Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Celtic Roots Festival, Vol. 2 - Various
Kaos Fm Live 17|04|87 - Nirvana
A Selection Of Slavonic D -
Alessandro Stradella - F. Von Flotow
El Temperamental Sonido 1 - Los Granadians
Scherzi & Variations - F. Chopin
Dave Mirra Bmx Challenge -
Cute Puppies 2DS + 3DS -
Little Neal and the Blue Flames -
Pokemon Sun 3DS -
North American Hunting Extravaganza + Shotgun -

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Familie Knots 1 - Hetty Heyting, Marnix Kappers


Familie Knots 1 Titel: Familie Knots 1
Artiest(en)/
Acteur(s):
Hetty Heyting Meer...
Marnix Kappers Meer...
Categorie: Televisie
Subcategorie: Jeugdsentiment
Uitgever: Bridge Entertainment
Director(s): Nan de Vries
Type: Film
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: 18-03-2003
Editie: Dvd
EAN: 8711983456198
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Familie Knots 1 - Hetty Heyting, Marnix Kappers:


Op elke video/dvd staan vier afleveringen van De Familie Knots. Bovendien biedt de dvd een aantal extra's, zoals liedjes met songteksten, een Knots-woordenlijst, karakterschetsen, decortekeningen en foto's uit de serie.
Van '80 tot '84 was De Familie Knots dè succeshit van de NCRV, voor jong en oud. Wie herinnert zich niet de stripboekenruilwinkel van de Familie Knots, waar speelgoed geruild kan worden tegen stripboeken? En waar boven in het salonatelier de artistiekerige Tante Til in haar felroze jurk menig kunsterig kloddertje verf op het doek kwakt om daar een slordige duizend piekjes mee te verdienen. Onder het wakend oog van haar man ('Frederik, lieverdje'), in zijn eeuwige regenjas ('Hands up, Tilletje!'). Een verdieping lager probeert de onhandige verstrooide Oma Knots tevergeefs in de keuken geen rampen te veroorzaken. Terwijl Opa Knots (de 'ouwe zemelaar') zit te mopperen op de buurtkinderen ('Ettertjes zul je bedoelen!') en zijn zwijgzame hond aait. Iedere dag krijgt de familie bezoek van Neef Herbert, de ambtenaar met een hevig zwak voor 'speledingetjes', die nota bene beneden in de winkel voor het grijpen liggen. Gelukkig staat de blonde Hansje daar achter de toonbank. Dit achternichtje houdt Neef Herbert goed in de smiezen. Tot ze verliefd wordt op meester Arend Vogel, die de zolderkamer huurt in Huize Knots. Dan krijgt ze daar haar handen aan vol!

In elke aflevering staat één onderwerp centraal. En als de problemen de pan uit rijzen, is er nog maar één oplossing, het geheime familiewapen: de magische bedwelmende roze verf van Tante Til.

In totaal worden zes afzonderlijke video's en dvd's uitgebracht.

Op deel 1 staan de volgende afleveringen:
De meester ziet 't niet meer zitten
De vernielzucht
De één is de ander niet
Heb ik iets van je aan?

Te koop bij:

Winkel: Levertijd: Prijs:

Bol.com LevertijdOp werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis(€ 0.00) Bestellen / Kopen
€ 23.99

Meer van Hetty Heyting:

Familie Knots 5 Familie Knots 5
8711983456235
Aflevering 17: Liefde is blind
Aflevering 18: Stank voor dank
Aflevering 19: Liefdesverdriet
Aflevering 20: Zeer verdacht, als zodanig
Familie Knots 6 Familie Knots 6
8711983456242
Aflevering 21: Een lot uit de loterij
Special: Knotsclips
Bonus: extra clips
Familie Knots 3 Familie Knots 3
8711983456211
Alf 9: Linke soep
Oma heeft een soepje gebrouwen, volgens eigen onnavolgbaar recept. Het ruikt afschuwelijk, maarsmaakt verrukkelijk! Tot er slachtoffers vallen..(met clipsong: 'Doe maar raak').

Afl:10: Omkoperij
De Belastingdienst heeft geen aangifteformulier ontvangen van de familie. Dus wordt er een inspecteur en ambtenaar Neef Herbert op afgestuurd. Neef zit tussen twee vuren: Moet hij zijn plicht doen of zijn familie helpen? (met clipsong: 'Vent van niks')

Afl 11: Opgestaan plaats vergaan
Opa...
Familie Knots 2 Familie Knots 2
8711983456204
Op elke video/dvd staan vier afleveringen van De Familie Knots. Bovendien biedt de dvd een aantal extra's, zoals liedjes met songteksten, een Knots-woordenlijst, karakterschetsen, decortekeningen en foto's uit de serie.

Van '80 tot '84 was De Familie Knots dè succeshit van de NCRV, voor jong en oud. Wie herinnert zich niet de stripboekenruilwinkel van de Familie Knots, waar speelgoed geruild kan worden tegen stripboeken? En waar boven in het salonatelier de artistiekerige Tante Til in haar felro...
Sinterklaas En Het Geheim Van Het Grote Boek Sinterklaas En Het Geheim Van Het Grote Boek
8713045218577
Als Sinterklaas bij het examen voor zijn ‘dakbewijs’ een ongeluk krijgt, moet hij naar het ziekenhuis. Iedereen vindt het heel erg, behalve de gemene Dr. Brein. Zij wil deze kans gebruiken om zelf Sinterklaas te worden en zo het feest voor altijd te veranderen.

Dr. Brein probeert met haar handlangers Joris en Boris het geld voor de cadeautjes in te pikken en er met het Grote Boek van Sinterklaas vandoor te gaan. Als Agent de Bok zijn baan kwijtraakt gaat hij samen met de Pieten op onderzoek uit.

Zal het ze lukken dit spannende avontuur tot een goed einde te brengen en het Grote Boek van Sinterklaas voor 5 december veilig te stellen?
Sinterklaas en het Raadsel van 5 December Sinterklaas en het Raadsel van 5 December
8713045229122
In dit nieuwe verhaal lopen de Pieten op tegen een modern probleem. De meeste schoorstenen zijn verdwenen en veel huizen zijn tegenwoordig beveiligd met een alarm. De arme Pieten worden steeds door de politie achterna gezeten als ze proberen de kadootjes te bezorgen bij de kinderen. Eén voor één belanden ze in de gevangenis. Wanneer Sinterklaas druk bezig is om het probleem van de Pieten op te lossen, wordt hij ontvoerd door de gemene Dr. Brein (Pamela Teves) en haar handlangers Joris en Boris. Pakjesavond nadert en voor de Pieten en Sinterklaas wordt het een race tegen de klok om op tijd een oplossing te vinden en Pakjesavond te redden. Gaat het ze lukken?
Sinterklaas En Het Geheim Van De Robijn Sinterklaas En Het Geheim Van De Robijn
8711983475267
Het ziet er niet best uit dit jaar. Grote problemen hopen zich op rondom de Goed Heiligman. Het huwelijk van de Premierpiet met de Probleempiet staat op de tocht, de geleerden Hans en Frans Steenstra zijn ontvoerd en uit het Rijksmuseum is een bijzondere Robijn gestolen. Terwijl op het kasteel de voorbereidingen van het huwelijk gewoon doorgaan speelt zich achter de schermen een spannend spel af waarbij Sinterklaas zijn Pieten zelfs op reis moet sturen naar Zwitserland om te voorkomen dat de boe...
Sinterklaas En De Verdwenen Pakjesboot Sinterklaas En De Verdwenen Pakjesboot
8713045222260
Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot neemt jong en oud mee op een spannend avontuur dat begint in Spanje, op het kasteel van Sinterklaas.

Als Sinterklaas en Diego op een ochtend in de haven van Spanje aankomen, blijkt de pakjesboot al weg te zijn. Daarmee begint een race tegen de klok om de boot op tijd in te halen. Dat valt niet mee, want door toedoen van de boeven Joris en Boris zijn de pieten al een dag eerder naar Nederland vertrokken. Ook de kapitein van de pakjesboot denkt dat Sinterklaas...
Sinterklaas En Het Pakjes Mysterie Sinterklaas En Het Pakjes Mysterie
8713045228422
Na de succesvolle bioscoopfilm Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek en het spannende vervolg Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot komt regisseur Martijn van Nellestijn dit jaar met een gloednieuw spectaculair avontuur: Sinterklaas en het Pakjes Mysterie. Naast Sinterklaas zijn ook Coole Piet Diego, Dr. Brein, Gerard Joling, Joris & Boris en Frans Bauer weer van de partij.

Sinterklaas wil er zeker van zijn dat alle cadeaus op tijd bezorgd worden. Daarvoor heeft hij een slim plan bedacht:...
Sinterklaas 1 t|m 5 Box Sinterklaas 1 t|m 5 Box
8713045239695

Sinterklaas 1: Het geheim van het Grote Boek


Als Sinterklaas bij het examen voor zijn ‘dak-bewijs’ een ongeluk krijgt, moet hij naar het ziekenhuis. Iedereen vindt het heel erg, behalve de gemene Dr. Brein. Zij wil deze kans gebruiken om zelf Sinterklaas te worden en zo het feest voor altijd te veranderen. Dr. Brein probeert met haar handlangers Joris en Boris het geld voor de cadeautjes in te pikken en er met het Grote Boek van Sinterklaas vandoor te gaan. Als Agent de Bok zijn baan kwijtraakt g...
3 Voor In De Schoen Box 3 Voor In De Schoen Box
8713045223175

Air Bud


Buddy, de blaffende held van een stuntelig 'clown met hond'-duo, wordt door zijn brute baas op een landweg achtergelaten. Op een verlaten basketbalveld ontmoet hij het 11-jarige jongetje Josh, dat zich liefdevol over hem ontfermt. Van zijn moeder mag Josh de hond houden totdat de rechtmatige eigenaar is gevonden. Al snel ontdekt Josh dat Buddy basketbalpunten kan scoren als de beste en na vele uren samen trainen waagt hij een kans bij het schoolteam. Buddy wordt de mascotte van de ploeg e...
Familie Knots 4 Familie Knots 4
8711983456228
Afl 13: Je hebt 't of je hebt 't niet
Filmregisseur Marius Movie zoekt karakteristieke locaties voor zijn film..Dus valt zijn blik op de stripboekenruilwinkel. Maar ook op Hansje, die haar grote kans ruikt. Maar zij niet alleen.(met clipsong: Je hebt 't of je hebt 't niet)

Afl 14:Laat je nakijken
Onkel X bereidt zich voor op zijn rol in de film. Dat werkt verlammend op Tante Tils artistieke inspiratie. Ook Hansje heeft last van jaloezie. Maar dat heeft een andere oorzaak.(met clipsong: Problemen)

A...
Nieuwe Kerstliedjes & Sprookjes Nieuwe Kerstliedjes & Sprookjes
8711539052225
Toon alles van Hetty Heyting

Meer van Marnix Kappers:

Familie Knots 5 Familie Knots 5
8711983456235
Aflevering 17: Liefde is blind
Aflevering 18: Stank voor dank
Aflevering 19: Liefdesverdriet
Aflevering 20: Zeer verdacht, als zodanig
Familie Knots 6 Familie Knots 6
8711983456242
Aflevering 21: Een lot uit de loterij
Special: Knotsclips
Bonus: extra clips
Familie Knots 3 Familie Knots 3
8711983456211
Alf 9: Linke soep
Oma heeft een soepje gebrouwen, volgens eigen onnavolgbaar recept. Het ruikt afschuwelijk, maarsmaakt verrukkelijk! Tot er slachtoffers vallen..(met clipsong: 'Doe maar raak').

Afl:10: Omkoperij
De Belastingdienst heeft geen aangifteformulier ontvangen van de familie. Dus wordt er een inspecteur en ambtenaar Neef Herbert op afgestuurd. Neef zit tussen twee vuren: Moet hij zijn plicht doen of zijn familie helpen? (met clipsong: 'Vent van niks')

Afl 11: Opgestaan plaats vergaan
Opa...
Familie Knots 2 Familie Knots 2
8711983456204
Op elke video/dvd staan vier afleveringen van De Familie Knots. Bovendien biedt de dvd een aantal extra's, zoals liedjes met songteksten, een Knots-woordenlijst, karakterschetsen, decortekeningen en foto's uit de serie.

Van '80 tot '84 was De Familie Knots dè succeshit van de NCRV, voor jong en oud. Wie herinnert zich niet de stripboekenruilwinkel van de Familie Knots, waar speelgoed geruild kan worden tegen stripboeken? En waar boven in het salonatelier de artistiekerige Tante Til in haar felro...
Familie Knots 4 Familie Knots 4
8711983456228
Afl 13: Je hebt 't of je hebt 't niet
Filmregisseur Marius Movie zoekt karakteristieke locaties voor zijn film..Dus valt zijn blik op de stripboekenruilwinkel. Maar ook op Hansje, die haar grote kans ruikt. Maar zij niet alleen.(met clipsong: Je hebt 't of je hebt 't niet)

Afl 14:Laat je nakijken
Onkel X bereidt zich voor op zijn rol in de film. Dat werkt verlammend op Tante Tils artistieke inspiratie. Ook Hansje heeft last van jaloezie. Maar dat heeft een andere oorzaak.(met clipsong: Problemen)

A...
Broertjes Broertjes
8717703012408
Frank en René zijn broers. Ze slapen samen op een kamer, waar het meestal een flinke rotzooi is. Ze proberen heel aardig voor elkaar te zijn, maar meestal is het oorlog. Pappa moet zich heel vaak kwaad maken maar uiteindelijk kruipen ze altijd weer lepeltje-lepeltje bij elkaar in bed.
Toon alles van Marnix Kappers

Kenmerken van Familie Knots 1:

Titel: Familie Knots 1
Artiest(en): Hetty Heyting, Marnix Kappers
EAN: 8711983456198

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: