Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Coup D'Etat - La Resistance
4 Seasons - Antonio Vivaldi
Spicy Soca - Various Artists
Fons Rademakers Box (12DVD) - Peter Faber
Stargate Atlantis Seizoen 2 - Jason Momoa
Penoza Seizoen 1 & 2 - Johnny de Mol
7Chicken Hearted|I.. -
Ganz Nah Dran - Domingos
MONGOL -
Gyq - Glesens Ytreberg Quartet

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

What's With Andy (2dvd) - Ian James Corlett, Bumper Robinson, Daniel Brochu, Jenna von Oy, 2 Dvd Digipack


What's With Andy (2dvd) Titel: What's With Andy (2dvd)
Artiest(en)/
Acteur(s):
Ian James Corlett Meer...
Bumper Robinson Meer...
Daniel Brochu Meer...
Jenna von Oy Meer...
2 Dvd Digipack Meer...
Categorie: Kinderen & Familie
Subcategorie: Tekenfilms
Uitgever: Just Bridge Entertainment
Director(s): Adam Cohen
Type: Film
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: --
Editie: Dvd
EAN: 8711983478398
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving What's With Andy (2dvd) - Ian James Corlett, Bumper Robinson, Daniel Brochu, Jenna von Oy, 2 Dvd Digipack:


Andy Larkin is de ultieme grappenmaker. Of hij nu spijbelt van school door te doen alsof hij dood is, of de tijd verdrijft door tuinkabouters te ontvoeren, Andy is een echte meester in het grappenvak. Niemand is veilig voor de kunstjes van andy, vooral zijn zus Jen en de schoolpestkoppen Lik en Leech niet.
Andy's beste vriend Danny wordt vaak onbedoeld betrokken bij het kattenkwaad, waar hij vaak niet zo blij mee is. Want hij mag ook mee nablijven! Terwijl Andy vrolijk verder gaat met het bedenken van de beste grappen, vraagt iedereen zich af: WHAT'S WITH ANDY?

Meer van Ian James Corlett:

Vrolijk Paasfeest Baby Looney Tunes Vrolijk Paasfeest Baby Looney Tunes
7321931378253
Ook de Looney Tunes zijn eens baby geweest! In deze eerste tekenfilm, met in de hoofdrollen baby Bugs en zijn onstuitbare vriendjes, beleven de baby's allerlei doldwaze babycapriolen rondom het paasfeest! Nadat Grootmoeder hen heeft voorgelezen over hoe de Paashaas met gulle hand snoep uitdeelt, kijken alle baby's vol verlangen uit naar de grote dag. Allen, behalve baby Daffy, die beweert dat de Paashaas helemaal niet bestaat! Baby Bugs en de anderen zijn het niet met hem eens, en niets zal hen ...
G.I. Joe 4 G.I. Joe 4
8711983458086
COMPUTER COMPLICATIONS
Cobra lanceert een spionageactie die ervoor zorgt dat het communicatiesysteem van de Joes niet meer betrouwbaar is. Main Frame doet erg zijn best alles op te lossen, maar wordt afgeleid door de komst van Zarana, de zus van Zartan die van de Cobra Commander de opdracht heeft gekregen te infiltreren in de GI Joe Basis.

SINK THE MONTANA!
De U.S.S. Monatana (Amerika's grootste gevechtsschip uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog) kan na jaren trouwe dienst gaan genieten van zijn ...
G.I. Joe Extreme 1 G.I. Joe Extreme 1
8716051502067
G.I. Joe Extreme 2 G.I. Joe Extreme 2
8716051502074
Toon alles van Ian James Corlett

Meer van Bumper Robinson:

Death Valley Death Valley
8713423557045
Wanneer Josh en zijn drie beste vrienden Los Angeles verlaten om zijn 25ste verjaardag te vieren in het midden van de woestijn, hadden ze nooit gedacht dat slechts één van hen levend terug zou komen.

Na het wilde feestweekend begint de ellende, als ze ontdekken dat hun auto gesaboteerd is door een gewelddadige motorbende van fanatieke woestijn locals. Josh en zijn vrienden zijn gestrand in the middle of nowhere, geïsoleerd van de buitenwereld, en omringd door een onbekende vijand.

Wanneer twee van...
Enemy Mine Enemy Mine
8712626011743
In dit visueel verbluffend mooie science-fiction avontuur, belanden twee strijders die betrokken zijn geraakt in een heftige futuristische oorlog tussen de Aarde en de planeet Dracon, op een verlaten en gloeiend hete planeet. In eerste instantie proberen de mens ( Dennis Quaid) en zijn reptielachtige buitenaardse tegenstander ( Louis Gossett, Jr) elkaar te vernietigen. Maar na een strijd geleverd te hebben tegen de elemanten en elkaar komen de twee gestrande piloten langzamerhand tot de ontdekking dat de enige manier om te overleven gelegen is in het opzij zetten van hun onaflatende haat jegens elkaar.
Toon alles van Bumper Robinson

Meer van Daniel Brochu:

Geen plaatje beschikbaar Arthur & Friends: Arthur's Perfect Christmas
0011661809727
Toon alles van Daniel Brochu

Meer van Jenna von Oy:

Goofy Movie Goofy Movie
7321931345989
Het is weer lachen geblazen als Disney's leukste en grappigste figuur de hoofdrol speelt in zijn eerste grote speelfilm: A GOOFY MOVIE! In dit swingende hedendaagse verhaal belanden Goofy en zijn zoon Max tot hun hangoren in de problemen als ze door zwaar terrein naar hun geliefde visplek te rijden. Goofy worstelt om de generatiekloof te overbruggen en Max staat voor een moeilijke keus: iets voor zijn vader verzwijgen of het meisje van zijn dromen kwijtraken. Disney's veelgeprezen filmhit zit barstensvol dwaze capriolen, meeslepende popmuziek en er is zelfs een komische ontmoeting met Gigavoet. Een verrukkelijk avontuur dat het hele gezin steeds opnieuw met plezier zal meebeleven.
Toon alles van Jenna von Oy

Meer van 2 Dvd Digipack:

Reis Van De Eenhoorn Reis Van De Eenhoorn
8711983495869
Een ongelofelijke tocht naar een onvergetelijke wereld.
In dit fantastische familieverhaal, gebaseerd op de bestseller Voyage of the Basset, worden een verwarde professor (Beau Bridges) en zijn twee dochters tegen hun zin meegenomen naar een andere dimensie. Hier moeten ze een mysterieuze en magische toverwereld redden van een groep boosaardige wezens.
Jason And The Argonauts (2DVD) Jason And The Argonauts (2DVD)
8711983482012
Jason is pas 3 jaar oud als zijn oom, de tiran Pelias, zijn vader, de geliefde en populaire koning Aeson, vermoordt waarna Pelias trouwt met de moeder van Jason, koningin Polymelf. Gelukkig wordt Jason gered van een zekere dood en door anderen opgevoed. Twintig jaar later komt Jason achter zijn verleden. Het is tijd om het koningsschap van zijn vader op te eisen. Als Jason terugkeert in Iolcus, voelt Pelias zich bedreigd en veroor deelt hem ter dood. In ruil voor zijn leven biedt Jason Pelias aa...
Storm, The Storm, The
8711983497368
De veranderlijke krachten van de natuur komen samen – in de lucht, op het land, in de zeeën – terwijl de wereld haar laatste, catastrofale uren aftelt.

Miljardair Robert Terrell (de voor een Golden Globe en een Emmy genomineerde Treat Williams, Everwood) heeft zijn levenlange obsessie vervuld en geschiedenis geschreven met “weercreatie”- technologie, middels zijn Atmospheric Research Institute. Maar tijdens een test wordt er een stoot energie de ionosfeer in gestuurd, met onverwachte gevolgen. De experimenten drijven de planeet naar de vernietiging – orkanen veranderen van koers, winden slaan om van heet naar koud, stortregens leggen hele regio’s lam, en gebouwen brokkelen af tot ruïnes onder explosieve onweersstormen. Het is pas het begin.
Killer Wave Killer Wave
8711983487611
De eerste komt onverwacht. Dan volgt de tweede. Al snel verzwelgen de torenhogevloedgolven kust na kust en stad na stad. Het aantal slachtoffers is enorm, maar het ergste moet nog komen.

Een serie dodelijke vloedgolven teistert de Amerikaanse oostkust en alle grote steden worden van de kaart geveegd. Men staat voor een raadsel en roept de hulp in van de rebelse wetenschapper John McAdams (Angus Macfadyen, Blackbeard), een expert op het gebied van door mensen veroorzaakte ecologische rampen die wo...
Last Templar Last Templar
8711983487062
Na het fenomenale succes van The Da Vinci Code volgt nu The Last Templar, gebaseerd op de internationale bestseller van Raymond Khoury, die in dertig talen is vertaald. The Last Templar is een goed getimede complotthriller, die met zijn bloedstollende verrassingen, stevige suspense en donkere verraderlijke geschiedenis blijft boeien tot de laatste schokkende wending. In New York wordt in het Metropolitan Museum of Art de opening gevierd van een tentoonstelling van Vaticaanse kunst als vier ridde...
Jessica Jessica
8711983471481
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Geluid: Dolby Digital Stereo
Beeld: 16:9
Toon alles van 2 Dvd Digipack

Kenmerken van What's With Andy (2dvd):

Titel: What's With Andy (2dvd)
Artiest(en): Ian James Corlett, Bumper Robinson, Daniel Brochu, Jenna von Oy, 2 Dvd Digipack
EAN: 8711983478398

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: