Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
My Gentleman Friend - Blossom Dearie
Rock N Roll Years -
Oh Tannenbaum - X Beliebig
Rock Impuls - Nudisco
Zero Zero Zero - Sam Phillips
Soul Deeper ...Songs From the Deep South - Jimmy Barnes
Club Classics Vol. One - Soul Ii Soul
L'Italiano - Toto Cutugno
Underworld Awakening - India Eisley
Wat Schasst Mooken - Aalkreih
Bevis At Do Tor - Lotta

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Mech Assault (Online) -


Mech Assault (Online) Titel: Mech Assault (Online)
Uitgever: Microsoft
Categorie: Xbox
Subcategorie: Actie
Type: Software
Releasedatum: 20-11-2002
Platform: Xbox
EAN: 0805529154964
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Mech Assault (Online) - :


Bedien de meest krachtige wapens die in de 31ste eeuw beschikbaar zijn, een 12 meter lange lopende tank die ook wel bekend staat als een BattleMech. MechAssault is een derdepersoon action/shooter, waarbij de omgevingen niet alleen geheel vernietigd kunnen worden, maar die ook als wapen kunnen dienen.
Kies uit tientallen 'Mechs, variërend van een snelle 30-tonner tot gigantische beesten van 100 ton. Pas je 'Mech naar jouw wensen aan en optimaliseer hem om je tegenstanders te pletten. Ga de uitdaging aan met de 20 missies voor één speler en maak jezelf klaar voor de ultieme online-ervaring voor meerdere spelers.
Totale vernietiging naar een ander niveau getild: Elk gebouw, elke brug, elke toren en elke bus is geheel te vernietigen. Schiet alles op de wereld stukje bij beetje weg. Schiet de zijkant van een gebouw overhoop om rebar, loshangende isolatie en zelfs een vijandige sluipschutter bloot te leggen. Gebruik de omgeving tegen je vijanden. Bijna geen ammunitie meer? Laat dat gebouw van 20 verdiepingen op de infanterie neerstorten en bewaar je vuurkracht voor de grote jongens.
Bestuur een van de tientallen verwoestende lopende tanks: Spelers hebben het meest ongelooflijke stuk militair apparatuur in hun macht. Kies één van de tientallen unieke en angstaanjagende BattleMechs. Elke BattleMech heeft genoeg vuurkracht om een stad met de grond gelijk te maken - letterlijk!
Online en op een gedeeld scherm met meerdere spelers spelen: Ga het gevecht met vriend en vijand aan op Internet! Tart je tegenstander of bepaal een strategie met jouw teamgenoot dankzij de volledig ondersteunde stemcommunicatie. MechAssault wordt geleverd met de mogelijkheid om met meerdere spelers te strijden op Xbox Live en op een gedeeld scherm.
Verbeter jouw 'Mech tijdens een missie: Je kunt jouw BattleMech voor een missie samenstellen. Tijdens de missie kun je betere wapens kiezen. Kortom, spelers kunnen het 'Mech-pak aan hun stijl of stemming aanpassen. Verwissel wapens, voorzie jouw 'Mech met Jum Jets of maak jouw wapenuitrusting maximaal - de keuze is aan jou.
Ongekende speciale effecten: Intense, verbazingwekkende wapen- en schade-effecten maken dat de speler een wapen af moet vuren, gewoon om het effect op de omgeving te zien. Lasers lichten de hemel op, Particle Projection Cannons elektrocuteren tegenstanders en versnelde kogels van het Gaus Rifle zijn een zicht om niet te vergeten.
Dynamisch op missie gebaseerd gameplay: Spelers krijgen hun militaire doelen door van veldagenten en moeten zelf de beste manier ontdekken om ze te bereiken. De lol begint pas als de op de grond terechtkomt. Terwijl je rent veranderen routineklusjes door onverwachte gebeurtenissen in chaotische schietfestijnen.
Epische BattleTech verhaallijn: Innemende helden en verhalen komen voort uit de rijke geschiedenis van 15 jaar BattleTech. Speel het spel als een lid van de woeste WolfDragoon huurmoordenaars en sla een aantal niets vermoedende piraten neer.
Filmachtig verhaal: Het verhaal is gebaseerd op missies en wordt onderbroken door filmische scènes. Hierin komt belangrijke informatie en hints naar voren en het maakt de gebeurtenissen dramatischer.
Geweldig geluid: De vele berichten en gethematiseerde muziekveranderingen maken de situatie nog opzwepender en spannender; het geluid verandert mee met de veranderende staat van de wereld. De ervaring wordt nog echter met Dolby Digital 5.1 surround sound.

Kenmerken van Mech Assault (Online):

Titel: Mech Assault (Online)
Artiest(en):
EAN: 0805529154964

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: