Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Albert Camus A Alger - Albert Camus
Celtic Blessings - Terry Oldfield
Poldark Series 2 [DVD] [2016] (import) -
Hamburger Hill - Anthony Barrile
Ghastly Grooves - Donovan
A Ti - Dyango
Loving (Bluray) - Ruth Negga
Beginnings -
Secret Youth (2Lp|Black) - Callisto
Virtuosity - Various Artists
Manchurian Candidate - Jeffrey Wright

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Brief, The Seizoen 1 & 2 - Alan Davies, Cherie Lunghi, Christopher Fulford, Steven Alvey, Linda Bassett, Edward Petherbridge, Zara Turner, George Innes, Robert Whitelock, Will Knightley


Brief, The Seizoen 1 & 2 Titel: Brief, The Seizoen 1 & 2
Artiest(en)/
Acteur(s):
Alan Davies Meer...
Cherie Lunghi Meer...
Christopher Fulford Meer...
Steven Alvey Meer...
Linda Bassett Meer...
Edward Petherbridge Meer...
Zara Turner Meer...
George Innes Meer...
Robert Whitelock Meer...
Will Knightley Meer...
Categorie: Televisie
Subcategorie: Actie, Avontuur & Thrillers
Uitgever: BFD Home Entertainment
Director(s): Jack Gold
Type: Film
Aantal disks: 4 disks
Releasedatum: 25-05-2010
Editie: Dvd
EAN: 8713053013102
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Brief, The Seizoen 1 & 2 - Alan Davies, Cherie Lunghi, Christopher Fulford, Steven Alvey, Linda Bassett, Edward Petherbridge, Zara Turner, George Innes, Robert Whitelock, Will Knightley:


"The Brief": een ijzersterke Britse advocatenserie. Van de makers van o.a. Inspector Morse komt deze intrigerende mix van rechtbankdrama, spanning en humor, met een hoofdrol voor Alan Davies als de advocaat Henry Farmer.

In zijn werk is Farmer alom gerespecteerd. Hij is een charmante persoonlijkheid, en een gepassioneerd pleiter en ondervrager in de rechtbank. Zijn persoonlijke leven is echter een chaos; hij heeft een schrikbarende werklast, een behoorlijke schuld, en zijn grote liefde is getrouwd met een prominent politicus. De complete serie: twee seizoenen in een box.


Afleveringen: • The Road to Hell

 • So Long, Samantha

 • Children

 • A Sort of Love

 • Blame

 • Lack of Affect

 • Forever on the Mind

 • The Architect's Wife

Te koop bij:

Winkel: Levertijd: Prijs:

Bol.com Levertijd3 werkdagen(€ 0.00) Bestellen / Kopen
€ 15.98

Meer van Alan Davies:

Jonathan Creek Seizoen 2 Jonathan Creek Seizoen 2
9789051595178
In deze tweede serie krijgt Jonathan Creek op Halloween te maken met een beroemde schrijver die wordt vermoord door een geest. Terwijl Jonathan Creek de zaak bespreekt met zijn baas, gaat Maddy op onderzoek uit in een wereld vol griezels en geesten. In de volgende zaak ontmoeten ze een man die de tijd kan stilzetten, of op twee plaatsen tegelijk kan zijn. Verder onderzoekt Creek ondermeer een moord door een schijnbaar dode man.
Taalkeuze: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1
Jonathan Creek Seizoen 1 Jonathan Creek Seizoen 1
9789051595161
Jonathan Creek is een ervaren illusionist die goed is in het oplossen van onverklaarbare misdaden. Maddy Magellan is een schrijfster van misdaadromans die het naadje van de kous wil weten. Als de twee elkaar ontmoeten, besluiten ze samen op onderzoek uit te gaan, waarbij ze de vreemdste zaken oplossen. Tijdens hun eerste zaak krijgt het duo te maken met een dode schilder, een dode minnares en een achterdochtige echtgenote. Kunnen Jonathan en Maddy uit de wirwar van aanwijzingen de waarheid achterhalen?
Taalkeuze: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1
Bob & Rose Seizoen 1 Bob & Rose Seizoen 1
9789051595703
Rose is rechtdoorzee, staat met beide benen op de grond en heeft een groot gevoel voor humor. Bob is sympathiek, onzeker en homo. Wanneer zij elkaar ontmoeten, gebeurt het onmogelijke: ze worden verliefd! In hun hart weten ze dat ze alles voor elkaar bestemd zijn, maar hun omgeving denkt er anders over. Zij krijgen dan ook de nodige negatieve reacties te verwerken. Krijgen hun familie en vrienden gelijk en is hun relatie gedoemd te mislukken?
Toon alles van Alan Davies

Meer van Cherie Lunghi:

Man Who Lived In The Ritz Man Who Lived In The Ritz
8711983453081
Het enige wat Philip Weber wilde is zijn kamer behouden in het fabuleuze Ritz Hotel in Parijs, doorgaan met schilderen en zijn studie geschiedenis. Het laatste wat hij verwacht had is te werken voor de nazi's of zijn leven op spel te zetten voor het franse verzet. Maar dat is precies wat er gebeurde. Het begin van een huiveringwekkende thriller.
Strauss Dynasty, The (3DVD) Strauss Dynasty, The (3DVD)
8711983455979
Deze magnifieke miniserie vertelt het verhaal van een familie die met haar muziek de hele wereld veroverde. Een dynastie gesticht door een talentvolle muzikant wiens leven werd gedomineerd door een conflict met zijn vader en de vrouwen die van hem hielden, hem inspireerde en... hem gebruikten.
Mission Mission
8718868821041
Zuid-Amerika in de 19e eeuw. Gabriel (Jeremy Irons) is een Spaanse Jezuïet die besluit missiepost te gaan bouwen in de Zuid-Amerikaanse wildernis. Slavendrijver Mendoza (Robert De Niro) is ook actief in het gebied.
Na een uit de hand gelopen conflict komt Mendoza in gewetensnood. Hij vindt steun bij Gabriel en sluit zich bij de missie aan. Als Spanje de kolonie aan Portugal verkoopt moeten ze alles op alles zetten om te verdedigen wat ze hebben opgebouwd.
Secret Diary Of A Call Girl Seizoen 2 Secret Diary Of A Call Girl Seizoen 2
8717344727068
Secret Diary of a Call Girl is gebaseerd op de met veel succes uitgegeven authentieke dagboeken van een duur escortmeisje. We krijgen een onthullend inkijkje in de wereld van de intelligente glamourgirl Belle. Zij werkt in deze tweede serie inmiddels helemaal zelfstandig. Als ze min of meer per ongeluk bevriend raakt met de bruisende maar ook bezitterige Bambi , wordt ze tegen haar zin gedwongen tot de rol van mentor van deze halfbakken callgirl. En wanneer blijkt dat Belle’s beste vriend Ben (d...
Inspector Lynley Mysteries, The Serie 1 Inspector Lynley Mysteries, The Serie 1
9789051595222
In dit vervolg op de pilotserie A Great Deliverance zijn de aristocratische Superintendent Thomas Lynley (Nathaniel Parker) en zijn volkse partner Sergeant Barbara Havers (Sharon Small) inmiddels goed op elkaar ingespeeld. Privé hebben ze echter problemen. Lynley kan de liefde van zijn leven maar niet vergeten en voor Havers wordt het steeds moeilijker om haar moeder die Alzheimer heeft, te verzorgen. Daarbij moeten ze ook nog vier moordzaken oplossen.
Taalkeuze: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Agatha Christie Hour Seizoen 1 (Deel 5) Agatha Christie Hour Seizoen 1 (Deel 5)
5412012156005
Deze serie bestaat uit 10 korte verhalen van de bekende schrijfster Agatha Christie. De verhalen zijn van uiteenlopende genres - romantiek, mysterie, jeugdige avonturen en moord komen aan bod - en spelen zich af in het Engeland van de jaren '20 en '30. Ze werden zo authentiek mogelijk en met oog voor detail verfilmd en bekende Britse acteurs zetten graag een personage neer.

Voor het eerst uitgezonden op TV in 1982 en nu voor het eerst op dvd ! Deze box bevat 2 verhalen uit de serie.

Jane In Search...

Secret Diary Of A Call Girl Secret Diary Of A Call Girl
8717344736817
Hannah is een jonge vrouw zoals er zoveel zijn in Londen. Ze is slim, ziet er goed uit, heeft een keurige baan en leidt een leven zonder al te veel opwinding. Hoewel... dat laatste is schijn. Want 's avonds verandert Hannah in Belle de Jour, een dure callgirl die de meest pikante avonturen beleeft. Hannah vindt het af en toe knap lastig om haar complexe dubbelleven vol te houden en te voorkomen dat haar omgeving ontdekt hoe ze haar nachten doorbrengt. Om nog maar te zwijgen van de problemen die ...
London Hospital Seizoen 1 London Hospital Seizoen 1
8717344739382
Romantiek, chirurgie en geschiedenis gaan hand in hand in dit levendige, sfeervolle drama, over de artsen, verpleegkundigen en patiënten van het Royal London Hospital van het begin van de vorige eeuw. Te midden van de gevaren en armoede van de Londense East End, waar ziekten als tuberculose, longontsteking, mazelen, syfilis en difterie wijdverbreid zijn – worden dagelijks de slachtoffers van geweld, zelfmoord, drank en drugs de eerste hulp binnengedragen. De intense verhalen zijn ontleent aan au...
Miss Marple Seizoen 1 Miss Marple Seizoen 1
9789051594676
Deze box bevat de volgende 4 verhalen:
The body in the library
The murder at the vicarage
4.50 from Paddington
A murder is announced
Much Ado About Nothing Much Ado About Nothing
9789051595055
.
Much Ado About Nothing Much Ado About Nothing
8712626029465
.
The Mission (Bluray) The Mission (Bluray)
8716777929872
Zuid-Amerika in de 19e eeuw. Gabriel (Jeremy Irons) is een Spaanse Jezuïet die besluit missiepost te gaan bouwen in de Zuid-Amerikaanse wildernis. Slavendrijver Mendoza (Robert De Niro) is ook actief in het gebied. Na een uit de hand gelopen conflict komt Mendoza in gewetensnood. Hij vindt steun bij Gabriel en sluit zich bij de missie aan. Als Spanje de kolonie aan Portugal verkoopt moeten ze alles op alles zetten om te verdedigen wat ze hebben opgebouwd.
Toto Le Heros Toto Le Heros
5413356695915
Op achtjarige leeftijd is Thomas ervan overtuigd dat hij bij zijn geboorte is omgewisseld met zijn buurjongen Alfred. Hij leeft dus het leven van Alfred en Alfred leeft het leven van Thomas. Zestig jaar later: de oude Thomas is bang om te sterven alvorens echt geleefd te hebben. Hij gaat op zoek naar Alfred om terug te nemen wat Alfred van hem gestolen heeft: zijn leven...
Taalkeuze: Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby stereo
Geen plaatje beschikbaar Jack & Sarah
8712626028918
Het geluk lijkt Jack toe te lachen wanneer zijn dochtertje Sarah geboren wordt. Maar het prille geluk slaat om in een ware tragedie wanneer zijn vrouw bij de geboorte overlijdt en hij er plotseling alleen voor komt te staan. Omdat hij het alleen niet kan bolwerken neemt hij de Amerikaanse Amy aan als kindermeisje. Maar Amy heeft helemaal geen ervaring en bakt er niets van. De situatie wordt nog gecompliceerde wanneer Jack verliefd op haar wordt! Zal de nette weduwnaar zijn huiselijke problemen kunnen overwinnen en zijn leven weer op de rails krijgen?
The Mission The Mission
8716777924495
Zuid-Amerika in de 19e eeuw. Gabriel (Jeremy Irons) is een Spaanse Jezuïet die besluit missiepost te gaan bouwen in de Zuid-Amerikaanse wildernis. Slavendrijver Mendoza (Robert De Niro) is ook actief in het gebied. Na een uit de hand gelopen conflict komt Mendoza in gewetensnood. Hij vindt steun bij Gabriel en sluit zich bij de missie aan. Als Spanje de kolonie aan Portugal verkoopt moeten ze alles op alles zetten om te verdedigen wat ze hebben opgebouwd.
Toon alles van Cherie Lunghi

Meer van Christopher Fulford:

Aryan Couple Aryan Couple
8718546522345
Een rijke Duitse industrieel (met joodse roots) wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog gedwongen zijn familiebedrijf af te staan aan de Nazi’s. Als hij dat doet, wordt zijn familie veiligheid en rijkdom gegarandeerd. Maar als hij weigert, staat hen de onmetelijke hel van Auschwitz te wachten. Een gewetenskwestie die verstrekkende gevolgen kan hebben als hij de foute keuze maakt. The Aryan Couple is één van de meest aangrijpende en beklijvende oorlogsfilms van de laatste jaren en sluit perfect aan bij succesfilms als Der Untergang en Sophie Scholl. Een schitterend ingeklede kwaliteitsfilm met uitstekende vertolkingen van ondermeer Oscarwinnaar en acteerlegende Martin Landau (Ed Wood, The Majestic).
Silent Witness Seizoen 6 Silent Witness Seizoen 6
8717344736626
Sam Ryan is een zeer gerespecteerd hoogleraar Forensische Pathologie aan de universiteit van Londen. Bij moordzaken wordt regelmatig een beroep gedaan op haar expertise.Gedreven en met veel toewijding gaat ze dan op zoek naar de mens achter het lijk en hoe en waarom de persoon in kwestie om het leven is gekomen. In dit zesde seizoen van Silent Witness heeft ze twee dynamische nieuwe collega's die haar assisteren: Dr. Leo Dalton en junior patholoog Harry Cunningham. Het team krijgt te maken met m...
Prayer For The Dying, A Prayer For The Dying, A
8713053003196
Martin Fallon ( Mickey Rourke) is een IRA-activist die een grote fout maakt als hij bij een aanslag op een legertruck per ongeluk een bus vol schoolkinderen opblaast. Zeer aangedaan door dit voorval verlaat hij de IRA en vertrekt naar Londen. Vanuit Londen probeert hij weg te komen uit het Verenigd Koninkrijk en probeert een nieuw leven op te bouwen. Omdat hij te veel weet doet de IRA er alles aan om m terug te halen. Om uit handen van de IRA te blijven biedt een lokale gangster aan om Martin te...
Commander Seizoen 5 Commander Seizoen 5
5412012155411
Engelse detectiveserie met in de hoofdrol Amanda Burton als Commander Clare Blake. Blake staat aan het hoofd van de afdeling moordzaken bij New Scotland Yard. Dit tot groot ongenoegen van veel van haar mannelijke collega's. Deze box bevat 3 verhalen op 3 dvd.

Inhoud:

 • The Devil You Know


  Een jong meisje wordt dood aangetroffen in de kelder van een voormalige psychiatrische inrichting. De moord blijkt al enkele jaren geleden gebeurd. Commander Blake begeleidt inspecteur Doug James bij het oplossen van...
Forbidden Territory Forbidden Territory
8717185530681
We schrijven 1869 als Dr.David Livingstone (Nigel Hawthorne) vermist wordt nadat hij getuige is geweest van een brute oplichting van een stadje in het hart van Afrika. De New York Herald stuurt journalist Henry Porton Stanley (Aidan Quinn) op om hem te zoeken. Als hij het Afrikaanse continet doorkruist wordt hij geteisterd door vijandige inwoners en dodelijke dieren. Maar wat gebeurt er als de twee mannen elkaar uiteindelijk tegenkomen? Henry besluit om samen met de grote ontdekkingsreiziger de zoektocht voort te zetten naar de bron van de rivier de Nijl. Samen beleven ze ongekend spannende avonturen.
Geen plaatje beschikbaar Last Hangman
5425019003562
Albert Pierrepoint is een gerespecteerd burger en liefdevolle echtgenoot. Daarnaast is hij ook een talentvolle beul, na zijn vader en oom, de derde generatie in de familie. Hij wordt één van de meest gerespecteerde en gevreesde beulen van Engeland. In zijn obsessie om de nummer 1 te worden, brengt hij meer dan 500 mensen ter dood waaronder Engeland's meest beruchte Nazi-oorlogsmisdadigers. In 1950 verandert de publieke opinie en is er openlijk protest tegen de doodstraf. Gekweld door zijn beruch...
Wild West Wild West
8715664052112
Het Wilde Westen: een tijdperk van beruchte bandieten en heldhaftige wetshandhavers. Stoere verhalen zijn erover verteld, boeken vol erover volgeschreven en Hollywood hield de mythes in stand. Maar wat klopt ervan? Deze miniserie gaat op zoek naar de ware verhalen achter de mythes. Met behulp van het nieuwste archeologische en forensische bewijs wordt de waarheid over drie Amerikaanse legendes boven tafel gehaald. Was Generaal Custer niet meer dan een zelfingenomen, incompetent mannetje? Aan welke kant van de wet stond Wyatt Earp nu eigenlijk? En waarom overweegt de gouverneur van New Mexico nu alsnog eerherstel voor Billy the Kid? Een fascinerende miniserie over de mannen achter de mythes… hun ware verhalen voor het eerst verteld.
Millions Millions
8716777059067
Wanneer een overval op een trein helemaal misloopt valt er ineens uit het niets een enorme zak geld uit de lucht en zo in de schoot van Damian en Anthony. En de twee kunnen maar één ding doen: het geld zo snel mogelijk uitgeven want over 12 dagen maakt Engeland de overstap naar de Euro en is het geld niets meer waard. Maar hoe krijgen twee jongens van acht en tien jaar het voor elkaar om er een kwart miljoen pond doorheen te jagen? Anthony heeft het plan om een zwarte markt op te zetten op het s...
Millions Millions
8716777054390
Wanneer een overval op een trein helemaal misloopt valt er ineens uit het niets een enorme zak geld uit de lucht en zo in de schoot van Damian en Anthony. En de twee kunnen maar één ding doen: het geld zo snel mogelijk uitgeven want over 12 dagen maakt Engeland de overstap naar de Euro en is het geld niets meer waard. Maar hoe krijgen twee jongens van acht en tien jaar het voor elkaar om er een kwart miljoen pond doorheen te jagen? Anthony heeft het plan om een zwarte markt op te zetten op het s...
D Tox D Tox
3259190252899
Na het zien van een brute misdaad gaat FBI-agent Jake Malloy ( Sylvester Stallone) voor zijn geestelijke herstel naar een rehabilitatiecentrum voor agenten. Daar hebben ze niets om zich mee te verdedigen, geen insignes of wapens. Hier moeten ze afkicken en de toekomst onder ogen zien. Dit therapeutische toevluchtsoord wordt echter al gauw een afschuwelijke gevangenis waaneer tijdens een enorme sneeuwstorm de kliniek wordt afgescheiden van alle communicatie met de buitenwereld. Er worden patiënten onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen en het wordt snel duidelijk dat één van de overgebleven patiënten een moordenaar is.
DTox DTox
8715664089187
Om te herstellen van de psychologische nasleep van een brutale moordpartij laat FBI agent Jake Malloy zich opnemen in een hersteloord voor politieagenten. Ontdaan van hun traditionele verweermiddelen – penningen en wapens – kunnen ze hier bezinnen over hun toekomst. Maar de therapeutische afzondering ontaardt al snel in een helse nachtmerrie. Een zware sneeuwstorm sluit de kliniek hermetisch af van de buitenwereld en enkele patiënten komen in verdachte omstandigheden om het leven. Een ding is echter zonneklaar: elke patiënt is een potentieel slachtoffer of een potentiële moordenaar.
DTox DTox
8715664086735
Om te herstellen van de psychologische nasleep van een brutale moordpartij laat FBI agent Jake Malloy zich opnemen in een hersteloord voor politieagenten. Ontdaan van hun traditionele verweermiddelen, penningen en wapens kunnen ze zich hier bezinnen over hun toekomst. Maar de therapeutische afzondering ontaardt al snel in een helse nachtmerrie. Een zware sneeuwstorm sluit de kliniek hermetisch af van de buitenwereld en enkele patiënten komen in verdachte omstandigheden om het leven. Een ding is echter zonneklaar: elke patiënt is een potentieel slachtoffer of een potentiële moordenaar.
Toon alles van Christopher Fulford

Meer van Linda Bassett:

East Is East East Is East
8715664002063
De oudste is homo, de tweede versiert vrouwen bij de vleet en zuipt als een ketter, en de derde is een geflipte kunstenaar. Zo heeft het gezin Khan zeven nakomelingen rondlopen op deze aardkloot. Nu is er maar een probleem in de familie en dat is Pa! De oude Khan probeert uit alle macht van s te houden aan de streng Pakistaanse religieuze moslim regels. De besnijdenis van de jongste zoon is nog maar kinder- spel bij wat de oude man voor ogen heeft: het uithuwelijken van zijn zonen! Dat levert natuurlijk de nodige problemen op bij dit bonte gezin en het knalt dan ook hevig in huize KHan!
Kavanagh QC Het Beste Van (Deel 3) Kavanagh QC Het Beste Van (Deel 3)
8715664088777
James Kavanagh is een briljante advocaat, die zich in de rechtszaal over de moeilijkste zaken buigt. Maar zijn moeilijkste strijd is thuis, waar hij probeert zijn gezinsleven in balans te brengen met zijn werk. Deze dvd-box bevat vier lange afleveringen.

Afleveringen: • Mute Of Malice

 • Blood Money

 • Ancient History

 • Diplomatic Baggage
Lark Rise To Candleford Seizoen 2 Lark Rise To Candleford Seizoen 2
8717344736428
Het eerste seizoen van het hartveroverende Lark Rise to Candleford, gebaseerd op de romans van Flora Thompson, oogstte overal lovende kritieken. Daarom werd besloten de avonturen van de inwoners van de Engelse plaatsjes Lark Rise en Candleford te blijven volgen. In deze tweede serie zien we hoe er in Candleford een chique, elegante vreemdeling arriveert. James Dowling is rijk, ondernemend, wereldwijs, vrijgezel en eigenaar van een keten van hotels in Londen. Zijn plan is Candleford ingrijpend te...
Lark Rise To Candleford Seizoen 1 Lark Rise To Candleford Seizoen 1
8717344736039
In dit tiendelige historische BBC-drama staan twee totaal verschillende gemeenschappen centraal. Lark Rise is een stil gehucht waar de traditie de toon aangeeft. En Candleford is een bruisend en ambi tieus marktstadje. Door de ogen van de jonge Laura volgen we het wel en wee van de inwoners van beide plaatsjes. Het zijn woelige dagen. Het Victoriaanse tijdperk loopt ten einde en met het naderen van de twintigste eeuw verandert de Engelse samenleving sterk. Ook in het leven van Laura gebeurt van ...
Crocodile Dundee In La | Martins Crocodile Dundee In La | Martins
8714025510834
Crocodile Dundee in Los Angeles
Mick 'Crocodile' Dundee heeft de reputatie de beroemdste krokodillenjager ter wereld te zijn. In zijn thuisland Australië, waar hij met zijn grote liefde Sue en hun achtjarige zoontje Mikey woont, geldt hij als de grootste attractie van de Northern Territory. Totdat haar vader haar hulp inroept na de dood van de hoofdredacteur. Ze grijpt de kans om haar beroep van journalist weer op te pakken en ze keren gedrieën terug naar Los Angeles. Sue ontdekt al snel dat de h...
Calendar Girls Calendar Girls
8711875970641
In het slaapstadje North Yorkshire vermaken de vrouwen zich met buitengewoon saaie bijeenkomsten waarin ze alles leren over de verschillende bereidingswijzen van broccoli en andere oninteressante onderwerpen. Als de man van één van hen overlijdt aan kanker besluiten ze, als eerbetoon, geld in te gaan zamelen voor het kankerinstituut. Hier kiezen ze wel een heel ludieke manier voor: een naaktkalender! Dit besluit zet al spoedig de hele stad, de vrouwenorganisatie en de rest van het land in rep en...
Geen plaatje beschikbaar Kinky Boots
8713045230005
Al generaties lang maakt de familie Price ouderwets degelijke herenschoenen. Maar om het bedrijf voor een dreigend faillissement te behoeden richt de jonge Charlie Price zich tot een nieuwe, zeer onwaarschijnlijke adviseur: een vrijpostige travestiet die als showzangeres optreedt. Zij laat met haar extravagante stijl en wilde designs een frisse wind door de verstofte zaak laat waaien!
Martins Martins
8714025503133
De Martins zijn niet bepaald graag geziene gasten in hun woonwijk. Robert Martin (Lee Evans) is een werkeloze dromer die zijn tijd vult met het meedoen aan prijsvragen en hoopt op deze wijze in de behoeften van zijn familie te kunnen voorzien. Angie (Kathy Burke), zijn vrouw. lijdt hier al jaren onder en wil dat hij de realiteit onder ogen ziet. Dochter Kate is veertien jaar oud en hoogzwanger: ze weigert te vertellen van wie. Hun negen jaar oude zoon Little Bob is extreem onhandig en aanbidt zi...
Toon alles van Linda Bassett

Meer van Edward Petherbridge:

Geen plaatje beschikbaar Pope Joan (Metal Case) (Limited Edition)
8713045227487
Aan het begin van de 9e eeuw leek het leven van Johanna von Ingelheim vrij voorspelbaar. Maar Johanna denkt dat God een ander plan met haar heeft. Ze ontvlucht haar geboortedorp en ontmoet graaf Gerold. Als hij de Noormannen gaat bevechten trekt Johanna naar Rome, waar ze vermomd als man en onder de naam Johannes Anglicus als arts in het pauselijk verblijf gaat werken. Daar verzorgt ze paus Sergius tot aan zijn dood. Tot ieders verrassing wordt zij gekozen als zijn opvolger, maar dit hoogste ker...
Toon alles van Edward Petherbridge

Meer van Zara Turner:

Comedy Box 1 (2DVD) Comedy Box 1 (2DVD)
8714025505472
The Wedding Planner, Sliding Doors, Blow Dry, The Third Wheel.
Sliding Doors Sliding Doors
8715664111994
Helen, een pr-verantwoordelijke in Londen, wordt onverwacht ontslagen, ziet de deuren van de metro net voor haar neus dichtzoemen. We zien wat er gebeurt nu ze de metro heeft gemist en haar vriendje Gerry alle tijd van de wereld heeft om de sporen van zijn ontrouw uit te wissen. Maar ook wat er gebeurt als ze de metro wel had gehaald en bij thuiskomst Gerry aantreft in de armen van zijn ex-vriendinnetje Lydia, waarop Helen zich stevig gaat bezatten en kennis maakt met de innemende Schot James.
McCallum Seizoen 2 McCallum Seizoen 2
5412012144217
Deze Engelse serie speelt zich af rond forensisch patholoog Ian McCallum. Zijn werkterrein bevindt zich in het mortuarium van het St. Patrick's hospitaal in London. McCallum redt geen levens, maar zoekt de ware doodsoorzaak uit. 'De dood vertelt ons over het leven dat eraan voorafging', is zijn credo. Met zijn toegewijde team moet hij, ondanks bezuinigingen op het budget, de meest mysterieuze sterfgevallen zien te verklaren. Deze box bevat de afleveringen van seizoen 2.
McCallum Seizoen 1 McCallum Seizoen 1
5412012144200
Deze Engelse serie speelt zich af rond forensisch patholoog Ian McCallum. Zijn werkterrein bevindt zich in het mortuarium van het St. Patrick's hospitaal in London. McCallum redt geen levens, maar zoekt de ware doodsoorzaak uit. 'De dood vertelt ons over het leven dat eraan voorafging', is zijn credo. Met zijn toegewijde team moet hij, ondanks bezuinigingen op het budget, de meest mysterieuze sterfgevallen zien te verklaren. Deze box bevat de afleveringen van Seizoen 1.
Waiting Time Waiting Time
8717306271479
Spannende spionage thriller op basis van de gelijknamige bestseller van Gerald Seymour met o.a. John Thaw (Inspector Morse).

Wanneer een vrouw van de Engelse inlichtingendienst een Duitse politicus aanvalt, wordt Joshua Mantle (John Thaw) gevraagd uit te zoeken wat de aanleiding is voor deze onverwachte uitbarsting. De oorzaak blijkt te liggen in een moord door de Stasi op het hoogtepunt van de Koude Oorlog. Een gevaarlijk spel van kat en muis is het gevolg...

Een boeiende spionage thriller met een sterke cast!
Toon alles van Zara Turner

Meer van George Innes:

Seekers (La Plante) Seekers (La Plante)
8717344745598
Stella en Susie ontmoeten elkaar bij toeval op het ‘Seekers’ detectivebureau, beiden op zoek naar de eigenaar Mike Hazard die spoorloos is verdwenen. Tot hun schrik ontdekken ze dat ze allebei getrouwd zijn met dezelfde man. Stella heeft de slechte tijden van Mike meegemaakt: zijn carrière als een politiedetective, en daarna de lastige periode bij het opstarten van zijn eigen bureau. De zwangere Susie, die zelf politieagent is, moet de kracht zien te vinden om zelf haar baby op te voeden nu ze ...
Toon alles van George Innes

Meer van Robert Whitelock:

Geen plaatje beschikbaar In Search Of Shakespeare
8717344737784
William Shakespeare is de beroemdste schrijver aller tijden. Toch is zijn leven eigenlijk nog steeds één groot mysterie. In de loop der eeuwen is er zelfs een uitgebreid web van samenzweringstheorieën ontstaan over de vraag of de grote bard zijn eigen stukken nu wel of niet zelf heeft geschreven. Deze film is in zekere zin een historische detective, een
misdaadverhaal uit de Elizabethaanse tijd. Michael Wood neemt ons mee op een speurtocht naar het leven van William Shakespeare uit Stratford Upon Avon. Het turbulente tijdperk waarin Shakespeare leefde, vormt een passend, kleurrijk decor.
Haunted Air Man Haunted Air Man
5414937031481
Als Toby (Robert Pattinson, The Twillight saga) bij een gevaarlijke missie tijdens de Tweede Wereldoorlog met zijn vliegtuig wordt neergeschoten en gewond raakt verandert er iets in hem. De ooit zo dappere en evenwichtige piloot verandert tijdens zijn revalidatie in een paranoïde man vol angsten welke worstelt met zijn demonen. Als dan ook blijkt dat zijn tante (de enige persoon die hij nog vertrouwt) de verkeerde intenties heeft krijgt deze film een dramatische en spannende wending. The Haunted Airman - naar de bestseller”The Haunting of Toby Jugg” - is een thriller vol onverwachte plotwendingen.
Injustice Injustice
8711983960053
In deze spannende psychologische thriller vol verrassende wendingen staat een eeuwig dilemma centraal: wat doe je als advocaat wanneer je erachter komt dat je cliënt schuldig is? Met deze vraag wordt ook advocaat William Travers geconfronteerd. Hij heeft in het verleden veel roem vergaard met het verdedigen van de verworpenen der aarde. Nu is hij herstellende van een zenuwinzinking die zijn hele leven overhoop heeft gegooid. Hij werkt aan simpele zaakjes op het platteland. Maar aan zijn rust kom...
Geen plaatje beschikbaar Colditz
8711983476554
Eén van de boeiendste hoofdstukken uit de veelbewogen geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog is dat van het beruchte Duitse krijgsgevangenenkamp Colditz.
Dit heroïsche verhaal vormt de inspiratie voor een spannende miniserie. De Britse militair Jack Rose en de mooie Lizzie Carter worden door de oorlog van elkaar gescheiden. Jack wordt opgesloten in kasteel Colditz, een fort in de buurt van Leipzig. De nazi’s zien dit middeleeuwse bouwwerk als een gevangenis waaruit ontsnappen zo goed als onmoge...
Toon alles van Robert Whitelock

Kenmerken van Brief, The Seizoen 1 & 2:

Titel: Brief, The Seizoen 1 & 2
Artiest(en): Alan Davies, Cherie Lunghi, Christopher Fulford, Steven Alvey, Linda Bassett, Edward Petherbridge, Zara Turner, George Innes, Robert Whitelock, Will Knightley
EAN: 8713053013102

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: