Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Krampus (D|F) (Christmas Edition) - Emjay Anthony
Mystics - David Kelly
Bruckner:Symphony No.9 |Nowak Edition, JapImp. Hq Cd (speciale uitgave) - Otto Klemperer
Ode For The Birthday Of Queen Anne - Creed
Germs Tribute Album: Strange Notes! (A Germs Cover Compilation) - Germs
Hearts Once Nourished With Hope And Compassion - Shai Hulud
Wacht Op Mij - Maud
Music To Change Her...Lt (speciale uitgave) - Jackie Gleason
Gerald Levert G (14 Tracks) (1999) - Gerald Levert
Dreamer, mijn Droompaard - Dakota Fanning

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

MTV Bams Unholy Union - Ryan Dunn, Phil Margera, April Margera, Missy Rothstein, Ryan Gee, Bam Margera


MTV Bams Unholy Union Titel: MTV Bams Unholy Union
Artiest(en)/
Acteur(s):
Ryan Dunn Meer...
Phil Margera Meer...
April Margera Meer...
Missy Rothstein Meer...
Ryan Gee Meer...
Bam Margera Meer...
Categorie: Komedie
Uitgever: Universal Pictures
Director(s):
Type: Film
Aantal disks: 2 disks
Releasedatum: 18-10-2007
Editie: Dvd
EAN: 8714865554975
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving MTV Bams Unholy Union - Ryan Dunn, Phil Margera, April Margera, Missy Rothstein, Ryan Gee, Bam Margera:


Een bruiloft voorbereiden is al moeilijk genoeg zonder Bam Magera in het verhaal. Maar Missy, een doodgewoon meisje, heeft de ware liefde gevonden bij de man die niets leuker vindt dan zijn dierbaren te martelen. U wordt hartelijk uitgenodigd om mee te genieten van Bam’s unholy Union, 9 afleveringen waarin de aanstaande bruid en bruidegom 3 maanden worden gevolgd terwijl ze zich bezighouden met de klassieke en minder klassieke huwelijksbeslommeringen: Een fotosessie bij Playboy, een gigantische sneeuwstorm en natuurlijk de traditionele stuntcompetitie van de getuige. De halsbrekende aftelling naar hun mooiste dag stelt hun gezond verstand op de proef. Zelfs die van Bam. U kunt nu de DVD afspelen.

Meer van Ryan Dunn:

Jackass 1 & 2 Jackass 1 & 2
8714865502501
-Jackass the movie: Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV show 'Jackass' en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.

-Jackass number two: Johnny Knoxville en zijn crew zijn terug met een nieuwe serie stunts, streken, onheil en capriolen in Jackass number two.

Bereid je voor op onbedaarlijke lachstuipen en golven van misselijkheid als de heren hun geteisterde lichamen aan de meest absurde situaties blootstel...
MTV Viva La Bam Seizoen 4 & 5 MTV Viva La Bam Seizoen 4 & 5
8714865552964
Nieuwe bizarre avonturen van Bram Margera in nieuwe aflveringen van Viva La Bam. Deze drie disc box set bevat weer de meest bizarre en meest pijnlijkste stunts die hij maar kan verzinnen!
MTV Viva La Bam Seizoen 2 & 3 MTV Viva La Bam Seizoen 2 & 3
8714865552001
Het schoolvoorbeeld voor hoe je je je ouders niet moet behandelen is terug met twee seizoenen vol grappen, stunts en belachelijke vertoningen van familieliefde.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Deens, Duits, Frans, Italiaans, Fins, Noors, Spaans,
Geluid: Dolby Digital Stereo
Beeld: 4:3
Jackass The Movie Collection Jackass The Movie Collection
8714865507469

Jackass The Movie


Van Jackass the Movie kom je niet meer bij van het lachen!! (Break out) Alle Jackass van de MTV serie zijn terug, maar dan met stunts te erg voor T.V.!

Jackass The Movie 2


De gang komt weer samen om allerlei stunts uit te halen in het vervolg op de komische superhit uit 2002!

Jackass 2.5


Ze zijn terug in een film met alles wat niet meer in Jackass Numbre Two paste! Je krijgt pijn in je buik van het lachen en je mond valt open van verbazing als Johnny Knoxville en z'n vrienden je in ...
MTV Jackass The Lost Tapes MTV Jackass The Lost Tapes
8714865504727
Jackass overschrijdt alle grenzen met exclusief en nooit eerder uitgezonden beeldmateriaal van Johnny Knoxville en zijn team gekken.

In deze wereld zijn al veel mooie dingen verdwenen: Amelia Earheart, D.B. Cooper, de Olmeekse beschaving, Jeff Tremaines slanke lijn, zelf het volledige continent Atlantis. Maar het allerbelangrijkste culturele verlies is ongetwijfeld een heleboel Jackass – fragmenten die blijkbaar door een barst in Mainus waren geglipt en dus nooit een plaatsje vonden op een van de...
Jackass The Movie Number Two Jackass The Movie Number Two
8714865500415
Johnny Knoxville en zijn crew zijn terug met een nieuwe serie stunts, streken, onheil en capriolen in Jackass number two.

Bereid je voor op onbedaarlijke lachstuipen en golven van misselijkheid als de heren hun geteisterde lichamen aan de meest absurde situaties blootstellen. Of het nu gaat om Pontius die zijn mannelijkheid op het spel zet voor een poppenshow, Bam die zijn billen aan gloeiend ijzer brandt, of Knoxville die onherkenbaar als 90 - jarige grijsaard zijn overdreven streken uithaalt- deze gasten weten als geen ander hoe je de lat lager moet leggen en alles op het spel moet zetten in hun zucht naar onzinnig vermaak.

 • Taal: Engels

 • Ondertiteling: Nederlands, Engels, Deens, Fins, Noors,

 • Geluid: Dolby Digital 5.1

 • Beeld: 16:9
MTV Viva La Bam Seizoen 1 MTV Viva La Bam Seizoen 1
8714865550755
Een van de oorspronkelijke leden van Jackass is terug en uit op wraak in VivaLaBam - en zijn lieve mams & paps krijgen het alleen nog maar harder te verduren met hun demonische zoon. Bedenker en gastheer Bam Margera heeft opnieuw zijn zinnen gezet op familie en vrienden. Hij spaart kosten nog moeite om "gewoon te doen waar hij g**verdomme zin in heeft!" Deze tweedelige diskset is het bewijs: zijn ouders mogen wel als heiligen worden beschouwd, maar Bam is zeker geen engeltje. Dus maak aantekenin...
MTV Jackass The Box Set MTV Jackass The Box Set
8714865551653
Dit zielige excuus voor een televisieprogramma, dat maar van geen ophouden weet, is opvallend vergelijkbaar met de aanhoudende stank van een kinderpotje dat staat te rotten in de zon. Deze DVD-set met 4 discs is zo definitief als het maar zijn kan. Deel 1-3 zitten propvol met de absurde en willekeurige nonsens die de twijfelachtige basis vormde voor de televisieserie van Jackass - welwillend ter beschikking gesteld door de "sterren" van de serie: Johnny Knoxville, Bam Margera, Chris Pontius, St...
Living Will Living Will
8713423557403
Jackass-sterren Ryan Dunn en Bam Margera schitteren in deze bovennatuurlijke romantische komedie over een jongen, een meisje en een geest!

Nadat zijn beste vriend Belcher door een stommiteit om het leven is gekomen, lijkt Will alleen achter te blijven. Maar dan komt Belcher terug als geest! Voor de vriendschap maakt dat geen verschil. Will en Belcher zitten nog steeds het liefst op de bank, met een biertje en een pizza. Maar dan wordt Will verliefd op Krista. En wanneer Krista bij Will intrekt, is voor Belcher de maat vol. Hij wendt al zijn creativiteit aan om Krista het leven zuur te maken. Daarbij heeft hij één voordeel: zij kan hem niet zien!
Jackass 3.5 Jackass 3.5
8714865507414
Omdat te veel nooit genoeg is! De jongens van jackass zijn weer lekker bezig in een splinternieuwe ONGECENSUREERDE film vol met nog meer extravagante stunts, stommiteiten, nooit eerder vertoonde grappen en chaos. Beleef Steve-O’s persoonlijke ontmoeting met een bijtschildpad, het avontuur van Chris Pontius en zijn gevaarlijke specht en een opwindend spelletje Limbo met de hele groep. Bovendien krijg je een beeld van de paranoïde gang van zaken op de set van jackass en de succesvolle streek achter de schermen waarvan Johnny Knoxville het mikpunt is.

Jackass 3D Jackass 3D
8714865331842
Na de successen van deel 1, 2 en 2.5 zijn Johnny Knoxville en zijn knotsgekke crew weer terug met nog meer hilarische en absurde stunts! De Blu-ray Combo bevat 2 versies van de film: de bioscoop versie en de uncut versie met beelden die niet in de bioscoop te zien waren. Tevens zijn er 4 3D brillen bijgevoegd zodat de stunts van de mega-gekke Jackass crew ook thuis letterlijk op je af komen!

Driemaal lachen. Driemaal de mafkezerij. Driemaal de pijn. De Jackasses zijn terug met nog meer streken en...
Toon alles van Ryan Dunn

Meer van Phil Margera:

MTV Viva La Bam Seizoen 1 MTV Viva La Bam Seizoen 1
8714865550755
Een van de oorspronkelijke leden van Jackass is terug en uit op wraak in VivaLaBam - en zijn lieve mams & paps krijgen het alleen nog maar harder te verduren met hun demonische zoon. Bedenker en gastheer Bam Margera heeft opnieuw zijn zinnen gezet op familie en vrienden. Hij spaart kosten nog moeite om "gewoon te doen waar hij g**verdomme zin in heeft!" Deze tweedelige diskset is het bewijs: zijn ouders mogen wel als heiligen worden beschouwd, maar Bam is zeker geen engeltje. Dus maak aantekenin...
Toon alles van Phil Margera

Meer van April Margera:

MTV Viva La Bam Seizoen 1 MTV Viva La Bam Seizoen 1
8714865550755
Een van de oorspronkelijke leden van Jackass is terug en uit op wraak in VivaLaBam - en zijn lieve mams & paps krijgen het alleen nog maar harder te verduren met hun demonische zoon. Bedenker en gastheer Bam Margera heeft opnieuw zijn zinnen gezet op familie en vrienden. Hij spaart kosten nog moeite om "gewoon te doen waar hij g**verdomme zin in heeft!" Deze tweedelige diskset is het bewijs: zijn ouders mogen wel als heiligen worden beschouwd, maar Bam is zeker geen engeltje. Dus maak aantekenin...
Toon alles van April Margera

Meer van Bam Margera:

Jackass 1 & 2 Jackass 1 & 2
8714865502501
-Jackass the movie: Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV show 'Jackass' en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.

-Jackass number two: Johnny Knoxville en zijn crew zijn terug met een nieuwe serie stunts, streken, onheil en capriolen in Jackass number two.

Bereid je voor op onbedaarlijke lachstuipen en golven van misselijkheid als de heren hun geteisterde lichamen aan de meest absurde situaties blootstel...
Bam Margera Presents Where The #$&% Is Santa Bam Margera Presents Where The #$&% Is Santa
7321986226509
Bam Margera viert de kerst dit jaar op zijn eigen, schaamteloze manier!

De feestdagen staan voor de deur en dit jaar wil Bam voor zijn vrouw Missy het ultieme kerstcadeau: de Kerstman zelf. Maar dan moet hij hem eerst nog zien te vinden…. In het chaotische avontuur dat volgt, belanden Bam en zijn loservrienden bij de poolcirkel. Onder aanvoering van The Dudesons voert hun tocht over het bevroren niemandsland van Lapland, Finland - per helikopter, hondenslee, sneeuwscooter en zelfs per rendier. On...
MTV Viva La Bam Seizoen 4 & 5 MTV Viva La Bam Seizoen 4 & 5
8714865552964
Nieuwe bizarre avonturen van Bram Margera in nieuwe aflveringen van Viva La Bam. Deze drie disc box set bevat weer de meest bizarre en meest pijnlijkste stunts die hij maar kan verzinnen!
MTV Viva La Bam Seizoen 2 & 3 MTV Viva La Bam Seizoen 2 & 3
8714865552001
Het schoolvoorbeeld voor hoe je je je ouders niet moet behandelen is terug met twee seizoenen vol grappen, stunts en belachelijke vertoningen van familieliefde.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Deens, Duits, Frans, Italiaans, Fins, Noors, Spaans,
Geluid: Dolby Digital Stereo
Beeld: 4:3
Jackass The Movie Collection Jackass The Movie Collection
8714865507469

Jackass The Movie


Van Jackass the Movie kom je niet meer bij van het lachen!! (Break out) Alle Jackass van de MTV serie zijn terug, maar dan met stunts te erg voor T.V.!

Jackass The Movie 2


De gang komt weer samen om allerlei stunts uit te halen in het vervolg op de komische superhit uit 2002!

Jackass 2.5


Ze zijn terug in een film met alles wat niet meer in Jackass Numbre Two paste! Je krijgt pijn in je buik van het lachen en je mond valt open van verbazing als Johnny Knoxville en z'n vrienden je in ...
MTV Jackass The Lost Tapes MTV Jackass The Lost Tapes
8714865504727
Jackass overschrijdt alle grenzen met exclusief en nooit eerder uitgezonden beeldmateriaal van Johnny Knoxville en zijn team gekken.

In deze wereld zijn al veel mooie dingen verdwenen: Amelia Earheart, D.B. Cooper, de Olmeekse beschaving, Jeff Tremaines slanke lijn, zelf het volledige continent Atlantis. Maar het allerbelangrijkste culturele verlies is ongetwijfeld een heleboel Jackass – fragmenten die blijkbaar door een barst in Mainus waren geglipt en dus nooit een plaatsje vonden op een van de...
Jackass The Movie Number Two Jackass The Movie Number Two
8714865500415
Johnny Knoxville en zijn crew zijn terug met een nieuwe serie stunts, streken, onheil en capriolen in Jackass number two.

Bereid je voor op onbedaarlijke lachstuipen en golven van misselijkheid als de heren hun geteisterde lichamen aan de meest absurde situaties blootstellen. Of het nu gaat om Pontius die zijn mannelijkheid op het spel zet voor een poppenshow, Bam die zijn billen aan gloeiend ijzer brandt, of Knoxville die onherkenbaar als 90 - jarige grijsaard zijn overdreven streken uithaalt- deze gasten weten als geen ander hoe je de lat lager moet leggen en alles op het spel moet zetten in hun zucht naar onzinnig vermaak.

 • Taal: Engels

 • Ondertiteling: Nederlands, Engels, Deens, Fins, Noors,

 • Geluid: Dolby Digital 5.1

 • Beeld: 16:9
MTV Jackass The Box Set MTV Jackass The Box Set
8714865551653
Dit zielige excuus voor een televisieprogramma, dat maar van geen ophouden weet, is opvallend vergelijkbaar met de aanhoudende stank van een kinderpotje dat staat te rotten in de zon. Deze DVD-set met 4 discs is zo definitief als het maar zijn kan. Deel 1-3 zitten propvol met de absurde en willekeurige nonsens die de twijfelachtige basis vormde voor de televisieserie van Jackass - welwillend ter beschikking gesteld door de "sterren" van de serie: Johnny Knoxville, Bam Margera, Chris Pontius, St...
MTV Jackass Deel 3 MTV Jackass Deel 3
8714865558713
Deze videoserie van Jackass bevat een willekeurige, wilde selectie van fragmenten uitgezonden in onze belachelijke televisieshow. Opmerkelijke momenten in deze idiote collectie zijn onder andere de voordracht van Abraham Lincolns toespraak bij Gettysburg door Johnny Knoxville, terwijl zijn knappe kop bebaard is met bloedzuigers, Chris Pontius strippend voor de lol voor vijf kerels, Wee Man en Preston Lacy die een 'Poo-Switcheroo' uithalen met een mobiel toilet, Dave England gravend door de vuiln...
MTV Jackass Deel 2 MTV Jackass Deel 2
8714865558706
Deze serie van Jackass bevat een willekeurige wilde selectie van fragmenten uitgezonden in onze belachelijke televisieshow. Opmerkelijke momenten in deze idiote collectie zijn onder andere Chris Pontius die zich vermomt als een Amerikaanse weerwolf en paniek zaait in de straten van Londen, Johnny Knoxville die zijn arm helemaal in een koeienkont steekt, Bam Margera en Brandon Dicamillo die hun hockeyhandschoenen uittrekken en midden in een cafe een potje gaan knokken, Ehren McGhehey die plat op ...
Jackass Number Two Jackass Number Two
8714865553923
De gang komt weer samen om allerlei stunts uit te halen in het vervolg op de komische superhit uit 2002!
Extra's: Commentaar van cast en crew
The making of Jackass Number Two
7 ongecensureerde bonus scenes die niet te zien waren in de bioscoop
Verwijderde scenes
Ongecensureerde VMA spots
29 bonus scenes die niet te zien waren in de bioscoop
Bloopers
Karazy Music Video
Bioscooptrailer
Fotogalerij Beeld: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 5.1
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Jackass The Movie Jackass The Movie
8714865557723
"Van Jackass the Movie kom je niet meer bij van het lachen!!" Break Out!
Alle Jackasses van de MTV serie zijn terug, maar dan met stunts te erg voor T.V.!
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Arabisch, , Deens, Fins, Hongaars, Israëlisch, Noors, Pools, Roemeens,
Geluid: Dolby Digital Stereo
Beeld: 16:9
Extra's:
- Commentaar filmmakers, Commentaar group/cast, Making Of Jackass the Movie, Additionele delen, Out-takes, Promo Spots, Soundtrack Spot, Roger Alan Wade video, 'We Want To Have Fun' video, Bioscoop Trailer
The Dudesons The Dudesons
8717306270670
The Dudesons zijn vier mafkezen uit de ijskoude poolstreek. Gevaarlijke auto stunts en hilarische grappen zijn onderdeel van hun dagelijkse leven. Er KAN van alles misgaan. En er GAAT ook van alles mis. The Dudesons movie volgt de vier beste vrienden en hun grote huisdier als ze van de ene in de andere komische nachtmerrie verzeild raken. Terwijl de ongelukken zich opstapelen, lachen The Dudesons zich gek en lacht iedereen met ze mee. The Dudesons. DIT IS HUN LEVEN! Taalkeuze: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9
Jackass 3.5 Jackass 3.5
8714865507414
Omdat te veel nooit genoeg is! De jongens van jackass zijn weer lekker bezig in een splinternieuwe ONGECENSUREERDE film vol met nog meer extravagante stunts, stommiteiten, nooit eerder vertoonde grappen en chaos. Beleef Steve-O’s persoonlijke ontmoeting met een bijtschildpad, het avontuur van Chris Pontius en zijn gevaarlijke specht en een opwindend spelletje Limbo met de hele groep. Bovendien krijg je een beeld van de paranoïde gang van zaken op de set van jackass en de succesvolle streek achter de schermen waarvan Johnny Knoxville het mikpunt is.

Jackass 2.5 Jackass 2.5
8714865500941
Ze zijn terug in een film met alles wat niet meer in Jackass Numbre Two paste! Je krijgt pijn in je buik van het lachen en je mond valt open van verbazing als Johnny Knoxville en z’n vrienden je in Jackass 2.5 weer een extreme reeks aan spectaculaire stunts, streken en andere hilarische uitspattingen laten zien. Ook bevat deze dvd meer dan 90 minuten bonusmateriaal. Net als zijn voorgangers is Jackass 2.5 ontstellend, schuin en ongekuist..maar zo erg, dat de film niet in de bioscoop kan worden vertoond.
Toon alles van Bam Margera

Kenmerken van MTV Bams Unholy Union:

Titel: MTV Bams Unholy Union
Artiest(en): Ryan Dunn, Phil Margera, April Margera, Missy Rothstein, Ryan Gee, Bam Margera
EAN: 8714865554975

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: