Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Bossa Nova =Book= - National Geographic Music
Cove -
Winners & Fools - John Dahlback
Het Zou Toch Moeten Bestaan - Karin Bloemen
What I Live For - Tab Benoit
Supernatural Love - Sidestepper
Complete Works For Organ Vol.9 - J.L. Krebs
Anthony Rolfe Johnson Recital - Anthony Rolfe Johnson
Le Saint Medard - Les Freres Jacques
Sing Mit Heino - Heino
Out Of The Silence - Dare

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Bloodfist - Kris Aguilar, Don 'The Dragon' Wilson, Riley Bowman, Joe Mari Avellana, Vic Diaz, Ronald Asinas, Marilyn Bautista


Bloodfist Titel: Bloodfist
Artiest(en)/
Acteur(s):
Kris Aguilar Meer...
Don 'The Dragon' Wilson Meer...
Riley Bowman Meer...
Joe Mari Avellana Meer...
Vic Diaz Meer...
Ronald Asinas Meer...
Marilyn Bautista Meer...
Categorie: Actie & Avontuur
Subcategorie: Actie
Uitgever: Warner Home Video
Director(s): Terence H. Winkless
Type: Film
Releasedatum: 05-10-2006
Editie: Dvd
EAN: 7321932878615
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Bloodfist - Kris Aguilar, Don 'The Dragon' Wilson, Riley Bowman, Joe Mari Avellana, Vic Diaz, Ronald Asinas, Marilyn Bautista:


Om de brute moord op zijn broer te wreken reist Jake Ray (Don “the Dragon” Wilson) af naar de Filippijnen, waar zijn
zoektocht naar de waarheid hem leidt naar gevechten binnen en buiten de ring. Maar de wapens zijn altijd dezelfde blote vuisten en voeten. En de regels veranderen nooit de laatste man die overeind blijft wint.
Ook met karate legende en Tae Bo stichter Billy Blanks en een keur van martial arts kampioenen.

Te koop bij:

Winkel: Levertijd: Prijs:

Bol.com Levertijd7 werkdagen(€ 1.99) Bestellen / Kopen
€ 10.99

Meer van Kris Aguilar:

Bloodfist 2 Bloodfist 2
7321932865776
Kickboks-kampioen Jake Raye is ervan overtuigd dat zijn dagen als vechtersbaas voorbij zijn. Op een dag krijgt hij echter een telefoontje van een oude vriend, die hem vraagt om naar het Verre Oosten te komen om hem uit een benarde situatie te bevrijden. Deze keer vecht Jake niet alleen voor z’n eigen leven maar ook voor dat van zijn vriend.
Toon alles van Kris Aguilar

Meer van Don 'The Dragon' Wilson:

Red Sun Rising Red Sun Rising
8713045201548
In Japan vermoordt Yamata, een gehaaide huurmoordernaar van de Yakuza, de collega van inspecteur Thomas Hoshino ( Don 'The Dragon' Wilson ). Thomas jaagt de moordenaar op tot in Amerika, waar Yamata met behulp van corrupte agenten en ander schuim, wapens verkoopt aan rivaliserende bendes, in de hoop dat ze elkaar zullen afslachten. Thomas krijgt er hulp van een klein aantal betrouwbare smerissen en van zijn oude Japanse leermeester, die hem een verbeterde dodelijke vechtkunst aanleert om Yamata'...
Riot|Whatever it Takes (2DVD) Riot|Whatever it Takes (2DVD)
8714025505205
Alex Gainer is het slachtoffer van een groep gewetenloze medici. Zij injecteren hem met verschillende chemicaliën en proberen hem zo te laten veranderen in een soldaat die zonder na te denken doodt. Als Alex ontsnapt breekt de hel los: de politie denkt met een gevaarlijke gek te doen te hebben die ten koste van alles gestopt moet worden. In een race tegen de klok probeert Alex het tegengif te pakken te krijgen. Hij krijgt daarbij onverwachts hulp van de TV-reporter Harry Johnson die hem helpt zijn onschuld te bewijzen.
Bloodfist 4 Bloodfist 4
7321932865943
Danny werkt voor de belastingsdienst en moet de auto van een gangsterbaas in beslag nemen. Die neemt het zaakje echter nogal persoonlijk op en vermoordt Danny’s vrouw en dochter. Danny zweert bloedwraak en gaat in z’n eentje achter de gangsters aan.
Out For Blood Out For Blood
8717185531381
DON "THE DRAGON" WILSON ("Ring of Fire I&II","Futurekick" en "Bloodfist I-III") schittert als John Decker, die de Amerikaanse droom nastreeft totdat zijn gezin op brute wijze wordt vermoord door een bende drugdealers. Decker is gedwongen terug te vechten en de dood van zijn gezin te wreken. Deze burgerwacht wordt al snel opgejaagd door de politie en de mafia. Een film vol actie en een gewelddadig, angstaanjagend slot.
Taalkeuze: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Ring Of Fire 2  Blood And Steel Ring Of Fire 2 Blood And Steel
8717185531428
Don The Dragon schittert in deze film als Johnny Woo, een dokter die getuige is van de laffe moord op zijn eigen mooie vrouw. Johnny wordt gedwongen het recht in eigen handen te nemen, als de politie er niet in slaagt de moordenaars voor het gerecht te slepen. Johnny vertrouwt op zijn flitsende snelheid opgedaan als kampioen kickbokser en op zijn 12 schots geweer. Hij is vastbesloten om de moodenaars van zijn vrouw te grazen te nemen.
Ring Of Fire 3  Lion Strike Ring Of Fire 3 Lion Strike
8717185531459
De vakantie van Dr. Johnny Wu (Don 'The Dragon' Wilson) met zoontje Bobbie ( Jonathon Wilson) en de mooie boswachter (Bobbie Phillips) veranderd in een nachtmerrie. Ze moeten vechten voor hun leven wanneer ze in de draaikolken van het kwaad terecht komen..de draaikolken van het nieuwe kwaad: The Global Mafia.
Geen plaatje beschikbaar Xtreme Fighter
8717185532463
Een dodelijk computer virus heeft zich genesteld in een virtual reality vechtspel, en houdt een rebellerende tiener in het spel gevangen. De vader van de jongen moet het besmette programma binnenstappen en zich een weg banen door een dodelijk net van levels die zijn bevolkt door Martial Arts fighters. De enige manier om zijn zoon te redden. Als het programma sluit, zullen de vader en de zoon het met de dood moeten bekopen...... de klok tikt gewoon door!
Taalkeuze: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Cybertracker 2 Cybertracker 2
8717185531435
Welkom bij de nieuwe generatie terreur! Welkom in de toekomst van Los Angeles, waar Eric Philips erachter komt dat zijn vrouw het slachtoffer is geworden van een nauwgezette moordactie, geleid door de beruchte Paris Morgan. Eric's vrouw is ontvoerd en vervangen door een cyborg-moordenaar die vervolgens op tv de gouverneur vermoordt. Morgan is degenen die deze cyborgs in zijn macht heeft. Met gestolen technologieën zet hij een geheim leger van moordenaars op dat hij wil verkopen aan de hoogste bi...
Ring Of Fire Ring Of Fire
8717185531350
Een film vol met spetterende actie. De traditie van de kunst van het vechten zoals in bloodsport en kickboxer. De schoonheid van de Chinatown van Los Angeles wordt bruut verstoord door twee rivaliserende kick boxing clubs. De concurrerende clubs verplaatsen de concurrentiestrijd vanuit de ring van de club naar de 'Ring of Fire'. Johnny (Don 'The Dragon' Wilson; blood fist I & II) en Brad vechten om de eer van hun families en de liefde van een vrouw.
Bloodfist 8 Bloodfist 8
7321932865981
Rock Cowan, een ex-CIA agent, woont samen met zijn zoontje in een rustige buitenwijk. Als een paar oude vijanden Cowan weten op te sporen en zijn zoontje kidnappen, moet Cowan al zijn oude truuks weer uit de kast halen om zijn zoontje te redden en de gangsters in te rekenen.
Bloodfist 7 Bloodfist 7
7321932865974
Jim Trudell wordt ten onrechte beschuldigd van de moord op een politieagent en moet vluchten voor zijn leven. De hele zaak blijkt echter een valstrik te zijn en Jim moet eerst een aantal gevaarlijke boeven uitschakelen voordat hij de waarheid kan ontdekken.
Bloodfist 6 Bloodfist 6
7321932865967
Terroristen vallen een nucleaire basis aan en nemen de controle over alle nucleaire wapens over. Gelukkig houden de boeven geen rekening met de onschuldig ogende koerier die toevallig een pakje op de basis moet afleveren en de terroristen één voor één weet uit te schakelen.
Bloodfist 5 Bloodfist 5
7321932865950
Jimmy is door een ongeluk zijn geheugen kwijtgeraakt en wordt de speelbal van verschillende misdaadorganisaties.
Hij weet immers niet meer wie hij nu kan vertrouwen. Al vechtend probeert hij zijn verleden te herontdekken.
Bloodfist 3 Bloodfist 3
7321932865936
Jimmy Boland wordt ten onrechte veroordeeld voor een misdaad en komt in de gevangenis terecht. Daar moet hij zich echter voortdurend bewijzen tegen de zware jongens die hem met alle plezier in de pan zouden willen hakken.
Bloodfist 2 Bloodfist 2
7321932865776
Kickboks-kampioen Jake Raye is ervan overtuigd dat zijn dagen als vechtersbaas voorbij zijn. Op een dag krijgt hij echter een telefoontje van een oude vriend, die hem vraagt om naar het Verre Oosten te komen om hem uit een benarde situatie te bevrijden. Deze keer vecht Jake niet alleen voor z’n eigen leven maar ook voor dat van zijn vriend.
Toon alles van Don 'The Dragon' Wilson

Meer van Joe Mari Avellana:

Bloodfist Deel I tot VIII Bloodfist Deel I tot VIII
8716777929254
- Bloodfist 1: Om de brute moord op zijn broer te wreken reist Jake Ray (Don “the Dragon” Wilson) af naar de Filippijnen, waar zijn zoektocht naar de waarheid hem leidt naar gevechten binnen en buiten de ring. Maar de wapens zijn altijd dezelfde blote vuisten en voeten. En de regels veranderen nooit de laatste man die overeind blijft wint.

- Bloodfist 2: Kickboks-kampioen Jake Raye is ervan overtuigd dat zijn dagen als vechtersbaas voorbij zijn. Op een dag krijgt hij echter een telefoontje van e...
Bloodfist 2 Bloodfist 2
7321932865776
Kickboks-kampioen Jake Raye is ervan overtuigd dat zijn dagen als vechtersbaas voorbij zijn. Op een dag krijgt hij echter een telefoontje van een oude vriend, die hem vraagt om naar het Verre Oosten te komen om hem uit een benarde situatie te bevrijden. Deze keer vecht Jake niet alleen voor z’n eigen leven maar ook voor dat van zijn vriend.
Body Parts Body Parts
8711983452831
Ty Kinnick zit in de gevangenis in Hong Kong voor een moord die zijn vrouw en zijn beste vriend gepleegd hebben. Zijn vrouw bedroog hem en zijn vriend liet hem voor dood achter. Na vijf jaar wegkwijnen in zijn cel vindt hij het tijd worden voor wraak. Als hij vrij komt, komt hij zijn vrouw tegen die hem vertelt dat zijn vriend hem nog steeds wil vermoorden. Als
Ty zijn tegenstander voor wil zijn moet hij er snel achter komen wie hij wel en wie hij niet kan vertrouwen. Een uitermate spannende en realistische thriller.
Toon alles van Joe Mari Avellana

Meer van Ronald Asinas:

Roger Corman'S Operation Rogue Roger Corman'S Operation Rogue
8712609649635
Diep in de jungle van Zuidoost Azië, heeft een terroristenorganisatie materialen gestolen om een gevaarlijke, chemische bom mee te maken. Het is aan kapitein Max Randall (Mark Dacascos, van de tv-serie “Hawaii Five-0”) en zijn team mariniers om ze tegen te houden. Maar als Randalls team de zoon van de terroristenleider doodt, kidnapt de groep de dochter van generaal Wallace (Treat Williams, van de tv-serie “Chicago Fire”) als vergelding. Het is Randalls missie haar te redden en de aanval van de terroristen tegen te houden in deze explosieve thriller vol actie van de legendarische producent Roger Corman.
Bloodfist 2 Bloodfist 2
7321932865776
Kickboks-kampioen Jake Raye is ervan overtuigd dat zijn dagen als vechtersbaas voorbij zijn. Op een dag krijgt hij echter een telefoontje van een oude vriend, die hem vraagt om naar het Verre Oosten te komen om hem uit een benarde situatie te bevrijden. Deze keer vecht Jake niet alleen voor z’n eigen leven maar ook voor dat van zijn vriend.
Toon alles van Ronald Asinas

Kenmerken van Bloodfist:

Titel: Bloodfist
Artiest(en): Kris Aguilar, Don 'The Dragon' Wilson, Riley Bowman, Joe Mari Avellana, Vic Diaz, Ronald Asinas, Marilyn Bautista
EAN: 7321932878615

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: