Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Jazz In The New Harmonic - David Chesky
Purcell: Fantazia | Amsterdam Loeki Stardust Quartet - Purcell
Lisa Ono Best 20022006 (speciale uitgave) - Lisa Ono
Dementia 13 - Derry O'Donavan
Bad Trip - Relatives
25 Years of Discovery, Vol. 2 -
Open Sesame -
Flamenco Barocco - Various Artists
Live At The Ryman - Josh Turner
Miracle - Bim Sherman
BlowUp -

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

An Unsuitable Job .. 1 & 2 - Annette Crosbie, Rosemary Leach, Struan Rodger, Steve John Shepherd, Helen Baxendale, Craig Fairbrass


An Unsuitable Job .. 1 & 2 Titel: An Unsuitable Job .. 1 & 2
Artiest(en)/
Acteur(s):
Annette Crosbie Meer...
Rosemary Leach Meer...
Struan Rodger Meer...
Steve John Shepherd Meer...
Helen Baxendale Meer...
Craig Fairbrass Meer...
Categorie: Thrillers & Crime
Subcategorie: Mysterie & Spanning
Uitgever: Just Bridge Entertainment
Director(s):
Type: Film
Aantal disks: 4 disks
Releasedatum: --
Editie: Dvd
EAN: 8717344741729
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving An Unsuitable Job .. 1 & 2 - Annette Crosbie, Rosemary Leach, Struan Rodger, Steve John Shepherd, Helen Baxendale, Craig Fairbrass:


An Unsuitable Job for a Woman is gebaseerd op de gelijknamige detectiveroman van de Britse thrillerschrijfster P.D. James. De hoofdpersoon is de mooie Cordelia Gray. Na de zelfmoord van haar baas krijgt zij tegen wil en dank de leiding over diens detectivebureau. Cordelia heeft nauwelijks ervaring met speurwerk, maar gelukkig kan ze rekenen op de steun van haar onverstoorbare en intuïtieve collega Edith Sparshott. De eerste reeks van An Unsuitable Job for a Woman bestaat uit twee miniseries: Sacrifice en A Last Embrace.

In de tweede serie van An Unsuitable Job for a Woman zien we hoe Cordelia Gray met haar detectivebureau alles op alles moet zetten om het hoofd boven water te houden. En dat terwijl ze zelf nog in verwachting is ook! Het is een wanhopige situatie en de toekomst ziet er ook al niet rooskleurig uit. Dat verklaart waarom Cordelia in het eerste verhaal zelfs in zee gaat met een anonieme opdrachtgever, ook al heeft haar steun en toeverlaat Edith Sparshott er nog zo'n slecht gevoel over. Het tweede verhaal draait om de problemen waarmee Cordelia wordt geconfronteerd als ze een opdracht accepteert van een vroegere collega. Hij blijkt de hoofdverdachte van de moord op iemand die ze van hem moest schaduwen...

Afleveringen:
 • Sacrifice

 • A Last Embrace

 • Living On Risk

 • Playing God

Te koop bij:

Winkel: Levertijd: Prijs:

Bol.com LevertijdOp werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis(€ 0.00) Bestellen / Kopen
€ 44.95

Meer van Annette Crosbie:

Lord Of The Rings Lord Of The Rings
7321900374088
De magische avonturen uit J.R.R. Tolkien’s klassieker komen tot leven in dit briljant getekende verhaal over het betoverde land Middle Earth – en de moedige groep hobbits, helden en tovenaars die op weg gaan om het te beschermen! Wanneer een magische ring met bovenaardse krachten in de handen valt van de kleine hobbit Frodo, (een klein, dwergachtig wezen met harige voeten en een goed hart) moet hij het opnemen tegen de oorspronkelijke eigenaars van de ring. Samen met de tovenaar Gandalf en een groep elven, dwergen en krijgers gaan ze de strijd aan die gaat om het behoud of de ondergang van de wereld.
An Unsuitable Job For A Woman Seizoen 1 An Unsuitable Job For A Woman Seizoen 1
8717344736367
An Unsuitable Job for a Woman is gebaseerd op de gelijknamige detectiveroman van de Britse thrillerschrijfster P.D. James. De hoofdpersoon is de mooie Cordelia Gray. Na de zelfmoord van haar baas krijgt zij tegen wil en dank de leiding over diens detectivebureau. Cordelia heeft nauwelijks ervaring met speurwerk, maar gelukkig kan ze rekenen op de steun van haar onverstoorbare en intuïtieve collega Edith Sparshott. Deze eerste reeks van An Unsuitable Job for a Woman bestaat uit twee miniseries:
Sa...
Mega Movie Pack 1 (5DVD) Mega Movie Pack 1 (5DVD)
8715664016886
10 Movies op 5 DVD's: The Point Men (Christopher Lambert), A Bronx Tale (Robert DeNiro), The Osterman Weekend (Rutger Hauer), Ground Zero (Chuck Norris), Sugar Hill (Wesley Snipes), Year Of The Gun (Sharon Stone), The Leading Man (Jon Bon Jovi), Exit In Red (Mickey Rourke), The Debt Collector (Billy Connolly), Outrage (Antonio Banderas).
Lord Of The Rings Lord Of The Rings
7321931374088
De magische avonturen uit J.R.R. Tolkien’s klassieker komen tot leven in dit briljant getekende verhaal over het betoverde land Middle Earth – en de moedige groep hobbits, helden en tovenaars die op weg gaan om het te beschermen! Wanneer een magische ring met bovenaardse krachten in de handen valt van de kleine hobbit Frodo, (een klein, dwergachtig wezen met harige voeten en een goed hart) moet hij het opnemen tegen de oorspronkelijke eigenaars van de ring. Samen met de tovenaar Gandalf en een groep elven, dwergen en krijgers gaan ze de strijd aan die gaat om het behoud of de ondergang van de wereld.
An Unsuitable Job For A Woman Seizoen 2 An Unsuitable Job For A Woman Seizoen 2
8717344736374
In deze tweede serie van An Unsuitable Job for a Woman zien we hoe Cordelia Gray met haar detectivebureau alles op alles moet zetten om het hoofd boven water te houden. En dat terwijl ze zelf nog in verwachting is ook! Het is een wanhopige situatie en de toekomst ziet er ook al niet rooskleurig uit. Dat verklaart waarom Cordelia in het eerste verhaal zelfs in zee gaat met een anonieme opdrachtgever, ook al heeft haar steun en toeverlaat Edith Sparshott er nog zo'n slecht gevoel over. Het tweede ...
The Six Wives Of Henry VIII The Six Wives Of Henry VIII
8717344733397
Deze legendarische zesdelige BBC-miniserie werd in de jaren '70 uitgezonden in ruim 70 landen. De serie volgt het veelbewogen leven en de talrijke liefdes van de Engelse koning Hendrik VI en geeft tegelijkertijd een uniek beeld van Engeland in het Tudor-tijdperk. In elke aflevering staat een van de zes vrouwen centraal met wie de koning ooit in het huwelijk trad. The Six Wives of Henry VIII is typisch Brits tv-drama, met veel sfeer, uitstekend acteerwerk en prachtige kostuums. De serie werd bove...
Doctor Finlay Serie 2 Doctor Finlay Serie 2
8717344743532
Doctor Finlay is een creatie van A.J. Cronin. De Schotse schrijver wijdde een hele reeks korte verhalen aan de belevenissen van de charmante plattelandsarts en zijn patiënten. Deze verhalen vormden de basis voor een heerlijk sfeervolle tv-serie die in Groot-Brittannië steevast een trouw publiek van zo'n 10 miljoen kijkers trok. In dit tweede seizoen probeert Doctor Finlay zijn praktijk weer zo goed mogelijk op te bouwen. De Tweede Wereldoorlog is definitief voorbij, maar de gevolgen zullen zich ...
Doctor Finlay Serie 1 Doctor Finlay Serie 1
8717344742610
Doctor Finlay is een creatie van A.J. Cronin. De Schotse schrijver wijdde een hele reeks korte verhalen aan de belevenissen van de charmante plattelandsarts en zijn patiënten. Deze verhalen vormden de basis voor een heerlijk sfeervolle tv-serie die in Groot-Brittannië steevast een trouw publiek van zo'n 10 miljoen kijkers trok. In dit eerste seizoen van Doctor Finlay is de Tweede Wereldoorlog net achter de rug. Finlay is gedemobiliseerd en keert tot zijn vreugde terug in de praktijk waar hij voorheen als huisarts werkte. Hoewel hij een warm onthaal krijgt, wordt hij geplaagd door twijfels. Waarom is zijn verloofde Brenda hem niet van de trein komen halen? En erger nog: waarom doet ze nu steeds zo haar best om hem te ontlopen?
Ordeal By Innocence Ordeal By Innocence
5412012150232
Wanneer Dr. Arthur Calgary terugkeert naar Engeland na een lange trip , krijgt hij te horen dat Jack Argyle, een jongen die hij ooit een lift gaf, de doodstraf heeft gekregen omdat hij zijn moeder vermoord zou hebben. Dr.Calgary wil Jack’s onschuld bewijzen, daar hij zijn enige alibi is. Maar hij komt te laat, Jack is reeds geëxecuteerd. Calgary start zelf een onderzoek en tijdens zijn speurwerk komt hij er achter dat de werkelijke moordenaar nog steeds op vrije voeten is.

In deze beroemde Agatha...
Debt Collector Debt Collector
8715664004555
Na zijn vrijlating uit de gevangenis, heeft Nickie Dryden (Billy Connolly uit Boondock Saints) zich opgewerkt tot een populair mediafiguur. Dit tot grote ergernis van agent Keltie die hem 18 jaar geleden in de nor draaide. Keltie confronteert Dryden tot diens grote woede telkens opnieuw met zijn misstappen. Voor Dryden is allen verleden tijd, maar Keltie kan en wil niet vergeten. Hij stuurt aan op een ultieme confrontatie. Een ijzersterke actiethriller niet geschikt voor gevoelige kijkers!
Calendar Girls Calendar Girls
8711875970641
In het slaapstadje North Yorkshire vermaken de vrouwen zich met buitengewoon saaie bijeenkomsten waarin ze alles leren over de verschillende bereidingswijzen van broccoli en andere oninteressante onderwerpen. Als de man van één van hen overlijdt aan kanker besluiten ze, als eerbetoon, geld in te gaan zamelen voor het kankerinstituut. Hier kiezen ze wel een heel ludieke manier voor: een naaktkalender! Dit besluit zet al spoedig de hele stad, de vrouwenorganisatie en de rest van het land in rep en...
Toon alles van Annette Crosbie

Meer van Rosemary Leach:

Jewel in the Crown Jewel in the Crown
8717344760317
Deze prachtige, epische serie weet op sublieme wijze het einde van het koloniale tijdperk te verwoorden en schijnt een boeiend licht op de haat-liefdeverhouding tussen Groot-Brittannië en India gedurende de jaren '40. De serie werd gebaseerd op Paul Schott’s roman The Raj Quarter en focust zich op de menselijke en culturele verwikkelingen van een samenleving die worstelt met de drastische verandering tijdens het einde van het koloniale regime. Van Gandhi’s oproep aan de Britten om India te verlaten tot de geboorte van een onafhankelijke natie, deze prachtige 14-delige serie wordt tot leven gebracht door meeslepende verhaallijnen en een cast van de crème de la crème van de Britse toneelwereld.
Geen plaatje beschikbaar That'Ll Be The Day
5050582490954
De 18-jarige Jim MacLaine studeert voor zijn laatstejaarsexamens. Maar wanneer de verveling toeslaat, pakt hij zijn koffer en lift hij naar de kust, waar hij snel een baantje vindt op een kermisterrein. Zijn oude vriend Terry nodigt hem uit op een fuif aan de universiteit, maar hij vindt er de mensen irritant en kleinburgelijk, en besluit naar huis terug te keren. Daar trouwt hij met Jeanette, de zus van Terry, en wanneer ze hun eerste kind krijgen, lijkt Jim aanvankelijk gelukkig.

Maar dan begint het weer te kriebelen en gaat Jim opnieuw op zoek naar vrijheid en een leven zonder verantwoordelijkheid.

Een nostalgische film over dromen, volwassen worden en rock 'n roll.
Buccaneers Buccaneers
8717344738910
Drie mooie rijke Amerikaanse meiden, de gezusters Virginia en Nan St George en hun vriendin Lizzie Elmsworth, hebben genoeg van de elitaire kringen in New York. Ze besluiten hun liefdesgeluk te beproeven in Londen. Bij de tamelijk verarmde Britse adel vallen de dames – met hun levendigheid, hun spontaniteit en zeker ook hun geld – erg in de smaak. De aanbiedingen zijn dan ook niet van de lucht. Nan lijkt de hoofdprijs te winnen: de hertog van Trevenick, de meest begeerde vrijgezel van Engeland. ...
Buccaneers Buccaneers
8717344738910
Drie mooie rijke Amerikaanse meiden, de gezusters Virginia en Nan St George en hun vriendin Lizzie Elmsworth, hebben genoeg van de elitaire kringen in New York. Ze besluiten hun liefdesgeluk te beproeven in Londen. Bij de tamelijk verarmde Britse adel vallen de dames – met hun levendigheid, hun spontaniteit en zeker ook hun geld – erg in de smaak. De aanbiedingen zijn dan ook niet van de lucht. Nan lijkt de hoofdprijs te winnen: de hertog van Trevenick, de meest begeerde vrijgezel van Engeland. ...
Toon alles van Rosemary Leach

Meer van Struan Rodger:

Four Weddings And A Funeral Four Weddings And A Funeral
8717438136950
De champagne vloeit rijkelijk - evenals de grappen - in deze romantische komedie over twee mensen die voor elkaar geschapen zijn maar niet in het huwelijksbootje kunnen stappen. De twee oscars nominaties, Hugh Grant (Notting Hill) en Andie MacDowell (Michael) maken Four Weddings And A Funeral werkelijk tot een speciale film.

Charlie (Hugh Grant) is altijd de ceremoniemeester maar nooit de bruidegom. Vastbesloten om ook maar ieder spoor van verplichting te vermijden, is deze knappe Engelse gentl...
An Unsuitable Job For A Woman Seizoen 2 An Unsuitable Job For A Woman Seizoen 2
8717344736374
In deze tweede serie van An Unsuitable Job for a Woman zien we hoe Cordelia Gray met haar detectivebureau alles op alles moet zetten om het hoofd boven water te houden. En dat terwijl ze zelf nog in verwachting is ook! Het is een wanhopige situatie en de toekomst ziet er ook al niet rooskleurig uit. Dat verklaart waarom Cordelia in het eerste verhaal zelfs in zee gaat met een anonieme opdrachtgever, ook al heeft haar steun en toeverlaat Edith Sparshott er nog zo'n slecht gevoel over. Het tweede ...
Waiting Time Waiting Time
8717306271479
Spannende spionage thriller op basis van de gelijknamige bestseller van Gerald Seymour met o.a. John Thaw (Inspector Morse).

Wanneer een vrouw van de Engelse inlichtingendienst een Duitse politicus aanvalt, wordt Joshua Mantle (John Thaw) gevraagd uit te zoeken wat de aanleiding is voor deze onverwachte uitbarsting. De oorzaak blijkt te liggen in een moord door de Stasi op het hoogtepunt van de Koude Oorlog. Een gevaarlijk spel van kat en muis is het gevolg...

Een boeiende spionage thriller met een sterke cast!
Kill List Kill List
5414939347214
Jay, huurmoordenaar en voormalig soldaat, wordt gedwongen een contract te aanvaarden onder druk van zijn partner Gal en zijn vrouw Shen. Jay en Gal krijgen van hun vreemde nieuwe klant een lijst van personen die uit de weg geruimd moeten worden. Terwijl ze steeds dieper zinken in de donkere en verontrustende wereld van hun opdracht, begint Jay opnieuw de pedalen te verliezen…
Kill List Kill List
5414939347115
Jay, huurmoordenaar en voormalig soldaat, wordt gedwongen een contract te aanvaarden onder druk van zijn partner Gal en zijn vrouw Shen. Jay en Gal krijgen van hun vreemde nieuwe klant een lijst van personen die uit de weg geruimd moeten worden. Terwijl ze steeds dieper zinken in de donkere en verontrustende wereld van hun opdracht, begint Jay opnieuw de pedalen te verliezen…
Toon alles van Struan Rodger

Meer van Steve John Shepherd:

Geen plaatje beschikbaar I Want You
8713053013355
Na negen jaar gevangenis keert Martin terug naar het kustdorpje waar hij opgroeide, op zoek naar zijn vroegere liefde Helen. Voor Helen betekent Martin echter niets meer dan slechte herinneringen en ze probeert zich los te rukken uit zijn greep. De jonge Honda is geobsedeerd door Helen, en hij bespiedt haar constant. Zo komt hij er langzaam achter dat Helen en Martin een schokkend geheim delen.
Rpm Rpm
8713045201821
De grootste exclusieve autoshow trekt niet alleen internationale belangstelling, maar lokt ook de meest doortrapte autodieven ter wereld. Als de autodief Luke een miljoen krijgt aangeboden om een prototype van een superauto te stelen, beseft hij dat het hem niet alleen om het geld gaat. Maar Luke heeft zijn gelijke gevonden in rivale autokraakster Claudia, die zowel voor het geld als de adrenaline gaat. Ga maar achterover zitten, veiligheidsriemen vast en plankgas voor razendsnelle actie en non-stop spanning.
Toon alles van Steve John Shepherd

Meer van Helen Baxendale:

Cold Feet Seizoen 1 Cold Feet Seizoen 1
9789051591132
In Cold Feet, de populaire Britse televisieserie, volgen we een zestal dertigers die zich in dezelfde levensfase bevinden, maar die er alle zes hun eigen invulling aan geven. Het gaat om liefde, carrière, huwelijk, vriendschap, ontrouw en natuurlijk seks. Cold Feet is tegelijkertijd scherpzinnig, humoristisch en ontroerend en zit vol met fantastische momenten in een komische sfeer. Geen enkele andere serie met dit thema komt zo dichtbij de kern van dertig plus relaties! Britse televisie op z'n b...
An Unsuitable Job For A Woman Seizoen 1 An Unsuitable Job For A Woman Seizoen 1
8717344736367
An Unsuitable Job for a Woman is gebaseerd op de gelijknamige detectiveroman van de Britse thrillerschrijfster P.D. James. De hoofdpersoon is de mooie Cordelia Gray. Na de zelfmoord van haar baas krijgt zij tegen wil en dank de leiding over diens detectivebureau. Cordelia heeft nauwelijks ervaring met speurwerk, maar gelukkig kan ze rekenen op de steun van haar onverstoorbare en intuïtieve collega Edith Sparshott. Deze eerste reeks van An Unsuitable Job for a Woman bestaat uit twee miniseries:
Sa...
Cold Feet Seizoen 5 (2DVD) Cold Feet Seizoen 5 (2DVD)
9789051592726
De complete 5de serie met de aller-allerlaatste aflevering. In deze laatste complete serie kunnen we ze nog één keer volgen: de 30-plussers uit Manchester. Met ups en downs gaan ze door hun huwelijk, seksleven en vriendenkring en laten ze ons wederom genieten van hilarische, maar ook dieptragische momenten.
Deze nieuwe serie opent met de nasleep van serie vier die in Australië eindigde als een smartlap: Rachel beviel van een zoon na een roerige periode voor haar en Adam. Pete en Jo trokken de huw...
Dead By Monday Dead By Monday
8712806991964
Een depressieve schrijver en een eenzame weduwe ontmoeten elkaar bij hun zelfmoordpoging op een klif. Omdat deze daad in de praktijk moeilijker is uit te voeren dan het in theorie lijkt, besluiten de twee tot een zelfmoord 'deal'. Maar iedere keer als ze klaar zijn om zich van kant te maken, irriteren ze elkaar mateloos.Het enige waar dit vreemde stel het over eens kan worden, is om van de Niagara watervallenaf te springen. Op hun enerverende reis naar de Canadese grens worden hun gevoelens voor elkaar langzaam duidelijk. Aan de rand van de watervallen moeten ze samen beslissen wat hun toekomst zal zijn.
FriendsSeries 8 (916) FriendsSeries 8 (916)
7321931225137
Series 8: Episodes 9 t/m 16 9- The one with the rumor 10- The one with Monica's boots 11- The one with Ross's step forward 12- The one where Joey dates Rachel 13- The one where Chandler takes a bath 14- The one with the secret closet 15- The one with the birthing video 16- The one where Joey tells Rachel
An Unsuitable Job For A Woman Seizoen 2 An Unsuitable Job For A Woman Seizoen 2
8717344736374
In deze tweede serie van An Unsuitable Job for a Woman zien we hoe Cordelia Gray met haar detectivebureau alles op alles moet zetten om het hoofd boven water te houden. En dat terwijl ze zelf nog in verwachting is ook! Het is een wanhopige situatie en de toekomst ziet er ook al niet rooskleurig uit. Dat verklaart waarom Cordelia in het eerste verhaal zelfs in zee gaat met een anonieme opdrachtgever, ook al heeft haar steun en toeverlaat Edith Sparshott er nog zo'n slecht gevoel over. Het tweede ...
Cold Feet Complete Collectie Cold Feet Complete Collectie
9789051598339
Cold Feet is een scherpzinnige, intelligente comedy over vriendschap, relaties en ouderschap. We volgen drie koppels die zich in dezelfe levensfase bevinden, nmaar die hier allemaal hun eigen invulling aan geven. Op humoristische en ontroerende wijze vertelt de serie over de alledaagse gebeurtenissen in hun leven waarin alles draait om liefde, carriere, huwelijk, vriendschap, ontrouw en natuurlijk seks. Geen enkele andere serie met dit thema komt zo dicht bij de kern van dertig+ relaties!

Bevat de 5 complete tv-series op 10 discs.
Kidnap And Ransom Seizoen 2 Kidnap And Ransom Seizoen 2
8717344751674
Dominic King is een kei in het onderhandelen bij gijzelingssituaties. Deze keer is hij in het Indiase Srinagar om te bemiddelen bij de vrijlating van een Brits-Aziatische gezin dat op vakantie is ontvoerd. Alles lijkt goed te gaan. Maar op het moment dat de kidnappers hun gijzelaars overdragen, verschijnt de politie ter plaatse en ontstaat er een schietpartij. Dominic weet het gezin in veiligheid te brengen, maar de ontvoerders ontkomen. In paniek stormen ze een toeristenbus in en gijzelen ze alle inzittenden. Als de bus vervolgens op een druk marktplein verongelukt, ziet Dominic zich voor een nieuwe uitdaging geplaatst: hij moet nu als onderhandelaar alles op alles zetten om de gestrande toeristen te redden.
Kidnap And Ransom Seizoen 1 Kidnap And Ransom Seizoen 1
8717344751629
Als een zakenvrouw wordt ontvoerd in Zuid-Afrika gelooft de expert-onderhandelaar Dominic King dat hij te maken heeft met een eenvoudige zaak: gewoon betalen en haar terug krijgen. Maar wanneer de uitwisseling mislukt en de bende opnieuw toeslaat in Groot-Brittannië, blijken de motieven van de ontvoerder Willard een stuk grimmiger geworden. Door moeilijkheden thuis met zijn vrouw Sophie en hun tienerdochter, én met zijn medewerkers Angela en de ambitieuze assistente Carrie, moet King nu tot het uiterste gaan in een race tegen de klok.
Cold Feet Seizoen 4 (2DVD) Cold Feet Seizoen 4 (2DVD)
9789051592719
Alle afleveringen uit het vierde seizoen van de Engelse succes-serie Cold Feet. 432 Minuten lang inclusief erg leuk 'behind the scenes' materiaal.
Cold Feet Seizoen 3 (2DVD) Cold Feet Seizoen 3 (2DVD)
9789051592702
Cold Feet is het met een Award bekroonde komedie-drama waarvoor heel Engeland thuisbleef. Het is het levensechte en extreem
komische verhaal van de liefdes, levens en drama's van drie dertiger-koppels in het noorden van Engeland. De derde serie begint met het getrappel van wel hele kleine 'cold feet', de voetjes van de pasgeboren tweeling van David en Karen, die het geluk van het ouderschap herontdekken. Adam en Rachel wonen na hun verzoening ook weer gelukkig samen, maar durven ze de grote stap ...
Cold Feet Seizoen 2 (2DVD) Cold Feet Seizoen 2 (2DVD)
9789051592696
De Cold Feet saga wordt vervolgd in deze meeslepende 2e serie. In deze humoristische en tegelijkertijd ontroerende komediedrama zien we hoe drie jonge stellen in het Noorden van Engeland worstelen met gevoelens van angst voor ontrouw, impotentie, schoonfamilie en nog veel meer van deze zeer moderne 'kwalen'. Adam leidt weer het leven van een ransige vrijgezel en in een wanhopige poging hieraan te ontsnappen begint hij weer te daten. Jenny en Pete raken steeds dieper in een negatieve spiraal en K...
Cold Feet Pilot Cold Feet Pilot
9789051594072
Deze pilot-aflevering van Cold Feet kreeg de volgende onderscheidingen: De Golden Rose voor het beste algemene programma. De Silver Rose voor de beste komedie op het Televisiefestival van Montreux. Best Comedy Drama bij de Britisch Comedy Awards. Beste Network Entertainment Programme bij de Royal Television Society North West Awards. Honorable Mention bij de Broadcast Awards voor de beste komedie.
Met deze pilot-aflevering is het allemaal begonnen. Het sleepte maar liefst 4 Awards binnen en de fenomenale komische dramaserie Cold Feet was geboren. Na het zien van deze pilot-aflevering heeft u het meteen te pakken, het Cold Feet Fever!
Toon alles van Helen Baxendale

Meer van Craig Fairbrass:

Cadfael The Compleat Series (Repack) Cadfael The Compleat Series (Repack)
5412012170131
Oscar en Golden Globe winnares Helen Mirren vertolkt de rol van Detective Chief Inspector Jane Tennison, de eigenzinnige, intelligente en tegelijkertijd kwetsbare detective. Tennison moet voortdurend vechten om zich te bewijzen in een harde mannenwereld. Een jaar na haar eerste moordonderzoek heeft Tennison echter een leidinggevende positie verworven binnen het korps. Naast de heftige criminele misdaden heeft ze ook te maken met haar persoonlijke gevechten waaronder het uiteenvallen van haar huwelijk en alcoholisme. Deze box bevat alle 7 seizoenen van deze spannende reeks die meerder Bafta en Emmy awards in de wacht heeft gesleept.
Deranged Deranged
8711983101302
Vier mooie jonge meiden reizen naar een afgelegen huis in de binnenlanden van Spanje voor een vrijgezellenweekend. Het huis is eigendom van een vriend en de meiden zijn helemaal klaar voor zon, seks en sangria. Maar het feestje neemt een lugubere wending als de gasten een voor een op gewelddadige wijze worden vermoord. De overlevenden zullen alles op alles moeten zetten om erachter te komen wie de dader is. En dan wordt het een kwestie van strijden of sterven…
Geen plaatje beschikbaar Get Lucky
8711983101135
Lucky heeft altijd mazzel en is een kei in het besturen van snelle auto’s. Door die combinatie van eigenschappen is hij in de onderwereld razend populair als chauffeur van vluchtauto’s. Na de dood van zijn stiefouders zit hij diep in de put en besluit hij een jaartje van de aardbodem te verdwijnen.
Bij zijn terugkeer wordt hij herenigd met zijn oudere broer Raphael en zijn beste vrienden en lacht het leven hem weer toe. Maar dan knijpt Raphael er stiekem tussenuit om een geheim casino te beroven ...
Prime Suspect Seizoen 2 Prime Suspect Seizoen 2
5412012154292
Oscar winnares Helen Mirren vertolkt voor de tweede maal de rol van DCI Jane Tennison, de eigenzinnige, slimme en tegelijk kwetsbare detective . Tennison moet voortdurend vechten om zich te bewijzen in een harde mannenwereld . Een jaar na haar eerste moordonderzoek heeft Detective Chief Inspector Jane Tennison een leidinggevende positie verworven binnen het korps.


Deel 1


Wanneer een lichaam wordt ontdekt in een Afro-Caraibische buurt in Londen, steekt het controversiële onderwerp van racisme de ko...
Devil's Playground (2010) Devil's Playground (2010)
4013549174794
In zijn eerste film, “Devil’s Playground”, evenaart regisseur Mark McQueen de allergrootsten van het horrorgenre en spettert er evenveel bloed in het rond als collega Danny Boyle dat deed in “28 Days Later”. Daarbij vertrouwt hij op beproefde gezichten: Craig Fairbrass, Jaime Murray en Sean Pertwee staan tegenover een levende bedreiging én de onverwoestbare Danny Dyer. Bovendien is alles doortrokken met een dosis droge humor.

Een groot farmaceutisch bedrijf wil een nieuw middel op de markt brenge...
Rise Of The Footsoldier Rise Of The Footsoldier
8714025512418
'Rise of the Footsoldier' volgt de opkomst van Carlton Leach als topcrimineel. Hij ontwikkelt zich van voetbalhooligan tot lid van een beruchte bende misdadigers die in de jaren tachtig en negentig Londen en Essex onveilig maakt. In drie decennia van zijn leven is hij achtereenvolgens leider van hooligans op de voetbaltribunes, heeft hij een 'burgercarrière' als uitsmijter en is hij betrokken bij de ongure kant van de rave-scene. Uiteindelijk ontpopt Leach zich als een van de meest gevreesde én ...
House Of The Rising Sun House Of The Rising Sun
8713423557342
Ray, een voormalige agent en ex-gevangene, is nu werkzaam als uitsmijter voor de stripclub ‘House of the Rising Sun’. Op Halloweenavond wordt de nachtclub beroofd waarbij een maffiabaas, die de zoon van de eigenaar is, wordt doodgeschoten. Ray zal zijn uiterste best moeten doen om deze zaak te doorgronden, wanneer hij van de eigenaar de opdracht krijgt de verantwoordelijken te straffen.
White Noise 1&2 White Noise 1&2
8715664075272
White Noise I:
De succesvolle architect Jonathan Rivers (Michael Keaton) is kapot van de dood van zijn vrouw Anna. Wanneer een onbekende man aan zijn deur verschijnt en beweert dat hij via radio en TV boodschappen doorkrijgt van Anna, reageert Jonathan eerst vol ongeloof. Het duurt echter niet lang of ook hij ziet in het sneeuwbeeld van de TV een schim die zijn vrouw zou kunnen zijn. Wanhopig om met haar te kunnen communiceren verdiept Jonathan zich verder in het fenomeen, waarmee hij een deur op...
White Noise 2 White Noise 2
8715664049983
Abe Dale neemt zijn vrouw en kind mee uiteten. Een verwarde man loopt het restaurant binnen en opent het vuur… enkele dagen later probeert een terneergeslagen Abe zelfmoord te plegen. Hij wordt gereanimeerd, maar niet voordat hij een blik heeft kunnen werpen in de tunnel van het licht. Terug in de wereld der levenden merkt Abe dat hij een gave heeft: hij ziet aura’s, waaraan hij kan aflezen wie binnenkort zal sterven. Hij besluit deze gave ten goede te benutten en mensen te redden een vroegtijdige dood. Maar daarmee speelt hij onbedoeld duistere krachten in de kaart…
White Noise 2 White Noise 2
8715664049976
Abe Dale neemt zijn vrouw en kind mee uiteten. Een verwarde man loopt het restaurant binnen en opent het vuur… enkele dagen later probeert een terneergeslagen Abe zelfmoord te plegen. Hij wordt gereanimeerd, maar niet voordat hij een blik heeft kunnen werpen in de tunnel van het licht. Terug in de wereld der levenden merkt Abe dat hij een gave heeft: hij ziet aura’s, waaraan hij kan aflezen wie binnenkort zal sterven. Hij besluit deze gave ten goede te benutten en mensen te redden een vroegtijdige dood. Maar daarmee speelt hij onbedoeld duistere krachten in de kaart…
Vikingdom 3D Vikingdom 3D
4013549053211
Het nieuwe epische actie spektakel VIKINGDOM neemt de kijker mee in een Middeleeuwse wereld vol mythen en legenden! In de geweldige stijl van ‘300’ en ‘Pathfinder’ gaat een groep van onverschrokken Vikingen de schijnbaar hopeloze strijd aan met een god! Met Dominic Purcell (Prison Break), Craig Fairbrass (The Bank Job), Conan Stevens (The Hobbit) en Natassia Malthe (Bloodrayne: Deliverance)!
793 jaar na Christus: Viking leider Eirick (Dominic Purcell) wordt gekozen om de dreigende vernietiging va...
Vikingdom 3D Vikingdom 3D
4013549025140
Het nieuwe epische actie spektakel VIKINGDOM neemt de kijker mee in een Middeleeuwse wereld vol mythen en legenden! In de geweldige stijl van ‘300’ en ‘Pathfinder’ gaat een groep van onverschrokken Vikingen de schijnbaar hopeloze strijd aan met een god! Met Dominic Purcell (Prison Break), Craig Fairbrass (The Bank Job), Conan Stevens (The Hobbit) en Natassia Malthe (Bloodrayne: Deliverance)!
793 jaar na Christus: Viking leider Eirick (Dominic Purcell) wordt gekozen om de dreigende vernietiging va...
Long Weekend Long Weekend
8715664032190
Reclameman Ed Waxman (Brendan Fehr) staat stijf van de stress. Binnen twee dagen moet hij een nieuwe advertentiecampagne klaar hebben, anders wordt hij ontslagen. Zijn broer Cooper (Chris Klein) heeft een beter idee: hij wil Ed zo gauw mogelijk in bed krijgen met een mooie meid. Het beste middel tegen stress! Maar Ed aan de vrouw brengen, dat is makkelijker gezegd dan gedaan.Van alleenstaande moeders tot paaldanseressen en van strippers tot wanhopige oude taarten: elke poging Ed te koppelen mislukt. Maar dan loopt hij de vrouw van zijn dromen tegen het lijf. Zou het Ed dan toch lukken om een mooie meid te versieren en zijn baan te redden? Dat zal blijken tijdens… The Long Weekend!
Freight Freight
8714025518540
De meedogenloze Christi is de leider van een Russische bende onderwereld figuren in London, die op illegale wijze Oost-Europeanen het land in smokkelt. De vrouwen worden gedwongen in de prostitutie te werken, de mannen moeten vechten in illegale cagefights. Wanneer de belangen van de locale zakenman Gabe in het geding komen breekt er een oorlog uit tussen de twee rivaliserende partijen. Als er dan ook nog familieleden van Gabe in handen van de Russen komen zijn de moorden en extreme gewelddadigheden niet meer te overzien.
Geen plaatje beschikbaar Far Cry
4013549373340
Ex-elitesoldaat Jack Carver (TIL SCHWEIGER) leidt een rustig leventje als stuurman voor toeristen aan de Amerikaanse westkust. Maar daar komt een eind aan als de aantrekkelijke journaliste Valerie (EMMANUELLE VAUGIER) opduikt en hem vraagt haar naar een militair eiland te brengen. Zij is de nicht van een daar gestationeerde kolonel (RALF MOELLER) die een enorm geheim op het spoor is! Eenmaal aan land wordt Valerie direct opgepakt en Jacks boot wordt opgeblazen. Hij weet op het laatste moment aan...
Toon alles van Craig Fairbrass

Kenmerken van An Unsuitable Job .. 1 & 2:

Titel: An Unsuitable Job .. 1 & 2
Artiest(en): Annette Crosbie, Rosemary Leach, Struan Rodger, Steve John Shepherd, Helen Baxendale, Craig Fairbrass
EAN: 8717344741729

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: