Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Sounds Of A Playground Fading (Deluxe Box Set) - In Flames
Best Of - Bushido
10 Years Of Cheap - Various Artists
Songs From Ally McBeal Featuring Vonda Shepard - Original Soundtrack
Thirty PiecesMusic For P -
Someday My Prince Will Come (speciale uitgave) - Miles Davis
Solo Piano Improvisations Children's Songs - Chick Corea
Explorer - Cerys Matthews
Law & Order: Special Victims Unit Seizoen 2 - Christopher Meloni
ShmI Was Made To Love Her (speciale uitgave) - Stevie Wonder

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Contes De Charles Perrault - Catherine Frot


Contes De Charles Perrault Titel: Contes De Charles Perrault
Artiest(en): Catherine Frot Meer Catherine Frot...
Categorie: Kind & Jeugd
Type: CD
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: 01-01-2011
Editie: Cd (album)
EAN: 3448960281928
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Images van Contes De Charles Perrault - :

Contes De Charles Perrault

Meer van Catherine Frot:

L'EMPREINTE  LCS L'EMPREINTE LCS
5425019002947
L'Empreinte De L'Ange vertelt het verhaal van Elsa die ervan overtuigd is dat de dochter van een andere vrouw háár dochter is.
Bekijk hier de gehele
Lumière Cinema Selection

Wanneer Elsa haar zoontje van een verjaardagsfeestje ophaalt, ontmoet ze de zesjarige Lola die haar behoorlijk van streek maakt. Ze is ervan overtuigd dat Lola haar eigen dochtertje is. Geobsedeerd probeert ze zoveel mogelijk te weten te komen over het meisje. Tijdens de zoektocht naar de waarheid, ontmoet ze de moeder van Lola, Claire. Zij maakt zich op haar beurt zorgen over het vreemde gedrag van de vrouw die voortdurend in de buurt van haar dochter is.
7 Years Of Marriage 7 Years Of Marriage
8715664021538
Alain en Audrey zijn zeven jaar getrouwd en de spanning is er vanaf. Bovendien heeft Audrey een hele drukke baan en eist hun dochtertje veel aandacht op. Een gefrustreerde Alain vraagt hulp aan een therapeut die hem tips geeft hoe hij hun seksleven kan verbeteren. Eerst voelt Audrey zich nogal ongemakkelijk bij hun nachtelijke bezoekjes aan seksshops en nachtclubs, maar al gauw keert Alain’s plan zich tegen hem. Audrey ontwikkelt zich tot een beest in bed. Kan hij haar bijhouden?Marguerite Marguerite
5425037940368
Het Parijs van de jaren '20. De steenrijke Marguerite Dumont heeft een passie voor muziek en opera. Al jaren zingt ze voor haar trouwe kennissenkring. Maar Marguerite zingt erg vals en niemand durft het haar te vertellen. Haar man en naaste familieleden laten haar in de waan. Alles wordt echter ingewikkeld wanneer Marguerite beslist een concert te organiseren, met publiek en in de Opera.
Een waargebeurd verhaal dat vrij gebaseerd is op de Amerikaanse sopraan Florence Foster Jenkins die in de jaren 1920-1940 beroemd werd vanwege haar gebrek aan zangtalent.
Chaos Chaos
8716777039809
Een jong stel ziet vanuit hun auto, een jonge prostituée die door haar pooiers wordt verkracht en vervolgens voor dood achtergelaten. Ze hadden haar wel willen helpen, maar konden dat toch niet.

De vrouwelijke helft van het stel, Hélène, voelt zich schuldig en gaat op zoek naar het slachtoffer, en vindt haar uiteindelijk in het ziekenhuis. Deze vrouw, Malika krijgt de onvoorwaardeloijke steun van Hélène, iets wat zelfs ten koste gaat van haar eigen huwelijk en haar gezin. De pooiers laten Malika echter niet met rust en maken er de situatie voor de twee vrouwen er niet beter op. Hélène heeft daardoor de zware taak om Malika te beschermen en haar gezin wat verwaarloosd wordt. Haar leven is totaal ontregeld.
Chou Chou Chou Chou
8715664018194
Chouchou, een jonge Noord-Afrikaan, landt in Parijs. Om er te blijven vertelt hij dat hij uit Chili is weggevlucht uit schrik voor de dictatuur. Vader Léon, een priester, besluit hem onderdak te bieden, ook al gelooft hij het verhaal van Chouchou niet. Chouchou vindt een job bij een psychanalyste. Het duurt niet lang of de dokter komt erachter dat Choukri eigenlijk liever een vrouw zou willen zijn. Op aanraden van zijn bazin begint Chouchou zich vrouwelijk te kleden en te gedragen. Herboren als ...
Haute Cuisine Haute Cuisine
5414939697005
Hortense Laborie (Catherine Frot) is een gerenommeerde chef-kok uit de Campagne, die tot haar grote verbazing door de Franse president (Jean d’Ormesson) gevraagd wordt voortaan in het Parijse Élysée-paleis zijn maaltijden te bereiden. Ondanks de afgunst van het reeds aanwezige personeel, bevestigt Hortense al snel haar goede reputatie. Met haar authentieke gerechten weet ze de president voor haar te winnen, maar binnen de paleismuren liggen nog veel meer obstakels.

HAUTE CUISINE is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de privé-kok van president François Mitterand.
Haute Cuisine (Les Saveurs Du Palais) Haute Cuisine (Les Saveurs Du Palais)
5414939345517
Hortense Laborie is een gerenommeerde kokkin uit de Périgord. Tot haar grote verbazing wordt zij door de president van de Franse Republiek gekozen als de verantwoordelijke voor zijn maaltijden in het Élysée. Ondanks alle afgunst van de andere chefs slaagt ze door haar sterke persoonlijkheid erin om iedereen te imponeren. In geen tijd verleidt Hortense de president met haar authentieke gerechten maar in de wandelgangen van het Élysée schuilen vele obstakels…
Lucas Belvaux Trilogie (3DVD) Lucas Belvaux Trilogie (3DVD)
8716777041710
Un Couple Epatant/Cavale/Apres la Vie
Tourneuse De Pages, La Tourneuse De Pages, La
5425019001384
De 10-jarige Mélanie kan goed pianospelen en mag haar talent laten zien tijdens een toelatingsexamen van het conservatorium. Haar grote idool, begenadigd concertpianiste Ariane Fouchécourt, zit in de jury maar lijkt meer bezig te zijn met het uitdelen van handtekeningen dan het beoordelen van de kleine talentjes. Mélanie wordt hierdoor zo uit haar concentratie gehaald, dat ze haar auditie verprutst en doodongelukkig naar huis gaat. Ze besluit nooit meer een piano aan te raken. Tien jaar later wo...
Mon Petit Doigt Ma Dit Mon Petit Doigt Ma Dit
9789085141341
Waarom heeft mevrouw Rose Evangelista voortijdig het bejaardentehuis verlaten waar Bélisaire en Prudence Beresford hun tante Ada kwamen bezoeken? En waarom zinspeelde deze oude en een beetje vreemde dame op een kind dat in de schoorsteen zou zijn ingesloten? De zaak wordt gecompliceerd als het echtpaar mevrouw Evangelista een schilderij terug wil geven en ontdekt dat zij spoorloos is verdwenen. Prudence gaat op onderzoek uit en komt met behulp van het schilderij en haar eigen herinneringen bij e...
L'Empreinte De L'Ange L'Empreinte De L'Ange
5425019004231
Wanneer Elsa (Catherine Frot) haar zoontje van een verjaardagsfeestje ophaalt, ontmoet ze de zesjarige Lola die haar behoorlijk van streek maakt. Ze is ervan overtuigd dat Lola haar eigen dochtertje is. Geobsedeerd probeert ze zoveel mogelijk te weten komen over het meisje. Tijdens haar zoektocht naar de waarheid, ontmoet ze de moeder van Lola, Claire (Sandrine Bonnaire). Zij maakt zich op haar beurt zorgen over het vreemde gedrag van de vrouw die voortdurend in de buurt van haar dochter is. Cat...
Odette Toulemonde Odette Toulemonde
8715664063392
Odette beschikt niet alleen over een levendige inbeelding en een tomeloos optimisme, ze heeft ook een speciale gave: een euforische en aanstekelijke levenslust. De boeken van Balthazar Balsan, haar favoriete auteur, geven haar vleugels die haar in staat stellen te ontsnappen aan een erg alledaagse realiteit. Wanneer de romanschrijver echter bij toeval haar pad kruist, neemt haar leven een plotse wending.


  • Beeld: 1.85:1, 16:9

  • Geluid: Dolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1

  • Taalkeuze: Frans

  • Ondertiteling: Nederlands
Soeurs Fachees Soeurs Fachees
9789085141044
Louise (Cathérine Frot), een schoonheidsspecialiste uit Mans, gaat drie dagen bij haar zus Martine (Isabelle Huppert) logeren in Parijs. Ze heeft een afspraak met een uitgever die interesse voor haar manuscript heeft. Martine kan zich niet voorstellen dat haar eenvoudige zus ook maar iets interessants te melden heeft.

Martine lijkt alles te hebben om gelukkig te zijn, maar ze mist iets in haar leven. Het mondaine Parijse leven mist elke oprechtheid. In tegenstelling tot haar zus is Louise perfect tevreden met haar leven.

In de drie dagen die de zussen samen doorbrengen, gaat Martine zich mateloos ergeren aan het evidente geluk van haar zus en vliegt haar leven in stukken uiteen.
Toon alles van Catherine Frot

Kenmerken van Contes De Charles Perrault:

Titel: Contes De Charles Perrault
Artiest(en): Catherine Frot
EAN: 3448960281928

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: