Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Symphony No.99104 - Sir Thomas Beecham
Traveller - Jungle By Night
Chained(2012) -
Story 19631978 - Jack Nitzsche
I Be Going Hard - Steve Arrington
Blind Crippled And Crazy -
Pa Saber De Flamenco 2 - Various Artists
Virgo Vibes (speciale uitgave) - Roy Ayers
Presences Of Absences (Limited Edition) - Asva
Don'T Turn The Lights On - Chromeo
Dead Ringers Twilight Zone The Movie 2FILMpack -

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Kitchen Stories - Joachim Calmeyer, Tomas Norstrom, Leif Andrée, Bjørn Floberg, Reine Brynolfsson, Sverre Anker Ousdal


Kitchen Stories Titel: Kitchen Stories
Artiest(en)/
Acteur(s):
Joachim Calmeyer Meer...
Tomas Norstrom Meer...
Leif Andrée Meer...
Bjørn Floberg Meer...
Reine Brynolfsson Meer...
Sverre Anker Ousdal Meer...
Categorie: Filmhuis & Internationaal
Subcategorie: Scandinavisch
Uitgever: A-film
Director(s): Bent Hamer
Type: Film
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: 07-10-2005
Editie: Dvd
EAN: 9789085140474
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Kitchen Stories - Joachim Calmeyer, Tomas Norstrom, Leif Andrée, Bjørn Floberg, Reine Brynolfsson, Sverre Anker Ousdal:


In de periode na de tweede wereldoorlog ontdekten Zweedse experts dat als het werk in de keuken beter georganiseerd zou worden, de economische voordelen voor het huishouden enorm konden zijn. Of, zoals een Zweedse advertentie voor de nieuwe, ideale keuken het stelde: voorheen liep een huisvrouw in de keuken in één jaar van Zweden naar Congo, maar met de nieuwe keuken hoeft ze slechts tot Noord-Italië te lopen om een voortreffelijke maaltijd op tafel te zetten.Nadat keukengedrag van de huisvrouwen uitvoerig in kaart is gebracht, wordt het tijd het gedrag van alleenstaande mannen te bestuderen. Een gezelschap Zweedse observatoren begeeft zich daarvoor naar het Noorse platteland. Observator Nilsson komt terecht bij Isak, een knorrige boer die niets van hem moet hebben.
Vanaf zijn hoge scheidsrechterstoel houdt Nilsson precies de activiteiten van Isak bij. Maar hij realiseert zich langzaamaan dat ook hij geobserveerd wordt. Door Isak. Tegen alle regels in komen de twee nader tot elkaar...
Beeld 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1 Noors en Zweeds gesproken
Ondertiteling: Nederlands en Frans ondertiteld

Extra's: Extra: Interview met Bent Hamer

Meer van Joachim Calmeyer:

Kitchen Stories Kitchen Stories
8716777059647
In de periode na de tweede wereldoorlog ontdekten Zweedse experts dat als het werk in de keuken beter georganiseerd zou worden, de economische voordelen voor het huishouden enorm konden zijn. Of, zoals een Zweedse advertentie voor de nieuwe, ideale keuken het stelde: voorheen liep een huisvrouw in de keuken in één jaar van Zweden naar Congo, maar met de nieuwe keuken hoeft ze slechts tot Noord-Italië te lopen om een voortreffelijke maaltijd op tafel te zetten.

Nadat keukengedrag van de huisvrouwe...
Toon alles van Joachim Calmeyer

Meer van Tomas Norstrom:

The Hunters The Hunters
8717344745666
Erik, een politieman, uit Stockholm keert na vele jaren terug naar zijn broer in zijn geboorteplaats Norrbotten nu hun ouders zijn overleden. Daar bijt hij zich vast in een lang en slopend onderzoek naar elanden die door stropers worden gedood. Het is een lucratieve handel en al snel blijkt dat zijn broer Hank er ook bij betrokken is…
Toon alles van Tomas Norstrom

Meer van Leif Andrée:

Real Humans  Seizoen 2 Real Humans Seizoen 2
5425019007980
Na het veelgeprezen eerste seizoen van de verrassende Zweedse serie
REAL HUMANS, laten de makers de grenzen tussen mens en machine nog meer vervagen. Tegelijk verhevigt ook het conflict tussen beide groepen.

Hubots zijn intussen niet meer weg te denken uit de samenleving. Mimi is nu een volwaardig lid van de familie Engman, maar worstelt met haar identiteit: hoort ze bij de hubots of bij de mensen? Advocate Inger Engman raakt verwikkeld in hachelijke rechtszaken die hubotrechten onderzoeken, terwi...
Toon alles van Leif Andrée

Meer van Bjørn Floberg:

Scandinavian Box Scandinavian Box
5425019008673
Bijna tien uur meeslepende crime uit het Hoge Noorden, met Scandinavische sterren als Joel Kinnaman (RoboCop, Snabba Cash) en Rolf Lassgård, bekend van zijn rol als Kurt Wallander en het misdaaddrama Death of a Pilgrim.

In deze SCANDINAVIAN CRIME BOX zijn de beste, meest onverschrokken rechercheurs en profilers uit het Hoge Noorden voor u verzameld. Zes spannende thrillers met een vlijmscherp randje, bestaande uit de boekverfilmingen INSPECTOR WINTER en VARG VEUM, DEN FÖRDÖMDE van succesvol schri...
Wereld Van Sofie, De Wereld Van Sofie, De
8713053012440
Het leven van de 15-jarige Sofie wordt volledig overhoop gegooid als ze een aantal anonieme brieven ontvangt. In die brieven worden vreemde vragen gesteld die Sofie aan het denken zetten. Wie ben ik? Waar komt de wereld vandaan?
Al snel vertrekt Sofie op een wonderlijke reis door de tijd en de ruimte. En met wat hulp van de mysterieuze mentor Alberto ontmoet ze allerlei beroemde mensen uit het verleden zoals Leonardo da Vinci en Shakespeare.
De Wereld van Sofie is gebaseerd op het beroemde boek van Jostein Gaarder, dat werd vertaald in 46 talen en waarvan meer dan 15 miljoen exemplaren werden verkocht.
Telegraphist Telegraphist
8713045214043
1903. Een klein plaatsje bovenin Noorwegen. Ove Rolandsen wil vooruit in het leven en daarbij ook nog een beetje plezier hebben. Hij wil trouwen met Elise, de dochter van de plaatselijke fabriekseigenaar. Zij ziet hem ook wel zitten, maar er zijn twee problemen: Ze is al verloofd met een zakenrelatie van haar vader en Ove heeft niet bepaald veel geld. Dus stort Ove zich op zijn tweede liefde: uitvinden. Daarmee moet hij toch kunnen binnenlopen, zo meent hij. En dan volgt Elise natuurlijk vanzelf. Maar of dat zo makkelijk gaat?
Somewhat Gentle Man Somewhat Gentle Man
8717774232279
Ulrik is een min of meer zachtaardige man. Hij heeft niet veel wensen en stelt geen eisen. Hij denkt eigenlijk ook niet echt na bij wat hij doet. Hij krijgt eten en onderdak en geeft wat er voor terug wat men wil; soms een beetje genegenheid soms een moord.
Ulrik heeft mensen vermoord en er een paar verminkt. Dat hoort bij het vak van een gangster, net als gevangenisstraf.
Na 12 jaar brommen komt Ulrik met tegenzin vrij en Jensen staat buiten op hem te wachten. Hij is een baas met principes die zijn werk serieus neemt en die er op staat dat Ulrik zijn verrader opspoort en ombrengt.
Ulrik is een vrij zachtaardige man, maar hoe zachtaardig kan hij zijn?
Wereld Van Sofie Wereld Van Sofie
8715664104507
In 1991 schreef de Noorse auteur Jostein Gaarder De Wereld van Sofie, een avontuurlijk verhaal over So fie, een opgroeiende tiener vol vragen, die een spannende reis door de tijd maakt en kennis maakt met de denkbeelden van beroemde losofen. De Wereld van So fie in boekvorm werd een internationale bestseller. Er gingen wereldwijd in 46 talen vijftien miljoen exemplaren van het boek over de toonbank.

Sofie leeft ten dele in een avontuurlijke fantasiewereld. Maar ze is ook een gewone, opgroeiende...
I am Dina I am Dina
8715664028759
De kleine Dina is ongewild de oorzaak van een tragisch ongeluk, waarvoor zij van haar vader de schuld krijgt. Genegeerd en zonder moederliefde, groeit zij op, balancerend tussen een duister doodsverlangen en een oprechte levenslust. Slechts muziek en een toegewijde leraar weten haar langzamerhand uit haar isolement te bevrijden. Dina vindt troost in het oproepen van de geest van haar overleden moeder en hetfantaseren over hun samenzijn in de spirituele wereld...
Beyond Beyond
8716777038376
In de laatste chaotische dagen van de tweede wereldoorlog wordt voor de kust van Denemarken de Duitse onderzeeër U-461 met zijn voltallige bemanning tot zinken gebracht. Er zijn geen overlevenden. Een halve eeuw later stuiten de broers Christian en Ask tijdens het diepzeeduiken op de roestige schim van deze legendarische onderzeeër. Ze hebben echter niet door dat ze daarbij scherp in de gaten worden gehouden. Naast een voormalige Nazi die een bergingsoperatie op touw heeft gezet om de kostbare l...
Toon alles van Bjørn Floberg

Meer van Reine Brynolfsson:

Liza Marklund's  Paradijs Liza Marklund's Paradijs
5425019008437
Journaliste Annika Bengtzon werkt aan een artikel over ‘Paradise’, een organisatie die zich inzet voor mishandelde vrouwen. Ze ontmoet Aida, een jonge Bosnische vrouw op de vlucht voor een Servische moordenaar. Echter blijken zowel de organisatie als Aida zich anders voor te doen, dan ze in werkelijkheid zijn. Gaandeweg worden de twee vrouwen geconfronteerd met hun eigen verleden: verschillend maar toch gelijklopend, twee dorpsmeisjes die elkaar kruisen in de straten van Stockholm.
Liza Marklund  Paradijs Liza Marklund Paradijs
5425019002367
Journaliste Annika Bengtzon werkt aan een artikel over "Paradise", een organisatie die zich inzet voor mishandelde vrouwen. Ze krijgt een telefoontje van Aida, een jonge Bosnische vrouw die hulp nodig heeft. Annika neemt Aida mee naar de organisatie maar noch Aida noch "Paradise" blijken te zijn wat ze zouden moeten zijn. Gaandeweg worden de twee vrouwen geconfronteerd met hun eigen verleden: verschillend maar toch gelijklopend, twee dorpsmeisjes die elkaar kruizen op hun pad door de straten van Stockholm. Paradise is de verfilming van Liza Marklund's bestseller "The Paradise Trust", waarin ze etnische moorden en bizarre rituele moordcultussen verweeft. Een bloedstollende thriller uit het hoge noorden!
Kitchen Stories Kitchen Stories
8716777059647
In de periode na de tweede wereldoorlog ontdekten Zweedse experts dat als het werk in de keuken beter georganiseerd zou worden, de economische voordelen voor het huishouden enorm konden zijn. Of, zoals een Zweedse advertentie voor de nieuwe, ideale keuken het stelde: voorheen liep een huisvrouw in de keuken in één jaar van Zweden naar Congo, maar met de nieuwe keuken hoeft ze slechts tot Noord-Italië te lopen om een voortreffelijke maaltijd op tafel te zetten.

Nadat keukengedrag van de huisvrouwe...
Toon alles van Reine Brynolfsson

Meer van Sverre Anker Ousdal:

Geen plaatje beschikbaar Secret Life Of Words
8715664119594
Een van de meest geisoleerde plaatsen op aarde, een olieplatform, wordt getroffen door een brand. De in zichzelf gekeerde, mysterieuze Hanna (Sarah Polley) gaat erheen om een van de slachtoffers te verzorgen, waarbij ze in stilte haar plekje tussen de mannelijke arbeiders inneemt. De man die ze verzorgt, Josef (Tim Robbins), is door het ongeval tijdelijk blind geworden. Tussen de zwijgzame vrouw en de beschadigde man groeit langzaam een bijzondere band, een verbintenis vol geheimen, waarheden, leugens, humor en pijn. Dit raakt hen beiden diep en zal hun leven voor altijd veranderen.
Geen plaatje beschikbaar Mio In The Land Of Faraway
8715664113868
Gebaseerd op het beroemde kinderboek van Astrid Lindgren en met muziek van de heren uit ABBA!

Bosse is een ongelukkig jongen die bij z'n wrede tante en oom woont. Op een nacht wordt hij weggeflitst naar het magische land Faraway. Hij ontdekt dat zijn echte vader de koning van Faraway is en dat hij prins Mio is. Samen met zijn vriend JumJum wil hij de kwade ridder Kato verslaan en alle kinderen bevrijden die Kato als slaaf heeft.
The Secret Life Of Words The Secret Life Of Words
8713045211219
Een van de meest geisoleerde plaatsen op aarde, een olieplatform, is getroffen door een brand. De introverte Hanna (Sarah Polley) gaat erheen om een van de slachtoffers te verzorgen. Haar patient, Josef (Tim Robbins), is door het ongeval tijdelijk blind geworden. Tussen de zwijgzame vrouw en de beschadigde man groeit langzaam een bijzondere band, een verbintenis vol geheimen, waarheden, leugens, humor en pijn. The Secret Life of Words is de nieuwe film van Isabel -My life without me- Coixet over de kracht van de liefde onder de zwaarste omstandigheden.
Lumiere Dark Collection Lumiere Dark Collection
5425019001155
ACCUSED 'Accused' is het bekroonde speelfilmdebuut van Jacob Thuesen, medewerker van Lars von Trier. Henrik, Nina en hun tienerdochter Stine vormen schijnbaar een gewoon gezin. Tot op zekere dag Stine tegenover haar vader een onthutsende beschuldiging uit. THE RETURN OF THE DANCING MASTER 'The Return of the Dancing Master' is de stevige verfilming van het beroemde boek van Zweeds thrillerfenomeen Henning Mankell. Stefan Lindman, een 37-jarige politieinspecteur onderzoekt de moord op Herbert Moli...
Kitchen Stories Kitchen Stories
8716777059647
In de periode na de tweede wereldoorlog ontdekten Zweedse experts dat als het werk in de keuken beter georganiseerd zou worden, de economische voordelen voor het huishouden enorm konden zijn. Of, zoals een Zweedse advertentie voor de nieuwe, ideale keuken het stelde: voorheen liep een huisvrouw in de keuken in één jaar van Zweden naar Congo, maar met de nieuwe keuken hoeft ze slechts tot Noord-Italië te lopen om een voortreffelijke maaltijd op tafel te zetten.

Nadat keukengedrag van de huisvrouwe...
Insomnia (1997) Insomnia (1997)
5425019000745
De briljante inspecteur Jonas Engström uit Oslo wordt samen met zijn collega Erik Vik naar het noorden van Noorwegen gestuurd om de brutale moord op een jong meisje te onderzoeken. Hij zet een val voor de verdachte, maar die loopt fataal af. Zijn collega Erik wordt per ongeluk gedood. Jonas probeert zijn gruwelijke vergissing in de doofpot te stoppen en de schuld in de schoenen van de moordenaar te schuiven. Gekweld door schuldgevoel en het nachtelijk licht van de noorderzon begint hij aan slaap...
Toon alles van Sverre Anker Ousdal

Kenmerken van Kitchen Stories:

Titel: Kitchen Stories
Artiest(en): Joachim Calmeyer, Tomas Norstrom, Leif Andrée, Bjørn Floberg, Reine Brynolfsson, Sverre Anker Ousdal
EAN: 9789085140474

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: