Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
By the Lonely Lights of the Blues - Luciano Frederighi
La Tavola Rotonda - Povia
DEAL - Benjamin Herman
Keynote Dialogues - Jaap Blonk
Nachts - Sandy Wagner
Heart Full Of Sky - Mostly Autumn
Early Years 8993 - Total Chaos
By Request - Josh White Jr.
Wonderful Life - Cliff Richard
Cruising Attitude - Dimitri From Paris
Buzzin' The Blues - Slim Harpo

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Miss Sadie Thompson - José Ferrer, Diosa Costello, Harry Bellaver, Rita Hayworth, Aldo Ray, Russell Collins


Miss Sadie Thompson Titel: Miss Sadie Thompson
Artiest(en)/
Acteur(s):
José Ferrer Meer...
Diosa Costello Meer...
Harry Bellaver Meer...
Rita Hayworth Meer...
Aldo Ray Meer...
Russell Collins Meer...
Categorie: Muziek|Speelfilms & Musicals
Uitgever: Sony Pictures Home Entertainment
Director(s): Curtis Bernhardt
Type: Film
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: 11-02-2003
Editie: Dvd
EAN: 8712609757392
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Miss Sadie Thompson - José Ferrer, Diosa Costello, Harry Bellaver, Rita Hayworth, Aldo Ray, Russell Collins:


Ex-nachtclubdanseres Sadie strandt met een schip op een tropisch eiland dat bijna geheel bevolkt wordt door een groep jonge militairen. Terwijl ze haar achtergrond voor iedereen verborgen probeert te houden heeft ze het al snel naar haar zin. Toch komt missionaris Davidson achter Sadie's ware beroep en hij probeert daarvan te profiteren. Gelukkig biedt een jonge sergeant Sadie niet alleen hulp maar zelfs zijn hart en een nieuwe toekomst.

Te koop bij:

Winkel: Levertijd: Prijs:

Bol.com Levertijd7 werkdagen(€ 1.99) Bestellen / Kopen
€ 10.99

Meer van José Ferrer:

Dune (The Movie) Dune (The Movie)
8713045202972
Meer dan 4 uur durende verfilming van het bekende science fiction cultboek, waar David Lynch zich ooit aan waagde, maar nu in miniserie-vorm (oorspronkelijk voor the scifi-channel) beter tot zijn recht komt. Met o.a. William Hurt.

De gewetenloze Baron Harkonnen wil de macht over de planeet Arrakis, beter bekend als Dune. Hij vermoordt hun leider en laat diens vrouw en kind voor dood achter. Daarna onderwerpt hij de bewoners aan een verschrikkelijk regiem. De enige die de planeet kan redden is Paul, de Uitverkorene. Hij is de zoon van de oude leider en wil zich wreken voor de dood van zijn vader. Gesterkt door 'het water van het leven' zal hij zijn mensen bevrijden van de verschrikkelijke tirannie.
Dune (The Movie) Dune (The Movie)
8713045202972
Meer dan 4 uur durende verfilming van het bekende science fiction cultboek, waar David Lynch zich ooit aan waagde, maar nu in miniserie-vorm (oorspronkelijk voor the scifi-channel) beter tot zijn recht komt. Met o.a. William Hurt.

De gewetenloze Baron Harkonnen wil de macht over de planeet Arrakis, beter bekend als Dune. Hij vermoordt hun leider en laat diens vrouw en kind voor dood achter. Daarna onderwerpt hij de bewoners aan een verschrikkelijk regiem. De enige die de planeet kan redden is Paul, de Uitverkorene. Hij is de zoon van de oude leider en wil zich wreken voor de dood van zijn vader. Gesterkt door 'het water van het leven' zal hij zijn mensen bevrijden van de verschrikkelijke tirannie.
Caine Mutiny Caine Mutiny
8712609966213
Wanneer kapitein Queeg van de US 'Caine' steeds neurotischer gedrag gaat vertonen en de bemanning in gevaar komt, nemen twee officieren het commando van de kapitein over. Queeg beschuldigd de officieren van muiterij en zij zullen zich moeten verantwoorden tegenover de krijgsraad.Humphrey Bogart schittert deze spannende bewerking van Herman Wouk's roman, die met een Pullitzer prijs werd bekroond.
Evil That Men Do (Aka Liquidat Evil That Men Do (Aka Liquidat
8712609757118
Beroepsmoordenaar Holland ( Charles Bronson ) is eigenlijk gestopt met werken maar als een vriend vraagt om zijn diensten komt hij toch weer in actie. Het gaat om de wrede sadist Dr. Clement Moloch, bijnaam De Dokter. Hij is verantwoordelijk voor het doden en gruwlijk martelen van vele onschuldige mensen. Om bij Moloch in de buurt te komen moet Holland eerst langs het team van huurmoordenaars die Moloch beschermen. Via een aaneenschakeling van adembenemende gebeurtenissen weet Holland zijn doel heel dicht te benaderen, maar komt hij ver genoeg om De Dokter uit te schakelen.
Geen plaatje beschikbaar Midsummers Night's Sex Comedy
8712626034223
De film A Midsummer Night's Sex Comedy, die sterk aan de schoonheid van eendimpressionistisch schilderij doet denken, is tot op heden de lichtvoetigste en meest sensuele film van schrijver/regisseur Woody Allen. Deze film met Allen, Mia Farrow (die voor het eerst onder regie staat van Allen) Jose Ferrer, Julie Hagerty, Tony Roberts en Mar Steenburgen is een verbluffend en uitermate amusant meesterwerk van de beste komische filmmaker van Amerika! Het is tijd voor liefde en magie als de uitvinder ...
Lawrence Of Arabia (1962) Lawrence Of Arabia (1962)
8712609650815
Lawrence Of Arabia is een van de grootste avonturenfilms ooit gemaakt. Een buitengewoon kleurrijke productie van regisseur David Lean, bekend van o.a. het meesterwerk 'Bridge On The River Kwai'. Het verhaal gaat over de carriere van de Britse officier T.E. Lawrence die het in slechts twee jaar, klaarspeelde om tijdens de Eerste Wereldoorlog een monsterverbond tussen de diverse Arabische mogendheden te sluiten. Met deze actie werd het mogelijk de oprukken de Turken een definitief halt toe te roepen. Officier T.E. Lawrence kreeg de titel 'Legende van zijn eigen tijd' opgespeld.
Lawrence Of Arabia Lawrence Of Arabia
8712609655049
Tijdens WO I krijgt de Britse Luitenant T.E. Lawrence de opdracht de Arabieren te steunen in hun gevecht tegen de Duitsgezinde Turken. De Brit slaagt erin de genegenheid te winnen van de Arabieren en in het bijzonder van prins Feisal. Er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen deze twee eigenzinnige leiders.
The Caine Mutiny The Caine Mutiny
8712609655599
Wanneer kapitein Queeg van de US "Caine" steeds neurotischer gedrag gaat vertonen en de bemanning in gevaar komt, nemen twee officieren het commando van de kapitein over. Queeg beschuldigt de officieren van muiterij en zij zullen zich moeten verantwoorden tegenover de krijgsraad. Humphrey Bogart schittert in deze spannende bewerking van Herman Wouk’s roman, die met een Pullitzer prijs werd bekroond.
Evil That Men Do Evil That Men Do
8715664065471
Charles Bronson is meedogenlozer dan ooit in deze brute, gewelddadige actiethriller van J. Lee Thompson (The Guns of Navarone, Murphy’s Law). Bronson speelt Holland, een professionele huurmoordenaar die in actie komt wanneer hij hoort dat zijn vriend is vermoord in opdracht van een Zuid-Amerikaanse dictator. De moordenaar, Dr. Clement Molloch, is een sadist van de smerigste soort, die tientallen slachtoffers maakte in opdracht van een corrupt regime. Holland doet zich voor als een buitenlandse journalist om het land binnen te komen. Vervolgens legt hij Molloch’s lijfwachten één voor één om en zet hij een duivels plan in werking om voor eens en voor altijd af te rekenen met de sadistische dokter…
Big Bus Big Bus
8714865559154
Deze fantastische parodie op rampenfilms is het verhaal van 's werelds eerste bus die op kernenergie rijdt. In The Big Bus volgen we het 75 ton zware en 32 wielen tellende monster tijdens zijn eerste rit van New York naar Denver. De chauffeur van de magistrale bus is zelf al even meesterlijk. Zijn bijrijder heeft nogal eens last van een black-out en rijdt liever in de berm dan op de weg. Een aantal kwaadgezinde lieden heeft het van meet af aan op de bus gemunt, wat tot de nodige hilarische en spannende taferelen leidt.
Toon alles van José Ferrer

Meer van Harry Bellaver:

Geen plaatje beschikbaar From Here To Eternity (1953)
8712609650327
Een schitterende en onvergetelijke verfilming van het boek van James Jones over het leven op een legerbasis in Hawaï net voor de aanval op Pearl Harbor. De film is een combinatie van romantiek en adembenemende actiescènes en echte oorlogsbeelden. Briljant acteerwerk van Montgomery Clift, Burt Lancaster, Frank Sinatra, Deborah Kerr en Donna Reed.
Blue Collar Blue Collar
8714025513323
Drie arbeiders in Detroit; Zeke, Jerry and Smokey, drinken samen hun biertjes. Op een avond ontvluchten ze het huiselijke gezin om wat pret te maken en besluiten het lokale vakbonds gebouw te beroven. In eerste instantie lijkt het een flop omdat ze maar 600 dollars vinden totdat Zeke zich realiseert dat ze geheime informatie vinden. Ze besluiten om de vakbond te gaan afpersen.
Toon alles van Harry Bellaver

Meer van Rita Hayworth:

Gilda Gilda
8436006495366
Show Must Go On Show Must Go On
9325425027168
Hayworth, Rita  Rita Hayworth 38 Tr. (2CD) Hayworth, Rita Rita Hayworth 38 Tr. (2CD)
8427328960021
Geen plaatje beschikbaar Pal Joey (1957)
8712609746112
Jammer dat niemand de moeite heeft genomen om deze musical met Frank Sinatra in de titelrol te voorzien van waardige extra's. Misschien een documentaire over Rodgers en Hart, die de bekende liedjes schreven. Of over Sinatra. Wat op deze schijf staat, zijn slechts drie oude affiches en een paar filmografieën. De film zelf is uit 1957, wat af en toe aan de beelden is te zien, en biedt qua muziek de herkenningsmelodiën van Gert-Jan Dröge en zijn Glamourland0tv programma: Bewitched, Bothered and Bew...
Geen plaatje beschikbaar You Were Never Lovelier
8712609087987
De rijke Argentijnse familie Acunas heeft de traditie dat de oudste dochter als eerste trouwt. Wanneer de oudste dochter trouwt zetten de jongere zusjes, de tweede dochter Maria onder druk. De jongste zusjes hebben hun geliefde al gevonden en willen graag trouwen. Maar Maria heeft nog niemand...
Eduardo Acuna stuurt Maria bloemen en liefdesbrieven om zo een mysterieuze aanbidder te creëren op wie Maria verliefd zal worden. Ondertussen is hij druk bezig de perfecte man te vinden die deze rol kan v...
Geen plaatje beschikbaar You'Ll Never Get Rich
8712609746334
Theater eigenaar Martin Courtland heeft een oogje op showgirl Sheila Winthrop en koopt een duur cadeau voor haar. Wanneer Courtland's vrouw hierachter komt, wringt hij zich in alle bochten om zijn vrouw op andere gedachten te brengen. De gevolgen zijn bijna niet te overzien als zijn andere superster, Martin Curtis, door zijn toedoen in dienst moet. Het theater loopt leeg en er is maar een optie om de zaak draaiende te houden.
You'll Never Get Rich is een muzikale klassieker met in de hoofdrol Fred Astaire en Rita Hayworth.
Geen plaatje beschikbaar Lady From Shanghai
8712609746198
Orson Welles en Rita Hayworth zijn de absolute sterren in deze onvergetelijke film noir, waarin Michael 'O Hara (Welles) de rijke en sensuele Elsa Bannister (Hayworth) redt en haar en haar echtgenoot vervolgens vergezelt tijdens een cruise op de Stille Oceaan. Wellis regisseert op zijn eigen onnavolgbare wijze deze beklemmende thriller met de scène in het spiegelpaleis als één van de hoogtepunten uit de naoorlogse cinema.
Gilda Gilda
8712609073966
De legendarische Rita Hayworth straalt van sensualiteit en begeerte als zij 'Put the blame on Mama' zingt en levert een indrukwekkende prestatie met haar rol als de gewiekste verleidster Gilda. In het verhaal van Gilda gaat Johnny Raffell (Glenn Ford) voor Ballin Mundson (George MacReady) werken, de eigenaar van een ilegaal casino in een Zuidamerikaanse stad. Al snel wordt Johnny Mundson's tweede man. Alles gaat goed todat Mundson van een reis terugkomt met zijn nieuwe vrouw, Gilda, een vrouw ui...
Music & Films Of Rita.. Music & Films Of Rita..
0826596071091
Toon alles van Rita Hayworth

Meer van Aldo Ray:

Geen plaatje beschikbaar Bang Bang (18+)
4014363643756
Dead Heat On A Merry Go Round Dead Heat On A Merry Go Round
8712609056259
Geen plaatje beschikbaar Battle Cry
7321932111538
Een brave kerel die graag op z'n gitaar tokkelt. Een rechttoe rechtaan Amerikaan. Een Navajo indiaan. Een boekenwurm. Een houthakker. Een jongen uit de sloppenwijken. In het trainingskamp voor mariniers zijn ze allemaal gelijk voor de wet en worden ze opgeleid tot geharde soldaten, bereid om gevolg te geven aan de Battle Cry, de strijdkreet, van hun land. Van 'boot camp' verhuizen ze naar een basis in Nieuw-Zeeland, waar ze de bloederige invasie van Saipan moeten voorbereiden en uitvoeren. Leon ...
Toon alles van Aldo Ray

Meer van Russell Collins:

Geen plaatje beschikbaar Bad Day At Black Rock
8717774230817
De inwoners van Black Rock zijn niet bepaald blij om de geheimzinnige, eenarmige vreemdeling John J Macreedy te zien komen. Ze zien hem liever gaan. En anders zorgen zij er wel voor dat hij gaat in een houten kist. Tweevoudig Oscar®winnaar Spencer Tracy speelt Macreedy, een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog. Hij laat niets los over zijn redenen om naar Black Rock te komen en houdt het hoofd koel als hij met bedreigingen en geweld wordt geconfronteerd. Regisseur John Sturges (The Great Escape) ...
Match Maker Match Maker
8714865500248
1884. Dolly is de dorpskoppelaarster en als een miljonair die op zijn centen zit besluit te trouwen met de vrouw van zijn eigen keuze, gaat ze naar hem toe om hem duidelijk te maken dat hij de verkeerde heeft. Beeld: 4:3
Geluid: Engels (Dolby Digital 5.1)
Ondertiteling: Nederlands
Toon alles van Russell Collins

Kenmerken van Miss Sadie Thompson:

Titel: Miss Sadie Thompson
Artiest(en): José Ferrer, Diosa Costello, Harry Bellaver, Rita Hayworth, Aldo Ray, Russell Collins
EAN: 8712609757392

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: