Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
The Expendables - Terry Crews
Dubstep &Amp; Trap - Various Artists
Sovlanut - Jamie Saft
Liverpool Club Football 2005 -
Spring Rain -
Trancemode Express: A Tribute To Depeche Mode - Depeche Mode
Club Football, Aston Villa -
Club Football, Inter Milan -
Charley Patton Charley Patton By.. - Charley Patton
Reicha: Quintets for Winds & String Quartet Vol 3 - A. Reicha
Dataside Ii - Atom Heart & Tetsu Inoue

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Ratchet & Clank HD Collection -


Ratchet & Clank  HD Collection Titel: Ratchet & Clank HD Collection
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Categorie: PlayStation 3
Subcategorie: Actie
Rubriek: Platform
Type: Software
Minimale Leeftijd: 7 Jaar
Releasedatum: 26-06-2012
Editie: Blu-ray
Platform: PlayStation 3
EAN: 0711719229636
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Ratchet & Clank HD Collection - :


Ratchet & Clank HD Collection bevat remakes van drie Ratchet & Clank-games. Alle drie de spellen zijn in een hogere HD kwaliteit gemaakt, speciaal voor de nieuwe generatie spelcomputers. Het gaat hier om Ratchet & Clank, Ratchet & Clank 2: Locked & Loaded en Ratchet & Clank 3: Up Your Arsenal.

Ratchet & Clank


Ratchet & Clank speelt zich af in een futuristische melkweg waarin Ratchet met zijn ruimteschip van de ene planeet naar de andere reist. Ratchet, een jonge ingenieur met een gevaarlijke passie avontuur en zijn maatje Clank gaan in dit actie-avontuur op reis door het zonnestelsel op zoek naar Chairman Drek om zijn kwade plannen met de melkweg tegen te houden. Daarbij moet je heel wat puzzels oplossen en strijd leveren. En dat kan alleen met wapens. Een heleboel wapens. De game Ratchet & Clank draait helemaal om het arsenaal aan geweren en high-tech gadgets die je ter beschikking staan: meer dan dertig. Dus je schiet je een weg door het zonnestelsel, waarbij je met een heleboel schurken afrekent en gewoon alles wat in de weg staat aan flarden schiet.

Ratchet & Clank 2: Locked & Loaded


De laatste keer dat we het grootste heldenduo uit de ruimte zagen, hadden ze zojuist het complot van Chairman Drek, de grootste schoft uit het zonnestelsel, verslagen. Ze hebben echter geen tijd gekregen om uit te rusten, want ze worden samen een volledig nieuw melkwegstelsel ingeslingerd. Ratchet is getraind en uitgerust als een galactische trooper en met zijn weifelende maatje Clank aan zijn zijde kan een nieuwe epische sci-fi-avontuur beginnen!

Hoewel Ratchet & Clank II nauwelijks een jaar na het origineel wordt uitgebracht, is het een volledig nieuwe game met een enorm aantal nieuwe ideeën van het Insomniac-team. Ten eerste zijn er meer RPG-achtige elementen. Wanneer Ratchet zijn vijanden in stukjes hakt, groeit zijn aantal Nanotech 'hit points'. Dat is later in het spel van groot belang, wanneer de vijanden sterker worden. Bovendien krijgt Ratchet betere wapens naarmate hij ze meer gebruikt. Er zijn in totaal 20 nieuwe wapens, van de standaard Lancer tot de meer exotische ^F.I.D.O. Gun (die buitenaardse honden afvuurt). Wanneer je vijanden uitschakelt, zullen bepaalde wapens verbeterd worden. Die verbeteringen wisselen. De Lancer wordt bijvoorbeeld een Heavy Lancer en de F.I.D.O. Gun gaat vliegende buitenaardse honden afschieten. En dan is er natuurlijk nog de pantsering, die Ratchet kan upgraden voor extra beveiliging. Trouwens, fans van de wapens uit het originele R&C zullen blij zijn te horen dat bepaalde favorieten terug komen, zoals de Suck Cannon.

Insomniac heeft de basis van Ratchet & Clank (rennen, schieten en springen) niet alleen versterkt, maar ook de vermakelijke mini-games uit het origineel grondig onder handen genomen. Herinner je je het hoverboarden nog, of vliegen in dat gevechtsvliegtuig? Dat soort dingen kun je nog veel vaker verwachten. Er zijn levels die zijn gewijd aan ruimtegevechten (die eveneens helemaal vernieuwd zijn) en ook het hoverboarden komt gelukkig terug.

Maar dat is nog niet alles. Ratchet kan zijn ware aard ook tonen in een gladiatorengevecht, waarin hij het opneemt tegen hele hordes buitenaardse wezens. Dit om niewe gadgets en natuurlijk veel belangrijke bouten te verzamelen. Daarnaast moet Ratchet ook vreemde bolvormige werelden ontdekken. Daarbij moet je denken aan een actiefiguurtje dat rondloopt op een voetbal. En stel je nu eens voor dat dat actiefiguurtje een ladder opklimt die vastzit aan die bal... Het komt erop neer dat dit een buitengewone en unieke ervaring is die je eerst moet zien voor je erin kunt geloven.

En er lijkt nog veel meer aan te komen. Wij raakten al helemaal enthousiast van gadgets zoals de Electrolyzer, Tractor Beam, Dynamo en Thermanator. Maar op dit moment kunnen we niet veel anders doen dan wachten en het Insomniac-team verder laten werken aan wat een van de beste opvolgers van dit jaar lijkt te gaan worden.

Ratchet & Clank 3: Up Your Arsenal


In navolging op het gezegde over het cijfer drie (al het goede schijnt in drieën te komen), scoort Insomniac Games een hattrick met de opvolger van het ongekend populaire Ratchet & Clank 2: Locked and Loaded, waarmee het mogelijk is om je kunsten online te vertonen.

In Ratchet & Clank 3 wordt het ruimtereizende paar weer herenigd voor een interplanetair avontuur vol spionage. Wapenexpert Ratchet en zijn stalen maatje Clank bundelen hun krachten nu er weer een missie op hen ligt te wachten op de planeet Veldin, de thuisbasis van Lombax. Hun doel: het redden van al het natuurlijke leven in het heelal. En je kunt nu als het bijdehante duo niet alleen de game spelen in een spel voor één speler, het is nu ook mogelijk om met een groep vrienden mee te doen aan een van de online multiplayer-speltypen!

Na hun laatste acties als ruimtereddend duo, ligt de naam Ratchet en Clank op de lippen van elk levend wezen in elk sterrenstelsel. De ondermaatse robot heeft zelfs zijn eigen tv-serie, 'Secret Agent Clank', waarin hij wordt bijgestaan door zijn onwillige helper Ratchet (een rol waar Ratchet niet echt blij van wordt). Maar wanneer de Galactische president (weer) een beroep doet op de twee helden om het universum te redden, zijn de 'creatieve onenigheden' snel vergeten. De eigenaardige interstellaire twee-eenheid gaat eensgezind op weg om het op te nemen tegen Dr Nefarious, een superschurk van een robot die zijn zinnen heeft gezet op interplanetaire heerschappij.

Net als in het vorige avontuur kun je in Ratchet & Clank 3 genieten van verschillende gameplay-stijlen, met platformelementen als het meest belangrijke centrale thema, en actie die altijd onverwacht en leuk blijft. Je kunt je ritmische vaardigheden op de proef stellen en er zijn splinternieuwe voertuigen die je kunt vrijspelen en uitproberen, zoals een Hovership, Hovertank en Turbo Slider.

Deze transportmiddelen komen pas echt van pas in de multiplayer-arena's, waarin je het kunt opnemen tegen maximaal vier vrienden of waarin je online-uitdagingen voor acht spelers kunt aangaan, verspreid over zes nieuwe levels. Pak je uitrusting en betreed het strijdperk in heldere, prettig gestoorde omgevingen, neem je doelwit in je vizier, haal die trekker over en... BOEM!

Yep, de legendarische vuurwapens zijn ook weer van de partij, met een aantal briljante aanpassingen en variaties op de klassieke verzameling. Neem het op tegen je vrienden en laat ze met behulp van verschillende combinaties van verwoestende en hilarische nieuwe gadgets in het stof bijten. Het Suck Cannon, de RYNO III en de gloednieuwe Plasma Whip strijden om de beste plaats in je uitpuilende arsenaal.

Insomniac Games geeft platformgames een indrukwekkende diepgang. Het is erin geslaagd een van de meest boeiende games barstensvol actie te creëren voor je PS2. Alleen al het ongelooflijk gedetailleerde, veelgelaagde speltype voor één speler zal je uren, dagen, weken en zeer waarschijnlijk zelfs maanden aan het scherm gekluisterd houden. En de multiplayergevechten zullen jou en je vrienden - of jullie nu met z'n allen thuis voor de buis zitten over verspreid zijn over de hele wereld - jarenlang zoet houden.

Kenmerken van Ratchet & Clank HD Collection:

Titel: Ratchet & Clank HD Collection
Artiest(en):
EAN: 0711719229636

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: