Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Playful Scat Children -
Missie Aarde - Tv Series
Jericho - Marc Johnson
Flux - Attwenger
The Magicians Season 1 [4 DVDs] -
Live at the Spirit Ranch -
Hymns -
Gi - Germs
Legenden Und Ihre Biographien! - Luisterboek
Exhibition Manet - Documentary
Life Is Good -

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Samson & Gert De Frietwedstrijd - Ann Petersen, Koen Crucke, Barbara De Jonge, Walter van de Velde, Gert Verhulst, Danny Verbiest, Walter de Donder, Walter Baele, Samson & Gert


Samson & Gert De Frietwedstrijd Titel: Samson & Gert De Frietwedstrijd
Artiest(en)/
Acteur(s):
Ann Petersen Meer...
Koen Crucke Meer...
Barbara De Jonge Meer...
Walter van de Velde Meer...
Gert Verhulst Meer...
Danny Verbiest Meer...
Walter de Donder Meer...
Walter Baele Meer...
Samson & Gert Meer...
Categorie: Kinderen & Familie
Subcategorie: 13 tot 16 jaar
Uitgever: Studio 100
Director(s):
Type: Film
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: 15-02-2012
Editie: Dvd
EAN: 5414233153283
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Samson & Gert De Frietwedstrijd - Ann Petersen, Koen Crucke, Barbara De Jonge, Walter van de Velde, Gert Verhulst, Danny Verbiest, Walter de Donder, Walter Baele, Samson & Gert:


4 nieuwe avonturen van Samson en Gert!

Meer van Ann Petersen:

De Paradijsvogels S13 De Paradijsvogels S13
5413660734010
Met een lach en een traan vertelt de serie de belevenissen van de dorpsbewoners die zich bij voorkeur verzamelen in het Hemelrijk, het café van de flamboyante, ongetrouwde Catho en haar mooie pleegdochter Leentje. Zo is er brouwer Hippoliet tevens burgemeester, die zich als lijsttrekker van de katholieke Schapen zegezeker opmaakt voor de komende verkiezingen. Een van zijn felste tegenstanders en boegbeeld van de Vlaamsgezinde 'Bakken' is ex-frontsoldaat Peir De Smid. Hij krijgt
de steun van Bolle...
Slisse En Cesar Slisse En Cesar
5413660734515
Sander Slisse is een Antwerps verzekeringsmakelaar. Hij is gehuwd met Melanie en heeft drie kinderen: Tinneke, Rik en Jan.
Wij Heren Van Zichem S3 Wij Heren Van Zichem S3
5413660734133
Aflevering 21
Als Herman van zijn Flamingantisch avontuur terugkomt, durft hij zich haast niet aan zijn vader te vertonen. Pastoor Munte en Moeder Cent worden ingezet. Vrouw Coene, die gelukkig weer beter is geworden, weet het zo te regelen dat Herman naar Leuven mag om zijn studies aan de universiteit verder te zetten. In Leuven maakt hij kennis met de Rooie, een eeuwige student, die hem aan een kot helpt en hem inwijdt in het studentenleven.

Aflevering 22
De liefde van Herman en Elza is opengeblo...
De Paradijsvogels S1 De Paradijsvogels S1
5413660733914
Met een lach en een traan vertelt de serie de belevenissen van de dorpsbewoners die zich bij voorkeur verzamelen in het Hemelrijk, het café van d flamboyante, ongetrouwde Catho en haar mooie pleegdochter Leentje. Zo is er brouwer Hippoliet tevens burgemeester, die zich als lijsttrekker van de katholieke Schapen zegezeker opmaakt voor de komende verkiezingen. Een van zijn felste tegenstanders en boegbeeld van de Vlaamsgezinde 'Bakken' is ex-frontsoldaat Peir De Smid. Hij krijgt de steun van Bolle...
Wij Heren Van Zichem S1 Wij Heren Van Zichem S1
5413660734126
in 1969, een paar maanden na de dood van Ernest Claes, zond de BRT de eerste aflevering uit van Wij, Heren Van Zichem, een kroniek van het Hagelandse dorpsleven in de tweede helft van de jaren twintig. Het scenario van Maurits Balfoort was een vrije bewerking van verschillende romans en novellen van Claes, met als uitgangspunt zijn boerenroman Het leven van Herman Coene. Centraal in het verhaal staat een oude vete tussen de familie Coene, herenboeren van de Donkelhoeve, en de plaatselijke kastee...
Samson & Gert Samson & Gert
3259190250628
Frieda schrijft een brief aan Alberto; ze wil hem uitnodigen voor een avondje uit. Samson belooft haar brief naar Alberto te brengen. Ondertussen organiseert Gert een feest.

Menu taal: Nederlands
Beeldformaat: Verhaaltjes: 16:9 en de Clips: 4:3
Audio Type: Vlaams (Dolby Digital 2.0)
Kleurfunctie: Kleur
DVD Extra's: 2 videoclips waaronder Samson Rock en een nieuwe single. Deze videoclips ook als karaoke versie met en zonder stem.
Thuis Seizoen 1 Thuis Seizoen 1
8713053009327
Bij Jenny barst de bom wanneer zij ontdekt dat Frank het zoveelste slippertje maakt met een zeker Simonne Backx. Jenny verlaat Frank en met haar dochter Bianca trekt zij tijdelijk in bij haar zus Rosa. Wanneer Florke bij haar zoon Frank wil komen inwonen, treft zij bij hem thuis een andere vrouw aan. Uit Amerika keert na jaren Franks broer Luc terug. Hij ging er destijds met Franks centen vandoor wat Frank hem nooit zal vergeven.

Dokter Walter De Decker leeft al jaren gescheiden van Marianne Bast...
Thuis Seizoen 2 Thuis Seizoen 2
8713053009334
Vercammen die neergeslagen werd door Frank, blijft in coma. Zijn dochter Leontien gaat op zoek naar de dader en blijkt Frank van vroeger te kennen. Rosa bombardeert Luc tot de vader van haar dochter Peggy, waardoor hij zich opnieuw aangetrokken voelt tot zijn jeugdliefde? Wanneer de echte vader bekend raakt, zorgt dit voor spanningen bij de Bomansen. Florke kent meer geluk, zij ontmoet Rogeeke.

Ten huize De Decker krijgt Marianne onverwacht bezoek van haar broer Charles die seropositief is. Na 14...
Pauline & Paulette Pauline & Paulette
8716777002476
Pauline & Paulette is een kleurrijke, vrolijke, ontroerende en subtiele film over de vriendschap tussen twee zussen die elkaar hun hele leven al kennen en plotseling gedwongen worden samen te wonen. Het is een film die ontroert tot tranen erop volgen maar die je tegelijkertijd laat glimlachen om de kleine dingen in het leven, gezien door de ogen van een 66 jairg 'klein meisje'.
Samson & Gert Met Het Vliegtuig Naar Londen Samson & Gert Met Het Vliegtuig Naar Londen
5414233146018
Beleef de spannende en grappige avonturen van Samon & Gert nu wanneer jij wilt met deze dvd met 4 verhaaltjes van jouw favoriete hond. Natuurlijk komen ook de burgemeester en kapper Alberto weer voorbij.

Afleveringen: • Met Het Vliegtuig Naar Londen

 • Bezoek Uit Indië

 • De Wielerwedstrijd

 • Boer Teun Op Vakantie
Samson & Gert Kermis In Het Dorp Samson & Gert Kermis In Het Dorp
5414233169260
Beleef de spannende en grappige avonturen van Samon & Gert nu wanneer jij wilt met deze dvd met 4 verhaaltjes van jouw favoriete hond. Natuurlijk komen ook de burgemeester en kapper Alberto weer voorbij.

=Afleveringen:


 • De dorpskermis

 • De postfanfare

 • Burgemeester zoekt vrouw

 • Het huwelijk van Alberto en mevrouw Jeannine
Made In Vlaanderen Made In Vlaanderen
8711983956636
- Het ultieme kerstverhaal (1987): Origineel kerstverhaal over een aan de drank verslaafde voormalige topjournalist die verbeten en wanhopig strijdt niet te worden afgeschreven. Bob van der Veken is op zijn best als journalist die zijn vak emotioneel bedrijft.

- Er was eens in december (1978): Sterk kerstdrama over een jong echtpaar Johan en Ann die er op het eerste zicht een onschuldig meningsverschil op nahouden. Zij is hoogzwanger en wilt verhuizen naar een ruimer appartement. Hij wil liever een nieuwe auto kopen. De maat is uiteindelijk vol voor Ann. Ze verlaat de gezinswoning en verdwijnt spoorloos. Johan zal met de hulp van een politieagent op zoek gaan aan zijn vrouw. Na een lange zoektocht vindt hij haar op kerstavond terug…..
Zevende Hemel, De Zevende Hemel, De
5412012158139
Samuel wordt, onder meer wegens zijn geklungel in bed, door zijn vriendin de laan uitgestuurd. Zelf aan lager wal geraakt, redt hij een meisje op het nippertje van de zelfmoord en maakt haar wijs dat hij haar - geslachtsloze - engelbewaarder is. Samuel wordt verliefd op haar en de rol die hij zichzelf heeft opgelegd, brengt hem in een moeilijk parket, tot hij uiteindelijk ontdekt dat het meisje in feite zelf een engelbewaarder is, die er werd uitgestuurd om hém te helpen uit zijn postamoureuze depressie...
Magister Maesius Magister Maesius
5412012161559
Zarren, een klein grensstadje in het grote rijk van Karel de Vijfde, is in nood. Het wordt reeds maandenlang belegerd door Le Testu en zijn huurtroepen. De burgers lijden honger. De tirannieke luitenant-gouverneur van de gouw, graaf Renier van Nevele, smult daarentegen dagelijks. Ook zijn lijfarts-voorproever Magister Maesius die de resten van de rijke tafel eet, heeft niet te klagen. Geen van de inwoners van Zarren weet dat op de verre planeet Baldomor, koele, intelligente kristalwezens hun ged...
Koko Flanel Koko Flanel
5412012158122
Placide Smellekens leeft zijn eigen leventje. Hij woont in een caravan en leeft van de verkoop van vogelnestkastjes die hij eigenhandig in elkaar knutselt. Op een dag komt hij tijdens een fotosessie voor één of andere modereportage toevallig in beeld. De bewuste mode-affiche geraakt overal verspreid en al snel wordt Placide aangeworven als topmannequin bij het modellenbureau Aphrodite, waar madame Germaine de plak zwaait. Hier leert hij ook de mooie Sarah kennen waarin hij de vrouw ontdekt met wie hij zijn leven wil delen en met wie hij de laatste wens van pa Smellekens in vervulling wil laten gaan. Deze hartverwarmende komedie is de meest populaire film die ooit in Vlaanderen werd gemaakt.
Toon alles van Ann Petersen

Meer van Koen Crucke:

Gouden Liedjes (50 Jaar Carriere) ( Gouden Liedjes (50 Jaar Carriere) (
5411530807901
Samson & Gert Samson & Gert
3259190250628
Frieda schrijft een brief aan Alberto; ze wil hem uitnodigen voor een avondje uit. Samson belooft haar brief naar Alberto te brengen. Ondertussen organiseert Gert een feest.

Menu taal: Nederlands
Beeldformaat: Verhaaltjes: 16:9 en de Clips: 4:3
Audio Type: Vlaams (Dolby Digital 2.0)
Kleurfunctie: Kleur
DVD Extra's: 2 videoclips waaronder Samson Rock en een nieuwe single. Deze videoclips ook als karaoke versie met en zonder stem.
Samson & Gert De Burgemeester Wordt Landbouwer Samson & Gert De Burgemeester Wordt Landbouwer
5414233121503
Weer 4 avonturen voor Samson & Gert en als extra een videoclip!
Geen plaatje beschikbaar Vlaams Goud
8714221010930
K3 Alice In Wonderland (De Musical) (L.E.) (Dvd+Cd) K3 Alice In Wonderland (De Musical) (L.E.) (Dvd+Cd)
5414233146087
Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt.

De meisjes belanden in een fantastische wereld die Wonderland heet. Daar komen ze de meest gekke en vreemde figuren tegen zoals een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, een behulpzame tweeling en een wit konijn.
K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt....
Samson & Gert De Kerstwens Samson & Gert De Kerstwens
5414233904960

 • 1.Special 'De Kerstwens'

Samson en Gert zijn samen gekomen in de Ardennen om Kerst te vieren samen met hun vrienden de burgemeester, Van Leemhuizen en Alberto. Gert ontdekt er spullen van zijn grootoom Jan. Gert vertelt geweldige verhalen aan zijn vrienden over zijn grootoom, een knotsgekke avonturier die de wereld rond reist in zijn gammel vliegtuigje. Gert heeft zijn grootoom al jaren niet meer gezien en hoopt ooit nog eens samen kerst te vieren met hem. Samson ziet een vallende ster en wenst d...
Samson & Gert Reis Naar De Far West Samson & Gert Reis Naar De Far West
5414233905554
Vier verhalen van Samson en Gert.

1. Reis naar de Far West
2. Op de boerderij
3. Babysitten
4. De schatkaart
Samson & Gert Met Het Vliegtuig Naar Londen Samson & Gert Met Het Vliegtuig Naar Londen
5414233146018
Beleef de spannende en grappige avonturen van Samon & Gert nu wanneer jij wilt met deze dvd met 4 verhaaltjes van jouw favoriete hond. Natuurlijk komen ook de burgemeester en kapper Alberto weer voorbij.

Afleveringen: • Met Het Vliegtuig Naar Londen

 • Bezoek Uit Indië

 • De Wielerwedstrijd

 • Boer Teun Op Vakantie
Samson & Gert Het Beste uit Kerstshow Samson & Gert Het Beste uit Kerstshow
5414233901303
Samson en Gert trekken al ruim 15 jaar lang volle theaterzalen met hun Samson & Gert Kerstshow. Meer nog: de kerstshow is voor velen dé gezinsuitstap van het jaar. Een prachtig kerstverhaal, een schitterend live orkest, een adembenemend kinderballet én de allermooiste liedjes, dat zijn de vaste ingrediënten van elke kerstshow. En natuurlijk krijgen Samson en Gert ieder jaar het gezelschap van hun vrienden: meneer Spaghetti, de burgemeester, Van Leemhuyzen en nog zoveel anderen. Deze dvd verzamelt het beste uit alle voorbije kerstshows en is een must have voor kleine én grote kinderen.
Taalkeuze: Nederlands
Samson & Gert De Leukste Videoclips 2 Samson & Gert De Leukste Videoclips 2
5414233901853
Liedjes:
1. Lieve Samson
2. Yankee Doodle Dandee
3. Radio
4. Olé Pistolé
5. Beste Vriend Op Aarde
6. Wij Willen Voetballen
7. Feest In De Straat
8. Mac Samson & Mac Gert
9. De Mooiste Dag
10. Heidi In Tirol
11. Het Kasteel Van Koning Samson
12. Ik Ben Verliefd
13. Repeteren
14. Wij Gaan Beginnen
15. Piraten-Potpourri
16. Samen Op De Moto
17. 10 Miljoen
18. Er Zit Meer In Een Liedje

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0
Samson & Gert De Leukste Videoclips Samson & Gert De Leukste Videoclips
5414233900719
Liedjes:
1. Vrolijk Liedje
2. De Wereld Is Mooi!
3. Oh La La La!
4. Gert En Samson
5. Samsonrock
6. Vooruit
7. In De Disco
8. Alles Is Op
9. Wie Gaat Er Mee?
10. Joebadoebadoe
11. Roeien
12. Bim Bam Bom
13. Mexico
14. Wakker Worden
15. Jiepie-Ja-Hee
16. S.O.S.
17. Piloot
18. Wij Zijn Bij De Brandweer
19. Klap Maar In Je Handen
20. Ochtendgymnastiek

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0
K3 Alice In Wonderland (De Musical) K3 Alice In Wonderland (De Musical)
5414233145226
Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt.
De meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet. Daar komen ze de meest vreemde figuren tegen, zoals een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn. K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situaties de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ont...
K3 Alice In Wonderland (De Musical) K3 Alice In Wonderland (De Musical)
5414233145226
Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt.
De meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet. Daar komen ze de meest vreemde figuren tegen, zoals een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn. K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situaties de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ont...
Samson & Gert Kerstshow 20112012 Samson & Gert Kerstshow 20112012
5414233161929
Samson & Gert en hun vrienden beginnen vol goede moed aan hun jaarlijkse show tot plotseling de Afgevaardigde van de Minister opduikt als Clown Jokus. Onze vrienden maken hem meteen duidelijk dat er dit jaar geen plaats meer is voor hem in de show. Even later keert de Afgevaardigde terug met een brief van de directeur van Ketnet waarin staat dat Samson & Gert niet meer welkom zijn op de televisie. Van Leemhuyzen heeft echter een geweldig plan: ze richten Samson Tv op. Al onze vrienden zullen zelf een zender opstarten en instaan voor de programma’s. Het begin van een hilarische kerstshow.
Samson & Gert Kerstshow 20102011 Samson & Gert Kerstshow 20102011
5414233148869
Samson en Gert kijken met grote spanning uit welke verrassing de burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto in petto hebben, maar ook de Afgevaardigde van de Minister heeft een fantastisch verjaardagscadeau bij! Alleen wil hij niet meteen zeggen wat het precies is. En dat is nog niet alles… ook de directeur van de televisie heeft voor een verrassing gezorgd: hij trakteert Samson en Gert op een droomreis naar Spanje en ze mogen nog één vriend meenemen. Wie van hun drie beste vrienden mag mee met hen naar Spanje? Dit wordt een moeilijke keuze voor Samson en Gert!
Toon alles van Koen Crucke

Meer van Barbara De Jonge:

Wizzy & Woppy Beste Van Wizzy & Woppy Beste Van
5414233900672
Twintig verhaaltjes van Wizzy & Woppy, goed voor meer dan 100 minuten kijkplezier!
Samson & Gert De Leukste Videoclips 2 Samson & Gert De Leukste Videoclips 2
5414233901853
Liedjes:
1. Lieve Samson
2. Yankee Doodle Dandee
3. Radio
4. Olé Pistolé
5. Beste Vriend Op Aarde
6. Wij Willen Voetballen
7. Feest In De Straat
8. Mac Samson & Mac Gert
9. De Mooiste Dag
10. Heidi In Tirol
11. Het Kasteel Van Koning Samson
12. Ik Ben Verliefd
13. Repeteren
14. Wij Gaan Beginnen
15. Piraten-Potpourri
16. Samen Op De Moto
17. 10 Miljoen
18. Er Zit Meer In Een Liedje

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0
Samson & Gert De Leukste Videoclips Samson & Gert De Leukste Videoclips
5414233900719
Liedjes:
1. Vrolijk Liedje
2. De Wereld Is Mooi!
3. Oh La La La!
4. Gert En Samson
5. Samsonrock
6. Vooruit
7. In De Disco
8. Alles Is Op
9. Wie Gaat Er Mee?
10. Joebadoebadoe
11. Roeien
12. Bim Bam Bom
13. Mexico
14. Wakker Worden
15. Jiepie-Ja-Hee
16. S.O.S.
17. Piloot
18. Wij Zijn Bij De Brandweer
19. Klap Maar In Je Handen
20. Ochtendgymnastiek

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0
Samson & Gert Burgemeester Samson Samson & Gert Burgemeester Samson
5414233900702
Met 4 verhaaltjes, goed voor meer dan 100 minuten kijkplezier!
Samson & Gert De Gocartwedstrijd Samson & Gert De Gocartwedstrijd
5414233901860
Met 4 verhaaltjes, goed voor meer dan 100 minuten kijkplezier!
Samson & Gert De Paardenmolen Samson & Gert De Paardenmolen
5414233903031
Nieuwe avonturen van Samson & Gert:

1. De Paardenmolen
2. Ridder Modest
3. De Luchtverkopers
4. De Fiets
Videoclip: Vrienden voor het Leven

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 2.0
Toon alles van Barbara De Jonge

Meer van Walter van de Velde:

Samson & Gert Samson & Gert
3259190250628
Frieda schrijft een brief aan Alberto; ze wil hem uitnodigen voor een avondje uit. Samson belooft haar brief naar Alberto te brengen. Ondertussen organiseert Gert een feest.

Menu taal: Nederlands
Beeldformaat: Verhaaltjes: 16:9 en de Clips: 4:3
Audio Type: Vlaams (Dolby Digital 2.0)
Kleurfunctie: Kleur
DVD Extra's: 2 videoclips waaronder Samson Rock en een nieuwe single. Deze videoclips ook als karaoke versie met en zonder stem.
Samson & Gert De Burgemeester Wordt Landbouwer Samson & Gert De Burgemeester Wordt Landbouwer
5414233121503
Weer 4 avonturen voor Samson & Gert en als extra een videoclip!
Samson & Gert Reis Naar De Far West Samson & Gert Reis Naar De Far West
5414233905554
Vier verhalen van Samson en Gert.

1. Reis naar de Far West
2. Op de boerderij
3. Babysitten
4. De schatkaart
Samson & Gert Met Het Vliegtuig Naar Londen Samson & Gert Met Het Vliegtuig Naar Londen
5414233146018
Beleef de spannende en grappige avonturen van Samon & Gert nu wanneer jij wilt met deze dvd met 4 verhaaltjes van jouw favoriete hond. Natuurlijk komen ook de burgemeester en kapper Alberto weer voorbij.

Afleveringen: • Met Het Vliegtuig Naar Londen

 • Bezoek Uit Indië

 • De Wielerwedstrijd

 • Boer Teun Op Vakantie
Samson & Gert De Leukste Videoclips 2 Samson & Gert De Leukste Videoclips 2
5414233901853
Liedjes:
1. Lieve Samson
2. Yankee Doodle Dandee
3. Radio
4. Olé Pistolé
5. Beste Vriend Op Aarde
6. Wij Willen Voetballen
7. Feest In De Straat
8. Mac Samson & Mac Gert
9. De Mooiste Dag
10. Heidi In Tirol
11. Het Kasteel Van Koning Samson
12. Ik Ben Verliefd
13. Repeteren
14. Wij Gaan Beginnen
15. Piraten-Potpourri
16. Samen Op De Moto
17. 10 Miljoen
18. Er Zit Meer In Een Liedje

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0
Samson & Gert De Leukste Videoclips Samson & Gert De Leukste Videoclips
5414233900719
Liedjes:
1. Vrolijk Liedje
2. De Wereld Is Mooi!
3. Oh La La La!
4. Gert En Samson
5. Samsonrock
6. Vooruit
7. In De Disco
8. Alles Is Op
9. Wie Gaat Er Mee?
10. Joebadoebadoe
11. Roeien
12. Bim Bam Bom
13. Mexico
14. Wakker Worden
15. Jiepie-Ja-Hee
16. S.O.S.
17. Piloot
18. Wij Zijn Bij De Brandweer
19. Klap Maar In Je Handen
20. Ochtendgymnastiek

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0
Samson & Gert Burgemeester Samson Samson & Gert Burgemeester Samson
5414233900702
Met 4 verhaaltjes, goed voor meer dan 100 minuten kijkplezier!
Samson & Gert Kermis In Het Dorp Samson & Gert Kermis In Het Dorp
5414233169260
Beleef de spannende en grappige avonturen van Samon & Gert nu wanneer jij wilt met deze dvd met 4 verhaaltjes van jouw favoriete hond. Natuurlijk komen ook de burgemeester en kapper Alberto weer voorbij.

=Afleveringen:


 • De dorpskermis

 • De postfanfare

 • Burgemeester zoekt vrouw

 • Het huwelijk van Alberto en mevrouw Jeannine
Samson & Gert De Gocartwedstrijd Samson & Gert De Gocartwedstrijd
5414233901860
Met 4 verhaaltjes, goed voor meer dan 100 minuten kijkplezier!
Samson & Gert: Hotel Op Stelten Samson & Gert: Hotel Op Stelten
5414233903086
In hun eerste film zien Samson & Gert hun vakantieplannen in rook opgaan. Het oude hotel van de opa van Marlèneke dreigt afgebroken te worden als het niet dringend wordt opgeknapt. Samson en Gert starten vol goede moed met klussen, met de hulp van hun trouwe maar onhandige vrienden, van Leemhuyzen, Octaaf, de Burgemeester & Alberto. Wat ze echter niet weten, is dat twee boeven ooit hun buit hebben verstopt in het gebouw. Wanneer de twee schurken de gevangenis verlaten, willen ze maar één ding: hun schat ophalen. Maar dat laten Samson & Gert natuurlijk niet zomaar gebeuren...voor ze het beseffen, belanden ze in een knotsgek avontuur!
Samson & Gert De Paardenmolen Samson & Gert De Paardenmolen
5414233903031
Nieuwe avonturen van Samson & Gert:

1. De Paardenmolen
2. Ridder Modest
3. De Luchtverkopers
4. De Fiets
Videoclip: Vrienden voor het Leven

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 2.0
Samson & Gert De Robot Samson & Gert De Robot
5414233159254
Nieuwe Samson & Gert TV-avonturen op DVD, helemaal met radertjes, hendeltjes en een heus feest…
Samson & Gert Vissen Samson & Gert Vissen
5414233904700
Verhalen :


 • Vissen

 • De Grote Tv-Quiz

 • De Overval

 • Chinesitis

Extra videoclip: Heet!
Toon alles van Walter van de Velde

Meer van Gert Verhulst:

Samson & Gert Samson & Gert
3259190250628
Frieda schrijft een brief aan Alberto; ze wil hem uitnodigen voor een avondje uit. Samson belooft haar brief naar Alberto te brengen. Ondertussen organiseert Gert een feest.

Menu taal: Nederlands
Beeldformaat: Verhaaltjes: 16:9 en de Clips: 4:3
Audio Type: Vlaams (Dolby Digital 2.0)
Kleurfunctie: Kleur
DVD Extra's: 2 videoclips waaronder Samson Rock en een nieuwe single. Deze videoclips ook als karaoke versie met en zonder stem.
Samson & Gert De Burgemeester Wordt Landbouwer Samson & Gert De Burgemeester Wordt Landbouwer
5414233121503
Weer 4 avonturen voor Samson & Gert en als extra een videoclip!
Samson & Gert De Kerstwens Samson & Gert De Kerstwens
5414233904960

 • 1.Special 'De Kerstwens'

Samson en Gert zijn samen gekomen in de Ardennen om Kerst te vieren samen met hun vrienden de burgemeester, Van Leemhuizen en Alberto. Gert ontdekt er spullen van zijn grootoom Jan. Gert vertelt geweldige verhalen aan zijn vrienden over zijn grootoom, een knotsgekke avonturier die de wereld rond reist in zijn gammel vliegtuigje. Gert heeft zijn grootoom al jaren niet meer gezien en hoopt ooit nog eens samen kerst te vieren met hem. Samson ziet een vallende ster en wenst d...
Samson & Gert Reis Naar De Far West Samson & Gert Reis Naar De Far West
5414233905554
Vier verhalen van Samson en Gert.

1. Reis naar de Far West
2. Op de boerderij
3. Babysitten
4. De schatkaart
Samson & Gert De Samson & Gert Kerstshow 2008|2009 Samson & Gert De Samson & Gert Kerstshow 2008|2009
5414233124320
In deze 18e Kerstshow doen Samson en Gert, samen met de Burgemeester en Van Leemhuyzen, er alles aan om de Afgevaardigde van de minister aan het lachen te krijgen. Alleen zo krijgen ze een zwembad in de gemeente….maar zal dit lukken?

Liedjes: Klap maar in je handen - Vrede op aarde - Wij zijn bij de brandweer - Alles is op Lieve Samson - Mexico - Vrienden voor het leven - Naar zee - Vrolijk liedje - Samsonrock.
Samson & Gert Met Het Vliegtuig Naar Londen Samson & Gert Met Het Vliegtuig Naar Londen
5414233146018
Beleef de spannende en grappige avonturen van Samon & Gert nu wanneer jij wilt met deze dvd met 4 verhaaltjes van jouw favoriete hond. Natuurlijk komen ook de burgemeester en kapper Alberto weer voorbij.

Afleveringen: • Met Het Vliegtuig Naar Londen

 • Bezoek Uit Indië

 • De Wielerwedstrijd

 • Boer Teun Op Vakantie
Samson & Gert Het Beste uit Kerstshow Samson & Gert Het Beste uit Kerstshow
5414233901303
Samson en Gert trekken al ruim 15 jaar lang volle theaterzalen met hun Samson & Gert Kerstshow. Meer nog: de kerstshow is voor velen dé gezinsuitstap van het jaar. Een prachtig kerstverhaal, een schitterend live orkest, een adembenemend kinderballet én de allermooiste liedjes, dat zijn de vaste ingrediënten van elke kerstshow. En natuurlijk krijgen Samson en Gert ieder jaar het gezelschap van hun vrienden: meneer Spaghetti, de burgemeester, Van Leemhuyzen en nog zoveel anderen. Deze dvd verzamelt het beste uit alle voorbije kerstshows en is een must have voor kleine én grote kinderen.
Taalkeuze: Nederlands
Samson & Gert De Leukste Videoclips 2 Samson & Gert De Leukste Videoclips 2
5414233901853
Liedjes:
1. Lieve Samson
2. Yankee Doodle Dandee
3. Radio
4. Olé Pistolé
5. Beste Vriend Op Aarde
6. Wij Willen Voetballen
7. Feest In De Straat
8. Mac Samson & Mac Gert
9. De Mooiste Dag
10. Heidi In Tirol
11. Het Kasteel Van Koning Samson
12. Ik Ben Verliefd
13. Repeteren
14. Wij Gaan Beginnen
15. Piraten-Potpourri
16. Samen Op De Moto
17. 10 Miljoen
18. Er Zit Meer In Een Liedje

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0
Samson & Gert De Leukste Videoclips Samson & Gert De Leukste Videoclips
5414233900719
Liedjes:
1. Vrolijk Liedje
2. De Wereld Is Mooi!
3. Oh La La La!
4. Gert En Samson
5. Samsonrock
6. Vooruit
7. In De Disco
8. Alles Is Op
9. Wie Gaat Er Mee?
10. Joebadoebadoe
11. Roeien
12. Bim Bam Bom
13. Mexico
14. Wakker Worden
15. Jiepie-Ja-Hee
16. S.O.S.
17. Piloot
18. Wij Zijn Bij De Brandweer
19. Klap Maar In Je Handen
20. Ochtendgymnastiek

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0
Samson & Gert Kerstshow 20112012 Samson & Gert Kerstshow 20112012
5414233161929
Samson & Gert en hun vrienden beginnen vol goede moed aan hun jaarlijkse show tot plotseling de Afgevaardigde van de Minister opduikt als Clown Jokus. Onze vrienden maken hem meteen duidelijk dat er dit jaar geen plaats meer is voor hem in de show. Even later keert de Afgevaardigde terug met een brief van de directeur van Ketnet waarin staat dat Samson & Gert niet meer welkom zijn op de televisie. Van Leemhuyzen heeft echter een geweldig plan: ze richten Samson Tv op. Al onze vrienden zullen zelf een zender opstarten en instaan voor de programma’s. Het begin van een hilarische kerstshow.
Samson & Gert Kerstshow 20102011 Samson & Gert Kerstshow 20102011
5414233148869
Samson en Gert kijken met grote spanning uit welke verrassing de burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto in petto hebben, maar ook de Afgevaardigde van de Minister heeft een fantastisch verjaardagscadeau bij! Alleen wil hij niet meteen zeggen wat het precies is. En dat is nog niet alles… ook de directeur van de televisie heeft voor een verrassing gezorgd: hij trakteert Samson en Gert op een droomreis naar Spanje en ze mogen nog één vriend meenemen. Wie van hun drie beste vrienden mag mee met hen naar Spanje? Dit wordt een moeilijke keuze voor Samson en Gert!
Samson & Gert Burgemeester Samson Samson & Gert Burgemeester Samson
5414233900702
Met 4 verhaaltjes, goed voor meer dan 100 minuten kijkplezier!
Samson & Gert Kermis In Het Dorp Samson & Gert Kermis In Het Dorp
5414233169260
Beleef de spannende en grappige avonturen van Samon & Gert nu wanneer jij wilt met deze dvd met 4 verhaaltjes van jouw favoriete hond. Natuurlijk komen ook de burgemeester en kapper Alberto weer voorbij.

=Afleveringen:


 • De dorpskermis

 • De postfanfare

 • Burgemeester zoekt vrouw

 • Het huwelijk van Alberto en mevrouw Jeannine
Samson & Gert De Gocartwedstrijd Samson & Gert De Gocartwedstrijd
5414233901860
Met 4 verhaaltjes, goed voor meer dan 100 minuten kijkplezier!
Samson & Gert: Hotel Op Stelten Samson & Gert: Hotel Op Stelten
5414233903086
In hun eerste film zien Samson & Gert hun vakantieplannen in rook opgaan. Het oude hotel van de opa van Marlèneke dreigt afgebroken te worden als het niet dringend wordt opgeknapt. Samson en Gert starten vol goede moed met klussen, met de hulp van hun trouwe maar onhandige vrienden, van Leemhuyzen, Octaaf, de Burgemeester & Alberto. Wat ze echter niet weten, is dat twee boeven ooit hun buit hebben verstopt in het gebouw. Wanneer de twee schurken de gevangenis verlaten, willen ze maar één ding: hun schat ophalen. Maar dat laten Samson & Gert natuurlijk niet zomaar gebeuren...voor ze het beseffen, belanden ze in een knotsgek avontuur!
Toon alles van Gert Verhulst

Meer van Danny Verbiest:

Samson & Gert Samson & Gert
3259190250628
Frieda schrijft een brief aan Alberto; ze wil hem uitnodigen voor een avondje uit. Samson belooft haar brief naar Alberto te brengen. Ondertussen organiseert Gert een feest.

Menu taal: Nederlands
Beeldformaat: Verhaaltjes: 16:9 en de Clips: 4:3
Audio Type: Vlaams (Dolby Digital 2.0)
Kleurfunctie: Kleur
DVD Extra's: 2 videoclips waaronder Samson Rock en een nieuwe single. Deze videoclips ook als karaoke versie met en zonder stem.
Samson & Gert De Burgemeester Wordt Landbouwer Samson & Gert De Burgemeester Wordt Landbouwer
5414233121503
Weer 4 avonturen voor Samson & Gert en als extra een videoclip!
Samson & Gert Het Beste uit Kerstshow Samson & Gert Het Beste uit Kerstshow
5414233901303
Samson en Gert trekken al ruim 15 jaar lang volle theaterzalen met hun Samson & Gert Kerstshow. Meer nog: de kerstshow is voor velen dé gezinsuitstap van het jaar. Een prachtig kerstverhaal, een schitterend live orkest, een adembenemend kinderballet én de allermooiste liedjes, dat zijn de vaste ingrediënten van elke kerstshow. En natuurlijk krijgen Samson en Gert ieder jaar het gezelschap van hun vrienden: meneer Spaghetti, de burgemeester, Van Leemhuyzen en nog zoveel anderen. Deze dvd verzamelt het beste uit alle voorbije kerstshows en is een must have voor kleine én grote kinderen.
Taalkeuze: Nederlands
Samson & Gert De Leukste Videoclips 2 Samson & Gert De Leukste Videoclips 2
5414233901853
Liedjes:
1. Lieve Samson
2. Yankee Doodle Dandee
3. Radio
4. Olé Pistolé
5. Beste Vriend Op Aarde
6. Wij Willen Voetballen
7. Feest In De Straat
8. Mac Samson & Mac Gert
9. De Mooiste Dag
10. Heidi In Tirol
11. Het Kasteel Van Koning Samson
12. Ik Ben Verliefd
13. Repeteren
14. Wij Gaan Beginnen
15. Piraten-Potpourri
16. Samen Op De Moto
17. 10 Miljoen
18. Er Zit Meer In Een Liedje

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0
Samson & Gert De Leukste Videoclips Samson & Gert De Leukste Videoclips
5414233900719
Liedjes:
1. Vrolijk Liedje
2. De Wereld Is Mooi!
3. Oh La La La!
4. Gert En Samson
5. Samsonrock
6. Vooruit
7. In De Disco
8. Alles Is Op
9. Wie Gaat Er Mee?
10. Joebadoebadoe
11. Roeien
12. Bim Bam Bom
13. Mexico
14. Wakker Worden
15. Jiepie-Ja-Hee
16. S.O.S.
17. Piloot
18. Wij Zijn Bij De Brandweer
19. Klap Maar In Je Handen
20. Ochtendgymnastiek

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0
Samson & Gert Kerstshow 20112012 Samson & Gert Kerstshow 20112012
5414233161929
Samson & Gert en hun vrienden beginnen vol goede moed aan hun jaarlijkse show tot plotseling de Afgevaardigde van de Minister opduikt als Clown Jokus. Onze vrienden maken hem meteen duidelijk dat er dit jaar geen plaats meer is voor hem in de show. Even later keert de Afgevaardigde terug met een brief van de directeur van Ketnet waarin staat dat Samson & Gert niet meer welkom zijn op de televisie. Van Leemhuyzen heeft echter een geweldig plan: ze richten Samson Tv op. Al onze vrienden zullen zelf een zender opstarten en instaan voor de programma’s. Het begin van een hilarische kerstshow.
Samson & Gert Burgemeester Samson Samson & Gert Burgemeester Samson
5414233900702
Met 4 verhaaltjes, goed voor meer dan 100 minuten kijkplezier!
Samson & Gert De Gocartwedstrijd Samson & Gert De Gocartwedstrijd
5414233901860
Met 4 verhaaltjes, goed voor meer dan 100 minuten kijkplezier!
Samson & Gert De Paardenmolen Samson & Gert De Paardenmolen
5414233903031
Nieuwe avonturen van Samson & Gert:

1. De Paardenmolen
2. Ridder Modest
3. De Luchtverkopers
4. De Fiets
Videoclip: Vrienden voor het Leven

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 2.0
Samson & Gert De Robot Samson & Gert De Robot
5414233159254
Nieuwe Samson & Gert TV-avonturen op DVD, helemaal met radertjes, hendeltjes en een heus feest…
Samson & Gert Vissen Samson & Gert Vissen
5414233904700
Verhalen :


 • Vissen

 • De Grote Tv-Quiz

 • De Overval

 • Chinesitis

Extra videoclip: Heet!
Dierenplezier Dierenplezier
5414233902454
Met vier afleveringen, goed voor 60 minuten kijkplezier!
Toon alles van Danny Verbiest

Meer van Walter de Donder:

Kabouter Plop En De Toverstaf Kabouter Plop En De Toverstaf
5050582102901
Kabouter Plop verwacht, net als alle andere jaren, een bezoekje van de Kerstkabouter. Alleen loopt het dit jaar een beetje mis... Mik en Mak, twee kabouters, die jaar na jaar door de Kerstkabouter vergeten worden, gooien roet in het eten. De twee gaan aan de haal met de slee van de Kerstkabouter. Die is daardoor niet alleen al z'n cadeautjes kwijt maar ook z'n heel belangrijke toverstaf... Met die staf kun je cadeautjes toveren maar ook vreselijke dingen aanrichten! Kabouter Plop en zijn vrienden gaan samen op pad om de toverstaf terug te halen en hem weer aan de Kerstkabouter terug te geven. Zal het hen lukken?
Kabouter Plop Kabouter Plop
3259190698727
Klus heeft een kabouterziekenhuis opgericht maar volgens Plop worden kabouters haast nooit ziek. Wat moet Klus dan met een ziekenhuis zonder zieke kabouters?
Bijzonderheden: In de Benelux kijken circa 150.000 kinderen dagelijks naar de Kabouter Plop televisie-uitzending.
Product informatie: Audio materiaal: Nederlands, 2.0, Dolby Digital, 16:9 Anamorphic Widescreen
DVD Extra's: Promospots, videolip Regendans, Sjoebi Doebi Dabidee en Plop is jarig, Karaoke-clips: Regendans en Plop is jarig
Samson & Gert Samson & Gert
3259190250628
Frieda schrijft een brief aan Alberto; ze wil hem uitnodigen voor een avondje uit. Samson belooft haar brief naar Alberto te brengen. Ondertussen organiseert Gert een feest.

Menu taal: Nederlands
Beeldformaat: Verhaaltjes: 16:9 en de Clips: 4:3
Audio Type: Vlaams (Dolby Digital 2.0)
Kleurfunctie: Kleur
DVD Extra's: 2 videoclips waaronder Samson Rock en een nieuwe single. Deze videoclips ook als karaoke versie met en zonder stem.
Plop Plops Verjaardagstaart Plop Plops Verjaardagstaart
5414233900801
1. Plops verjaardagstaart
2. Het Kluskoekenfeest
3. De Kabouterfanfare
4. Naar het bal met Smal
5. Lui gaat walsen
6. Plop gaat trouwen
7. Stoelendans
8. De mosterdtaart
9. Verstoppertje spelen
10. De verjaardag van Smul Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 2.0
Taal: Nederlands
Kabouter Plop Lui Bokser|Breien Kabouter Plop Lui Bokser|Breien
3259190699120
Lui Bokser en vele andere verhalen... Lui heeft grote handschoenen aan. Het zijn bokshandschoenen. Klus gaat van Lui de kabouterkampioen boksen maken. Zijn eerste wedstrijd zal hij spelen tegen ....Plop! Inhoud 1. Lui Bokser 2. De zeilboot van Klus 3. Zwijgen 4. De wasdraad 5. Klus geeft turnles 6. Bellen blazen 7. Storm 8. Pannenkoeken bakken 9. Lui en Klus plakken aan elkaar Breien en vele andere verhalen en liedjes... Kwebbel heeft een sjaal aan die ze zelf heeft gebreid. Ze gelooft niet dat ...
Kabouter Plop Goededadendag Kabouter Plop Goededadendag
3259190698925
Klus heeft een 'goede-daden-dag': vandaag gaat hij iedereen helpen! Hij helpt z'n vrienden met veel enthousiasme, maar het loopt helemaal fout. VERHAALTJES: 1. De goede-daden-dag 2. Cementkoeken 3. De verjaardag van Smul 4. De picknickstoel 5. Plop gaat trouwen 6. De brandkast 7. De achteruitloopziekte 8. Op skilatten

Menu talen Nederlands
Beeldformaat Anamorphic widescreen
Audio (Audio type) Nederlands (Dolby Digital 2.0)
Kleurfunctie Kleur
Regiocode 2
DVD Extra's karaoke versie "Heen en Weer" (met & zonder stem), Clip, karaoke versie "De Kabouterpolonaise" (met & zonder stem)
Kabouter Plop In De Wolken Kabouter Plop In De Wolken
3259190399495
Op een dag ontvangt Kabouter Plop een brief van zijn Oom Knap. Daarin staat dat Oom Knap heel erg ziek is en dat hij enkel kan genezen als hij het sap drinkt van de Karbonkelwortel. Maar die wortel groeit enkel in het bos van Plop. Plop, Klus, Kwebbel, Lui,Smul en Smal besluiten om de plant naar de zieke Oom Knap te brengen. Maar Oom Knap woont heel ver weg! Klus besluit een heus luchtschip te bouwen waarmee de kabouters kunnen vliegen naar het kabouterbos van Oom Knap. Maar de tocht is moeilijk en niet zonder gevaren. Zullen de kabouters het sap van de Karbonkelwortel tijdig bij Oom Knap kunnen brengen?
Kabouter Plop Kabouter Plop
3259190699229
Klus kan niet slapen. Dat probleem loste zijn moeder altijd op door hem in slaap te wiegen. Klus doet alsof hij weer een baby-klusje is en Plop moet hem verzorgen zoals een echt kaboutermoedertje... BABY KLUS EN VELE ANDERE VERHALEN 1. Baby Klus 2. De rolstoel 3. De mattenklopper 4. Plopkoek aan een draadje 5. Ballet 6. Voetballen 7. Allen in één bad 8. Het everzwijn 9. De parachute

Er staat een ton voor de melkherberg van Plop. Kwebbel, Plop en Lui vragen zich af wat er in die ton zit en halen...
Kabouter Plop De Kabouterschat Kabouter Plop De Kabouterschat
0044005370829
Kabouter Plop houdt samen met zijn kaboutervrienden Lui, Klus en Kwebbel een lente schoonmaak in zijn paddestoel. Bij het schoonmaken van de schoorsteen ontdekt klus een schatkaart. De kabouters besluiten om samen de Kabouter schat te zoeken. Maar... de tocht is moeilijk en gevaarlijk. De kabouters moeten over een gammele hangbrug en door een bos dat overbevolkt is met vogels. Op de koop toe moeten ze een grote-mensen-weg oversteken. Onderweg moeten Plop, Lui, Klus en Kwebbel nog twee andere kabouters, Pif en haar broer Paf. Lui wordt smoorverliefd op Pif. door toeval komt de schatkaart in handen van Pif en Paf. Ook zij gaan op zoek naar de schat.
Kabouter Plop Special: Plop En De Brandweer Kabouter Kabouter Plop Special: Plop En De Brandweer Kabouter
5414939747519
Brandweerkabouter Kwiek komt naar het kabouterbos om zijn achterneefje Lui een bezoekje te brengen. Plop, Smal, Klus en Kwebbel schrikken wel even als ze Kwiek zien, want hij lijkt als twee druppels water op Lui. Alleen is de brandweerkabouter heel wat kwieker, fitter en stoerder dan hun vriend Lui. Al snel zijn alle kabouters dan ook onder de indruk van de dappere Kwiek. Plop laat Kwiek logeren in zijn melkherberg. Klus wil speciaal voor Kwiek een supergoeie grap bedenken. Smal en Kwebbel krijg...
Kabouter Plop Show: Plop In De Speelgoedwinkel Kabouter Plop Show: Plop In De Speelgoedwinkel
5414233181651
Lui is heel trots op zijn nieuwe step. Hij heeft er dan ook lang voor gespaard. Maar dan breekt Klus het wiel. O, nee wat nu? De kabouters gaan met z’n allen een nieuw wiel kopen in de speelgoedwinkel. Terwijl Plop, Kwebbel en Lui een wiel zoeken, heeft Klus veel plezier met al dat speelgoed. Maar wat maakt hij er een rommeltje van. Dat moet hij opruimen, alleen heeft Klus daar geen zin in. Een sprekende Beer helpt Klus met het vervelende taakje… maar wie is die Beer eigenlijk? Ga mee op stap met Plop en zijn vrienden in de speelgoedwinkel, en zing en dans mee met deze speelse show!

Een registratie van de voorstellingen op 30 oktober 2013 in zaal Elckerlyc te Antwerpen.
Samson & Gert De Burgemeester Wordt Landbouwer Samson & Gert De Burgemeester Wordt Landbouwer
5414233121503
Weer 4 avonturen voor Samson & Gert en als extra een videoclip!
Kabouter Plop De Leukste Videoclips Van Plop Kabouter Plop De Leukste Videoclips Van Plop
5414233900696
Tracklist DVD:
1 Alles Is Leuker
2 De Regendans
3 Snuffeltje
4 Ik Ben Smal
5 De Kabouterpolonaise
6 Kabouter Plop Is Jarig
7 Kaboutercarnaval
8 Klus Heeft Het Gedaan
9 Heen En Weer
10 De Ganzenpas
11 Sjoebidoebidabidee
12 Lalala
13 Er Zit Een Gat In Mijn Dak
14 Het Is Lente
15 Kabouterdans
16 Het Ploplied Beeld: 16:9
Geluid: Nederlands (Dolby Digital Stereo)
Samson & Gert De Kerstwens Samson & Gert De Kerstwens
5414233904960

 • 1.Special 'De Kerstwens'

Samson en Gert zijn samen gekomen in de Ardennen om Kerst te vieren samen met hun vrienden de burgemeester, Van Leemhuizen en Alberto. Gert ontdekt er spullen van zijn grootoom Jan. Gert vertelt geweldige verhalen aan zijn vrienden over zijn grootoom, een knotsgekke avonturier die de wereld rond reist in zijn gammel vliegtuigje. Gert heeft zijn grootoom al jaren niet meer gezien en hoopt ooit nog eens samen kerst te vieren met hem. Samson ziet een vallende ster en wenst d...
Samson & Gert Reis Naar De Far West Samson & Gert Reis Naar De Far West
5414233905554
Vier verhalen van Samson en Gert.

1. Reis naar de Far West
2. Op de boerderij
3. Babysitten
4. De schatkaart
Toon alles van Walter de Donder

Meer van Walter Baele:

Samson & Gert Samson & Gert
3259190250628
Frieda schrijft een brief aan Alberto; ze wil hem uitnodigen voor een avondje uit. Samson belooft haar brief naar Alberto te brengen. Ondertussen organiseert Gert een feest.

Menu taal: Nederlands
Beeldformaat: Verhaaltjes: 16:9 en de Clips: 4:3
Audio Type: Vlaams (Dolby Digital 2.0)
Kleurfunctie: Kleur
DVD Extra's: 2 videoclips waaronder Samson Rock en een nieuwe single. Deze videoclips ook als karaoke versie met en zonder stem.
Samson & Gert De Burgemeester Wordt Landbouwer Samson & Gert De Burgemeester Wordt Landbouwer
5414233121503
Weer 4 avonturen voor Samson & Gert en als extra een videoclip!
Samson & Gert De Kerstwens Samson & Gert De Kerstwens
5414233904960

 • 1.Special 'De Kerstwens'

Samson en Gert zijn samen gekomen in de Ardennen om Kerst te vieren samen met hun vrienden de burgemeester, Van Leemhuizen en Alberto. Gert ontdekt er spullen van zijn grootoom Jan. Gert vertelt geweldige verhalen aan zijn vrienden over zijn grootoom, een knotsgekke avonturier die de wereld rond reist in zijn gammel vliegtuigje. Gert heeft zijn grootoom al jaren niet meer gezien en hoopt ooit nog eens samen kerst te vieren met hem. Samson ziet een vallende ster en wenst d...
Samson & Gert Reis Naar De Far West Samson & Gert Reis Naar De Far West
5414233905554
Vier verhalen van Samson en Gert.

1. Reis naar de Far West
2. Op de boerderij
3. Babysitten
4. De schatkaart
Samson & Gert De Samson & Gert Kerstshow 2008|2009 Samson & Gert De Samson & Gert Kerstshow 2008|2009
5414233124320
In deze 18e Kerstshow doen Samson en Gert, samen met de Burgemeester en Van Leemhuyzen, er alles aan om de Afgevaardigde van de minister aan het lachen te krijgen. Alleen zo krijgen ze een zwembad in de gemeente….maar zal dit lukken?

Liedjes: Klap maar in je handen - Vrede op aarde - Wij zijn bij de brandweer - Alles is op Lieve Samson - Mexico - Vrienden voor het leven - Naar zee - Vrolijk liedje - Samsonrock.
Samson & Gert Met Het Vliegtuig Naar Londen Samson & Gert Met Het Vliegtuig Naar Londen
5414233146018
Beleef de spannende en grappige avonturen van Samon & Gert nu wanneer jij wilt met deze dvd met 4 verhaaltjes van jouw favoriete hond. Natuurlijk komen ook de burgemeester en kapper Alberto weer voorbij.

Afleveringen: • Met Het Vliegtuig Naar Londen

 • Bezoek Uit Indië

 • De Wielerwedstrijd

 • Boer Teun Op Vakantie
Samson & Gert De Leukste Videoclips 2 Samson & Gert De Leukste Videoclips 2
5414233901853
Liedjes:
1. Lieve Samson
2. Yankee Doodle Dandee
3. Radio
4. Olé Pistolé
5. Beste Vriend Op Aarde
6. Wij Willen Voetballen
7. Feest In De Straat
8. Mac Samson & Mac Gert
9. De Mooiste Dag
10. Heidi In Tirol
11. Het Kasteel Van Koning Samson
12. Ik Ben Verliefd
13. Repeteren
14. Wij Gaan Beginnen
15. Piraten-Potpourri
16. Samen Op De Moto
17. 10 Miljoen
18. Er Zit Meer In Een Liedje

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0
Samson & Gert De Leukste Videoclips Samson & Gert De Leukste Videoclips
5414233900719
Liedjes:
1. Vrolijk Liedje
2. De Wereld Is Mooi!
3. Oh La La La!
4. Gert En Samson
5. Samsonrock
6. Vooruit
7. In De Disco
8. Alles Is Op
9. Wie Gaat Er Mee?
10. Joebadoebadoe
11. Roeien
12. Bim Bam Bom
13. Mexico
14. Wakker Worden
15. Jiepie-Ja-Hee
16. S.O.S.
17. Piloot
18. Wij Zijn Bij De Brandweer
19. Klap Maar In Je Handen
20. Ochtendgymnastiek

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0
Samson & Gert Kerstshow 20112012 Samson & Gert Kerstshow 20112012
5414233161929
Samson & Gert en hun vrienden beginnen vol goede moed aan hun jaarlijkse show tot plotseling de Afgevaardigde van de Minister opduikt als Clown Jokus. Onze vrienden maken hem meteen duidelijk dat er dit jaar geen plaats meer is voor hem in de show. Even later keert de Afgevaardigde terug met een brief van de directeur van Ketnet waarin staat dat Samson & Gert niet meer welkom zijn op de televisie. Van Leemhuyzen heeft echter een geweldig plan: ze richten Samson Tv op. Al onze vrienden zullen zelf een zender opstarten en instaan voor de programma’s. Het begin van een hilarische kerstshow.
Samson & Gert Kerstshow 20102011 Samson & Gert Kerstshow 20102011
5414233148869
Samson en Gert kijken met grote spanning uit welke verrassing de burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto in petto hebben, maar ook de Afgevaardigde van de Minister heeft een fantastisch verjaardagscadeau bij! Alleen wil hij niet meteen zeggen wat het precies is. En dat is nog niet alles… ook de directeur van de televisie heeft voor een verrassing gezorgd: hij trakteert Samson en Gert op een droomreis naar Spanje en ze mogen nog één vriend meenemen. Wie van hun drie beste vrienden mag mee met hen naar Spanje? Dit wordt een moeilijke keuze voor Samson en Gert!
Samson & Gert Burgemeester Samson Samson & Gert Burgemeester Samson
5414233900702
Met 4 verhaaltjes, goed voor meer dan 100 minuten kijkplezier!
Samson & Gert De Gocartwedstrijd Samson & Gert De Gocartwedstrijd
5414233901860
Met 4 verhaaltjes, goed voor meer dan 100 minuten kijkplezier!
Familie Backeljau Seizoen 1 & 2 Familie Backeljau Seizoen 1 & 2
5425013570077
"In wa voor ne wereld leven wij nu? De Familie Backeljau komt op tv!" Met deze woorden startte begin jaren negentig aflevering één van De Familie Backeljau op VTM. Daarmee werd de allereerste absurde familie-sitcom in Vlaanderen een feit. Kreten als "Onnozel manneke"en "Hier zijn we met de mosselen" kleurden gedurende vier succesvolle seizoenen en talloze hernemingen uw dag. Nu is de Familie Backeljau eindelijk te verzamelen op DVD. Welkom in de compleet gestoorde wereld van Cois, Maria, Franky,...
Samson & Gert: Hotel Op Stelten Samson & Gert: Hotel Op Stelten
5414233903086
In hun eerste film zien Samson & Gert hun vakantieplannen in rook opgaan. Het oude hotel van de opa van Marlèneke dreigt afgebroken te worden als het niet dringend wordt opgeknapt. Samson en Gert starten vol goede moed met klussen, met de hulp van hun trouwe maar onhandige vrienden, van Leemhuyzen, Octaaf, de Burgemeester & Alberto. Wat ze echter niet weten, is dat twee boeven ooit hun buit hebben verstopt in het gebouw. Wanneer de twee schurken de gevangenis verlaten, willen ze maar één ding: hun schat ophalen. Maar dat laten Samson & Gert natuurlijk niet zomaar gebeuren...voor ze het beseffen, belanden ze in een knotsgek avontuur!
Samson & Gert De Paardenmolen Samson & Gert De Paardenmolen
5414233903031
Nieuwe avonturen van Samson & Gert:

1. De Paardenmolen
2. Ridder Modest
3. De Luchtverkopers
4. De Fiets
Videoclip: Vrienden voor het Leven

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 2.0
Toon alles van Walter Baele

Meer van Samson & Gert:

Deel 2 Deel 2
0731451491726
Samson & Gert Vol. 6 Samson & Gert Vol. 6
0731453271227
Samson & Gert Vol. 6 is een cd van Samson & Gert
Deel 1 Deel 1
0731451491627
Deel 1 is een cd van Samson & Gert
Geen plaatje beschikbaar Deel 3
0731451491825
Geen plaatje beschikbaar Samson & Gert 7
0731453605527
Samson & Gert Samson & Gert
3259190250628
Frieda schrijft een brief aan Alberto; ze wil hem uitnodigen voor een avondje uit. Samson belooft haar brief naar Alberto te brengen. Ondertussen organiseert Gert een feest.

Menu taal: Nederlands
Beeldformaat: Verhaaltjes: 16:9 en de Clips: 4:3
Audio Type: Vlaams (Dolby Digital 2.0)
Kleurfunctie: Kleur
DVD Extra's: 2 videoclips waaronder Samson Rock en een nieuwe single. Deze videoclips ook als karaoke versie met en zonder stem.
Geen plaatje beschikbaar JipieAJee (Vol.13)
0602498653418
10 Samson Toppers 10 Samson Toppers
0044006745527
Geen plaatje beschikbaar Deel 9
0008817008929
Geen plaatje beschikbaar 25 Jaar Samson & Gert
5051083098175
Geen plaatje beschikbaar 25 Jaar Samson & Gert
5051083089906
Samson & Gert De Kerstwens Samson & Gert De Kerstwens
5414233904960

 • 1.Special 'De Kerstwens'

Samson en Gert zijn samen gekomen in de Ardennen om Kerst te vieren samen met hun vrienden de burgemeester, Van Leemhuizen en Alberto. Gert ontdekt er spullen van zijn grootoom Jan. Gert vertelt geweldige verhalen aan zijn vrienden over zijn grootoom, een knotsgekke avonturier die de wereld rond reist in zijn gammel vliegtuigje. Gert heeft zijn grootoom al jaren niet meer gezien en hoopt ooit nog eens samen kerst te vieren met hem. Samson ziet een vallende ster en wenst d...
Samson & Gert Reis Naar De Far West Samson & Gert Reis Naar De Far West
5414233905554
Vier verhalen van Samson en Gert.

1. Reis naar de Far West
2. Op de boerderij
3. Babysitten
4. De schatkaart
Samson & Gert De Samson & Gert Kerstshow 2008|2009 Samson & Gert De Samson & Gert Kerstshow 2008|2009
5414233124320
In deze 18e Kerstshow doen Samson en Gert, samen met de Burgemeester en Van Leemhuyzen, er alles aan om de Afgevaardigde van de minister aan het lachen te krijgen. Alleen zo krijgen ze een zwembad in de gemeente….maar zal dit lukken?

Liedjes: Klap maar in je handen - Vrede op aarde - Wij zijn bij de brandweer - Alles is op Lieve Samson - Mexico - Vrienden voor het leven - Naar zee - Vrolijk liedje - Samsonrock.
Samson & Gert Met Het Vliegtuig Naar Londen Samson & Gert Met Het Vliegtuig Naar Londen
5414233146018
Beleef de spannende en grappige avonturen van Samon & Gert nu wanneer jij wilt met deze dvd met 4 verhaaltjes van jouw favoriete hond. Natuurlijk komen ook de burgemeester en kapper Alberto weer voorbij.

Afleveringen: • Met Het Vliegtuig Naar Londen

 • Bezoek Uit Indië

 • De Wielerwedstrijd

 • Boer Teun Op Vakantie
Toon alles van Samson & Gert

Kenmerken van Samson & Gert De Frietwedstrijd:

Titel: Samson & Gert De Frietwedstrijd
Artiest(en): Ann Petersen, Koen Crucke, Barbara De Jonge, Walter van de Velde, Gert Verhulst, Danny Verbiest, Walter de Donder, Walter Baele, Samson & Gert
EAN: 5414233153283

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: