Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Rpm - Steve John Shepherd
Some Of Mine, Some Of.. - Johnny Rodriguez
Constant Bop - Bop English
Declaration - Bleeding Through
Cantabile E Suonabile - David Plantier
Audioslave - Audioslave
Pure Country - Charly Mcclain
Legend Of The Flute Boy - Douglas Spotted Eagle
Curriculum Vital - Salif
Deliverance (Special Edition) - Sylvan
S.O.U.L. -

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Night Passage - Dan Duryea, Dianne Foster, Audie Murphy, James Stewart, Elaine Stewart


Night Passage Titel: Night Passage
Artiest(en)/
Acteur(s):
Dan Duryea Meer...
Dianne Foster Meer...
Audie Murphy Meer...
James Stewart Meer...
Elaine Stewart Meer...
Categorie: Actie & Avontuur
Subcategorie: western
Uitgever: Universal Pictures
Director(s): James Neilson
Type: Film
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: 21-10-2004
Editie: Dvd
EAN: 5050582234541
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Night Passage - Dan Duryea, Dianne Foster, Audie Murphy, James Stewart, Elaine Stewart:


Wanneer het plaatselijke spoorwegnet voortdurend wordt belaagd door een bende desperado's onder leiding van de beruchte Whitey Harbin, huren spoorwegbeambten de vriendelijke maar door het leven geharde Grant McLaine in om nog meer overvallen te voorkomen. Een probleem: De beste en dodelijkste revolverheld van de bende, de Utica Kid, is Grants jongere broertje. Grant wordt heen en weer geslingerd tussen loyaliteit aan zijn bloedverwant en loyaliteit aan de spoorweg. Ondertussen hoopt hij het beste en bereidt hij zich voor op het ergste wanneer de trein wordt aangevallen door Harbins bende.

Te koop bij:

Winkel: Levertijd: Prijs:

Bol.com Levertijd8 werkdagen(€ 0.00) Bestellen / Kopen
€ 17.50

Meer van Dan Duryea:

Geen plaatje beschikbaar Scarlet Street
5050457623692
Christopher Cross is een eenzame man, getrouwd met een zeurende vrouw. Slechts schilderen kan hem enig plezier brengen. Hij ontmoet Kitty, die denkt dat hij een geweldige schilder is, en ze krijgen een romance. Kitty heeft echter nog een geliefde, een oplichter, die haar overhaalt om Christopher geld af te troggelen.
Geen plaatje beschikbaar Pride Of The Yankees
8712626037040
Zijn talent maakte van hem een legende en zijn moed maakte van hem een held. Gary Cooper is ronduit geweldig in deze emotionele waargebeurde film over de wereldberoemde honkbalspeler Lou Gehrig, een ster die zijn tragische einde wist te dragen met een waardigheid die heel Amerika inspireerde. De jongensdroom van Lou Gehrig komt uit als hij wordt aangenomen bij de New York Yankees en het veld mag delen met zijn idool Babe Ruth. Lou beschouwt zichzelf als de grootste bofkont ter wereld. Maar dan slaat totaal onverwacht het noodlot toe en moet Lou al zijn moed bij elkaar rapen om zijn moeilijkste strijd ooit te leveren. Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital Mono
Taal: Duits, Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling: Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
Six Black Horses Six Black Horses
5050582706673
Ben Lane (Audie Murphy), valselijk beticht van paardendiefstal, staat op het punt om opgeknoopt te worden, wanneer de bikkelharde maar sentimentele revolverheld Frank Jesse (Dan Duryea) hem op het nippertje ontzet. De twee mannen besluiten met elkaar op te trekken en worden in het stadje Perdido ingehuurd door de beeldschone Kelly (Joan O'Brien).

De mysterieuze dame wil het grondgebied van een vijandige Indianenstam doorkruisen om zich bij haar man te voegen. Aangespoord door de vorstelijke belo...
Along Came Jones Along Came Jones
5050070028324
Melody Jones is een goedhartige cowboy die amper het verschil weet tussen een revolver en een geweer. Maar als hij in het plaatsje Paynesville arriveert, wordt hij met veel respect maar ook met angst ontvangen. Niet vreemd, want de inwoners denken dat hij de beruchte Monte Jarrad is, een roekeloze outlaw die de grensgebieden terroriseert met zijn gewaagde overvallen en razendsnelle colt. Jones geniet eerst nog wel van de roem maar daar komt snel verandering in wanneer hij hoort dat er onraad in ...
Winchester '73 Winchester '73
5050582234640
De legendarische James Stewart geeft het beste van zichzelf in deze tijdloze western en bepaalde zo de norm voor de vele films die nog zouden volgen.

Pionier Lin McAdam probeert tegelijkertijd de moordenaar van zijn vader en zijn unieke geweer, de Winchester '73, op te sporen terwijl het wapen ondertussen van hand tot hand gaat en in bezit komt van allerlei wanhopige figuren, onder wie een krankzinnige struikrover, een immorele wapensmokkelaar, een barbaars, jong indianenopperhoofd en McAdams eigen moordzuchtige broer. Met Shelley Winters, die hier als enige kan wedijveren met McAdams interesse voor zijn geweer, en Tony Curtis in een van zijn eerste films.
Sahara (1943) Sahara (1943)
8712609650600
Deze Bogie-klassieker uit 1943 zit vol spanning en avontuur van de bovenste plank. Het is het verhaal van een bataljon uitschot dat in de Sahara strandt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na de val van Libische stad Tobruk rijden sergeant Joe Gunn (Humphrey Bogart) en zijn ploeg met hun tank de Sahara in. Onderweg pikken ze zes verloren bondgenoten op en een Soedanese korporaal, Tambul, met zijn Italiaanse gevangene. Tambul leidt het groepje naar een verlaten fort waar ze eindelijk water hopen te v...
Toon alles van Dan Duryea

Meer van Dianne Foster:

Kentuckian Kentuckian
8717438131375
Dli Wakefield Burt Lancaster en zijn zoontje Little Eli gaan op weg naar Texas om te ontsnappen aan de wedijver van de gebroeders Fromes. Onderweg ontmoet Eli de serveerster Hannah Dianne Foster. Hij redt haar leven en zij voegt zich bij hen op hun reis. Maar de weg naar de vrijheid en vrede die het drietal volgt is vol obstakels en gevaren. En om te vinden wat zij zoeken, rest hen niets anders dan de wapens te voorschijn te halen.
Toon alles van Dianne Foster

Meer van Audie Murphy:

Battle At Bloody Beach Battle At Bloody Beach
5412012158269
De Tweede Wereldoorlog, ergens op de Filippijnen. Graig Benson (Audie Murphy) werkt voor het Amerikaanse leger en levert wapens aan het lokale verzet, dat probeert het hoofd te bieden aan de Japanse bezetter. Hij zoekt ook naar zijn vrouw Ruth, die 2 jaar eerder verdween. Craig komt in contact met Julio Fontana (Alejandro Rey), een verzetsleider, die een groep buitenlanders, waaronder Ruth uit de handen van de Japanners wist te houden. Het verzet en het Amerikaanse leger zullen moeten samen werken om deze burgers in veiligheid te brengen, ondanks het feit dat ze door de vijand zijn ingesloten.

“Battle at Bloody Beach” brengt één van de meest gewelddadige confrontaties tussen Japan en de Verenigde Staten in beeld.
No Name On The Bullet No Name On The Bullet
5050582360455
Oorlogsheld Audie Murphy zet een gedenkwaardige prestatie neer als "goede" slechterik in dit spannende verhaal over vergelding.
Als huurmoordenaar John Gant (Murphy) een stadje binnenrijdt, weet niemand zeker wie hij in het vizier heeft. Verscheidene bewoners van het stadje hebben vijanden en allemaal denken ze dat de professionele moordenaar het op hen heeft gemunt.
Terwijl ze wachten tot hij zijn slag slaat, begint de achterdocht de overhand te nemen in dit spannende verhaal over vergelding op de open vlakte.
Duel At Silver Creek Duel At Silver Creek
5050582234770
De beroemde oorlogsheld Audie Murphy deelt rake klappen uit in dit westernavontuur vol actie. Ook de legendarische Lee Marvin, winnaar van een Academy Award, speelt in deze film een van zijn eerste rollen.

Stephen McNally is Lightning, de snelschietende sheriff van Silver City, die vastbesloten is een genadeloze bende landdieven die al een hele tijd de plaatselijke mijnwerkers terroriseren en vermoorden - zijn beste vriend was een van hen - achter slot en grendel te zetten. Na een duel kan Lightn...
The Quiet American The Quiet American
5412012150256
Saigon 1952 – Tijdens de oorlog in Indo-China, het latere Vietnam, is de Britse journalist Thomas Fowler als oorlogscorrespondent voor The London Times, gelegerd in Saigon. Hij heeft echter meer oog voor zijn Vietnamese minnares Phuong dan voor de oorlog. Op een dag duikt de jonge Amerikaan Alden Pyle op. Hij hoort officieel bij een Amerikaanse hulpmissie, maar blijkt vooral geïnteresseerd in de oorlog en in Phuong, en wil vooral graag de achtergrond van het land leren kennen. Pyle raakt bevrien...
Unforgiven (1960) Unforgiven (1960)
8717438131245
De legendarische regisseur John Huston vertelt het aangrijpende verhaal van een verboden liefde, met het Texas van de 19e eeuw als achtergrond. Een vreemdeling te paard rijdt een dorpje binnen en ontketent langzaam een kleine oorlog. In het dorpje is er veel kwaad bloed tussen de pioniers en de lokale Kiowa-indianen. De familie Zachary is de bron van alle onrust, omdat hun geadopteerde dochter Rachel (Audrey Hepburn) indiaans bloed blijkt te hebben. De oudste Zachary-zoon heeft een oogje op de dochter en de middelste zoon haat alles wat indiaans is.
Six Black Horses Six Black Horses
5050582706673
Ben Lane (Audie Murphy), valselijk beticht van paardendiefstal, staat op het punt om opgeknoopt te worden, wanneer de bikkelharde maar sentimentele revolverheld Frank Jesse (Dan Duryea) hem op het nippertje ontzet. De twee mannen besluiten met elkaar op te trekken en worden in het stadje Perdido ingehuurd door de beeldschone Kelly (Joan O'Brien).

De mysterieuze dame wil het grondgebied van een vijandige Indianenstam doorkruisen om zich bij haar man te voegen. Aangespoord door de vorstelijke belo...
Quiet American Quiet American
5410504968006
Saigon 1952. De lokale politie vist het lijk van een Amerikaan uit de haven op. De Britse journalist Fowler wordt erbij geroepen. Al gauw komt de broeierige driehoeksverhouding tussen Fowler, de 'stille' Amerikaan en de exotische Phuong aan het licht. Phuong stond op punt met de Amerikaan te trouwen. Zijn rivaal Fowler wordt dan ook meteen hoofdverdachte.

Deze Joseph L. Mankiewicz adaptatie van de destijds erg anti-amerikaans bevonden roman 'The Quiet American', is een uniek staaltje van anti-communistische propaganda. Of hoe de media door politieke invloed kan gemanipuleerd worden om oorlog te rechtvaardigen.
Toon alles van Audie Murphy

Meer van James Stewart:

Man Who Knew Too Much Man Who Knew Too Much
8713053008016
Hitchcock op zijn best, met James Stewart en Doris Day in een briljante thriller met een onverwacht spannende ontknoping. Een typisch, enigszins naïef Amerikaans gezinnetje is op vakantie in Marokko met hun tienjarige zoontje Hank. Wanneer Hank gekidnapt wordt, raken ze plotseling verstrikt in een net van intriges, ontvoering en moord. Het verhaal speelt zich af op wel heel diverse locaties: van de exotische markt van Marrakesj tot de ijzingwekkende climax in de Londense Royal Albert Hall. Beeld: 4:3
Geluid: Engels (Dolby Digital 2.0), Frans (Dolby Digital 2.0)
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Geen plaatje beschikbaar New YorkLondonParisMunich
5032698015016
Rear Window Rear Window
5050582505252
Met dit geestige en macabere verhaal over voyeurisme en moord laat Alfred Hitchcock weer eens duidelijk zien waarom hij de 'Master of Suspense" wordt genoemd. In de hoofdrollen herkennen we de twee Oscarwinnaars en tijdloos populaire sterren James Stewart en Grace Kelly. Stewart speelt een fotograaf met een gebroken been die tijdelijk aan zijn rolstoel gekluisterd tijdens een hittegolf uit verveling de buren in zijn New Yorkse flat begint te bespioneren. Hij raakt ervan overtuigd dat zijn overbu...
Geen plaatje beschikbaar Rich Little's DumbEttes
0706442379628
Glenn Miller Story Glenn Miller Story
8714025513811
De fantastische big band hits van Glenn Miller zijn opnieuw te horen in deze adembenemende muzikale biografie.

Aan dit eerbetoon aan de legendarische Amerikaanse bandleider, met een overzicht van Millers begindagen als arme onbekende muzikant tot zijn beroemde en rijke periode in de jaren 1940, werd meegewerkt door beroemdheden Jimmy Stewart en June Allyson.

De oorspronkelijke muziek van Miller wordt prachtig vertolkt door het Glenn Miller Orchestra met medewerking van grootheden als Louis Armstro...
Glenn Miller Story Glenn Miller Story
5050582199024
The biography of the Bandleader Glenn Miller from his beginnings to his death over the English Channel in December 1944, with a lot of his arangements, partly in an authentic cast.
Beeldformaat: 1.85:1
Audio: Engels Dolby Surround, Frans 2.0 Mono, Duits 2.0 Mono
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Hongaars, Pools
Menuschermen beschikbaar in: Engels, Frans, Duits
Vertigo Vertigo
8712609071931
Deze fascinerende Alfred Hitchcock thriller speelt zich af in San Francisco. James Steward is Scotty Ferguson, een gepensioneerde politieman met hoogtevrees. Hij wordt door een oude vriend ingehuurd om diens neurotische vrouw te schaduwen. Hoe meer Scotty te weten komt over deze zaak, hoe meer de feiten hem verbazen. Het zou zonde zijn om de spanning van deze geweldige film te ontnemen door er meer over te vertellen. Dit is Hitchcock op zijn best, met mooie muziek van Bernard Herrmann.
You Can't Take It With Yo You Can't Take It With Yo
8712609035759
Alice Sycamore wil haar verloofde, Tony Kirby voorstellen aan haar familie. De Kirby’s zijn een rijke, snobistische familie terwijl de familie Sycamore eigenlijk een verzameling idioten is. Als de twee families samenkomen kan dat natuurlijk nooit goed gaan…..
It's a Wonderful Life It's a Wonderful Life
8717662569609
George Baily wil de wereld zien en grootse dingen doen. Omstandigheden en zijn eigen karakter dwingen hem echter in zijn geboortestadje te blijven om er een volgens hem, saai leven te leiden. Hij trouwt met zijn jeugdliefde Mary, krijgt kinderen en tracht als bankier op een sociaal bewogen manier het leven in Bedford Falls voor iedereen een beetje aangenamer te maken. Wanneer de zaken slecht beginnen te gaan en het leven hem niets meer te bieden heeft, wil George er een einde aan maken. Zijn engelbewaarder Clarence denkt daar echter anders over en toont hem wat er van Bedford Falls zou zijn geworden zonder zijn inzet.
Man Who Knew Too Much Man Who Knew Too Much
5050582504798
Hitchcock op zijn best, met James Stewart en Doris Day in een briljante thriller met een onverwacht spannende ontknoping. Een typisch, enigszins naïef Amerikaans gezinnetje is op vakantie in Marokko met hun tienjarige zoontje Hank. Wanneer Hank gekidnapt wordt, raken ze plotseling verstrikt in een net van intriges, ontvoering en moord. Het verhaal speelt zich af op wel heel diverse locaties: van de exotische markt van Marrakesj tot de ijzingwekkende climax in de Londense Royal Albert Hall. Beeld: 4:3
Geluid: Engels (Dolby Digital 2.0), Frans (Dolby Digital 2.0)
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Rope Rope
5050582505245
Twee vrienden vermoorden, uit nieuwsgierigheid en voor de kick, een studiegenoot in hun flat. Ze stoppen het lijk in een kist die ze als buffet gebruiken en nodigen de nietsvermoedende familieleden en vrienden van het slachtoffer uit voor een feestje. Als ze het gesprek op de perfecte moord brengen, wordt hun vroegere leraar (James Stewart) achterdochtig. Het verhaal is gebaseerd op een waargebeurde moord gepleegd door Leopold en Loeb. Beeld: 4:3
Geluid: Engels (Dolby Digital 5.1)
Ondertiteling: Nederlands
Rear Window (1954) Rear Window (1954)
3259190257429
James Steward speelt de aan een rolstoel gekluisterde fotograaf die tijdens een hittegolf uit verveling de buren in zijn New Yorkse flat begint te begluren. Hij raakt ervan overtuigt dat zijn overbuurman zijn invalide vrouw heeft vermoord, maar hij kan zelf niets. Dus krijgt hij zijn verpleegster en zijn vriendin ( Grace Kelly ) zover om voor hem op speurtocht te gaan en bewijs te verzamelen.Met gastoptreden van Alfred Hitchcock.Dit was een van Hitchcocks favoriete films.De camera - en - daardoor hetpubliek- zijn een Steward : we zijn als het ware allemaal de voyeur die deburen bespionereer.Hitchcock zelf was uiteraard de ultieme voyeur.
Shootist Shootist
7321932936346
In het begin van 1901 keert J.B. Brooks (John Wayne) terug naar Carson City, Nevada. Zijn dokter heeft hem zojuist verteld dat hij nog maar enkele weken heeft te leven. Hij besluit daarop zijn laatste weken te slijten in een motel van een klein, vredig stadje. De eigenares, de weduwe Mrs. Rogers, is niet blij met het bezoek van Brooks vanwege zijn gewelddadige verleden. Haar zoon (ron Howard) bewondert echter de beroemde revolverheld en binnen de kortste keren is het gehele stadje op de hoogte v...
Geen plaatje beschikbaar Born to Dance|Going My Way|Road to Utopia|Bring on the Girls
8004883600311
Geen plaatje beschikbaar Made For Each Other|... (Import)
0018111998239
Toon alles van James Stewart

Kenmerken van Night Passage:

Titel: Night Passage
Artiest(en): Dan Duryea, Dianne Foster, Audie Murphy, James Stewart, Elaine Stewart
EAN: 5050582234541

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: