Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
On Acid | Re Issue - Recondite
Pacific 231|Violin Concer - Honegger
Portal, Michel Dockings (CD) - Michel Portal
Wack Wack - Young Holt Unlimited
Born Again|.. - Young Holt Unlimited
Definitive YoungHolt - Young Holt Unlimited
Oh Girl (speciale uitgave) - Young Holt Unlimited
Eye Of The Storm - Sound Effects
Oh Girl|Somethin' Sanctified - Young Holt Unlimited
Oh Girl Hq Vinyl (speciale uitgave) - Young Holt Unlimited

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Blake Edward's Skin Deep - John Ritter, Vincent Gardenia


Blake Edward's Skin Deep Titel: Blake Edward's Skin Deep
Artiest(en)/
Acteur(s):
John Ritter Meer...
Vincent Gardenia Meer...
Categorie: Komedie
Uitgever: Warner Bros. Digital Dist
Director(s): Blake Edwards
Type: Film
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: --
Editie: Dvd
EAN: 0883316484296
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Blake Edward's Skin Deep - John Ritter, Vincent Gardenia:


geregisseerd door Blake Edwards

met John Ritter, Vincent Gardenia en Alyson Reed

Zach is een sukkelende schrijver met een drankprobleem en een kanjer van een writer's block. Bovendien ligt hij voortdurend overhoop met zijn ex-vrouw, die hem wel kan schieten en ervoor zorgt dat hij amper aan zijn nieuwe boek kan werken.

Engels gesproken

Geen Nederlandse ondertiteling

Meer van John Ritter:

Heartbeat Heartbeat
8714025503683
Bill Grant is een succesvolle producer, hij is gescheiden en mist zijn zoons die met hun moeder zijn meegegaan. Adrian Townsend is producer en in verwachting. Haar echtgenoot wil van haar scheiden -hij is niet gesteld op kinderen.
Nadat Bill en Adrian elkaar regelmatig tegenkomen op parkeerplaatsen en in winkels worden zij verliefd. Maar Adrian mist haar echtgenoot en hoopt dat hij na de geboorte van haar kind weer terug zal komen. Als de bevalling nadert, eist Bill dat Adrian een keuze maakt. Zal Bill weer teleurgesteld worden of realiseert Adrian zich wie de beste echtgenoot en vader zal zijn?

Extra's: Scene selection
Photo gallery
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0
Tripfall Tripfall
8712806993395
Tom Williams, een succesvol directeur, besluit samen met z'n vrouw Gina en kinderen een welverdiende vakantie te nemen. Mr Eddie, net uit de gevangenis, gaat op zoek naar zijn vroegere maatjes, Franklin en Katy. Om de draad weer op te pakken, overvallen ze met elkaar een gezinnetje en vermoorden vervolgens de slachtoffers. Omdat de buit mager is besluit Eddie vervolgens het gezin van Tom te gijzelen. Tom moet zorgen voor 1,2 miljoen dollar. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is al ga...
Seed Of Chucky|Bride Of Chucky Seed Of Chucky|Bride Of Chucky
8713045223908

Inhoud:

  • Seed of Chucky


    's Werelds meest moordlustige poppen, Chucky en Tiffany, hebben een kind, Glen !! Glen vertrekt als hij hoort dat een fi lm gemaakt gaat worden over de dodelijke daden van zijn bloeddorstige ouders. De onbedwingbaar slechte Chucky kan maar niet geloven dat zijn eigen kind niet in zijn fameuze moordlustige voetsporen wil treden en moet ingrijpen. Chucky en zijn gestoorde vrouw Tiffany reizen Glen achterna, een spoor van bloed achter zich latend. Tot overmaat van ramp raakt oo...
House On Terror Trackt House On Terror Trackt
8712806991094
Makelaar Bob Carter begrijpt niet waarom drie prachthuizen niet te verkopen zijn. Dit zijn eerste klas huizen in top conditie, je zou er zo in kunnen trekken. Maar de huizen hebben een bloederige geschiedenis, alle vorige bewoners zijn gestorven of krankzinnig! Vandaag is de dag dat het zeker zal lukken èèn van de huizen aan een pas getrouwd stel te verkopen: Wordt het het Freemont huis, waar de sadistische man van Sarah maar niet wil rusten in zijn graf op de bodem van het meer? Of het huis vna de Gatley's, waar een demonisch aapje het gezin terroriseert? Of zullen ze het Goodwin huis kopen, waar Sean in de gedachten van een maniakale moordenaar kon kijken? Bob wil de huizen erg graag verkopen..Hij heeft er zelfs alles voor over!
Chance Of A Lifetime Chance Of A Lifetime
8712609039474
Bride Of Chucky Bride Of Chucky
8713045200275
Chucky wordt door een politieman gestolen uit een bureau, waar men blijkbaar allemaal bewijsstukken verzamelt. Chucky komt in de handen van Tiffany terecht, zijn ex-lief dat al die tijd op hem gewacht heeft. Voor Charles ongelukkig aan zijn einde kwam had hij gezegd met haar te zullen trouwen, een belofte die ze nu alsnog ingelost wil zien. Als ze echter van Charles verneemt dat hij tegen haar gelogen heeft, sluit ze Chucky op in een kooi, vergezeld van een vrouwelijke bruidspop. Het duurt echter niet lang vooraleer Chucky ontsnapt, Tiffany elektrokuteert en via zwarte magie haar geest in de pop weet te transfereren. En zo moeten we het in Bride of Chucky dus met twee hoofdrolspelers stellen.
Geen plaatje beschikbaar Sling Blade
8713045200077
Sommige mensen kun je maar beter met rust laten. Een van hen is Karl Childers. Vijfentwintig jaar nadat hij zijn moeder en haar minnaar met een kapmes bruut vermoordde, wordt hij tegen zijn zin vrijgelaten uit het tehuis voor criminele geesteszieken. Als hij terecht komt in een gezin en ziet hoe de jonge Frank stelselmatig wordt getreiterd door zijn stiefvader, komt het verleden langzaam maar zeker weer boven. Een bezoek aan zijn eigen vader, is als olie op het vuur. Karl gaat de confrontatie aan met het kwaad en besluit om zijn enige vriend Frank te hulp te schieten, ongeacht de consequenties die dat met zich meebrengt...
Geen plaatje beschikbaar Noises Off
8711875960253
Michael Caine leidt een hele stoet aan bekende sterren in deze sexy filmkomedie. Noises Off is een ontzettend geestige kijk op de liefde, leugens en bedrog die achter de schermen plaatsvinden wanneer een groepje belachelijk onbekwame toneelacteurs een sexklucht repeteren. Net als ze hun regels eindelijk kennen, begint het mis te gaan doordat onbenullige jaloezie en wankele liefdesverhoudingen tot een onvergetelijke, hilarische en rampzalige Broadwat-opvoering leiden. Noises Off werd door de resenten geprezen en bewijst dat er voor goede komedie 'no Business like shouw business'is!
Tadpole Tadpole
8713045203986
Oscar Grubman (Aaron Stanford) is een echte heer. Hij is gevoelig, betrokken, hij spreekt vloeiend Frans als tweede taal, kent zijn klassiekers, heeft een passie voor Voltaire en weet alles van een vrouw door haar handen te bestuderen. En hij is 15 jaar oud. Tijdens een vakantie van zijn elitaire kostschool gaat Oscar naar huis in het rijke deel van New York. Daar zal hij eindelijk weer de vrouw zien waar hij stapelverliefd op is: zijn 40-plus jarige stiefmoeder Eve (Sigourney Weaver). En dan wo...
Panic Panic
5050582712575
A story of family, lust, murder... and other midlife crises

Alex heeft zijn hele leven als huurmoordenaar voor het familiebedrijf van zijn vader gewerkt. Worstelend met zijn midlifecrisis wil hij zijn leven nu veranderen. Zijn vader wil echter niet dat hij ontslag neemt. Alex zoekt hulp bij zijn therapeut. In de wachtkamer ontmoet hij de sexy 23-jarige Sarah. De keuze tussen Sarah en zijn vrouw Martha en tussen zichzelf en zijn vader zorgen voor een zware emotionele tweestrijd.
Dan komt Alex erachter dat zijn vader zijn zoontje van zes, Sammy, al aan het opleiden is voor het vak. Hij besluit in opstand te komen tegen zijn dominante vader om zijn zoon te beschermen en het jarenlange psychologische misbruik te doorbreken.
Geen plaatje beschikbaar Panic
3259190230194
A story of family, lust, murder... and other midlife crises Alex heeft zijn hele leven als huurmoordenaar voor het familiebedrijf van zijn vader gewerkt. Worstelend met zijn midlifecrisis wil hij zijn leven nu veranderen. Zijn vader wil echter niet dat hij ontslag neemt. Alex zoekt hulp bij zijn therapeut. In de wachtkamer ontmoet hij de sexy 23-jarige Sarah. De keuze tussen Sarah en zijn vrouw Martha en tussen zichzelf en zijn vader zorgen voor een zware emotionele tweestrijd. Dan komt Alex era...
It It
7321931121989
Naar de internationale best-seller van de Master of Horror Stephan King. Dertig jaar geleden werd het stadje Derry geteisterd door een serie mysterieuze kinder-verdwijningen. Zeven kinderen zweren op dat moment wraak te zullen nemen op de geheimzinnige, bovennatuurlijke clown-annex-moordenaar, die veralsnog onvindbaar schijnt te zijn. Dertig jaar later doemt 'IT' weer op. De zeven vrienden moeten nu hun oude eed van weleer waarmaken en de strijdbijl tegen het kwaad opnemen. Let op: disc is aan 2 kanten afspeelbaar!
Taal: Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch
Geluid: Dolby Digital Stereo
Beeld: 16:9
Extra's: Audiocommentaar van de regisseur en cast
Toon alles van John Ritter

Meer van Vincent Gardenia:

Little Shop Of Horrors (1986) Little Shop Of Horrors (1986)
7321931183253
Wanneer Audrey II, een exotische potplant, in de etalage van Mushnik's Flower Shop terechtkomt, bloeit de zaak als nooit tevoren. Maar er broeit ook wat, want Audrey II is een buitenaards monster, dat een voorliefde voor mensenvlees ontwikkelt. De cultfilm Little Shop of Horrors is een verfilming van de waanzinnig succesvolle off-Broadway musical, die weer gebaseerd is op een film van Roger Corman uit 1960. Met zijn geschifte mix van muziek, knotsgekke humor en hartverwarmende romantiek, wist de...
Geen plaatje beschikbaar Death Wish 2
8715664047767
Charles Bronson is terug in dit spijkerharde vervolg op het kassucces Death Wish. Opnieuw speelt hij de rol van wreker Paul Kersey, die de moord op zijn vrouw inmiddels heeft verwerkt en samen met zijn dochter een nieuw leven is begonnen in Los Angeles. Maar wanneer zijn dochter opnieuw slachtoffer wordt van een gruwelijke misdaad, slaan bij Kersey de stoppen door. Hij zal niet rusten voordat hij de daders genadeloos uit de weg heeft geruimd!
Death Wish 2 Death Wish 2
8712609755893
Ook in Death Wish 2 speelt Charles Bronson de rol van Paul Kersey, de 'Waker der burgers'. Hij stelt zichzelf op als doelwit voor moordenaars en verkrachters om vervolgens deze verziekers van onze maatschappij genadeloos uit de weg te ruimen.
Sinds zijn beminde dochter en huishoudster zijn verkracht en vermoord komt voor hem wraak vóór gerechtigheid!
Geen plaatje beschikbaar Moonstruck
8712626028581
Laat je betoveren door Moonstruck, de spookjesachtge romantische komedie van regisseur Norman Zjewison ( Fiddler On The Roof) en John Patrick Shanley, die met deze film de Oscar voor het Beste Scenario won. Cher, Nicolas Cage en Olympia Dukakis (allen oscar winnaars) overtreffen zichzelf in dit grappige en ontroerende verhaal, met verder Danny Aiello, Vincent Gardenia en John Mahoney. Maar moonstruck is meer dan louter een fantastische cast, de perfecte mengeling van komische en mystieke element...
Death Wish Death Wish
8715664048313
Een gewone man wordt tot het uiterste gedreven in Death Wish, de meest invloedrijke wraakthriller aller tijden. Paul Kersey (Charles Bronson) is een architect wiens wereld in elkaar stort nadat zijn vrouw is vermoord en zijn dochter verkracht door een straatbende. Omdat de politie de daders niet te pakken krijgt, neemt Kersey het recht in eigen hand. De rustige huisvader verandert in een engel der wrake, die er ’s nachts op uit trekt om de straten te zuiveren.
Death Wish Death Wish
8712609755961
Een van de meest sensationele films van onze tijd. Charles Bronson is de man op oorlogspad, hij was een gedegen Amerikaanse zakenman en is nu een straatvechter. Nadat zijn vrouw en dochter bruut verkracht zijn, heeft hij zich deze mentaliteit aangemeten. Zijn missie: De straten te zuiveren van al het schorem, misdaad en oplichterij. Deat Wish introduceert de onheilspellende schemering van New York, de achterstraatjes, de vieze metro en bevuilde straten. Met Hope Lange als Bronson's vrouw, en Vincent Gardenia als de New Yorkse politieman, die bij dit alles betrokken raakt. Een verhaal vol geweld en actie.
Toon alles van Vincent Gardenia

Kenmerken van Blake Edward's Skin Deep:

Titel: Blake Edward's Skin Deep
Artiest(en): John Ritter, Vincent Gardenia
EAN: 0883316484296

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: