Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Top Hits of the 40's - Dinah Shore
Something Borrowed 5Tr - Amanda Rogers
New Aspects - Kosma
Greatest 80's Metal Momen - Various Artists
Neukolln Ist UberallMp3 - Audiobook
Naughty Or Nice - Roger Lodge
The Best Of Acid Jazz: In The Mix - Kosma
Bruch Violin Concerto No.2 - Ulf Wallin
Vincere - Paolo Pierobon
Jascha Heifetz The Unpublished Recordings Beethoven, Lalo, Chausson - Beethoven
Saxentric - Jimi Tenor

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Jak 3 -


Jak 3 Titel: Jak 3
Uitgever: Sony
Categorie: PlayStation 2
Subcategorie: Avontuur
Rubriek: Platform
Type: Software
Releasedatum: 26-11-2004
Platform: PlayStation 2
EAN: 0711719696858
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Jak 3 - :


Wat hebben Jak & Daxter allemaal gedaan sinds Jak II?
Jak II eindigt met Jak die Core verslaat en de Metal Head-invasie terugstuurt en Jak 3 pakt de draad van het verhaal weer op. De verwoesting van Core heeft niet alle Metal Heads vernietigd. Er is een politiek gevecht in Haven City waardoor drie facties in opstand komen: de Metal Heads, de Freedom League (de nieuwste regering die is opgekomen uit de Resistance) en een nieuwe macht die de controle heeft over de robots die in de industriƫle afdeling worden samengesteld. Deze drie facties vechten binnen de stad. Wanneer een bepaalde aanval in de stad ervoor zorgt dat een compleet paleis instort waardoor een aantal wijken in de prak liggen en het aanzicht van Haven City verandert, krijgt Jak de schuld. Er is een nieuwe leider in de stad, genaamd Count Viger. Dit is een religieuze fanatiekeling die denkt dat Light Eco de enige Eco is die wat waard is. Omdat Jak Dark Eco in zich heeft, vindt Viger dat zijn connectie met de Metal Heads datgene is wat de stad verwoest. En dus wordt Jak verbannen naar de woestenij. Hij moet zijn weg vinden en zorgen dat hij overleeft. Hij ontmoet een aantal mensen die een nieuwe stad zijn begonnen buiten de muren van Haven. Dit is de stad waar Sig (uit Jak II) vandaan komt. En zo begint Jak 3 in deze verlaten woestenij. Vertel ons eens wat meer over Light Eco en Light Jak?
Light Jak speelt een heel grote rol in Jak 3, net zoals Dark Jak dat deed in Jak II. In Jak 3 moesten we die donkere macht in Jak uitbalanceren. De donkere macht is erg agressief met aanvalsmanoeuvres, terwijl de Light powers meer verdedigend zijn en over de doorgang in de omgeving gaan. Jak kan van die engelenvleugels laten groeien waarmee hij over enorme kloven heen kan vliegen. Hij kan zijn hitpoints opnieuw genereren als hij bijna dood is. Er is een schild waarmee hij zichzelf kan verdedigen en nog een andere geheime vaardigheid. Vanwaar die obsessie met voertuigen in Jak III?
Jak bevindt zich in een verlaten woestenij die vijf keer groter is dan Haven City uit Jak II. De stad Spargus heeft niet dezelfde technologie als Haven City, zoals luchtkussenauto's. Dus al hun technologie is veel eenvoudiger en hun voertuigen rijden gewoon#. Ze rijden rond in de enorme woestijn met van die duinbuggy-achtige voertuigen waardoor er mogelijkheden ontstaan voor actie met het uitgebreide model dat we hebben ontwikkeld voor Jak 3. Dus we krijgen meer autodiefstal?
Er zal meer autodiefstal zijn in Haven City. De voertuigen die je in Spargus rijdt, krijg je naarmate je verder komt in de game. Maar uiteindelijk bereik je Haven City en krijg je toegang tot vliegende auto's. Een van de aanmerkingen op Jak II was dat de delen waarin je rijdt wat saai konden zijn. Hoe heb je dat aangepakt in Jak 3?
We wilden de helft van de gameplay zich in de woestenij laten afspelen zodat de spelers een nieuwe hoeveelheid vrijheid zouden krijgen. In Jak II kon je de stad verkennen maar je werd beperkt door het ontwerp van de stad dus je moest de straten volgen en dat voelde als een labyrint als je naar de andere kant van de stad probeerde te komen. In de woestijn heb je niet zulke beperkingen en kun je gewoon in een rechte lijn in alle richtingen rijden. Je kunt het andere eind van de woestijn zien omdat er geen muren zijn. Dit is een leuke omgeving om als de kern van de game te hebben. Wat is nieuw voor de echte hoofdrolspeler van de show, Daxter?
Hij is luidruchtig en gek en grappig als altijd. We maken ook gebruik van het personage Pecker en de interactie tussen Pecker en Daxter. Daxter is veel speelbaarder dan in Jak 3. We hebben dit opgemerkt in Jak II maar we gaan verder in Jak 3. Zou je graag een tv-serie van J&D zien?
Ik denk dat het geweldige personages zijn en dat het universum dat we hebben geschapen diepgaand is. En het blijft maar doorgroeien. Ik denk dat het erg leuk zou zijn om Jak & Daxter als een animatieserie te zien. Als ze er een film van zouden maken, wie zou jij dan als Jak in de hoofdrol willen zien?
De stemacteur Mike Irwin doet het geweldig met Jak die overigens in Jak 1 geen stem had en er nu op los kletst. Ik denk dat hij iets met de live actie-versie zou kunnen doen maar ze zouden wel wat aan zijn oren moeten doen (niet die van Mike, maar die van Jak!). Jullie hebben een goede relatie met Insomniac (de ontwikkelaars van Ratchet & Clank). Maken jullie je druk over de overeenkomsten tussen de twee games?
Mensen vergelijken onze twee ondernemingen wel vaker maar de games zijn wat betreft het onderwerp heel verschillend. R&C is erg licht van aard terwijl wij een dieper en onheilspellender plot uitpluizen met veel meer verschillende emoties. Wat betreft de gameplay richten we ons op het grote avontuur en het gevoel dat je helemaal in deze schijnbaar naadloze wereld wordt geabsorbeerd. R&C gaat over wapens en nieuwe upgrades.

Te koop bij:

Winkel: Levertijd: Prijs:

Bol.com Levertijd3 werkdagen(€ 0.00) Bestellen / Kopen
€ 29.99

Kenmerken van Jak 3:

Titel: Jak 3
Artiest(en):
EAN: 0711719696858

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: