Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Bobby Tek A.K.A. Robert Denairo -
Ciudad Rodrigo 1812 -
This Love - Asher Quinn
Murder One -
2 Fast Driver PC -
7Honeybucket Ep - Honeybucket
Songs Of - Asher Quinn
Musikladen 12 (Import) -
Stardance - Asher Quinn
Agricultural Simulator 2011 Extended Edition PC -
Alea Jacta est PC -

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

FIFA 2008 -


FIFA 2008 Titel: FIFA 2008
Uitgever: Electronic Arts
Categorie: PlayStation 3
Subcategorie: Strategie & Management
Type: Software
Minimale Leeftijd: 3 Jaar
Releasedatum: 29-10-2008
Editie: Blu-ray
Platform: PlayStation 3
EAN: 5030946068418
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving FIFA 2008 - :


In FIFA 08 krijg je meer actie voorgeschoteld dan ooit. Je leert de vaardigheden die nodig zijn om als een echte voetbalprof te spelen.

Stap in de schoenen van een prof via het nieuwe speltype Speel als prof: Teamspel-seizoen. In dat speltype word je uitgedaagd dezelfde onderdelen van het spel onder de knie te krijgen als een echte voetbalprof: van positie kiezen en tackelen tot het spel 'lezen' en passen. Ga het veld op met een zelf ontworpen speler om een hele wedstrijd als die voetballer te spelen en groei in de loop van het seizoen uit tot een topspeler. Nooit eerder heb je voetbal op deze manier kunnen ervaren: je vaardigheden één voor één verbeteren, net als een echte prof. Speel met maximaal drie vrienden die allemaal gekoppeld zijn aan een speler van je favoriete club, voltooi individuele uitdagingen om de eigenschappen van je speler op te schroeven en bezorg je ploeg overwinningen. Je speelt tegen diezelfde vrienden om de beste speler van het seizoen te worden.

Vanaf het moment dat je het veld opstapt, moet je in FIFA 08 denken en reageren als een echte voetballer, omdat je de complete controle over alle actie krijgt. Met de nieuwe handmatige besturing kun je het spel dicteren. Je krijgt de controle over steekpasses en voorzetten. Bestuur de keeper in één-tegen-éénsituaties om zelf de aanvaller af te stoppen. Krijg optimale controle over je verdedigers met nieuwe handmatige besturingsmogelijkheden. Gebruik de rechter joystick om snel van verdediger te veranderen en precies te kiezen wie je bij het verdedigen wilt besturen. Je hebt nu ook meer invloed dan ooit om een aanval af te slaan met nieuwe defensieve en positietactieken. Daarmee kun je ervoor zorgen dat spelers op het juiste moment op de juiste plek staan, rekening houdend met alle gevaren en mogelijkheden.

Coach je club op een slimme manier door je in te stellen op je tegenstander met behulp van nieuwe aangepaste opstellingen. Bedenk zelf een strategie om tot de beste opstelling en tactiek te komen. Wijs taken toe en zet spelers op precies de goede plek ten opzichte van hun medespelers om de tegenstander aan te pakken.

- Handmatige besturing:
Dicteer het spel met nieuwe handmatige besturingsmogelijkheden voor steekpasses en voorzetten. Bestuur de keeper in één-tegen-éénsituaties om zelf de aanvaller af te stoppen. Gebruik de rechter joystick om over te schakelen naar de speler die je tijdens het verdedigen wilt besturen.

- Speel als prof: Teamspel-seizoen:
Speel de rol van profvoetballer, ontwerp zelf een speler en test jezelf gedurende het hele seizoen op één positie. Kies de juiste positie, verbeter je eigenschappen en ontwikkel jezelf tot een topspeler. Speel samen met vrienden die gekoppeld zijn aan een speler van hetzelfde team, maar speel ook tégen die vrienden in individuele uitdagingen. Alle prestaties worden bijgehouden via uitgebreide statistieken, zodat je kunt zien wie er echt een prof is.

- Eigen opstellingen:
Bedenk zelf een strategie om tot de beste opstelling en tactiek te komen. Bepaal de exacte positie van elke speler in de opstelling en wijs specifieke aanvallende en verdedigende looppatronen toe om de tegenstander zoek te spelen.

- Verbeterde kunstmatige intelligentie:
De nieuwe verdedigings- en positielogica vereist meer tactisch inzicht om de tegenstander op te rollen. De nieuwe kunstmatige intelligentie zorgt ervoor dat spelers op het juiste moment op de juiste plek staan. Sterren onderscheiden zich door specifieke spelers- en teamkenmerken.

- Verbeteringen speltype Coach:
Nieuwe functies zijn vriendschappelijke wedstrijden om je team voor het nieuwe seizoen te testen, nieuwe trainingsmogelijkheden om je spelers scherp te krijgen en verwachtingen van het bestuur die veranderen afhankelijk van je successen... of mislukkingen.

- Online voetbalclubs (PlayStation 2):
Vorm zelf een groep gelijkgestemde voetbalfans, ga de strijd aan met online uitdagers en richt een voetbalclub op. Vestig je naam in de online gemeenschap door je club hoog op de ranglijst te krijgen. Pak meer punten naar gelang het belang van de wedstrijd bijvoorbeeld als je Interactieve competities speelt of het opneemt tegen andere voetbalclubs in een beladen wedstrijdtoernooi.

- Compleet authentiek:
Met accurate kopieën van 30 competities, 30 echte stadions en 14.000 spelers.

* Internetverbinding vereist voor online spelen.

Te koop bij:

Winkel: Levertijd: Prijs:

Bol.com Levertijd8 werkdagen(€ 0.00) Bestellen / Kopen
€ 4.50

Kenmerken van FIFA 2008:

Titel: FIFA 2008
Artiest(en):
EAN: 5030946068418

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: