Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Break The Border - Yohio
Sarau - Xerxes
Before This World (Super.Del.Ed.+Bo - James Taylor
Our Home Is A Deathbed - Xerxes
7I Was Born To Love You - Timeless Legend
To Each + 3 - A Certain Ratio
Our Home Is A Deathbed - Xerxes
Brain'S Song - Sean Maher
30 Years Ago - Bob & The Wailers Marley
What They Will Find - Catherine Tuttle
Music of Patrick Doyle: Solo Piano - Patrick Doyle

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

The Passion Live in Gouda - Syb van der Ploeg, Do, Frank Lammers, Hanna Verboom, Thomas Berge


The Passion  Live in Gouda Titel: The Passion Live in Gouda
Artiest(en)/
Acteur(s):
Syb van der Ploeg Meer...
Do Meer...
Frank Lammers Meer...
Hanna Verboom Meer...
Thomas Berge Meer...
Categorie: Muziek|Speelfilms & Musicals
Subcategorie: Musical
Uitgever: Dutch Filmworks
Director(s):
Type: Muziek
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: 13-03-2012
Editie: Dvd
EAN: 8715664096956
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving The Passion Live in Gouda - Syb van der Ploeg, Do, Frank Lammers, Hanna Verboom, Thomas Berge:


The Passion is een spraakmakende hervertelling van de laatste uren van het leven van Jezus. Tijdens een groot cultureel popevenement in het centrum van Gouda vertolken bekende artiesten, aan de hand van een hedendaags Nederlandstalig repertoire, het eeuwenoude lijdensverhaal.

Pasen gaat voor veel mensen over eieren. Maar het is ook het verhaal van de dood en opstanding van Jezus. Een eeuwenoud en krachtig verhaal dat ooit de wereld op zijn kop zette en nog steeds miljoenen christenen in zijn greep houdt. In de moderne musical of rockopera vertolkte zanger Syb van der Ploeg de rol van Jezus, zangeres Do speelde Maria en acteur Frank Lammers nam de rol van Judas op zich. Ook zanger Thomas Berge (Petrus) en actrice Hanna Verboom deden mee. Jakhalspresentator Erik Dijkstra nam de rol van verteller op zich.

1 miljoen mensen hebben naar de live uitzending gekeken, 15.000 mensen waren aanwezig op het plein in Gouda. Dit mega evenement, nu verkijgbaar op dvd, vol muzikale hoogtepunten is bedoeld voor jong en oud. Gelovig of niet gelovig. Het is voor iedereen die houdt van Nederlandse popmuziek. Voor wie graag een goed verhaal hoort. Voor mensen die willen weten wie Jezus is of wat Pasen betekent. M.m.v. de Evangelische Omroep, omroep RKK, Protestantse Kerk in Nederland, de Rooms-katholieke Kerk en het Nederlands Bijbelgenootschap.

Te koop bij:

Winkel: Levertijd: Prijs:

Bol.com LevertijdOp werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis(€ 1.99) Bestellen / Kopen
€ 7.99

Meer van Do:

Momentum Momentum
8717472332424
Zangeres DO brengt voor het eerst in haar carrière een Nederlandstalig album uit. Het album draagt de titel ‘Momentum’. Met Momentum vangt DO de afgelopen 15 jaar in woorden en melodieën. Elke ontroering, elk gevecht en elke lach die zich heeft afgespeeld in haar wereld zijn omgezet in een album met 11 prachtige nieuwe liedjes. Het album is zomer 2015 ontstaan tijdens een writing camp op een prachtige kasteelboerderij bij Dijon, Frankrijk. Met een tiental Nederlandse componisten, waaronder o.a. Han Kooreneef, Joost Marsman, singer-songwriter David Benjamin en Jaap Reesema, heeft ze op deze idyllische plek aan nieuw materiaal gewerkt. Het album is geproduceerd door Arno Krabman en vocal producer Allan Eshuijs.
The Essential The Essential
0886973599822
Geen plaatje beschikbaar Mouthful
3596973209467
Uncovered Studio Sessions Uncovered Studio Sessions
8717472331601
Het nieuwe album “Uncovered Studio Sessions” van zangeres Do is ontstaan tijdens de voorbereiding van haar nieuwe theatertour “Uncovered”. Do bracht veel tijd door in de Studio ter voorbereiding van deze tour. Hier kwam een prachtige verzameling van liedjes uit voort.
De CD “Uncovered Studio Sessions” bestaat uit een aantal covers die Do op eigenzinnige wijze vertolkt, waaronder het beroemde nummer “Liefde van later”, oorspronkelijk van Herman van Veen. Daarnaast staan er ook een aantal nieuwe nu...
Geen plaatje beschikbaar A Mouthful
3596972370823
Shake Shook Shaken Shake Shook Shaken
3596973169266
Shake Shook Shaken Shake Shook Shaken
3596973169228
Vol met kracht, intensiteit en samenhorigheid.. 'Shake, Shook, Shaken' is de beste gespecialiseerde album van The Do!
Do Do
0828766318920
British Flute Concertos British Flute Concertos
0095115171820
Zingen In Het Donker Zingen In Het Donker
8716773002296
Op dit mini album zingt Do Nederlandstalige nummers , die geschreven zijn door Ed en Angeline van Otterdijk (Piapella Music) in relatie tot het onderwerp huiselijk geweld. Songs waarin iedereen zich zal herkennen, gezongen door een Do, zoals we haar niet eerder hoorden. De songs waren een inspiratie voor 7 kunstenaars, die allen gegrepen door het onderwerp en geheel belangeloos, mee wilden werken aan dit project voor een goed doel. Enkele namen: Gerdine Duijsens, Peter Donkersloot, Selwyn Senatori en Ruud de Wild.
Geen plaatje beschikbaar Zingen In Het Donker
8716773002272
Geen plaatje beschikbaar Tokian Tokiko
9990210067744
A Mouthful A Mouthful
0109040400006
Follow Me Follow Me
0828768140420
Mouthful Mouthful
4029758957332
Toon alles van Do

Meer van Frank Lammers:

Rundskop Rundskop
8711983956872
De jonge Limburgse vetmester Jacky Vanmarsenille wordt door een malafide veearts gevraagd om een deal te sluiten met een beruchte West- Vlaamse vleesboer. Maar de moord op een federale politieagent en een onverwachte confrontatie met een mysterieus geheim uit zijn verleden zetten een reeks gebeurtenissen in gang met verregaande gevolgen...

RUNDSKOP is een spannende noodlotstragedie over verloren onschuld en vriendschap, over schuld en boete, misdaad en straf, maar ook over conflicterende verlangens en de onmogelijkheid van herstel.
De Helleveeg (Bluray) De Helleveeg (Bluray)
8713045247683
In De Helleveeg, gebaseerd op de succesvolle, gelijknamige roman van A.F.Th. van der Heijden, speelt Tiny (Hannah Hoekstra), de hoofdrol. Haar neefje Albert (Benja Bruijning) is gefascineerd door zijn bijzondere tante en dol op haar verhalen. Maar met de rest van haar familie zijn de banden niet zo goed. Haar ouders (Gijs Scholten van Aschat en Anneke Blok) en zus (Hadewych Minis) nemen haar iets kwalijk dit blijkt veel gecompliceerder te zijn dan verwacht.

De Helleveeg is een bitterzoet familied...
De Marathon (Bluray) De Marathon (Bluray)
8719372000137
De film volgt de Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico Samen werken ze in de garage van Gerard, maar de zaken gaan niet al te best. Om de garage van de ondergang te redden komen ze op het idee om zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam, om op die manier de garage te redden. Voor de maten staat er met de voorbereidingen op het rennen van deze lange afstand meer op het spel dan alleen het halen van de finish…
De Marathon De Marathon
8719372000120
De film volgt de Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico Samen werken ze in de garage van Gerard, maar de zaken gaan niet al te best. Om de garage van de ondergang te redden komen ze op het idee om zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam, om op die manier de garage te redden. Voor de maten staat er met de voorbereidingen op het rennen van deze lange afstand meer op het spel dan alleen het halen van de finish…
J. Kessels J. Kessels
8718836862632
J. KESSELS is het verhaal van de bizarre roadtrip van de literaire pulpschrijver Frans met zijn favoriete personage J. Kessels. In opdracht van een onbekende rijden ze in Kessels’ oude Amerikaanse ‘Kamikaze’ roestbak van Tilburg naar de Hamburgse Reeperbahn, op zoek naar een vreemdgaande frikadellenhandelaar. En dan ligt er plots een lijk in de achterbak van de Kamikaze: makkelijk gevonden maar hoe kom je er vanaf?
Grot Grot
8716777002179
In De Grot ontmoeten de verlegen Egon Wagter (14) en de brutale allesdurver Axel van de Graaf (15) elkaar tijdens een vakantiekamp. Ondanks hun totaal verschillende karakters raken ze bevriend en blijven de levens van Egon (Fedja van Huet) en Axel (Marcel Hensema) door toevallige ontmoetingen steeds met elkaar verbonden. Egon kijkt altijd enorm op tegen Axel en het opwindende leven dat hij leidt, maar tegelijkertijd houdt hij zoveel mogelijk afstand van de dubieuze praktijken waarin Axel altijd ...
Michiel de Ruyter (Bluray) Michiel de Ruyter (Bluray)
2750039819309
Halverwege de zeventiende eeuw is Nederland een van de grootste zeevarende naties ter wereld. Met een ingenieuze strategie weet bevelhebber Michiel de Ruyter de Engelse vloot te verpletteren. Bij het volk is hij ongekend populair, maar onderlinge complotten en samenzweringen leiden tot conflicten tussen de regerende Republikeinen en de aanhangers van Oranje. De Ruyter wordt meegesleurd in een stroom van politieke ontwikkelingen. Hij en zijn gezin dreigen het slachtoffer te worden van een politiek steekspel waarin hij op een onmogelijke missie wordt gestuurd.
Michiel de Ruyter Michiel de Ruyter
2750039819255
Halverwege de zeventiende eeuw is Nederland een van de grootste zeevarende naties ter wereld. Met een ingenieuze strategie weet bevelhebber Michiel de Ruyter de Engelse vloot te verpletteren. Bij het volk is hij ongekend populair, maar onderlinge complotten en samenzweringen leiden tot conflicten tussen de regerende Republikeinen en de aanhangers van Oranje. De Ruyter wordt meegesleurd in een stroom van politieke ontwikkelingen. Hij en zijn gezin dreigen het slachtoffer te worden van een politiek steekspel waarin hij op een onmogelijke missie wordt gestuurd.
Eigenheimers Eigenheimers
9789069340524
Frank Lammers vertolkt de hoofdrol van aardappelboer Jaap en de jonge acteur Daniel Römer neemt de rol van neef Xander voor zijn rekening. Ook Marit van Bohemen en Hans Kesting leveren een belangrijk aandeel aan de film. Jaap runt in zijn eentje een aardappelboerderij. Op een dag levert de politie zijn neefje Xander bij hem af. Zijn ouders zijn vermoord bij een afrekening in het criminele circuit. De twee zijn tot elkaar veroordeeld, maar hebben op het eerste gezicht niets gemeenschappelijks. Ondertussen zoekt de dader naarstig naar Xander omdat hij essentiële informatie bezit. Terwijl de ontknoping dichter bij komt, komt de waarde van echte vriendschap op een prachtige manier boven drijven. Beeld: 16:9
Geluid: Nederlands (Dolby Digital 5.1)
Polleke Polleke
8714865559444
Polleke is een slim en eigenwijs meisje van 11 jaar. Ze woont in de grote stad, in een flatgebouw vol met allemaal verschillende mensen, uit verschillende culturen. Polleke woont bij haar exentrieke moeder, die verliefd wordt op de meester. De vader van Polleke (Daan Schuurmans uit o.a. Costa en Westenwind) heeft geen huis en is ook nog eens verslaafd aan drugs. Tegenover Polleke woont Mimoen: Polleke's grote liefde, met ogen zo zwart als Afrika. Maar Mimoen is Marokkaans en van zijn familie mag...
Dominee, De (2DVD) (Special Edition) Dominee, De (2DVD) (Special Edition)
8716777050064
In de wereld van de drugshandel, waar het uitsluitend en alleen om geld draait, is trouw en vriendschap het hoogste goed. Juist dat wordt de ondergang van Klaas....
Amsterdam, begin jaren 70, dikke hasjwalmen stijgen op uit het 'Magies Sentrum' en alles wat de vaders zeiden, lijkt gelogenstraft te worden, alles wat ooit verboden was lijkt niet alleen leuk maar ook zinvol te zijn. Massaal storten jongeren zich in deze nieuwe wereld en velen geven zich er zonder voorbehoud aan over. Klaas, zoon van...
De Bende van Oss (Special Edition) (Bluray) De Bende van Oss (Special Edition) (Bluray)
8713045232672
Het historische misdaaddrama De Bende van Oss is gebaseerd op waargebeurde feiten en vertelt het verhaal van Johanna van Heesch (Sylvia Hoeks). De jonge en levenslustige Johanna is via haar man Ties (Matthias Schoenaerts) verzeild geraakt in 'de Ossche bende', die bijna dagelijks samenkomt in haar café. Onder leiding van de machtige Wim de Kuiper (Marcel Musters) zorgt de bende voor een golf van misdaad en moord die heel Nederland jarenlang in zijn greep houdt. Johanna wil breken met de misdaad die haar omringt, ze krijgt hulp uit onverwachte hoek van corrupte verzekeringsagent Harry (Frank Lammers). Maar hoe harder ze probeert los te komen van Oss, hoe verder ze wegzakt in oplichting, prostitutie en zelfs moord…
Bende van Oss, De (Special Edition) (Dvd) Bende van Oss, De (Special Edition) (Dvd)
8713045228606
Het historische misdaaddrama De Bende van Oss is gebaseerd op waargebeurde feiten en vertelt het verhaal van Johanna van Heesch (Sylvia Hoeks). De jonge en levenslustige Johanna is via haar man Ties (Matthias Schoenaerts) verzeild geraakt in 'de Ossche bende', die bijna dagelijks samenkomt in haar café. Onder leiding van de machtige Wim de Kuiper (Marcel Musters) zorgt de bende voor een golf van misdaad en moord die heel Nederland jarenlang in zijn greep houdt. Johanna wil breken met de misdaad die haar omringt, ze krijgt hulp uit onverwachte hoek van corrupte verzekeringsagent Harry (Frank Lammers). Maar hoe harder ze probeert los te komen van Oss, hoe verder ze wegzakt in oplichting, prostitutie en zelfs moord…
Vet Hard + De Dominee + Amazones Vet Hard + De Dominee + Amazones
8716777055779

De Dominee:


De Dominee is een film over vriendschap, loyaliteit en verraad binnen de criminele wereld. In het nog redelijk naïeve Nederland van het hippietijdperk in de jaren zeventig, hebben harde criminelen zich ontfermd over de opbloeiende hasjhandel. Klaas, zoon van een gevoelloze maar financieel zeer geslaagd zakenman, besluit zich ook geheel te wijden aan deze gemakkelijke geldmachine. Hij wil de grootste zijn voordat de hasj gelegaliseerd wordt, wat volgens hem nog maar enkele jaren zal du...
Suske & Wiske en de Texasrakkers Suske & Wiske en de Texasrakkers
8711983441057
In de plaats Dark City, in het broeierige Texas in het zuiden van Noord-Amerika, heeft de gemaskerde boef Jim Parasijt, die tevens een illegale whisky-stokerij runt,het plan opgevat om de hele wereldbevolking te verkleinen met een magisch Indiaans verkleinpoeder. Zo kan hij zelf de grootste worden.
De Texas Rangers onder leiding van Ranger Tom, die de orde moeten handhaven, zijn inmiddels in een hinderlaag gelokt. Verkleind door het magische poeder heeft Parasijt hen in lege whiskyflessen gestopt...
Toon alles van Frank Lammers

Meer van Hanna Verboom:

Snowfever Snowfever
7321932878462
De verlegen Nicky (Hanna Verboom) gaat voor het eerst zonder haar ouders op wintersport. Ze droomt van prinsen, wil eigenlijk zelf een prinsesje zijn, maar in het werkelijke leven loopt het allemaal wat anders. Steeds weer verprutst ze het. Of valt ze op de verkeerde jongens? Haar vriendinnen Max en Sam zijn vastbesloten deze vakantie een leuke skileraar aan de haak te slaan. Eef daarentegen, haar - letterlijk en fi guurlijk - dikste vriendin, is eigenlijk al blij als ze een beetje op de been ka...
Finn Finn
8718868087294
FINN is een spannende en ontroerende Kerstfilm voor de hele familie.

De negenjarige Finn woont met zijn vader op het platteland. Samen met zijn beste vriend Erik zit hij op voetbal. Finn wil graag muziek maken, maar zijn vader wil liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. Bij een vervallen boerderij ontmoet Finn een oude man die de sterren van de hemel speelt op een viool. Terwijl zijn vader denkt dat hij gaat voetballen, gaat Finn voortaan stiekem naar de boerderij om te oefenen. Zijn beste vriend Erik verklaart hem voor gek. Is Finn dan de enige die ziet hoe betoverend muziek kan zijn? Of is er iets anders aan de hand?
Boks  Seizoen 1 Boks Seizoen 1
8717774661529
Maarten Spanjer is rechercheur Boks, eigengereid en nukkig! Hij werkt in District 3, bureau Lijnbaansgracht, op steenworp afstand van het Leidseplein en Rembrandtplein. Boks is geen doorsnee-rechercheur. Hij lijdt aan chronische slapeloosheid en zit daarom ’s nachts vaak in zijn eentje op het bureau om zich vast te bijten in zware misdrijven. Of hij is te vinden in de wasserette/snackbar van zijn vriend Mohammed.
Boks woont in een grachtenpand dat hij heeft geërfd, maar waar hij niets aan mag veranderen. Zijn favoriete plek in huis is dan ook de garage waarzijn grote liefde staat: een vijftig jaar oude Mercedes, de enige plek waar hij ongestoord in slaap kan vallen.
Finn Finn
8716777949047
Als Finn (9) een mysterieuze man ontmoet die betoverd mooi op een viool speelt, wil hij dat ook graag leren. Maar zijn vader wil liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens, en verbiedt het hem. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. Finn besluit stiekem toch les te nemen.

De negenjarige Finn woont met zijn vader op het platteland. Samen met zijn beste vriend Erik zit hij op voetbal. Finn wil graag muziek maken, maar zijn vader wil liever dat hij g...
Feuten: Het Feestje (Bluray) Feuten: Het Feestje (Bluray)
4013549056564
Eeuwige student Olivier de Ruyter vecht een conflictje uit met de politie die genoeg heeft van de overlast die Mercurius in de buurt veroorzaakt. Intussen heeft advocaat Bram Wagtmans heimwee naar het studentenleven en besluit hij die avond, voor het laatst, met zijn vrienden helemaal naar de klote te gaan op de sociëteit. Ook naar het feest komen eerstejaarsstudenten en beste vrienden Elias en Lieve. Lieve is het ideale corpsmeisje, Elias is alleen maar op het feest omdat hij verliefd is op Lie...
Feuten: Het Feestje Feuten: Het Feestje
4013549056540
Eeuwige student Olivier de Ruyter vecht een conflictje uit met de politie die genoeg heeft van de overlast die Mercurius in de buurt veroorzaakt. Intussen heeft advocaat Bram Wagtmans heimwee naar het studentenleven en besluit hij die avond, voor het laatst, met zijn vrienden helemaal naar de klote te gaan op de sociëteit. Ook naar het feest komen eerstejaarsstudenten en beste vrienden Elias en Lieve. Lieve is het ideale corpsmeisje, Elias is alleen maar op het feest omdat hij verliefd is op Lie...
Zeven Van Daran Zeven Van Daran
8717418199029
"De strijd om Pareo Rock" vertelt het verhaal van Jimmy, een 11 jarige jongen die met zijn moeder naar Afrika gaat. Zijn moeder is altijd bezig met haar werk en wil in Afrika een golfresort bouwen. Op een dag raakt Jimmy verdwaald in de stad waar hij een mysterieus pratende giraffe, genaamd Seraf, ontdekt. Seraf vertelt Jimmy dat hij een aankomend gevecht tussen twee ruziënde Afrikaanse stammen kan stoppen. Samen met Charita, een arm Afrikaans meisje, gaat Jimmy op een avontuurlijke en magische ...
Geen plaatje beschikbaar Deuce Bigalow European Gigolo
8712609041651
Deuce Bigalow (Rob Schneider), het "geschenk voor de vrouw" moet zijn oude beroep weer op pakken als zijn voormalige pooier T.J. Hicks (Eddie Griffin) hem uitnodigt voor een vakantie in het bruisende Amsterdam. Daar aangekomen blijkt dat T.J. de hoofdverdachte is van een aantal mysterieuze moorden op de upperclass gigolo's van Europa. Deuce moet zijn charmes in de strijd gooien om de naam van zijn beste vriend te zuiveren. Tijdens zijn onderzoek ontmoet hij niet alleen allerlei abnormale, ongedu...
De CoAssistent  Seizoen 4 De CoAssistent Seizoen 4
0602527502465
Elin (Hanna Verboom) krijgt in seizoen 4 concurrentie van niemand minder dan steractrice Anna Drijver (Bride Flight, Komt een vrouw bij de dokter). Anna speelt de rol van Anouk: een beeldschone, nieuwe co-assistent die zich al snel erg geliefd weet te maken. Hierdoor lijkt Elin haar positie als ´leukste co´ kwijt te raken en dit bevalt haar maar niets…

Ondertussen nadert het einde van de co-schappen voor Elin, Marjolein (Sytske van der Ster) en Hugo (Michiel Huisman). Hierdoor komt Hugo voor een ...
CoAssistent  Seizoen 3 CoAssistent Seizoen 3
0602527212944
‘De co- assistent’ draait ook in het derde seizoen om aankomend arts Elin. Naast haar drukke werkzaamheden maakt ze zich zorgen om het feit dat ze maar geen leuke liefde tegen het lijf loopt. Mede co- assistent Hugo daarentegen botst onverwachts tegen een leuke dame op. Deze sexy Jacky blijkt echter een hoop energie te vreten. In het bijzonder ’s nachts……Ondertussen kunnen arts in spe Marjolein en dokter Verstraeten nog steeds niet met, maar vooral niet zonder elkaar.

De nieuwe, aantrekkelijke a...
CoAssistent  Seizoen 2 CoAssistent Seizoen 2
5099926536194
In het nieuwe seizoen van De co-assistent valt Elin voor Arthur Godijn (Johnny de Mol), de nachtportier met literaire ambities, terwijl haar moeder Geertje (Anneke Blok) zich, tegen de zin van Elin, spontaan als vrijwilligster bij de patiëntenbegeleiding van het ziekenhuis aanmeldt. Voor de andere twee co-assistenten Hugo Biesterveld (Michiel Huisman) en Marjolein van der Bijl (Sytske van der Ster) gaan privé en werk ook behoorlijk door elkaar lopen, wat de opleiding er niet makkelijker op maakt...
Feuten  Seizoen 3 Feuten Seizoen 3
5414939576287
Het is een paar jaar later en Bram Wagtmans (Manuel Broekman) staat op het punt zijn spullen te pakken en studentenhuis Ithaka te verruilen voor het echt hardwerkende leven. De stageplek bij Francken-Advocaten, onder leiding van sexy Fleur Haverkamp, is in the pocket en daar heeft hij maar één ding voor hoeven doen: zoontje van de baas, Vincent Francken, een plekje bezorgen in zijn prominente studentenhuis Ithaka. Bram gaat akkoord en ziet een gouden toekomst tegemoet. Maar wanneer zijn ex-vrien...
Feuten  Seizoen 2 Feuten Seizoen 2
5414939237928
Constant pilsen, beetje brallen en geregeld vrouwen regelen. Lang niet gek, zo'n studentenvereniging. Het tweede seizoen van Feuten staat strak van liefdes, bedrog, machtsvertoon en dilemma's. Martijn Lakemeier, Egbert Jan Weeber en Abbey Hoes hebben hun entree in de serie. De sjaars van toen zijn nu volwaardig lid van H.S.C Mercurius en beginnen aan het tweede jaar zuipen en lullen. Bram Wagtmans (Manuel Broekman) is van feut uitgegroeid tot zelfverzekerde tweedejaars. Hij heeft de populaire Marie-Claire (Hanna Verboom) aan de haak geslagen en zijn huisgenoot Olivier (Tim Murck) ontmaskerd als obsessieve moordenaar. Bram heeft gewonnen, denkt hij…
Me & Mr. Jones Me & Mr. Jones
8713053814501
Een undercover journalist reist af naar Aruba om een doorbraak te forceren in de zaak van de verdwenen Natalee Holloway. Hij krijgt hulp van een escortdame, die zich voordoet als zijn verloofde. Ze besluiten om in te breken in het huis van hoofdverdachte Joran van der Sloot, om eindelijk bewijs boven tafel te krijgen. De aanwijzingen die in Joran's huis worden gevonden zijn het begin van een ijzingwekkende zoektocht, eindigend
in een afschuwwekkende ontdekking.
Me & Mr. Jones Me & Mr. Jones
8713053014505
Een undercover journalist reist af naar Aruba om een doorbraak te forceren in de zaak van de verdwenen Natalee Holloway. Hij krijgt hulp van een escortdame, die zich voordoet als zijn verloofde. Ze besluiten om in te breken in het huis van hoofdverdachte Joran van der Sloot, om eindelijk bewijs boven tafel te krijgen. De aanwijzingen die in Joran's huis worden gevonden zijn het begin van een ijzingwekkende zoektocht, eindigend
in een afschuwwekkende ontdekking.
Toon alles van Hanna Verboom

Meer van Thomas Berge:

Thomas Berge Thomas Berge
8713545782288

Tracklist:

1. Mijn Luchtballon (04:01)

2. Liefde Voor De Eerste Keer (03:38)

3. Kermis (03:04)

4. Geef Een Heel Klein Beetje (05:04)

5. Bij Elke Ster (03:08)

6. Waar Zijn Jouw Dromen Gebleven (03:12)

7. Lieve Oma (04:03)

8. Ik Zie De Maan Die Naar Mij Lacht (03:07)

9. De Horizon (03:30)

10. Vanavond (03:54)

11. Geniet Van De Tijd (03:23)

12. Alles Is Zo Mooi (03:18)

13. Ik Krijg Weer Vleugels (03:26)

14. Zie Jij De Zon Nu Even Niet (03:27)

15. Mama, Ik Mis Je Zo (03:26)

M
Niet Meer En Niet Minder Niet Meer En Niet Minder
8717344840606
Geloof In Je Dromen Geloof In Je Dromen
8717344840477
Zoop  Complete Filmcollectie Zoop Complete Filmcollectie
8711539063658
De 3 filmhits, nú verzameld in één slipcase, tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Tijdelijk inclusief gratis toegangskaart voor Ouwehands Dierenpark!

Zoop in Afrika:

De Zoop-rangers gaan via een uitwisselingsprogramma naar het kleurrijke Afrika. Ze mogen meehelpen in het Wildpark, om de bedreigde diersoorten te verzorgen en te beschermen. Als hun vliegtuig neerstort stranden ze midden in de rimboe.
De rangers zijn overgeleverd aan de wetten van de natuur en al snel merken ze dat het er in de natuur...
Zoop In Zuid Amerika Zoop In Zuid Amerika
8711539047825
De rangers uit Ouwehands Dierenpark worden gevraagd om de bijzonder zeldzame De Loro-vlinderpopulatie te redden voordat deze uit hun cocons kruipen en omkomen in de grote bosbranden in de Zuid-Amerikaaanse jungle. Daarvoor reizen de rangers af naar Zuid-Amerika. De ranger trotseren daarvoor wilde dieren, op hol geslagen koeien op de Argentijnse pampas en gaan zelfs geen tango-wedstrijd, speedboten-race of onneembare rotswand uit de weg om de vlinders te vinden. Moes raakt intussen bevriend met C...
Live In Concert (speciale uitgave) Live In Concert (speciale uitgave)
8717344840651
Op 7 & 8 maart 2008 onderging de Heineken Music Hall in Amsterdam een spectaculaire metamorfose. In het bijzijn van een uitzinnig publiek en duizenden fans vonden de concerten van Thomas Berge plaats. Wegens het enorme succes van dit overweldigende concert en de enorme vraag is er besloten om dit concert uit te brengen op zowel dvd als cd.

Op de cd staan alle grote hits van Thomas en een aantal waanzinnige medleys. Ook ontbreekt het gastoptreden van rapper Ali B. en het spraakmakende duet van Dis...
Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn
0602527213002
De Mooiste (inclusief DVD) De Mooiste (inclusief DVD)
8717344840309
Niets Is Onmogelijk Niets Is Onmogelijk
0602527795263
Kerst Met Thomas Kerst Met Thomas
8717344840330
Als Jij Lacht Als Jij Lacht
8717344840217
Thomas Berge Thomas Berge
8717344840019
Niet mis om op twaalfjarige leeftijd al tienmaal platina (800.000 exemplaren) op je naam te kunnen schrijven voor je eerste single. Het lukte Thomas Berge met zijn single Mijn Luchtballon.
Berge Verzet Berge Verzet
8718521020361
Geen plaatje beschikbaar Mijn Woord
0602527682716
Compleet Compleet
8717344840569
Toon alles van Thomas Berge

Kenmerken van The Passion Live in Gouda:

Titel: The Passion Live in Gouda
Artiest(en): Syb van der Ploeg, Do, Frank Lammers, Hanna Verboom, Thomas Berge
EAN: 8715664096956

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: