Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Bootleg Box - Graham Parker
1972 (speciale uitgave) - Josh Rouse
Living In The.. Ltd - Bert Jansch
Coucou Bazar - Jean Dubuffet
Transmission Impossible - Tom Waits
Eyes on Hip Hop: The Pain -
All Star 2K6 Houston TX -
Animal House - Angie Martinez
7Geometric Boy - Protokids
Best Of Swiss Army Brass - Swiss Army Brass Band
Sunstorm - Sunstorm

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Jeroom & Benzamien - Luc Philips, Robert Marcel, Wilfriede Bruienne, François Bernard, Eddy Asselbergs, Bob Bernaerd


Jeroom & Benzamien Titel: Jeroom & Benzamien
Artiest(en)/
Acteur(s):
Luc Philips Meer...
Robert Marcel Meer...
Wilfriede Bruienne Meer...
François Bernard Meer...
Eddy Asselbergs Meer...
Bob Bernaerd Meer...
Categorie: Komedie
Subcategorie: Televisie
Uitgever: Bridge Entertainment
Director(s): Maurits Balfoort
Type: Film
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: 17-11-2009
Editie: Dvd
EAN: 8711983496484
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Jeroom & Benzamien - Luc Philips, Robert Marcel, Wilfriede Bruienne, François Bernard, Eddy Asselbergs, Bob Bernaerd:


Zesdelige televisiebewerking van het gelijknamige boek Ernest Claes. Het is een nostalgische, vrolijke vertelling die zich situeert in Brussel tussen 1912 en 1924.

Meer van Luc Philips:

Wij Heren Van Zichem S13 Wij Heren Van Zichem S13
5413660734218
Wij, Heren Van Zichem was een fenomenaal succes. Uit het toenmalige kijkonderzoek bleek dat tot 2.960.000 mensen naar de serie keken: zowat driekwart van alle Vlamingen!
In 1969, een paar maanden na de dood van Ernest Claes, zond de BRT de eerste aflevering uit van Wij, Heren Van Zichem, een kroniek van het Hagelandse dorpsleven in de tweede helft van de jaren twintig. Het scenario van Maurits Balfoort was een vrije bewerking van verschillende romans en novellen van Claes, met als uitgangspunt zi...
Wij Heren Van Zichem S1 Wij Heren Van Zichem S1
5413660734119
Wij heren van Zichem is een kroniek over het Hagelandse dorpsleven in de tweede helft van de jaren 20 en was een fenomenaal succes. Uit het toenmalige kijkonderzoek bleek dat tot 2.960.000 mensen naar de serie keken: zowat driekwart van alle Vlamingen! Met o.a. Luc Philips, Jo De Meyere, Jenny Tanghe, Bob Storm, Dora Van Der Groen, Robert Marcel, Alfons Exelmans en Martha Dewachter
Den Bompa Seizoen 2 Den Bompa Seizoen 2
8711983492776
Bompa wordt een dagje ouder. Zijn kinderen vinden dat hij niet langer alleen kan blijven en dus gaat Bompa bij zijn zoon Roger inwonen. Dat gaat niet zonder slag of stoot; het is voor alle betrokkenen behoorlijk wennen. In deze afleveringen zien we onder meer hoe Roger door de geboorte van zijn eerste kleinkind zelf bompa wordt. Sonja's vader wordt nu ook bompa. Het eerste kleinkind zal dus drie bompa's hebben want de oudste is niet van plan zijn titel af te staan!

De succesvolle komische reeks B...
Chez Bompa Lawijt 1 Chez Bompa Lawijt 1
8711983951143
Chez Bompa Lawijt is een komische reeks die zich afspeelt in het hotel van Bompa Lawijt en zijn vrouw Francine in het Ardense dorpje Herbeumont. Achmed wordt er tot kelner gebombardeerd, terwijl de gewezen bouwvakker Ward de scepter in de keuken zwaait. Achmed krijgt het charmante gezelschap van dienstmeisje Dudu en Paul Wuyts speelt de rol van de ex-buurman, die een bijzonder onhandige klusjesman blijkt te zijn. Terwijl Francine de zaak op een beschaafde manier probeert te leiden, haalt Bompa Lawijt zijn beste Frans boven…. Dit en het feit dat ze geen enkele ervaring hebben in de horeca leidt tot absurde en vaak hilarische situaties.
Rolande Met De Bles Rolande Met De Bles
8711983472204
Weduwnaar Renier is teruggekeerd uit de 1e wereldoorlog naar zijn landgoed Horlebecq. De enige afleiding die hij kent in zijn monotone bestaan is de briefwisseling met de Parijse Rolande, die hij in de oorlog leerde kennen. Onder druk van zijn familie wordt hij tot een huwelijk gedwongen met zijn schoonzus Emily, wat Renier niet belet om Rolande te blijven ontmoeten. Hij laat zich door haar overhalen tot het investeren van aanzienlijke sommen in de "Académie de Beauté" in Parijs. Door zijn roeke...
Bompa Kerstaflevering Bompa Kerstaflevering
8711983496446
De familie Vleugels heeft het in de kerstperiode ontzettend druk. Ze houden immers van de speciale sfeer die aan Kerstmis hangt en proberen het feest zo goed mogelijk voor te bereiden. Alleen Sonja deelt hun enthousiasme niet. Ze voelt zich eenzaam omdat haar man Leo nog steeds voor zijn werk in Amerika verblijft. Ook Joske lijdt onder de afwezigheid van zijn pappa. Dit jaar wordt het feest gevierd bij tante Josée, die in Brasschaat Maria Ter Heide woont. Roger helpt haar een handje en ondervindt nogal wat weerstand van de kerstboom…

Kijk mee naar deze speciale, extra lange Kerstaflevering van Bompa, met tevens als bonus op de dvd de Compilatie van Seizoen ’89 / ’90!
Wij Heren van Zichem Reeks 1 Wij Heren van Zichem Reeks 1
8711983472457
Het eerste seizoen van de meest bekeken Vlaamse TV-reeks ooit in één verzamelbox.
Den Bompa Seizoen 4 Den Bompa Seizoen 4
8711983494961
Bompa wordt een dagje ouder. Zijn kinderen vinden dat hij niet langer alleen kan blijven en zodoende komt Bompa bij kleinzoon Leo in te wonen. Dat gaat niet zonder slag of stoot; het is voor alle betrokkenen behoorlijk wennen. In deze afleveringen zien we onder meer hoe Roger Joseé ten huwelijk vraagt. Zou ze ‘ja’ zeggen? En is het waar dat Sonja zwanger is van een tweede kindje?

De succesvolle komische reeks Bompa werd van 1989 t/m 1994 uitgezonden op VTM. Met onvergetelijke acteerprestaties. Deze box bevat aflevering 76 t/m/ 100.
Wij Heren van Zichem Reeks 3 Wij Heren van Zichem Reeks 3
8711983477629
Aflevering 21
Als Herman van zijn Flamingantisch avontuur terugkomt, durft hij zich haast niet aan zijn vader te vertonen. Pastoor Munte en Moeder Cent worden ingezet. Vrouw Coene, die gelukkig weer beter is geworden, weet het zo te regelen dat Herman naar Leuven mag om zijn studies aan de universiteit verder te zetten. In Leuven maakt hij kennis met de Rooie, een eeuwige student, die hem aan een kot helpt en hem inwijdt in het studentenleven.

Aflevering 22
De liefde van Herman en Elza is opengeblo...
Den Bompa Seizoen 3 Den Bompa Seizoen 3
8711983493971
Bompa wordt een dagje ouder. Zijn kinderen vinden dat hij niet langer alleen kan blijven en zodoende komt Bompa bij zijn kleinzoon Leo in te wonen. Dat gaat niet zonder slag of stoot; het is voor alle betrokkenen behoorlijk wennen. In deze afleveringen zien we onder meer dat Leo en Sonja besluiten te verhuizen naar Aartselaar, maar Bompa krijgt last van heimwee. Intussen opent Francine haar eigen supermarkt.

De succesvolle komische reeks Bompa werd van 1989 t/m 1994 uitgezonden op vtm. Met onvergetelijke acteerprestaties. Deze box bevat aflevering 51 t/m 75.


 • Beeld: 4:3

 • Geluid: Dolby Digital 2.0

 • Taalkeuze: Nederlands
Dirk Van Haveskerke Dirk Van Haveskerke
5412012161405
Vlaanderen in de 14e Eeuw. Dirk van Haveskerke, een jonge ridder en zoon van Barend Van Haveskerke, één van de feodale heren van Brugge, is getuige van de verschrikkingen en de willekeur van de Franse bezetters; Het volk wordt onderdrukt, en de steden worden geplunderd. Verbolgen over de grote belastingsdruk die weegt op Vlaanderen en omdat Filips de Schone zijn beloften niet nakomt, zegt Gwijde van Dampierre, leenheer van de Franse koning, zijn leenverdrag met de vorst op. De Klauwaartsgezinde ...
Max Max
5412012158986
Na een smartelijk ongeval van zijn echtgenote woont Max samen met zijn wrevelige vader Gaspard en zijn 16-jarige dochter Sofie. Max is niet de ideale persoon om de florerende familiezaak, een bekerwinkel, succesvol voort te zetten en zijn passie voor Latijns –Amerikaanse dansen is daar zeker niet vreemd aan. Ook zijn zoektocht naar een nieuwe danspartner bezorgt Max heel wat kopzorgen. Tot hij de goddelijke dansende Annie ontmoet die hem één en ander bijleert….
Toon alles van Luc Philips

Meer van Robert Marcel:

Wij Heren Van Zichem S3 Wij Heren Van Zichem S3
5413660734133
Aflevering 21
Als Herman van zijn Flamingantisch avontuur terugkomt, durft hij zich haast niet aan zijn vader te vertonen. Pastoor Munte en Moeder Cent worden ingezet. Vrouw Coene, die gelukkig weer beter is geworden, weet het zo te regelen dat Herman naar Leuven mag om zijn studies aan de universiteit verder te zetten. In Leuven maakt hij kennis met de Rooie, een eeuwige student, die hem aan een kot helpt en hem inwijdt in het studentenleven.

Aflevering 22
De liefde van Herman en Elza is opengeblo...
Wij Heren Van Zichem S1 Wij Heren Van Zichem S1
5413660734119
Wij heren van Zichem is een kroniek over het Hagelandse dorpsleven in de tweede helft van de jaren 20 en was een fenomenaal succes. Uit het toenmalige kijkonderzoek bleek dat tot 2.960.000 mensen naar de serie keken: zowat driekwart van alle Vlamingen! Met o.a. Luc Philips, Jo De Meyere, Jenny Tanghe, Bob Storm, Dora Van Der Groen, Robert Marcel, Alfons Exelmans en Martha Dewachter
Wij Heren Van Zichem S1 Wij Heren Van Zichem S1
5413660734126
in 1969, een paar maanden na de dood van Ernest Claes, zond de BRT de eerste aflevering uit van Wij, Heren Van Zichem, een kroniek van het Hagelandse dorpsleven in de tweede helft van de jaren twintig. Het scenario van Maurits Balfoort was een vrije bewerking van verschillende romans en novellen van Claes, met als uitgangspunt zijn boerenroman Het leven van Herman Coene. Centraal in het verhaal staat een oude vete tussen de familie Coene, herenboeren van de Donkelhoeve, en de plaatselijke kastee...
Rolande Met De Bles Rolande Met De Bles
8711983472204
Weduwnaar Renier is teruggekeerd uit de 1e wereldoorlog naar zijn landgoed Horlebecq. De enige afleiding die hij kent in zijn monotone bestaan is de briefwisseling met de Parijse Rolande, die hij in de oorlog leerde kennen. Onder druk van zijn familie wordt hij tot een huwelijk gedwongen met zijn schoonzus Emily, wat Renier niet belet om Rolande te blijven ontmoeten. Hij laat zich door haar overhalen tot het investeren van aanzienlijke sommen in de "Académie de Beauté" in Parijs. Door zijn roeke...
Wij Heren van Zichem Reeks 1 Wij Heren van Zichem Reeks 1
8711983472457
Het eerste seizoen van de meest bekeken Vlaamse TV-reeks ooit in één verzamelbox.
Wij Heren van Zichem Reeks 3 Wij Heren van Zichem Reeks 3
8711983477629
Aflevering 21
Als Herman van zijn Flamingantisch avontuur terugkomt, durft hij zich haast niet aan zijn vader te vertonen. Pastoor Munte en Moeder Cent worden ingezet. Vrouw Coene, die gelukkig weer beter is geworden, weet het zo te regelen dat Herman naar Leuven mag om zijn studies aan de universiteit verder te zetten. In Leuven maakt hij kennis met de Rooie, een eeuwige student, die hem aan een kot helpt en hem inwijdt in het studentenleven.

Aflevering 22
De liefde van Herman en Elza is opengeblo...
Leeuw Van Vlaanderen, De Leeuw Van Vlaanderen, De
5412012157071
In het begin van de 14e eeuw staat het graafschap Vlaanderen onder Franse voogdij. De rijke Vlaamse steden pikken die overheersing niet langer en her er der ontstaan er opstandjes. Vooraanstaande Franse edellieden komen graaf Gwijde van Vlaanderen vragen om zich naar de Franse koning te begeven en zich te onderwerpen. Wanneer de oude graaf op hun verzoek ingaat, wordt hij in Compiegne gevangen gezet. Kort daarna brengt koning Filips de Schone een officieel bezoek aan Brugge. Hij wordt er koeltje...
Rolande Met De Bles Rolande Met De Bles
5412012157088
Weduwnaar Renier is teruggekeerd uit de 1e wereldoorlog naar zijn landgoed Horlebecq. De enige afleiding die hij kent in zijn monotone bestaan is de briefwisseling met de Parijse Rolande, die hij in de oorlog leerde kennen. Onder druk van zijn familie wordt hij tot een huwelijk gedwongen met zijn schoonzus Emily, wat Renier niet belet om Rolande te blijven ontmoeten. Hij laat zich door haar overhalen tot het investeren van aanzienlijke sommen in de “Académie de Beauté” in Parijs. Door zijn roekeloze investeringen en de verbreking van zijn verloving met Emily wordt de toestand op Horlebecq onhoudbaar...
Toon alles van Robert Marcel

Meer van Eddy Asselbergs:

Rubens Schilder En Diplomaat Rubens Schilder En Diplomaat
5412012165182
Vlaamse mini TV serie gesitueerd in de Tachtigjarige Oorlog, ... Rubens staat daar tussenin: hij beweegt zich in hogere kringen van de internationale politiek, de basis voor zijn diplomatieke activiteiten.
Paradijsvogels Seizoen 2 Paradijsvogels Seizoen 2
8711983475632
In 1979 zond de BRT de eerste aflevering uit van Paradijsvogels, een tragikomisch feuilleton naar het werk van toneelschrijver Gaston Martens. Het centrale thema in Paradijsvogels is het dagelijkse leven van gewone Vlaamse mensen: simpele, wat karikaturale volksfiguren, wier levensritme bepaald wordt door het geloof, het werk, het café, het geld en natuurlijk de liefde.
Vorstinnen Van Brugge Vorstinnen Van Brugge
8711983490802
Vorstinnen van Brugge is een 13-delige kroniek van de kleine burgerij en het werkvolk in het Brugge van 1894 tot 1923.

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0
Toon alles van Eddy Asselbergs

Meer van Bob Bernaerd:

Mens Van Goede Wil Mens Van Goede Wil
8712273105390
Achtdelige dramaserie over het leven van de boerenknecht Thijs Glorieus op de Walhoeve, zijn strijd tegen het onrecht en de belofte om het zwakbegaafde meisje Lettekete beschermen. Twaalf miljoen kijkers waren in 1974 in Nederland en Vlaanderen 8 weken aan de tv-buis gekluisterd om de wekelijkse afleveringen te zien van de Belgisch-Nederlandse dramaserie 'Een Mens van Goede Wil', naar de uit 1936 daterende roman van Gerard Walschap, voor televisie bewerkt door Nel Bakker en geregisseerd door John van de Rest.
Toon alles van Bob Bernaerd

Kenmerken van Jeroom & Benzamien:

Titel: Jeroom & Benzamien
Artiest(en): Luc Philips, Robert Marcel, Wilfriede Bruienne, François Bernard, Eddy Asselbergs, Bob Bernaerd
EAN: 8711983496484

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: