Ze verloor haar man toen de Amerikanen de bom lieten vallen en sindsdien heeft ze een wrok tegenover de VS. Op een dag krijgt ze te horen dat ze in Hawaii een broer heeft die op sterven ligt. Ze wordt geconfronteerd met een moeilijke keuze: hem opzoeken of niet. Haar kinderen vertrekken meteen richting Waikiki Beach en laten de kleinkinderen bij haar achter. Tijdens die zomer leren de jongste telgen van de familie welke gevolgen de atoombom heeft gehad voor degenen die erbij waren. Ze bezoeken de oorlogsmonumenten in Nagasaki en zien waar hun opa is omgekomen. Kané probeert ondertussen een beslissing te nemen…
Audition Audition
5425019004408
In deze culthit van de regisseur van Ichi The Killer gaat een zakenman na de dood van zijn vrouw op zoek naar een nieuwe liefde. Het verhaal begint rustig en ingetogen, maar verandert uiteindelijk in een macabere en ijzersterke horrorfilm, met één van de meest extreme slotscènes aller tijden. Audition is een indrukwekkende film met een ingenieus scenario en vervreemdende psychedelische scènes. Zeker niet geschikt voor tere zieltjes.
Toon alles van Toshie Negishi

Meer van Jun Kunimura:

Le C'Ur Regulier (Fr|Nl) Le C'Ur Regulier (Fr|Nl)
5051083112567
Na de dood van haar broer vlucht Alice naar Japan om haar heil te zoeken in een dorpje aan de voet van de rotsen. Nathan zei dat hij hier rust had gevonden, bij een zekere Daïsuke. Door het spoor van haar overleden broer te volgen naar deze vreemde, nu eens vijandige, dan weer gastvrije plek, zal Aice zichzelf uiteindelijk terug vinden.
Ichi The Killer Ichi The Killer
8716777920268
Wanneer een belangrijke gangsterbaas wordt vermoord, krijgt diens sadistische rechterhand Kakihara opdracht de dader op te sporen. Door getuigen aan vreselijke martelingen te onderwerpen, ontdekt Kakihara dat zijn baas werd vermoord door Ichi, een geheimzinnige jongeman die zijn tegenstanders met vlijmscherpe messen in zijn laarzen aan reepjes snijdt. Wie is Ichi? En waarom heeft hij het voorzien op gangsters? Voordat Kakihara deze vragen kan beantwoorden, heeft Ichi alweer een nieuwe prooi gevonden.
Sinking Of Japan Sinking Of Japan
4013549372060
Door een ernstige verandering in de aardkorst direct onder Japan dreigt het overgrote deel van het eilandenrijk te zinken. Vulkaanuitbarstingen en aardbevingen met een strekte van 8 op de schaal van Richter volgen elkaar op. De inwoners moeten voor een bepaalde dag naar het buitenland worden geëvacueerd. Vanwege een aardbeving slaat de bevolking van Tokyo, Osaka, Yokohama, Kobe en Hakodate met behulp van een groot schip op de vlucht. Het schip dreigt echter door een reusachtige getijdengolf te worden verzwolgen.

Waar moeten de 120 miljoen Japanners naartoe? Wie is bereid de bevolking van Japan onderdak te verlenen? Men probeert te redden wat er te redden valt


  • Beeld: 16:9

  • Geluid: Dolby Digital 5.1

  • Taalkeuze: Japans

  • Ondertiteling: Nederlands
Scabbard Samurai Scabbard Samurai
9789461871541
Een samoerai zonder zwaard moet al zijn inventiviteit aanspreken om het depressieve zoontje van een edelman te vermaken, of anders... Krijger wordt komiek, met een verbazingwekkende parade van uitvoerige practical jokes ten gevolg.

Geiniger dan Kitano, gedurfder dan Miike, filosofischer dan Tarkovsky en absurder dan Monty Python. Dames en heren: film- en grappenmaker Hitoshi Matsumoto.
Ichi The Killer Ichi The Killer
8715664011058
Wanneer een belangrijke gangsterbaas wordt vermoord, krijgt diens sadistische rechterhand Kakihara opdracht de dader op te sporen. Door getuigen aan vreselijke martelingen te onderwerpen, ontdekt Kakihara dat zijn baas werd vermoord door Ichi, een geheimzinnige jongeman die zijn tegenstanders met vlijmscherpe messen in zijn laarzen aan reepjes snijdt. Wie is Ichi? En waarom heeft hij het voorzien op gangsters? Voordat Kakihara deze vragen kan beantwoorden, heeft Ichi alweer een nieuwe prooi gevonden.
Vital Vital
8716777057377
Wanneer de jonge Hiroshi wakker wordt in het ziekenhuis, kan hij zich niets meer herinneren: zijn vader moet hem vertellen hoe hij heet en dat hij een auto-ongeluk heeft gehad. Na een langzaam herstel pakt Hiroshi zijn studie geneeskunde weer op. Bij de praktijklessen anatomie maakt hij deel uit van een groep studenten die het lichaam van een jonge vrouw ontleedt. Tijdens dit proces krijgt Hiroshi last van visioenen van een jonge vrouw. Terwijl hij langzaam zijn geheugen terug krijgt, realiseert...
Face Face
9789058494443
De verlegen Masako heeft haar hele leven in de wasserij van haar moeder doorgebracht. Als moeder overlijdt en haar mooie maar pesterige zusje de zaak wil ombouwen tot bar, heeft Masako er genoeg van. Na uit frustratie haar zus te hebben gewurgd trekt ze er op uit, met de begrafenisdonaties op zak. Maar de boze buitenwereld blijkt niet veel plezieriger: een dronken verkrachter, een moordenares, een chanteur, een voormalig gangster en zelfs een aardbeving kruisen haar pad. Met de politie op haar h...
Toon alles van Jun Kunimura

Meer van Miyuki Matsuda:

Naomi Kawase  Still The Water Naomi Kawase Still The Water
5051083087643
Op het subtropische Japanese eiland Amami-Oshima blijven natuurtradities leven. Tijdens een augustusnacht van traditionele dansen onder de volle maan ontdekt de zestienjarige Kaito een dood drijvend lichaam in zee. Zijn vriendinnetje Kyoko zal hem helpen dit mysterie te doorgronden.
Samen leren Kaito en Kyoko volwassen te worden door het ervaren van de onderling verweven cycli van leven, dood en liefde.
Toon alles van Miyuki Matsuda

Meer van Renji Ishibashi:

Dead Or Alive Pt.1 Dead Or Alive Pt.1
8716777920077
Een krankzinnige yakuza-thriller van Takashi Miike,de Japanse cult-regisseur van onder andere Ichi the Killer. In het Japan van de nabije toekomst probeert een bende jonge criminelen onder leiding van Ryuichi (Riki Takeuchi) de onderwereld over te nemen. Wanneer Ryuichi en zijn handlangers moordaanslagen voorbereiden op de Japanse en Chinese gangsterbazen, blijkt één man vastberaden hen te stoppen: politieman Jojima. Maar Jojima heeft ook een verborgen agenda ... Dead or Alive zal u verbazen en ...
The Ramen Girl The Ramen Girl
8714025513057
Een jonge Amerikaanse vrouw (Brittany Murphy) wordt van de ene dag op de andere in de steek gelaten door haar vriend. Plotseling is Abby alleen en ze dwaalt door Tokyo. Ze verdwaalt in de chaos van die vreemde cultuur en in een poging tot zichzelf te komen gaat ze naar de ramen-shop in haar buurt. Nadat ze de magische effecten heeft gezien die de ramen van de winkel op de klanten heeft, overtuigt Abby zichzelf ervan dat haar ware doel in het leven is om een ramen-kok te worden. Abby haalt de dom...
Ramen Girl Ramen Girl
8716777942994
Een jonge Amerikaanse vrouw (Brittany Murphy) wordt van de ene dag op de andere in de steek gelaten door haar vriend. Plotseling is Abby alleen en ze dwaalt door Tokyo. Ze verdwaalt in de chaos van die vreemde cultuur en in een poging tot zichzelf te komen gaat ze naar de ramen-shop in haar buurt. Nadat ze de magische effecten heeft gezien die de ramen van de winkel op de klanten heeft, overtuigt Abby zichzelf ervan dat haar ware doel in het leven is om een ramen-kok te worden. Abby haalt de dom...
Ramen Girl Ramen Girl
8716777942215
Een jonge Amerikaanse vrouw (Brittany Murphy) wordt van de ene dag op de andere in de steek gelaten door haar vriend. Plotseling is Abby alleen en ze dwaalt door Tokyo. Ze verdwaalt in de chaos van die vreemde cultuur en in een poging tot zichzelf te komen gaat ze naar de ramen-shop in haar buurt. Nadat ze de magische effecten heeft gezien die de ramen van de winkel op de klanten heeft, overtuigt Abby zichzelf ervan dat haar ware doel in het leven is om een ramen-kok te worden. Abby haalt de dom...
Audition Audition
5425019004408
In deze culthit van de regisseur van Ichi The Killer gaat een zakenman na de dood van zijn vrouw op zoek naar een nieuwe liefde. Het verhaal begint rustig en ingetogen, maar verandert uiteindelijk in een macabere en ijzersterke horrorfilm, met één van de meest extreme slotscènes aller tijden. Audition is een indrukwekkende film met een ingenieus scenario en vervreemdende psychedelische scènes. Zeker niet geschikt voor tere zieltjes.
Gemini Gemini
9789058497048
Yukio Daitokuji leidt een succesvolle dokterspraktijk voor de bourgeoisie in het Tokio van de jaren ‘20. Hij bewoont een riant onderkomen met zijn ouders en zijn beeldschone maar mysterieuze vrouw Rin. Niet ver daarvandaan teisteren geweld en epidemieën de sloppenwijken maar de familie weet deze gevaren buiten de deur te houden. Dan begint het vredige, burgerlijke bestaan van de familie te ontsporen. Het huis raakt doordrongen van een ondefinieerbare stank en de sfeer wordt steeds onheilspellend...
Gemini Gemini
9789058490643
Yukio Daitokuji leidt een succesvolle dokterspraktijk voor de bourgeoisie in het Tokio van de jaren ‘20. Hij bewoont een riant onderkomen met zijn ouders en zijn beeldschone maar mysterieuze vrouw Rin. Niet ver daarvandaan teisteren geweld en epidemieën de sloppenwijken maar de familie weet deze gevaren buiten de deur te houden. Dan begint het vredige, burgerlijke bestaan van de familie te ontsporen. Het huis raakt doordrongen van een ondefinieerbare stank en de sfeer wordt steeds onheilspellend...
Toon alles van Renji Ishibashi

Meer van Eihi Shiina:

Vampire Girl Vs. Frankenstein Girl Vampire Girl Vs. Frankenstein Girl
8717377006055
Op Valentijnsdag krijgt Jyugon een bonbon aangeboden van de lieftallige Monami. De vulling bestaat uit bloed. Haar bloed: want zij is Vampire Girl! Monami is echter niet de enige die een oogje heeft op de knappe Jyugon. Ook Keiko probeert hem voor zich te winnen. Wanneer de ruzie tussen de twee meiden uitmondt in de dood van Keiko, wordt ze door de onderdirecteur - een kruising tussen Dr. Frankenstein en Kabukiman - weer in elkaar geknutseld met lichaamsdelen van andere studenten. Keiko keert te...
Audition Audition
5425019004408
In deze culthit van de regisseur van Ichi The Killer gaat een zakenman na de dood van zijn vrouw op zoek naar een nieuwe liefde. Het verhaal begint rustig en ingetogen, maar verandert uiteindelijk in een macabere en ijzersterke horrorfilm, met één van de meest extreme slotscènes aller tijden. Audition is een indrukwekkende film met een ingenieus scenario en vervreemdende psychedelische scènes. Zeker niet geschikt voor tere zieltjes.
Toon alles van Eihi Shiina

Meer van Ren Osugi:

Brother Brother
8716777001714
Yamato, lid van een Yakuza-bende, moet noodgedwongen Tokio verlaten. In L.A. start hij samen met zijn halfbroer een nieuwe bende. In korte tijd gaan de zaken goed, dragen de leden dure pakken en rijden ze in limousines. Als de bende niet wil buigen voor de Maffia, realiseert Yamamoto dat er geen weg terug is. De oorlog wordt openlijk verklaart en niemand blijft buiten schot.
Dead Or Alive 2 Dead Or Alive 2
8716777920121
Mizuki is een opvallende knaap: met zijn gebleekte haardos en maffe outfit, zou je niet vermoeden dat hij een koelbloedige huurmoordenaar is. Een vreemde magïer geeft hem de opdracht een yakuzabaas te doden om zo een grote bendeoorlog te starten. Maar in plaats van Mizuki is het een rivaliserende huurmoordenaar die de yakuzabaas ombrengt. Het is een vreemde situatie, die Mizuki echter niet belet zijn vergoeding in ontvangst te nemen en te vertrekken. Maar dan kruist de mysterieuze rivaal zijn pa...
Dead Or Alive 2 Dead Or Alive 2
8715664011720
Mizuki is een opvallende knaap: met zijn gebleekte haardos en maffe outfit, zou je niet vermoeden dat hij een koelbloedige huurmoordenaar is. Een vreemde magïer geeft hem de opdracht een yakuzabaas te doden om zo een grote bendeoorlog te starten. Maar in plaats van Mizuki is het een rivaliserende huurmoordenaar die de yakuzabaas ombrengt. Het is een vreemde situatie, die Mizuki echter niet belet zijn vergoeding in ontvangst te nemen en te vertrekken. Maar dan kruist de mysterieuze rivaal zijn pa...
Hana  Bi Hana Bi
8712806030298
Met zijn jongste film Hana-Bi bereikt de japanse filmmaker Takeshi Kitano een nieuw hoogtepunt in zijn euvre. Kitano speelt zelf de ervaren politieman Nishi. Wanneer Nishi zijn vrouw in het ziekenhuis bezoekt terwijl zijn partner Horibe een klus in zijn eentje opknapt, wordt deze neergeschoten en belandt in een rolstoel. Nishi krijgt te horen dat zijn vrouw niet lang meer zal leven. Voor hem is dit het moment om zijn baan op te zeggen.

De pijnlijke herinneringen aan de gewelddadige dood van veel...
Takeshis Takeshis
8716777924280
Beat Takeshi leidt het drukke en soms eigenaardige leven van een showbiz beroemdheid. Op een dag ontmoet hij zijn blonde dubbelganger Kitano, een verlegen kassabediende. Kitano is een onbekende acteur die droomt van zijn grote kans. Als hun wegen samen komen, lijkt Kitano zich te verliezen in de wereld van Beat.

Een surrealistische mindtrip van Takeshi ‘Beat’ Kitano. 500% Kitano!
Takeshis Takeshis
8716777921289
Beat Takeshi leidt het drukke en soms eigenaardige leven van een showbiz beroemdheid. Op een dag ontmoet hij zijn blonde dubbelganger Kitano, een verlegen kassabediende. Kitano is een onbekende acteur die droomt van zijn grote kans. Als hun wegen samen komen, lijkt Kitano zich te verliezen in de wereld van Beat. Een surrealistische mindtrip van Takeshi 'Beat' Kitano. 500% Kitano! Beeld: 16:9
Geluid: Japans (Dolby Digital 5.1)
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Extra's: Trailer
Sonatine Sonatine
9789085140122
Sonatine was de internationale doorbraak van de Japanse regisseur, acteur en superster Takeshi Kitano. Zijn typische stijl, waarin momenten van rust worden afgewisseld met plotseling opvlammend geweld en waarin het grimmige gangsterleven wordt vermengd met onverwachte slapstick, is in deze film in perfecte balans. Kitano speelt zelf de hoofdrol als Murakawa, een gangster die tot de middelste regionen van zijn bende behoort. Zijn bazen vragen hem te bemiddelen in een conflict tussen rivaliserend...
Toon alles van Ren Osugi

Kenmerken van Audition:

Titel: Audition
Artiest(en): Ryo Ishibashi, Toshie Negishi, Jun Kunimura, Miyuki Matsuda, Renji Ishibashi, Eihi Shiina, Ren Osugi, Tetsu Sawaki
EAN: 9789058490513

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: