Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Com Acuda Diaz OmarG - Francisco Lomuto
Formshifter - Allegaeon
Algumas Cancoes Da Arca - Carlos Navas
De Premier (Bluray) - Koen De Bouw
In Our Own Sweet Way - Dahl
Mystery Trance, Vol. 7 - DJ Jan
Super Hits (Warner) - Pam Tillis
Reinhold Friedl: Kore - Zeitkratzer
Prisoners Of The Sun - Joss Ackland
You And The Night And.. - Sonny Fortune

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

She Good Fighter - Dagmar Liekens, Sophie Winters, Gaston Berghmans, Stany Crets


She Good Fighter Titel: She Good Fighter
Artiest(en)/
Acteur(s):
Dagmar Liekens Meer...
Sophie Winters Meer...
Gaston Berghmans Meer...
Stany Crets Meer...
Categorie: Filmhuis & Internationaal
Subcategorie: Romantiek & Drama
Uitgever: Just Bridge Entertainment
Director(s): Mark Punt
Type: Film
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: 10-01-2006
Editie: Dvd
EAN: 8711983478473
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving She Good Fighter - Dagmar Liekens, Sophie Winters, Gaston Berghmans, Stany Crets:


Sandra Van Rompaey (Dagmar Liekens), een jonge kickbokskampioene, wordt verdacht van een kunstdiefstal met
geweld. Ze heeft geen alibi en al evenmin een blanco strafregister.
Het gerechtelijk onderzoek lijkt dan ook enkel nog een formaliteit.
Maar Sandra's sparringpartner Sabine (Sophie Winters), een vrijgevochten advocatendochter én de zus van het slachtoffer van de diefstal, blijft in haar onschuld geloven. Wanneer Sabine de waarheid ontdekt, moet ze kiezen tussen Sandra en haar familie.

Meer van Gaston Berghmans:

Gaston & Leo  Comedy Toppers 2 Gaston & Leo Comedy Toppers 2
5425003790287
Bundeling van de meest legendarische sketches, quickies, typetjes en stand-ups van Gaston Berghmans en Leo Martin.
Geen plaatje beschikbaar De Strafste Tv Stoten Compleet ! 4D
5410504600111
Sketches verzameld op vier dvd's van het Vlaamse komische duo Gaston & Leo
De Kolderbrigade De Kolderbrigade
8711983959347
In de eerste aflevering zien we hoe Zot Lowietje, een dorpsidioot, dood uit de vijver wordt opgevist, vermoord door wurging. Wie is de dader? Wat was zijn motief? De verdachten zijn boer Mulders, zijn zuster, de veldwachter en diens vrouw. Commissaris Kolder, bijgestaan door zijn trouwe hulpinspecteurs en door zijn agente Adrie, brengt licht in deze donkere zaak…..
Ook 6 andere politiemysteries uit deze reeks weten hij tot een goed einde te brengen, maar niet zonder kolderieke capriolen en hilarische situaties!!!
Toon alles van Gaston Berghmans

Meer van Stany Crets:

Buitenspel Buitenspel
5050582494914
Wanneer Bert (Filip Peeters) totaal onverwacht sterft, verliest de twaalfjarige Gilles (LLya Van Malderghem) niet enkel z’n vader, maar ook z'n meest fervente supporter, persoonlijke trainer en soulmate.
Vader en' zoon waren onafscheidelijk. Gilles zou het helemaal maken als voetballer, hij zou lid worden van de Rode Duivels.
Voor Gilles wordt het een moeilijke zoektocht naar zijn plaats in een nieuw geheel zonder vader.
BUITENSPEL is een film over keuzes maken, dromen, over loslaten en graag zien.
Los Los
8711983493254
Het verhaal gaat over een jonge progressieve journalist, Tom Naegels, die zich wil settelen met zijn vriendin, maar net dan kruist een beeldschone asielzoekster zijn pad. Ze haalt zijn emotionele leven volledig uit evenwicht. Op de krant vindt hij ook al geen evenwicht, want daar botsen zijn idealen meer en meer met de realiteit. Als dan ook nog een nieuw leidersfiguur onder de allochtone jongeren opstaat, slaat zijn wereld helemaal op hol.

Houdt zijn progressieve wereldbeeld stand in deze snel v...
Kabouter Plop  Plop In De Wolken Kabouter Plop Plop In De Wolken
5414233122685
Op een dag ontvangt kabouter Plop een brief van zijn Oom Knap. Daarin staat dat Oom Knap heel erg ziek is en dat hij enkel kan genezen als hij het sap drinkt van de Karbonkelwortel. Maar die wortel groeit enkel in het bos van Plop… Plop, Klus, Kwebbel, Lui, Smul en Smal besluiten om de plant naar de zieke Oom Knap te brengen. Maar Oom Knap woont heel ver weg! Klus besluit een heus luchtschip te bouwen waarmee de kabouters kunnen vliegen naar het kabouterbos van Oom Knap… Maar de tocht is moeilijk en niet zonder gevaren…
Onderweg ontmoeten Plop, Lui, Klus, en Kwebbel nog 3 andere kabouters, Kabouter Jeuk, Snot en Stink. Stink wordt verliefd op Lui. Zullen de kaboutershet sap van de Karbonkelworteltijdig bij Oom Knap kunnenbrengen?
Recht Op RechtSeizoen 1 (2DVD) Recht Op RechtSeizoen 1 (2DVD)
8711983481008
In 'Recht op Recht' is de hoofdrol voor de jonge vrouw Chris Haagdoorn. Ze is advocaat en werkt in een kantoor met andere advocaten. Ze heeft ook een hulpje, dat is de vroegere speurder Peeters. De rol van de advocaat wordt gespeeld door Veerle Dobbelaere. Zij speelde o.a. mee in de reeks 'Windkracht 10' op TV1 en was bij VTM te zien in 'Ons Geluk'. Advocaat Haagdoorn krijgt weer nieuwe problemen op te lossen die komen uit het echte leven. Er zijn verhalen over misbruik van kinderen, mensen zond...
Erik Of Het Klein Insectenboek Erik Of Het Klein Insectenboek
8711983495616
Erik is een eigenzinnige, dromerige jongen van 10 jaar die na de dood van zijn vader in zijn schulp gekropen is. Hij probeert zijn spreekbeurt te ontlopen maar de juf schuift 'm op naar de volgende dag. En als ie een onderwerp mag noemen, zegt ie dat ie het over insecten wil hebben. 's Avonds logeert hij bij opa, die wil hem wel helpen. Hij heeft een oude schoolplaat in het koetshuis staan, waar de hele insectenwereld op staat. Maar als Erik 's avonds naar bed gaat, heeft hij nog geen letter op ...
Groenten Uit Balen (Bluray) Groenten Uit Balen (Bluray)
8715664097267
1971 - In het arbeidersgezin van Jan en Clara Debruycker gaat het leven zijn gewone gang, tot een wilde staking uitbreekt in de fabriek waar Jan werkt. Jan moet noodgedwongen aan de staking deelnemen en het gezin komt in financiële moeilijkheden. Gelukkig zijn er nog het pensioen van de inwonende, op alles en iedereen kankerende Opa en het loon van dochter Germaine die in de GB van Mol werkt.Maar dan raakt Germaine in verwachting van Luc, een universiteitsstudent die de stakingsbeweging is komen steunen. Wanneer na negen weken de staking eindelijk afloopt, zal het leven van de Debruyckers nooit meer hetzelfde zijn.
Groenten Uit Balen (Dvd) Groenten Uit Balen (Dvd)
8715664097250
1971 - In het arbeidersgezin van Jan en Clara Debruycker gaat het leven zijn gewone gang, tot een wilde staking uitbreekt in de fabriek waar Jan werkt. Jan moet noodgedwongen aan de staking deelnemen en het gezin komt in financiële moeilijkheden. Gelukkig zijn er nog het pensioen van de inwonende, op alles en iedereen kankerende Opa en het loon van dochter Germaine die in de GB van Mol werkt.Maar dan raakt Germaine in verwachting van Luc, een universiteitsstudent die de stakingsbeweging is komen steunen. Wanneer na negen weken de staking eindelijk afloopt, zal het leven van de Debruyckers nooit meer hetzelfde zijn.
Oud België  Seizoen 1 Oud België Seizoen 1
8711983498082
Antwerpen, 1978. Het variététheater “Ancienne Belgique” pakt wekelijks uit met een nieuwe revue. Velen vinden het een genre dat achterhaald is maar lang geleden stonden Edith Piaf, Louis Armstrong en Josephine Baker er op de planken. Nu brengen lokale artiesten er muziek, dans, sketches en goochelacts. That’s entertainment aan de Schelde.

In de coulissen en de loges is het niet altijd feest en overheersen soms ambitie en afgunst want de concurrentie onder de artiesten is bikkelhard. Zeker nu het ...
Selected Shorts 3 Selected Shorts 3
9789058492647
Verzameling van 10 fictiefilms en 2 animatiefilms die samen een mooi overzicht geven van een sterk kortfilmjaar. Met o.m. Het hilarische Love´s Lost & Happiness (Juryprijs Kortfilmfestival Leuven), Plateauprijs-winnaar Forever, het meermaals bekroonde Meander en het huzarenstukje The One Thing To Do. Samenvattend: De beste kortfilms van 2005. Love´s Lost And Happiness
The Sunflyers
De Laatste Zomer
Dag Opa
Ureca
(Juryprijs Kortfilmfestival Leuven 2005)
(SACD Publieksprijs , Het Grote Ongeduld 2005)
(Ca...
Alles Moet Weg Alles Moet Weg
8713053009310
Tony - een mislukt student rechten - besluit om verkoper te worden, verkoper van lucht. Met een gammele bestelwagen vertrekt hij op een tocht door het Vlaamse land. Onderweg ontmoet hij Andreeke, een vrijgevochten motorrijder en kruimeldief. Ze sluiten vriendschap en worden ‘partners in crime’...

ALLES MOET WEG is de eigenzinnige verfilming van de gelijknamige roman van Tom Lanoye met Stany Crets, Peter Van den Begin, Bart De Pauw en Jaak Van Assche. Met ondertussen een legendarische cultstatus, is het een grappige, ontroerende en cynische roadmovie over twijfel, seks en vijanden die vrienden worden.
Toon alles van Stany Crets

Kenmerken van She Good Fighter:

Titel: She Good Fighter
Artiest(en): Dagmar Liekens, Sophie Winters, Gaston Berghmans, Stany Crets
EAN: 8711983478473

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: