Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Bz Mixtape - Mosh36
Honeymoon On Mars Digi - Pop Group
Ghosts Of Love (speciale uitgave) - Green Pajamas
Die Lustigen Weiber Von W - O. Nicolai
Dallacustico - Rita Forte
Tijd - Bram Vermeulen
Paradise - Siren
And Tamir Muskat - Alaev Family
Ghetto D - Master P
Black Angels | Kronos Quartet - Kronos Quartet
Sun Valley Serenade - Sonja Henie

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Le Gendarme Se Marie (Louis De Funes) - Michel Galabru, Alan Scott, Louis Funes


Le Gendarme Se Marie (Louis De Funes) Titel: Le Gendarme Se Marie (Louis De Funes)
Artiest(en)/
Acteur(s):
Michel Galabru Meer...
Alan Scott Meer...
Louis Funes Meer...
Categorie: Komedie
Uitgever: Michel Galabru
Director(s): Jean Girault
Type: Film
Releasedatum: 13-10-2016
Editie: Dvd
EAN: 5412012169326
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Le Gendarme Se Marie (Louis De Funes) - Michel Galabru, Alan Scott, Louis Funes:


Cruchot, nog steeds hoofd van de politie, kan het steeds slechter vinden met zijn superieur Gerber, en streeft naar nieuwe verantwoordelijkheden. Als altijd gebeten op roekeloze automobilisten zet hij de jacht in op een snelheidsduivel in een Mercedes, waarbij hij zelfs meerdere malen alle verkeersregels aan zijn laars lapt. In de rechtszaal komt hij oog in oog te staan met de bestuurster...en het is liefde op het eerste gezicht.

Te koop bij:

Winkel: Levertijd: Prijs:

Bol.com LevertijdOp werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis(€ 1.99) Bestellen / Kopen
€ 9.99

Meer van Michel Galabru:

Le Gendarme Et Les Extra Terrestres (Louis De Funes) Le Gendarme Et Les Extra Terrestres (Louis De Funes)
5412012169340
Als in de buurt van Saint-Tropez de landing plaatsvindt van een vliegende schotel, komen onze gendarmes erachter dat de buiten- aardse wezens de gedaante aannemen van de mensen die ze ontmoeten. Het gevaar loert overal en er moet een manier gevonden worden om ze te elimineren, vooral nu alle leden van de brigade een “dubbelganger” schijnen te hebben.
Le Gendarme Et Les Gendarmettes (Louis De Funes) Le Gendarme Et Les Gendarmettes (Louis De Funes)
5412012169357
De gendarmerie in Saint-Tropez krijgt versterking in de vorm van enkele jonge vrouwelijke stagiaires. De gendarmes willen de aan- trekkelijke jongedames graag helpen, maar hun echtgenotes zijn minder enthousiast. De ene na de andere gendarmette verdwijnt spoorloos, net als de kolonel op het punt staat Saint-Tropez met een bezoek te vereren.
Le Gendarme En Ballande (Louis De Funes) Le Gendarme En Ballande (Louis De Funes)
5412012169333
Cruchot en zijn maten proberen er het beste van te maken wanneer ze met vervroegd pensioen zijn gestuurd. Zonder uniform vinden de agenten het leven echter oersaai en ze besluiten om in het geheim in functie te blijven. Maar daar zijn hun vervangers het absoluut niet mee eens. Een reis door de hippietijd.
Le Gendarme à NewYork Le Gendarme à NewYork
5412012169319
Om de kleine 'gendarmerie' in Saint-Tropez te belonen voor bewezen diensten en trouw, worden de agenten naar New York gezonden om Frankrijk te vertegenwoordigen op het Internationale Gendarmerie Congres. Tot Nicole's grote wanhoop weigert Cruchot stellig haar mee te nemen. In plaats van het op te geven, kruipt ze als verstekeling aan boord van hetzelfde schip.
Le Gendarme De Saint Tropez Le Gendarme De Saint Tropez
5412012169302
Tot grote vreugde van zijn dochter wordt agent Ludovic Cruchot benoemd tot hoofd van politie in Saint-Tropez. Terwijl haar vader kennismaakt met zijn nieuwe collega's en de jacht opent op nudisten, probeert Nicole een jongeman te imponeren door zich voor te doen als de dochter van de miljonair met het
mooiste jacht in de haven. Dit onschuldige leugentje brengt een hele reeks avonturen op gang...
Pierre Et Le Loup | Michel Galabru Pierre Et Le Loup | Michel Galabru
9782278082162
Eté Meurtrier, L' Eté Meurtrier, L'
5425019009922Bekijk hier de gehele
Lumière Cinema Selection

In L'Eté Meurtrier (One Deadly Summer) maakt de jonge sensuele Eliane, ‘Elle’, grote indruk in een Frans dorpje, waarnaar haar ouders verhuizen. Met haar charmes weet ze brandweerman ‘Pin-Pon’ te verleiden. Al snel begint ‘Pin-Pon’ hun huwelijk voor te bereiden maar zijn verloofde heeft ook minder rooskleurige plannen. ‘Elle’ wil wraak voor haar moeder, die jaren geleden verkracht werd door drie mannen. Eén van hen was de intussen overleden vader van ‘Pin-Pon’. Toch weet ‘Elle’ niet wat er zich precies heeft afgespeeld die avond.
Asterix En Obelix Contra Caesar Asterix En Obelix Contra Caesar
8716777001530
Het is 50 jaar voor Christus. Onze helden Asterix en Obelix leven in een klein dorp in Gallië. Het is het enige dorp dat de Romeinen nogniet hebben veroverd. Als Julius Caesar hoort van het opstandige dorp, roept hij dehulp in van Detrtus. Zal het Asterix en Obelix en hun dorpsgenoten lukken om alle beproevingen te doorstaan en in vrede verder te kunnen leven?
Contes Des Mille Et Une N  V|A (CD) Contes Des Mille Et Une N V|A (CD)
3298493180584
Angelique   The Complete Collection Angelique The Complete Collection
5050582435085
Beleef de aangrijpende avonturen van de beeldschone Angélique (Michèle Mercier) die wordt getroffen door het noodlot. Het verhaal gaat over ontmoetingen met de rijke graaf van Toulouse Joffrey de Peyrac (Robert Hossein), haar toekomstige man en enige ware liefde. Angélique en Joffrey worden geconfronteerd met de macht van invloedrijke personen tijdens het bewind van Louis XIV - de Zonnekoning. Liefde, actie en avontuur maken van Angélique een waar kostuumdrama vol actie. Een tijdloos succes waar mensen van alle leeftijden van zullen genieten!

Films: Angélique, Angélique The Road To Verseilles, Angélique and The King, Untamable Angélique en Angélique and the Sultan.
Gendarme Van Saint Tropez, De Gendarme Van Saint Tropez, De
5050582001389
Tot grote vreugde van zijn dochter wordt agent Ludovic Cruchot benoemd tot hoofd van politie in Saint Tropez. Terwijl haar vader kennismaakt met zijn nieuwe collega's en de jacht opent op nudisten, probeert Nicole een jongeman te imponeren door zich voor te doen als de dochter van de miljonair met het mooiste jacht in de haven. Dit onschuldige leugentje brengt een hele reeks avonturen op gang'Deze eerste film uit de legendarische Gendarmeserie over de ongelooflijke avonturen van agent Cruchot maakte Louis de Funes en zijn grimassen op slag wereldberoemd.

Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: Anamorphic widescreen
Audio Type: Frans (Dolby Digital 2.0)
Kleurfunctie: Kleur
Regiocode: 2
Bienvenue Chez Les Ch'tis Bienvenue Chez Les Ch'tis
5410504073557
Philippe Abrams is post-directeur in Salon-de Provence. Hij is getrouwd met Julie, wiens depressieve buien hem het leven haast onmogelijk maken. Om zijn vrouw een plezier te doen probeert hij zich te laten overplaatsen naar de Côte d'Azur. Maar zijn plannetje mislukt en als straf wordt hij tewerkgesteld in Bergues, een boerendorpje in het noorden. Abrams staat allerminst te popelen om naar deze, in zijn ogen, verschrikkelijke regio te verhuizen. Al snel blijkt dat het beeld dat hij van het noorden heeft, niet helemaal strookt met de werkelijkheid.


  • Beeld: 16:9, 2.35:1

  • Geluid: Dolby Digital 5.1

  • Taalkeuze: Frans

  • Ondertiteling: Nederlands
Gendarme In New York, De Gendarme In New York, De
5050582001396
Om de kleine 'gendarmerie' in Saint-Tropez te belonen voor bewezen diensten en trouw, worden de agenten naar New York gezonden om Frankrijk te vertegenwoordigen op het Internationale Gendarmerie Congres. Tot Nicole's grote wanhoop weigert Cruchot categorisch haar mee te nemen. In plaats van het op te geven, gaat ze als verstekeling aan boord van hetzelfde schip. Als ze wordt aangehouden door de Amerikaanse politie vertelt ze dat ze een weeskind is en komt vervolgens op alle voorpagina's terecht....
Gendarme In Paniek, De Gendarme In Paniek, De
5050582001426
De gendarmerie in Saint-Tropez krijgt versterking in de vorm van enkele jonge vrouwelijke stagiaires. De gendarmes willen de aantrekkelijke jongedames graag helpen, maar hun echtgenotes zijn minder enthousiast. De ene na de andere gendarmette verdwijnt spoorloos, net als de kolonel op het punt staat Saint-Tropez met een bezoek te vereren. In deze laatste film uit de serie neemt Cruchot afscheid. Het is tegelijkertijd de laatste film van Louis de Funes. Regisseur Jean Girault komt tijdens de opnames te overlijden en zijn assistent maakt de film af.

Menu taal: Nederlands
Beeldformaat:Anamorphic Widescreen
Audio (Audio type) Frans (Dolby Digital 2.0)
La Cage Aux Folles 2 La Cage Aux Folles 2
8712626035909
Albin, beter bekend als Zaza, de illustere ster van het cabaret 'La Cage Aux Folles' zal al zijn vermommingstrucs uit de doos moeten halen om te ontsnappen aan de meute die achter hem aanzit. Het zijn meedogenloze moordenaars, die op hun beurt op de hielen worden gezeten door de Franse spionagedienst, en die op zoek zijn naar een microfilm die de travestiet in het bezit zou hebben! Zaza en Renato zijn terug! Beeld: 4:3
Geluid: Nederlands (Dolby Digital)
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans
Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Duits.
Extra's: Originele bioscooptrailer.
Toon alles van Michel Galabru

Meer van Alan Scott:

Le Gendarme En Ballande (Louis De Funes) Le Gendarme En Ballande (Louis De Funes)
5412012169333
Cruchot en zijn maten proberen er het beste van te maken wanneer ze met vervroegd pensioen zijn gestuurd. Zonder uniform vinden de agenten het leven echter oersaai en ze besluiten om in het geheim in functie te blijven. Maar daar zijn hun vervangers het absoluut niet mee eens. Een reis door de hippietijd.
Le Gendarme à NewYork Le Gendarme à NewYork
5412012169319
Om de kleine 'gendarmerie' in Saint-Tropez te belonen voor bewezen diensten en trouw, worden de agenten naar New York gezonden om Frankrijk te vertegenwoordigen op het Internationale Gendarmerie Congres. Tot Nicole's grote wanhoop weigert Cruchot stellig haar mee te nemen. In plaats van het op te geven, kruipt ze als verstekeling aan boord van hetzelfde schip.
Inspector Gadget Inspector Gadget
7321931346443
Wowser! Disney's Inspector Gadget vliegt met zijn duizend bewegende onderdelen op topsnelheid door dit wilde turbulente avontuur!Tijdens een gevaarlijke reddingsactie ondervindt John BrownMatthew Broderick de woede van de slechte Dr.Claw(Rupert Everettaan den lijve.
Toon alles van Alan Scott

Meer van Louis Funes:

Louis De Funes  Fernandel: Back To Back Box Louis De Funes Fernandel: Back To Back Box
5412012169760
Deze luxueuze boxset verzamelt de bekendste films uit de oeuvres van twee van de bekendste Franse komieken uit de filmgeschiedenis: Louis de Funès en Fernandel.

Deze box bevat de volgende titels:
- Le Gendarme de Saint-Tropez
- Le Gendarme à New York
- Le Gendarme se Marie
- Le Gendarme en Ballade
- Le Gendarme et les Gendarmettes
- Le Gendarme contre les Extra-Terrestres
- Louis De Funès - Intiem
- Le Petit Monde de don Camillo
- Le Retour de don Camillo
- La Grande Bagarre
- Don Camillo Monseigneur
- Don Camillo en Russie
Le Gendarme Et Les Extra Terrestres (Louis De Funes) Le Gendarme Et Les Extra Terrestres (Louis De Funes)
5412012169340
Als in de buurt van Saint-Tropez de landing plaatsvindt van een vliegende schotel, komen onze gendarmes erachter dat de buiten- aardse wezens de gedaante aannemen van de mensen die ze ontmoeten. Het gevaar loert overal en er moet een manier gevonden worden om ze te elimineren, vooral nu alle leden van de brigade een “dubbelganger” schijnen te hebben.
Le Gendarme Et Les Gendarmettes (Louis De Funes) Le Gendarme Et Les Gendarmettes (Louis De Funes)
5412012169357
De gendarmerie in Saint-Tropez krijgt versterking in de vorm van enkele jonge vrouwelijke stagiaires. De gendarmes willen de aan- trekkelijke jongedames graag helpen, maar hun echtgenotes zijn minder enthousiast. De ene na de andere gendarmette verdwijnt spoorloos, net als de kolonel op het punt staat Saint-Tropez met een bezoek te vereren.
Le Gendarme En Ballande (Louis De Funes) Le Gendarme En Ballande (Louis De Funes)
5412012169333
Cruchot en zijn maten proberen er het beste van te maken wanneer ze met vervroegd pensioen zijn gestuurd. Zonder uniform vinden de agenten het leven echter oersaai en ze besluiten om in het geheim in functie te blijven. Maar daar zijn hun vervangers het absoluut niet mee eens. Een reis door de hippietijd.
Le Gendarme à NewYork Le Gendarme à NewYork
5412012169319
Om de kleine 'gendarmerie' in Saint-Tropez te belonen voor bewezen diensten en trouw, worden de agenten naar New York gezonden om Frankrijk te vertegenwoordigen op het Internationale Gendarmerie Congres. Tot Nicole's grote wanhoop weigert Cruchot stellig haar mee te nemen. In plaats van het op te geven, kruipt ze als verstekeling aan boord van hetzelfde schip.
Le Gendarme De Saint Tropez Le Gendarme De Saint Tropez
5412012169302
Tot grote vreugde van zijn dochter wordt agent Ludovic Cruchot benoemd tot hoofd van politie in Saint-Tropez. Terwijl haar vader kennismaakt met zijn nieuwe collega's en de jacht opent op nudisten, probeert Nicole een jongeman te imponeren door zich voor te doen als de dochter van de miljonair met het
mooiste jacht in de haven. Dit onschuldige leugentje brengt een hele reeks avonturen op gang...
La Bande A Papa (Louis De Funes) La Bande A Papa (Louis De Funes)
5412012169531
Fernand Jérôme is een verlegen bankbediende die vaak door zijn collega's voor schut
wordt gezet. Zijn leven verandert echter totaal wanneer hij een overval van de
beruchte bankovervaller 'Le Grand J' kan verijdelen. Zelfs zijn vriendin Renée
bekijkt hem plots met andere ogen.
Renée is de dochter van politie-inspecteur Merlerin (Louis de Funès). Merlerin zit al
jaren achter een beruchte overvaller aan. Fernand is blij verrast wanneer zijn vader
terugkeert na een afwezigheid van vijfentwintig jaar. Tot zijn grote verbazing
ontdekt hij dat zijn vader "Le Grand J" is. Dit zorgt, vanzelfsprekend,
voor een hectische situatie
L Impossible Monsieur Pipelet (Louis De Funes) L Impossible Monsieur Pipelet (Louis De Funes)
5412012169524
Mauritius Martin is postbode in Parijs en woont samen met zijn vrouw en dochter in
een kleine woning. De familie Richet is van hogere komaf en woont in hetzelfde pand.
Ze keuren de ontluikende liefde tussen hun zoon George en de dochter van Mauritius
ten stelligste af.
Tijdens een feest, waar zowel het hele gezin Martin als de familie Richet aanwezig
zijn, loopt de discussie hoog op. Niemand wil een huwelijk tussen de twee
tortelduiven tot blijkt dat ze met de noorderzon vertrokken zijn. De twee
rivaliserende families moeten nu hoogdringend de handen in elkaar
slaan om ze terug te vinden
Geen plaatje beschikbaar Frou Frou
5412012169289
Enkele heren van een zekere leeftijd, prins Vladimir Bilinsky, Jean Sabatier, kolonel Cousinet-Duval, en Sigismond Meursault, nemen een mooie deerne van zestien jaar onder hun vleugels. Haar naam : Antoinette Dubois alias „Frou Frou“. Geen enkele van hen heeft het recht om haar te verleiden, maar ze proberen het alle vier. Samen proberen de heren van Frou Frou een populaire zangeres te maken.

Frou Frou is een merkwaardige maar zeer humoristische combinatie van een kostuumdrama, smartlap, stoute satire en bovenal een musical en dat allemaal in één film tegelijk. Met in de hoofdrollen de meeste geliefde Komedie acteurs uit die tijd: Gino Cervi (bekend uit de film van Don Camillo en natuurlijk Louis de Funes!
Pissenlits Par La Racine Pissenlits Par La Racine
5412012169210
Drie boeven worden uit de gevangenis ontslagen. Onder hen “Pommes-Chips” die wraak wil nemen op Jockey Jack, omdat die hem Rocky, zijn minnares, heeft afgesnoept. Pomme-Chips wordt echter onopzettelijk vermoord door Jockey Jack en zijn lijk wordt in de contrabas van Jérôme, de oom van Jockey Jack, verstopt. De contrabas verdwijnt in het niets. Echter in de vestzak van Pomme-Chips steekt het winnende lot van de paardenkoers… Het wordt een race om het lijk terug te vinden.
La Folie Des Grandeurs La Folie Des Grandeurs
5412012167049
Een gemene belastingsinner wordt omwille van een schandaal met een buitenechtelijk kind naar een klooster gestuurd door de koningin van Spanje. Hij zweert op wraak.

Don Salluste int de belastingen voor de koning van Spanje. Hij sjoemelt, verduistert, bedriegt en berooft het volk en wordt daarom door de Spanjaarden veracht. Wanneer de koningin hem beschuldigt van een buitenechtelijke dochter te hebben verwekt, worden al zijn privileges afgenomen en wordt hij veroordeeld om met pensioen te gaan in een klooster. Hij zweert wraak...
Geen plaatje beschikbaar Taxi Roulotte Et Corrida
5412012167100
Geen plaatje beschikbaar Nous Irons A Deauville
5412012167094
Geen plaatje beschikbaar La Belle Americaine
5412012166981
Marcel, een eenvoudig fabrieksarbeider, wordt opgelicht om een dure cabrio over te kopen van een rijke weduwe die niet van plan is om de wagen in de handen van de minares van haar overleden man te laten vallen. Eenmaal de wagen in zijn bezit is, komt Marcel de ene tegenslag na de andere tegen: de dure benzinekosten, zijn vrouw die de luxe-auto tracht te verkopen om de eindjes aan elkaar te knopen, per ongeluk (met het dak neergelaten) de carwash inrijden, en nog veel meer, met hilarische taferelen tot gevolg.
Geen plaatje beschikbaar Les Veinards
5412012167018
Een verrukkelijke verzameling kortfilms over mensen die wel erg veel geluk hebben. Les Veinards: een film, bestaande uit sketches die volledig in het teken staan van mensen die tegen alle kansen in, op een belachelijke manier goed geluk hebben in hun leven. de geïncludeerde sketches zijn: Le Vison, Le Repas gastronomique, Une nuit avec la vedette, Le Yacht en Le Gros Lot.
Toon alles van Louis Funes

Kenmerken van Le Gendarme Se Marie (Louis De Funes):

Titel: Le Gendarme Se Marie (Louis De Funes)
Artiest(en): Michel Galabru, Alan Scott, Louis Funes
EAN: 5412012169326

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: