Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
The Prime Of Horace Andy: 20 Classics Cuts From The 70s - Horace Andy
Gold Album - Bob Marley
Timeless - Dennis Brown
Heads And Tales - Ray Anderson Alligatory Band
Romantic Reggae For Ladie - Sly & Robbie
Patriots - Third World
Reggae Legends - Luciano
Daylight - Sylvester Stallone
Touch Me - Bob Marley
African Culture - Sly & Robbie

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Socom Us Navy Seals + Headset -


Socom  Us Navy Seals + Headset Titel: Socom Us Navy Seals + Headset
Uitgever: Sony
Categorie: PlayStation 2
Subcategorie: Simulatie & Virtueel leven
Type: Software
Releasedatum: 17-06-2003
Platform: PlayStation 2
EAN: 0711719482123
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Socom Us Navy Seals + Headset - :


Mocht je een carrière als internationale terrorist voor ogen hebben, dan kun je je zinnen beter op een andere loopbaan zetten, want de SEALs zijn in aantocht. SOCOM: US Navy SEALs is een gedetailleerde, op teams gebaseerde game waarin je de leiding hebt over een groep SEAL-commando's tijdens een serie dodelijke missies waarin je de wereld moet zien te redden uit de klauwen der terroristen. Deze fascinerende game wordt nog eens extra spannend vanwege de bijgeleverde SOCOM Headset waarmee je verbaal opdrachten kunt geven aan je commando's en de ter antwoord verzonden radioberichten rechtstreeks in je oor hoort. SOCOM benut ook alle voordelen van de netwerkadapter voor PlayStation 2, zodat internetgebruikers met een breedbandverbinding met maar liefst zestien spelers tegelijk een multiplayer-strijd aan kunnen binden. SOCOM luidt dus een nieuw tijdperk voor PS2 in.
SOCOM is eigenlijk twee games in één: de spannende single player missies en de keiharde actie van de online multiplayer mode. In single player wordt je uit vier leden bestaande team verdeeld in de twee 'elementen' Able en Bravo. Net als in het soortgelijke Ghost Recon bestuur je de leider van Able. Able 2 volgt je gewoon en ook het Bravo-element kun je allerlei opdrachten geven. Dat doe je via de Headset: druk op de Circle-toets om het kanaal te openen (net als een walkie-talkie) en geef eenvoudige opdrachten, zoals dat ze naar het controlepunt moeten rennen, er op los moeten schieten of juist niet moeten schieten. Je raakt echt bij de game betrokken, omdat je teamgenoten rechtstreeks via de headset met je communiceren. Je hoort ze dus in je oor in plaats van via de luidsprekers van je tv waar al het andere geluid vandaan komt. Een kleinigheidje, maar wel eentje die de game veel meeslepender maakt dan andere militaire simulaties.
Je teamgenoten en jij moeten twaalf levensgevaarlijke missies uitvoeren op vier internationale locaties: Alaska, Thailand, Congo en Turkmenistan. Je zult het tegen vele getrainde, intelligente en vooral dodelijke terroristen op moeten nemen en je doelstellingen variëren van alles-op-alles aanvallen en vernielingen tot precaire verkenningsmissies en reddingsacties. Het draait bij de SEALs allemaal om precisie, niet om brute kracht. Voer je opdrachten dus uit door voorzichtig te plannen, samen te werken en onopgemerkt te blijven.
SOCOM komt pas echt tot z'n recht als je je breedbandverbinding gebruikt om het in de multiplayer mode op te nemen tegen levende tegenstanders. Als je via je netwerkadapter inlogt op SOCOM online, krijg je toegang tot chat rooms, spelersklassementen en natuurlijk krijgen maar liefst 16 spelers dan de kans het tegen elkaar op te nemen. Maximaal acht SEALs binden dan de strijd aan tegen acht terroristen. Er komt geen computertegenstander en geen kant-en-klaar script bol.combij kijken, alleen echte gamers uit heel Europa die elkaar aan stukken proberen te knallen. Je kunt zelfs met de andere spelers in je team praten via de Headset en je tactiek coördineren. Net als in de single player win je deze game niet met kogels, maar met je hersenen. SOCOM fungeert als de voorhoede van een geheel nieuwe gamingervaring voor PS2. In de single player die niet alleen een superspannende geheime-operatiesim is, rijst SOCOM tot ongekende interactieve hoogten dankzij het innovatieve gebruik van de headset. In de multiplayer mode fungeert je PS2 als poort tot onbeperkte gameplay, want iedere keer als je een multiplayer game speelt, moet je een nieuwe uitdaging het hoofd zien te bieden. Word jij de beste in Europa? Kun je het redden als Navy SEAL?

Te koop bij:

Winkel: Levertijd: Prijs:

Bol.com Levertijd5 werkdagen(€ 0.00) Bestellen / Kopen
€ 29.99

Kenmerken van Socom Us Navy Seals + Headset:

Titel: Socom Us Navy Seals + Headset
Artiest(en):
EAN: 0711719482123

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: