Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Sessions - Ministry Of Sound
Big Bad Wolf - Duck Sauce
One Of A Kind - Dave Grusin
7I Wanna Go Back - Griffin Brothers
Stabat Mater - G.B. Pergolesi
Sweat|Suit - Nelly
Juanito Valderrama - Juanito Valderrama
DEAD RISING 2 ESSENTIALS -
T.A.P.O.A.F.O.M. - George Clinton
Sweet Smell Of Success - Burt Lancaster
Collection, The - Ray Charles

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Before The Storm - Christer Fant, Caweh Passereh, Anni Ececioglu, Maria Lundqvist, Tintin Anderzon, Sasha Becker, Nasrin Pakkho, Per Graffman, Eric Lager, Emil Odepark


Before The Storm Titel: Before The Storm
Artiest(en)/
Acteur(s):
Christer Fant Meer...
Caweh Passereh Meer...
Anni Ececioglu Meer...
Maria Lundqvist Meer...
Tintin Anderzon Meer...
Sasha Becker Meer...
Nasrin Pakkho Meer...
Per Graffman Meer...
Eric Lager Meer...
Emil Odepark Meer...
Categorie: Filmhuis & Internationaal
Subcategorie: Actie, Avontuur & Thrillers
Uitgever: Homescreen
Director(s): Reza Parsa
Type: Film
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: 06-04-2004
Editie: Dvd
EAN: 9789056753047
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Before The Storm - Christer Fant, Caweh Passereh, Anni Ececioglu, Maria Lundqvist, Tintin Anderzon, Sasha Becker, Nasrin Pakkho, Per Graffman, Eric Lager, Emil Odepark:


In Before the Storm smeedt regisseur Reza Parsa twee verhalen samen in een uiterst actuele en buitengewoon aangrijpende thriller. Ali El-Rashid, een man van Arabische afkomst, heeft in Zweden zijn roerig politiek verleden ver achter zich gelaten.
Leo (12) zit bij Ali's dochter Sara in de klas en is in stilte verliefd op haar. Hij wordt getreiterd door de oudere Danne. Bij een toevallige ontmoeting adviseert Ali hem beter voor zichzelf op te komen.
Leo besluit een daad te stellen ' een daad met dramatische gevolgen. Tegelijkertijd begint voor Ali een nachtmerrie: hij wordt gedwongen tot het plegen van een terroristische aanslag'

DVD gegevens: Zweeds gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld; kleur, 4:3 letterbox (1:1.66); Dolby Digital 2.0

Te koop bij:

Winkel: Levertijd: Prijs:

Bol.com Levertijd7 werkdagen(€ 1.99) Bestellen / Kopen
€ 6.99

Meer van Christer Fant:

De Man Die Glimlacht De Man Die Glimlacht
8717377001401
Op een dag bezoekt een oude vriend, de advocaat Sten Torstensson, Kurt Wallander en vertelt hem dat zijn vader dichtbij Brösarp onder verdachte omstandigheden om het leven is gekomen. Wallander neemt het verhaal van zijn vriend niet serieus.
Kort daarna wordt zijn vriend, die op een verschrikkelijke manier is vermoord, gevonden en Wallander realiseert zich dat hij zich heeft vergist Tijdens zijn jacht op de moordenaar stuit Wallander op een samenzwering van misdaden. Dit leidt hem naar een organi...
Wallander Collectie Wallander Collectie
8717377006086


  • De man die Glimlachte:


    Op een dag bezoekt een oude vriend, de advocaat Sten Torstensson, Kurt Wallander en vertelt hem dat zijn vader dichtbij Brösarp onder verdachte omstandigheden om het leven is gekomen. Wallander neemt het verhaal van zijn vriend niet serieus. Kort daarna wordt zijn vriend, die op een verschrikkelijke manier is vermoord gevonden en Wallander realiseert zich dat hij zich had vergist. Tijdens zijn jacht op de moordenaar stuit Wallander op een samenzwering van misdaden. Dit leid...
Vijfde Vrouw Vijfde Vrouw
8717377001722
In 1994 werden in Algerije vier Fransen nonnen en een Zweedse toeriste door fundamentalisten vermoord. Een jaar later slaat in Zuid-Zweden een onverbiddelijke seriemoordenaar toe. De doden zijn allemaal mannen: een oude man die gedichten over vogels schreef, een liefhebber van orchideeën en een reiziger die met stenen verzwaard in een meer gevonden werd. Waarom heeft de moordenaar ervoor gezorgd dat de slachtoffers werden blootgesteld aan gruwelijke martelingen? Naar het oordeel van inspecteur Kurt Wallander zijn mensen nooit wat men zich van hen voorstelt. Is een schakel in zijn onderzoek een samenhang met de moorden in Algerije?
Dwaalsporen Dwaalsporen
8717377001739
Hopend op een rustige zomervakantie, krijgt Inspecteur Wallander bericht dat een meisje zich al enige tijd verborgen houdt in een bloeiende koolzaadakker. Als hij poolshoogte gaat nemen, ziet hij hoe de jonge vrouw zich met benzine overgiet en zichzelf aansteekt. De volgende dag wordt een voormalig Minister van Justitie dood en gescalpeerd aangetroffen op het strand. De moord heeft duidelijke tekens dat een ziekelijke seriemoordenaar heeft toegeslagen. Terwijl het onderzoek wordt gedwarsboomd door - bezuinigingen bij de politie - het WK-voetbal - het hete weer en een uitgestelde vakantie met z'n nieuwe vriendin - is Wallander buiten zichzelf bezig de moordenaar te vinden voordat deze weer toeslaat.
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9
Toon alles van Christer Fant

Meer van Maria Lundqvist:

Starring Maja Starring Maja
9789076858654
Maja, 18 jaar oud, heeft een grote droom: ze wil een bekende actrice worden! Maar de omstandigheden zitten haar niet mee. Niemand heeft interesse voor de onhandige, lompe tiener. Zelfs van de ouders hoeft ze geen steun te verwachten.

Maja is dan ook in de wolken wanneer de jonge regisseuse Erika voorstelt een documentaire te maken, waarin zij het stralende middelpunt zal zijn. Maar dan beseft Maja dat Erika misbruik maakt van haar naïviteit. Vastberaden neemt Maja haar lot in eigen handen; ze zal de rol van haar leven spelen!

Indrukwekkende coming of age film over jongeren die door hun ‘anders’ zijn moeten knokken om door hun omgeving geaccepteerd te worden.
Toon alles van Maria Lundqvist

Meer van Tintin Anderzon:

Heks In De Familie Heks In De Familie
9789076858234
Soms zou 8-jarige Maria willen dat ze geen klein broertje had. Met dit ettertje, Lillen, dat Barbies haren blauw verft en de vingers van haar handschoenen knipt, moet ze een kamer delen! Bij de kristallen bol van haar vriendin Makka spreekt Maria de wens uit om van het joch bevrijd te worden. Enige tijd later wordt Maria ziek. De mysterieuze oppas Gerda doet haar intrede in het gezin om op de zieke Maria te passen, terwijl de ouders naar het werk zijn. Volgens Maria en Makka wijst alles erop dat Gerda een heks is! Maar dan is Lillen in gevaar... Een heel spannende film.
Toon alles van Tintin Anderzon

Meer van Sasha Becker:

Storm Storm
9789058492920
DD is cool. Jong. Weet wat er te koop is in de wereld. Of dat dacht hij, tot de storm losbarst. Dan duikt de roodharige Lova op met een hoop ongure types achter zich aan. En ze zijn niet allemaal van onze wereld. DD zit er midden in, zijn leven wordt een slagveld in de oorlog tussen goed en kwaad. Om de strijd te beslechten, moet DD een raadsel oplossen. Het antwoord zal hem te gronde richten, of hem een nieuw, beter leven bezorgen.

Taalkeuze: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Beeld: 16:9 Anamorf Fullscreen
Geluid: DD5.1 & 2.0
Extra's: Trailers
Storm Storm
8714025500439
DD is cool. Jong. Weet wat er te koop is in de wereld. Of dat dacht hij, tot de storm losbarst. Dan duikt de roodharige Lova op met een hoop ongure types achter zich aan. En ze zijn niet allemaal van onze wereld. DD zit er midden in, zijn leven wordt een slagveld in de oorlog tussen goed en kwaad. Om de strijd te beslechten, moet DD een raadsel oplossen. Het antwoord zal hem te gronde richten, of hem een nieuw, beter leven bezorgen.

Taalkeuze: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Beeld: 16:9 Anamorf Fullscreen
Geluid: DD5.1 & 2.0
Extra's: Trailers
Toon alles van Sasha Becker

Meer van Nasrin Pakkho:

Lesbian Film Collection Lesbian Film Collection
8717249482833
Recente, succesvolle films als Weekend, La vie d’Adèle maar ook L’inconnu du lac of Behind the Candelabra bewijzen dat er een publiek is voor films met hoofdpersonages die niet voldoen aan de heteroseksuele norm. Maar toch blijft de ruimte voor deze films in de bioscoop beperkt. OUT AT THE MOVIES bevat een collectie van zes films die niet op het grote witte doek te zien waren ondanks het feit dat ze op meerdere internationale filmfestivals bekroond werden. En misschien hebben ze wel homoseksuali...
Toon alles van Nasrin Pakkho

Meer van Per Graffman:

When Darkness Falls When Darkness Falls
5425019008642
When darkness falls is een aangrijpende en intense thriller over eer, loyaliteit en moed om te vechten waarvoor je staat en waarin je gelooft.
Twee zusjes breken met de erecodes van de familie waardoor hun leven in een ware nachtmerrie verandert. Een portier van een trendy nachtclub raakt betrokken in een schimmig incident en wordt met de dood bedreigd. Een beroemde journaliste wordt mishandeld door haar echtgenoot. Wanneer ze de klacht neerlegt blijkt haar directe omgeving zich tegen haar te keren. Wat de agressors in deze drie verhalen vergeten, is de enorme wil van de slachtoffers om terug te vechten.
When Darkness Falls When Darkness Falls
5425019000332
When darkness falls is een aangrijpende en intense thriller over eer, loyaliteit en moed om te vechten waarvoor je staat en waarin je gelooft. Twee zusjes breken met de erecodes van de familie waardoor hun leven in een ware nachtmerrie verandert. Een portier van een trendy nachtclub raakt betrokken in een schimmig incident en wordt met de dood bedreigd. Een beroemde journaliste wordt mishandeld door haar echtgenoot. Wanneer ze de klacht neerlegt blijkt haar directe omgeving zich tegen haar te keren. Wat de agressors in deze drie verhalen vergeten, is de enorme wil van de slachtoffers om terug te vechten. Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1 DTS
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Toon alles van Per Graffman

Kenmerken van Before The Storm:

Titel: Before The Storm
Artiest(en): Christer Fant, Caweh Passereh, Anni Ececioglu, Maria Lundqvist, Tintin Anderzon, Sasha Becker, Nasrin Pakkho, Per Graffman, Eric Lager, Emil Odepark
EAN: 9789056753047

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: