Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Adventskalender - Vier Klang
Advents & Weihnachtslieder Aus Altbayern, Franken - Various Artists
Advent Und Weihnachtslied - Sainihonsern
Adios, Gracias - Kiko & Shara
Adrienne Pauly New - Adrienne Pauly
Advent Mit - Peter Alexander
Advent In Tirol - Jenbacher Viergs'Sang
Advent In Ives Garden - Sin Fang Bous
Austin Powers 2 Spy Who Shagged Me (Import) - Rob Lowe
Advent Im Allgaeu - Georg Ried
Advent & Weihnachten In Sudtirol - Various Artists

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Sea - Helene de Fougerolles, Gunnar Eyjolfsson, Guðrún Gísladóttir, Elva Ósk Ólafsdóttir, Kristbjörg Kjeld, Hilmir Snær Guðnason, Herdís Þorvaldsdóttir, Nína Dögg Filippusdóttir, Sven Nordin, Sigurður Skúlason, Kristbjörg Kjeld, Guðrún Gísladóttir, Hélène de Fougerolles, Sigurður Skúlason, Herdís Þorvaldsdóttir


Sea Titel: Sea
Artiest(en)/
Acteur(s):
Helene de Fougerolles Meer...
Gunnar Eyjolfsson Meer...
Guðrún Gísladóttir Meer...
Elva Ósk Ólafsdóttir Meer...
Kristbjörg Kjeld Meer...
Hilmir Snær Guðnason Meer...
Herdís Þorvaldsdóttir Meer...
Nína Dögg Filippusdóttir Meer...
Sven Nordin Meer...
Sigurður Skúlason Meer...
Kristbjörg Kjeld Meer...
Guðrún Gísladóttir Meer...
Hélène de Fougerolles Meer...
Sigurður Skúlason Meer...
Herdís Þorvaldsdóttir Meer...
Categorie: Filmhuis & Internationaal
Subcategorie: Romantiek & Drama
Uitgever: A-film
Director(s): Baltasar Kormakur
Type: Film
Aantal disks: 1 disk
Releasedatum: 12-02-2004
Editie: Dvd
EAN: 8716777040546
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Sea - Helene de Fougerolles, Gunnar Eyjolfsson, Guðrún Gísladóttir, Elva Ósk Ólafsdóttir, Kristbjörg Kjeld, Hilmir Snær Guðnason, Herdís Þorvaldsdóttir, Nína Dögg Filippusdóttir, Sven Nordin, Sigurður Skúlason, Kristbjörg Kjeld, Guðrún Gísladóttir, Hélène de Fougerolles, Sigurður Skúlason, Herdís Þorvaldsdóttir:


The Sea is een familie drama dat zich afspeelt in een afgelegen vissersdorp in IJsland. De zelfstandige vissers worden door economische omstandigheden gedwongen hun vis-aandeel te verkopen aan grotere bedrijven. Het dorp lijdt onder de werkloosheid die het gevolg is. Er is één visser die niet op wil geven; Thordur. Hij wil zijn vis aandeel niet uit handen geven; als hij zijn visserij opgeeft, geeft hij het hele dorp op. Zijn bedrijfje lijkt echter niet lang te kunnen bestaan. Thordur wordt oud en vreest zijn werk niet voort te kunnen zetten. Hij roept zijn kinderen op naar huis te komen. De drie kinderen hebben lang geleden een nieuw leven opgebouwd ver weg van het visserdorp en voelen er weinig voor hun vader te helpen. Toch keren zij allen terug om hun vader te laten weten wat hun reden is niet aan zijn verzoek te voldoen. Op dat moment wordt duidelijk dat zij zich geen zorgen maken over de toekomst, maar over de duistere geheimen binnen de familie. Taal: Ijslands
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Geluid: Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Stereo
Beeld: 16:9
Extra's: Original Theatrical Trailer, Cast & Crew Information

Meer van Helene de Fougerolles:

French Collection French Collection
8717344736442
Deze DVD-box biedt Frans historisch tv-drama van topkwaliteit, in de vorm van twee geromantiseerde biografieën en twee bewerkingen van meesterwerken uit de Franse literatuur.

-Marie-Antoinette:
Het ware verhaal van de laatste Franse koningin, eerst geliefd maar later de verpersoonlijking van een gehaat regime.

-Madame de Pompadour:
Het levensverhaal van een dame uit de gegoede burgerij die door Lodewijk XV werd gepromoveerd tot koninklijke maîtresse.

-Le Rouge et le Noir:
Een romantische en gepassioneerde filmbewerking van het beroemdste werk van de grote Franse auteur Stendhal.

-Aurélien:
Een verfilming van de gelijknamige roman van Louis Aragon, over een flierefluiter die verliefd wordt op een getrouwde vrouw.
Toon alles van Helene de Fougerolles

Meer van Guðrún Gísladóttir:

Offer, Het Offer, Het
9789059392083
Samen met zijn familie en beste vrienden viert Aleksander zijn verjaardag. Het selecte gezelschap wordt verrast door nieuws van een apocalyptische dimensie: een op handen zijnde nucleaire catastrofe. Aleksander maakt een belofte aan God dat hij alles wat hij lief heeft zal opofferen, om zo de gebeurtenissen een andere wending te laten nemen. De volgende ochtend lijkt het als of er niets is gebeurd, maar Aleksander houdt zijn belofte.

Andrej Tarkovski's films behoren niet tot de makkelijkste, wel tot de imposantste films die ooit zijn gemaakt. In Het Offer rukt hij met alle kennis en vakmanschap die hij beschikbaar heeft aan de ketenen die de mens aan het noodloot lijken te binden.
Toon alles van Guðrún Gísladóttir

Meer van Kristbjörg Kjeld:

Of Horses and Man Of Horses and Man
8717249483212
In deze IJslandse Oscarinzending van 2014 staan paard en mens centraal. Naast de schitterende landschappen en droge IJslandse humor stelen vooral de paarden de show, in vaak verbijsterende scènes over hun liefdes en levens, en die van hun berijders.
In een onherbergzame IJslandse vallei trotseren de dorpelingen samen met de dieren - en dankzij de broodnodige hartversterkers - de ijzige omstandigheden in het oogstrelend mooie landschap. De gedrongen, maar ijzersterke IJslandse paarden hebben net z...
Toon alles van Kristbjörg Kjeld

Meer van Hilmir Snær Guðnason:

I Hunt Men I Hunt Men
8717344749916
Ver van de bewoonde wereld, in een onherbergzaam deel van IJsland, klinken schoten. Een jager? Ja, maar deze keer is de jager zelf de prooi. In de periode die volgt, wordt het land opgeschrikt door een tweede en derde moord. De dader speelt een spel met de politie. Hij stuurt raadsels die moeten worden opgelost om een volgende moord te voorkomen. De zaak vergt het uiterste van de twee beste rechercheurs van Reykjavik: de hypercorrecte Hinrik en de reusachtige Gunnar, die nooit aarzelt om zijn boekje te buiten te gaan als hij daardoor zijn werk beter kan doen. Samen moeten de beide mannen hun onderlinge verschillen zien te overwinnen om de moordenaar te pakken te krijgen….
Toon alles van Hilmir Snær Guðnason

Meer van Sven Nordin:

Blue Eyes Blue Eyes
5425019009625
Actuele thriller over politieke samenzweringen, sabotage en menselijk drama in de Zweedse samenleving.

Terwijl Zweden zich voorbereidt op de verkiezingen, wordt de conservatieve politica Annika Nilsson vermoord. Tegelijkertijd verdwijnt ook de stafchef van het Ministerie van Justitie onder mysterieuze omstandigheden. De Minister van Justitie vraagt zijn voormalig stafchef Elin Hammar terug te keren in haar oude functie. Elin ziet haar kans schoon om haar carrière nieuw leven in te blazen. Ze word...
Blue Eyes Blue Eyes
5425019009038
Actuele thriller over politieke samenzweringen, sabotage en menselijk drama in de Zweedse samenleving.

Terwijl Zweden zich voorbereidt op de verkiezingen, wordt de conservatieve politica Annika Nilsson vermoord. Tegelijkertijd verdwijnt ook de stafchef van het Ministerie van Justitie onder mysterieuze omstandigheden. De Minister van Justitie vraagt zijn voormalig stafchef Elin Hammar terug te keren in haar oude functie. Elin ziet haar kans schoon om haar carrière nieuw leven in te blazen. Ze word...
Geen plaatje beschikbaar Call Girl
5425019008482
Stockholm, 1976. Enkele dagen voor de verkiezingen worden verschillende ministers gelinkt aan een prostitutienetwerk geleid door de machtige en charismatische Dagmar Glans (een glansrol van Pernilla August). Zij wint het vertrouwen van jonge meisjes om ze daarna aan te bieden aan zakenlieden en politici tot in de allerhoogste regionen. CALL GIRL volgt niet alleen het gewaagde politieonderzoek, maar ook het verhaal van Iris, de 14-jarige protégée van Glans. Wat voor haar begint als een avontuur, verandert al snel in een nachtmerrie.
Call Girl Call Girl
5425019006846

Spraakmakende, veelvuldig gelauwerde Zweedse thriller, gebaseerd op een waargebeurd schandaal.Stockholm, 1976. Enkele dagen voor de verkiezingen worden verschillende ministers gelinkt aan een prostitutienetwerk geleid door de machtige en charismatische Dagmar Glans (een glansrol van Pernilla August). Zij wint het vertrouwen van jonge meisjes om ze daarna aan te bieden aan zakenlieden en politici tot in de allerhoogste regionen.

CALL GIRL volgt niet alleen het gewaagde politieonderzoek, maar ook het verhaal van Iris, de 14-jarige protégée van Glans. Wat voor haar begint als een avontuur, verandert al snel in een nachtmerrie.
Toon alles van Sven Nordin

Meer van Sigurður Skúlason:

Eleven Men Out Eleven Men Out
5410504071911
Ottar Thor is de sterspeler van IJslands hoogste voetbalteam, KR (Reykjavik FC). Hij zorgt voor heel wat opschudding wanneer hij uitkomt voor zijn homofilie en wordt op de bank gezet. Hij beslist er uiteindelijk mee te stoppen en lid te worden van een klein amateurteam dat bestaat uit mensen met dezelfde geaardheid. Maar ook hier wordt hij geconfronteerd met de homofobie van de concurrerende ploegen. Zijn vader, tevens directeur van de KR, wil zijn zoon opnieuw in zijn oorspronkelijke team als hij weer hetero wordt. Ottar stelt een eigenaardige voorwaarde... Taalkeuze: IJslands
Beeld: Widescreen 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Toon alles van Sigurður Skúlason

Meer van Kristbjörg Kjeld:

Of Horses and Man Of Horses and Man
8717249483212
In deze IJslandse Oscarinzending van 2014 staan paard en mens centraal. Naast de schitterende landschappen en droge IJslandse humor stelen vooral de paarden de show, in vaak verbijsterende scènes over hun liefdes en levens, en die van hun berijders.
In een onherbergzame IJslandse vallei trotseren de dorpelingen samen met de dieren - en dankzij de broodnodige hartversterkers - de ijzige omstandigheden in het oogstrelend mooie landschap. De gedrongen, maar ijzersterke IJslandse paarden hebben net z...
Toon alles van Kristbjörg Kjeld

Meer van Guðrún Gísladóttir:

Offer, Het Offer, Het
9789059392083
Samen met zijn familie en beste vrienden viert Aleksander zijn verjaardag. Het selecte gezelschap wordt verrast door nieuws van een apocalyptische dimensie: een op handen zijnde nucleaire catastrofe. Aleksander maakt een belofte aan God dat hij alles wat hij lief heeft zal opofferen, om zo de gebeurtenissen een andere wending te laten nemen. De volgende ochtend lijkt het als of er niets is gebeurd, maar Aleksander houdt zijn belofte.

Andrej Tarkovski's films behoren niet tot de makkelijkste, wel tot de imposantste films die ooit zijn gemaakt. In Het Offer rukt hij met alle kennis en vakmanschap die hij beschikbaar heeft aan de ketenen die de mens aan het noodloot lijken te binden.
Toon alles van Guðrún Gísladóttir

Meer van Hélène de Fougerolles:

Innocence Innocence
5410504071096
Innocence speelt zich af in een gotische meisjesinternaat, verscholen in een groot bos dat door een enorme muur van de buitenwereld afgesloten is. Een houten doodskist, met daarin de naakte zesjarige Iris, wordt geopend door een groep kleine meisjes. Bianca, de oudste van de meisjes, stelt Iris voor aan de rest en laat haar ook kennismaken met de vreemde en aangename kostschool waar ze als het ware in "herboren" is. In de kostschool verblijven een dertigtal meisjes, ingedeeld in kleine groepjes....
Madame De Pompadour Madame De Pompadour
8717344733267
Madame de Pompadour, een dame uit de gegoede burgerij, werd door Lodewijk XV gepromoveerd tot koninklijke maîtresse. Als zodanig speelde zij een uitzonderlijke dubbelrol: niet alleen die van de verliefde vrouw maar ook die van een heerseres die twintig jaar aan de macht was. Nadat ze de zwaar depressieve monarch had verleid, begreep La Pompadour al gauw dat ze haar aandacht beter kon richten op zijn geest dan op zijn lichaam. Met succes: naarmate de begeerte minder werd, groeide haar politieke i...
Madame De Pompadour Madame De Pompadour
8717344733267
Madame de Pompadour, een dame uit de gegoede burgerij, werd door Lodewijk XV gepromoveerd tot koninklijke maîtresse. Als zodanig speelde zij een uitzonderlijke dubbelrol: niet alleen die van de verliefde vrouw maar ook die van een heerseres die twintig jaar aan de macht was. Nadat ze de zwaar depressieve monarch had verleid, begreep La Pompadour al gauw dat ze haar aandacht beter kon richten op zijn geest dan op zijn lichaam. Met succes: naarmate de begeerte minder werd, groeide haar politieke i...
Les Gens Honnetes Vivent En France Les Gens Honnetes Vivent En France
9789461870261
Rudolphe, doctorandus rechten en onopvallende medewerker van de gemeentelijke bibliotheek, leidt een simpel leven. Hij wordt gedreven door zijn liefde voor Zuid-Amerikaanse auteurs en de heimelijke liefde voor zijn collega Agnès. Maar Agnès valt voor foute en spannende types en werpt zich keer op keer in de armen van mannen die haar vernederen. Door louter toeval kruist Rudolphes pad met dat van Aurore Langlois; een buitensporig ambitieuze PR-agente zonder scrupules. Haar huidige klant is Franço...
Fanfan La Tulipe Fanfan La Tulipe
8716777040706
Fanfan is een jonge avonturier die besluit het leger van Louis XV te gaan versterken. Een prachtig zigeunerachtig meisje (Penelope Cruz) voorspelde namelijk dat het leger hem veel lof en de hand van dochter van de koning zal brengen. Deze geweldige droom lijkt echter niet uit te komen, aangezien de enthousiaste Fanfan zich in te veel avonturen stort. Uiteindelijk komt hij erachter dat je niet afhankelijk moet zijn van voorspellingen, maar over je eigen lot kan beslissen.
Toon alles van Hélène de Fougerolles

Meer van Sigurður Skúlason:

Eleven Men Out Eleven Men Out
5410504071911
Ottar Thor is de sterspeler van IJslands hoogste voetbalteam, KR (Reykjavik FC). Hij zorgt voor heel wat opschudding wanneer hij uitkomt voor zijn homofilie en wordt op de bank gezet. Hij beslist er uiteindelijk mee te stoppen en lid te worden van een klein amateurteam dat bestaat uit mensen met dezelfde geaardheid. Maar ook hier wordt hij geconfronteerd met de homofobie van de concurrerende ploegen. Zijn vader, tevens directeur van de KR, wil zijn zoon opnieuw in zijn oorspronkelijke team als hij weer hetero wordt. Ottar stelt een eigenaardige voorwaarde... Taalkeuze: IJslands
Beeld: Widescreen 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Toon alles van Sigurður Skúlason

Kenmerken van Sea:

Titel: Sea
Artiest(en): Helene de Fougerolles, Gunnar Eyjolfsson, Guðrún Gísladóttir, Elva Ósk Ólafsdóttir, Kristbjörg Kjeld, Hilmir Snær Guðnason, Herdís Þorvaldsdóttir, Nína Dögg Filippusdóttir, Sven Nordin, Sigurður Skúlason, Kristbjörg Kjeld, Guðrún Gísladóttir, Hélène de Fougerolles, Sigurður Skúlason, Herdís Þorvaldsdóttir
EAN: 8716777040546

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: