Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
A babe is born -
3 - Yann Armellino
Christmas Way - Marcel Tiemensma
Unieke opnamen 19902007 - Marco Borsato
Andina - Various Artists
Beyond the Starry Skies -
A Change of Heart -
Galicia No Tempo - Milladoiro
Beethoven: Missa Solemnis; Mozart: Coronation Mass |Karajan - Mozart
Be Still -
Apostels|Light Of Life - Sir Edward Elgar

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Binnenste Buiten - Gerald Troost


Binnenste Buiten Titel: Binnenste Buiten
Artiest(en): Gerald Troost Meer Gerald Troost...
Categorie: Religieus
Subcategorie: Gospel
Type: CD
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: 04-11-2004
Editie: Cd (album)
EAN: 9789076742854
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Binnenste Buiten - Gerald Troost:


Gerald Troost is een schrijver en musicus die mensen d.m.v. cd's, concerten en trainingen in Nederland wil inspireren met het evangelie. De nieuwe cd BinnensteBuiten is Gerald Troost op zijn allerbest!. BinnensteBuiten bevat een mix van persoonlijke, maatschappij kritische composities en intieme aanbiddingnummers. Ook zingt Gerald een indrukwekkend duet met Kees Kraayenoord. Wekelijks geeft Gerald verschillende concerten met band of in kleine bezetting. De cd bevat dan ook een korte 'videoregistratie' met beelden van o.a. het aangrijpende nummer 'Thuis'.

Tracks/Nummers op Binnenste Buiten:

Disk 1

1 - Straten Van Toen (04:10)
2 - In Gesprek (03:43)
3 - Laat Ze Maar Praten (03:19)
4 - Gat In Mijn Hart (03:25)
5 - Neem Uw Plaats (04:10)
6 - Binnenstebuiten (04:28)
7 - Aan De Waterkant (03:26)
8 - De 2e Helft (02:50)
9 - Veilig In Uw Armen (03:37)
10 - Onderweg (04:07)
11 - Focus Op Jezus (02:57)

Meer van Gerald Troost:

Tegengif Tegengif
9789078883272
Tegengif is een cd van zanger Gerald Troost en bevat 11 zelfgeschreven liedjes. Gerald over dit project: 'In mijn woonplaats Veenendaal hebben, binnen enkele maanden tijd, verschillende tieners zichzelf van het leven beroofd. Jonge mensen van rond de 14 jaar, die er geen gat meer in zagen. Blijkbaar werd hun hart en geest door iets of iemand vergiftigd. Blijkbaar zijn er invloeden aanwezig in deze maatschappij die mensen een donkere leegte in willen trekken. Ik kan daar wakker van liggen. Ik kri...
Als De Stilte Spreekt Als De Stilte Spreekt
9789078883821
Na een reis naar Noorwegen en een periode van stemproblemen is het bijzondere album 'Als De Stilte Spreekt' ontstaan. De confrontatie met de stilte heeft zanger Gerald Troost geïnspireerd om een groot aantal nieuwe liedjes te schrijven als 'Minder Is Meer', 'Een Ander Leven' en 'Totdat U Mij Zegent'. Wat deze cd uniek maakt zijn de meespelende strijkorkesten, intieme aanbiddingliedjes en de ontroerende persoonlijke teksten. Laat je verrassen door deze nieuwe, sfeervolle Troost cd!
Typisch Troost Typisch Troost
9789076742656
De Nederlandstalige popmuziek.van zanger/componist Gerald Troost heeft al velen in het hart geraakt. Ter gelegenheid van Gerald's eerste lustrum als solo-artiest is uit zijn vier albums de mooie verzamel-cd 'Typisch Troost' samengesteld. Naast zijn allerbeste liedjes bevat het schijfje ook twee niet eerder verschenen tracks en een erg leuke videoclip van het liedje 'Blijf bij mij'. Het album 'Typisch Troost' bevat ruim 70 minuten muziek en biedt een aangename kennismaking met een van Nederlands meest gevraagde gospelartiesten.
Met Andere Ogen | Eindeloos Met Andere Ogen | Eindeloos
9789076742649
Ruim vijf jaar geleden brak gospelzanger/componist Gerald Troost door met zijn indrukwekkende debuutalbum 'Met andere ogen' met geheel nederlandstalige popmuziek. Ook de opvolger 'Eindeloos' bleek een schot in de roos te zijn. Beide albums zijn nu samengebracht in een aantrekkelijk geprijsde dubbel-cd
Einde Van Het Begin Einde Van Het Begin
9789490864101
Geen plaatje beschikbaar Voor Mama 2Tr
9789076742175
Bovennatuurlijk Bovennatuurlijk
9789076742427
Deze prachtige nieuwe dubbel-cd laat de veelzijdigheid van zanger/liedjesschrijver Gerald Troost goed horen. Het ene schijfje bevat elf nieuwe songs die door Henk Pool zijn gearrangeerd en opgenomen, met medewerking van verschillende topmuzikanten. Op de andere cd zingt en speelt Gerald live met zijn vlammende begeleidingsband, hoor je hem communiceren met het publiek en zingt hij op ingetogen wijze oude en nieuwe composities in een akoestische setting in de studio van Ralph van Manen. Eén van de nieuwe liedjes is het uiterst aktuele 'Aan de hand', dat Gerald schreef samen met Rikkert Zuiderveld. Het dubbel-album 'Bovennatuurlijk' biedt veel luistergenot aan liefhebbers van nederlandstalige popmuziek met zeggingskracht!
Bakkie Troost Bakkie Troost
9789078883807
Geen plaatje beschikbaar Wereldvrouw
9789076742250
Geen plaatje beschikbaar Pinksteren
9789490864453
Ons Moment Ons Moment
9789078883227
On Our Way On Our Way
9789078883555
Gospelzanger Gerald Troost krijgt steeds meer kansen om buiten de landsgrenzen muziek te maken. Om deze reden komt Gerald met een verrassend Engelstalig album. Het album 'On our way´ is een energieke CD die op een frisse manier de boodschap van het evangelie wil vertolken! Absolute uitschieters zijn de nieuwe liedjes 'By grace alone' geschreven door o.a. Engelsman Chris Eaton en het 'Return to paradise' met Afrikaanse invloeden!
Intens Intens
9789076742601
Na drie zeer succesvolle studio-albums heeft Gerald Troost op zijn gloednieuwe cd 'Intens' zijn composities in een wat ander jasje laten steken. Als ingrediënten werden daarvoor een nieuwe producer, een nieuwe studio en nieuwe muzikanten aangetrokken. Producer Wilkin de Vlieger is er duidelijk in geslaagd om Gerald's vierde album op een frisse en eigentijdse manier te arrangeren en aan te kleden. Hij leverde een contrastrijk album af met dampende rock, swingende pop, gevoelige luisterliedjes en een prachtig duet met een uitstekende r&b zangeres. Het twaalf liedjes tellende 'Intens' is opnieuw een aanrader voor de vele liefhebbers van goede Nederlandstalige pop!
Pasen Pasen
9789078883036
Pasen is het hart van het evangelie! Jezus lijdensweg, dood en opstanding zijn de thema's van deze nieuwe Paas cd van Gerald Troost. Op een treffende en meeslepende manier weet Gerald de laatste ogenblikken van Jezus leven te verwoorden en te bezingen. Naast nieuwe nummers als 'In het woord' en 'Stille zaterdag' bevat de cd ook enkele oude composities zoals 'O hoofd vol bloed en wonden'. Een unieke cd met een indrukwekkende inhoud.
Kerst Kerst
9789076742922
Het nieuwste product van Gerald Troost is een sfeervol en origineel kerstalbum met een uitgekiende mix van eigen composities en een enkele cover. Eén van de hoogtepunten is het bijzonder mooie duet 'Stal van mijn hart' met gospelzangeres Angelique. (ex-idols).
Toon alles van Gerald Troost

Kenmerken van Binnenste Buiten:

Titel: Binnenste Buiten
Artiest(en): Gerald Troost
EAN: 9789076742854

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: