Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Carousel (2DVD)(Special Edition) - Gordon MacRae
Ride The Sky - At Vance
Toi, Moi Et Les Autres -
Inspector Lewis Seizoen 4 - Paul Anderson
Speak English Or Die Pla - SOD
Pina Collectie -
Together - Qiang Chen
Blue Velvet|Ultimate Coll - Moonglows
Step Up -
Midnight Sun -
Andrew Lloyd Webber Masterpiece -

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Pin Up Girl - Betty Grable, Dave Willock, Dorothea Kent, Martha Raye, John Harvey, Eugene Pallette, Joe E. Brown


Pin  Up Girl Titel: Pin Up Girl
Artiest(en)/
Acteur(s):
Betty Grable Meer...
Dave Willock Meer...
Dorothea Kent Meer...
Martha Raye Meer...
John Harvey Meer...
Eugene Pallette Meer...
Joe E. Brown Meer...
Categorie: Muziek|Speelfilms & Musicals
Uitgever: 20th Century Fox Home Entertainment
Director(s): H. Bruce Humberstone
Type: Film
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: 04-10-2006
Editie: Dvd
EAN: 8712626024026
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Pin Up Girl - Betty Grable, Dave Willock, Dorothea Kent, Martha Raye, John Harvey, Eugene Pallette, Joe E. Brown:


Pinup-koningin Betty Grable speelt de hoofdrol in deze spetterende musical met Martha Raye, Joe E. Brown en Eugene Pallette. Grable vertolkt de rol van Lorry Jones, een secretaresse die het niet zo nauw neemt met de waarheid en daardoor vaak in de problemen komt. Als zij verliefd wordt op een oorlogsheld (John Harvey) die denkt dat zij een actrice is (die later ook zijn secretaresse wordt), heeft zij haar handen vol aan haar eigen web van leugens! Terwijl Lorry probeert een uitweg te vinden uit deze uiterst precaire situatie, wordt de kijker getrakteerd op talrijke adembenemende shownummers, prachtige sets en kleurige kostuums. In deze film beleeft de kijker Betty Grable zoals haar fans haar ook het liefste zagen...zingend, dansend en gewoonweg verrukkelijk als de PIN UP GIRL!

Meer van Betty Grable:

The More I See You The More I See You
8712273038346
Marilyn 50th Anniversary Collection Marilyn 50th Anniversary Collection
8712626049067
De 7 beste populairste films van Hollywood legende Marilyn Monroe samen in deze limited edition Blu-ray verpakking.
Ervaar de unieke elegantie en schoonheid van Marilyn Monroe zoals je haar nog nooit gezien hebt, in onovertroffen Blu-ray kwaliteit. Vijf van de zeven films in deze verzamelbox werden volledig geremastered. Deze unieke release, samenvallend met de vijftigste verjaardag van Marilyns overlijden, is een must-have voor elke filmliefhebber!

- Gentlemen Prefer Blondes: Marilyn Monroe en Ja...
Geen plaatje beschikbaar How To Marry A Millionaire
8712626020615
In een van de beste komische vertolkingen uit haar carrière, speelt Marilyn de rol van een verrukkelijke maar ontegenzeglijk bijziend jong model dat, samen met haar gelijkgestemde vriendinnen, een penthouse in Manhattan huurt in de hoop een rijke echtgenoot aan de haak te slaan.
Geen plaatje beschikbaar Hollywood Musicals 40's
4006408820635
Main Program:
In the 1940's, America was just emerging from The Great Depression. War engulfed half the world, and the future looked uncertain. The Hollywood musical had the recipe to make things better. Because of this original American artform, people still believed that dreams really can come true. Glamour spread across the screen. Whether in glorious color or black & white, the screen always glittered. Join a host of stars as we celebrate the great musicals of the 1940s, when Hollywood put it...
A Yank In The R.A.F. A Yank In The R.A.F.
8712626022831
Tyrone Power en Betty Grable zijn betoverend in dit romantische WOII-drama. Wanneer de vlotte, door geld gedreven piloot Tim Baker (POWER) een goed betaalde opdracht aanneemt om bommenwerpers over de Atlantische Oceaan te varen, ontmoet hij Carol (GRABLE), een oude vlam die nog zo'n impact heeft op Baker dat hij besluit de Britse R.A.F te vervoegen om dicht bij haar te kunnen zijn. Maar Carol wordt ook aanbeden door een andere piloot – Bakers hoger geplaatste officier! Wanneer Baker plots moet meevliegen in bombardeermissies krijgt het leven ineens veel meer betekenis. Dit vermakelijke, dramatische liefdesverhaal bevat authentieke luchtgevechtscènes en Grables klassieke musicalnummer A Yank In The R.A.F.
Geen plaatje beschikbaar Down Argentine Way
8712626023210
BETTY GRABLE schittert op twee continenten! BETTY GRABLE bewijst in deze vrolijke en levendige muziekkomedie met DON AMECHE naast gevoel voor paarden over nog meer talenten te beschikken. GRABLE speelt de slimme en pittige Glenda Crawford, een rijke New Yorkse die als hobby mooie paarden verzamelt. Ameche speelt de charismatische Ricardo Quintana, zoon van een Argentijnse paardenfokker die bekend staat om zijn bekroonde springpaarden. Als hun wegen zich tijdens een paardenshow kruisen, raakt Gle...
More From The PinUp Girl More From The PinUp Girl
0604988013726
Sweetheart Of The Silver Sweetheart Of The Silver
0617742105124
PinUp Girl PinUp Girl
0604988010329
Toon alles van Betty Grable

Meer van Martha Raye:

Geen plaatje beschikbaar McMillan & Wife S.4 (Import)
0773848553433
Geen plaatje beschikbaar McMillan & Wife S.6 (Import)
0773848553631
Geen plaatje beschikbaar Monsieur Verdoux
8716777935392
Henri Verdoux (Chaplin) is een werkloze bankier, die op een wel heel aparte manier zijn gezin weet te onderhouden. Hij trouwt keer op keer met rijke weduwes om ze vervolgens te vermoorden voor het geld. Dit gaat echter bij twee vrouwen mis. ‘Monsieur Verdoux’ is gebaseerd op een kort verhaal van Orson Welles dat herschreven is door Charlie Chaplin.
Sweetheart Of Song Sweetheart Of Song
0617742102727
Swings Swings
5055122110897
Toon alles van Martha Raye

Meer van John Harvey:

Geen plaatje beschikbaar Deluxe=Satanic Rites Of..=Deluxe
0741157161298
Toon alles van John Harvey

Meer van Eugene Pallette:

Geen plaatje beschikbaar Movie|Tv Series My Man Godfrey
5050457616397
Tijdens een feestje van rijkelui worden de dronken gasten getrakteerd op een spelletje: ze moeten in de stad op zoek naar vergeten mannen (werkloze oorlogshelden). Irene Bullock vindt de hare op een vuilnisbelt onder Brooklyn Bridge en neemt hem meteen in dienst als butler. Maar Godfrey blijkt geen gewone dienstbode te zijn. Hij is een zakenman met een diploma van Harvard op zak en voor elk probleem een oplossing weet. Met zijn beurskennis redt hij de Bullocks van een bankroet en ondertussen verovert hij ook nog het hart van zijn mooie werkgeefster. Per saldo blijkt hij de rijkste te zijn. Beeld: 16:9
Geluid: Engels (Dolby Digital 2.0)
Ondertiteling: Nederlands
The Adventures Of Robin Hood The Adventures Of Robin Hood
8712273112312
Sir Robin of Locksley, verdediger van de onderdrukte Angelaksen, botst met het Normandische gezag en is vogelvrij verklaard. Met zijn groep Vrolijke Volgelingen besteelt hij de rijken en geeft aan de armen. Ook heeft hij nog tijd om de mooie Vrouwe Marian het hof te maken, de strijd aan te binden met de wrede Sir Guy of Gisbourne en de verfoeilijke prins John weg van de troon te houden.
Geen plaatje beschikbaar Mr.Smith Goes To Washington
8712609069266
De jonge en naieve Mr.Smith denkt dat hij de wereld kan verbeteren als hij wordt gekozen voor de senaat. Maar daar aangekomen wordt hij alleen maar geconfronteerd met corruptie en bedrog. In zijn pogingen om hier een einde aan te maken, zet hij bijna zijn carriere op het spel. Mr.Smith Goes To Washington wordt beschouwd als Frank Capra's (regisseur) beste film, en tevens zijn laatste. De film veroorzaakte nogal wat opschudding in politieke kringen. Nu op DVD de volledig gerestaureerde en geremasterde versie!
Geen plaatje beschikbaar My Man Godfrey
8713045213039
Tijdens een feestje van rijkelui worden de dronken gasten getrakteerd op een spelletje: ze moeten in de stad op zoek naar vergeten mannen (werkloze oorlogshelden). Irene Bullock vindt de hare op een vuilnisbelt onder Brooklyn Bridge en neemt hem meteen in dienst als butler. Maar Godfrey blijkt geen gewone dienstbode te zijn. Hij is een zakenman met een diploma van Harvard op zak en voor elk probleem een oplossing weet. Met zijn beurskennis redt hij de Bullocks van een bankroet en ondertussen verovert hij ook nog het hart van zijn mooie werkgeefster. Per saldo blijkt hij de rijkste te zijn. Beeld: 16:9
Geluid: Engels (Dolby Digital 2.0)
Ondertiteling: Nederlands
Geen plaatje beschikbaar Gang's Al Here
8712626033448
Prachtige sets en buitengewoon talent maken The gang's all here tot een bijzonder weelderige film - zeker voor een film die in oorlogstijd werd gemaakt- waarin de ene groep "Berkeley beauties" na de andere over het podium dartelt. Tot de keur van sterren die deze musical van Busby Berkeley tot leven brengt, behoren de blonde schoonheid Alice Faye en de onnavolgbare Carmen Miranda, evenals de legendarische Benny Goodman and his Orchestra, de langbenige comédienne Charlotte Greenwood en komiek Phi...
Toon alles van Eugene Pallette

Meer van Joe E. Brown:

Some Like It Hot Some Like It Hot
8712626083078
Als de muzikanten Joe (Tony Curtis) en Jerry (Jack Lemmon) uit Chicago toevallig getuige zijn van een vuurgevecht tussen gangsters, vluchten ze een trein in die hen naar Florida brengt. Aan boord vermommen zij zich als Josephine en Daphne, de nieuwe en weinig aantrekkelijke aanwinst van een meiden- jazzband. Hun vermomming is perfect… tot een zangeres met liefdesverdriet (Marilyn Monroe) voor “Josephine” valt, een oude playboy (Joe E. Brown) voor “Daphne” valt en een maffiabaas (George Raft) het vertikt om het spelletje mee te spelen.
Toon alles van Joe E. Brown

Kenmerken van Pin Up Girl:

Titel: Pin Up Girl
Artiest(en): Betty Grable, Dave Willock, Dorothea Kent, Martha Raye, John Harvey, Eugene Pallette, Joe E. Brown
EAN: 8712626024026

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: