Klein logo VindMuziekEnFilm.nl

Laatst bekeken artikelen:
Spohr: Music for Violin and Harp Vol 1 | Sophie Langdon, Hugh Webb - L. Spohr
Inevitable End - Royksopp
3 Is Ne Party - Fettes Brot
The Singles Collection 19841990 - Jimmy Somerville
Blackbaguanegoveio -
Disorder At The Border - Bennie Wallace
29 - Ryan Adams
Quarter Street - Quarter Street
A Cappella - Gaither Vocal Band
Continuum Ride - Project Pitchfork
Just Across The River - Jimmy Webb

Nieuwe muziek op de site in:
Blues
Cabaret & Komedie
Children & Juvenile
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Folk
Jazz
Kind & Jeugd
Klassiek
Literature
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Nederlandstalig
New Age
Pop
R&B & Soul
Rap & Hip Hop
Reggae
Religieus
Religion & Spirituality
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Soundtracks & Musicals
Wereldmuziek

Nieuwe films op de site in:
Actie & Avontuur
Animatie
Arts & Culture
Country
Dance
Diversen
Documentaires
Erotiek
Filmhuis & Internationaal
Jazz
Kind & Jeugd
Kinderen & Familie
Klassiek
Komedie
Muziek|Klassiek & Jazz
Muziek|Pop & Rock
Muziek|Speelfilms & Musicals
Nederlands
Nederlandstalig
Pop
Rap & Hip Hop
Religieus
Rock & Alternative
Romantiek & Drama
Scifi, Fantasy & Horror
Soundtracks & Musicals
Televisie
Thrillers & Crime
Vrije tijd & Gezondheid
Vrije tijd, Sport & Lifestyle
Wereldmuziek

Nieuwe games op de site in:
Dataopslag
Elektronisch Speelgoed
Game Boy Advance
GameCube oud
Kinderen
Nintendo 3DS
Nintendo DS
PC
PlayStation 2
PlayStation 3
Playstation 4
PSP
PSP2
Wii
Wii U
Xbox
Xbox 360
Xbox 720
Xbox One

Twee Jongens En Een Oude Auto - Hub Consten, Claire Leistra, Toon van Loon, Cor van der Linden, Jeu Consten


Twee Jongens En Een Oude Auto Titel: Twee Jongens En Een Oude Auto
Artiest(en)/
Acteur(s):
Hub Consten Meer...
Claire Leistra Meer...
Toon van Loon Meer...
Cor van der Linden Meer...
Jeu Consten Meer...
Categorie: Televisie
Subcategorie: Kinderen & Familie
Uitgever: Weton Wesgram
Director(s): Henk van der Linden
Type: Film
Releasedatum: 01-01-2004
Editie: Dvd
EAN: 8712155087202
Toevoegen aan collectie
Klik hier voor informatie over het beheren van uw Muziekcollectie

Deel dit via:

Omschrijving Twee Jongens En Een Oude Auto - Hub Consten, Claire Leistra, Toon van Loon, Cor van der Linden, Jeu Consten:


Cor en Jan zijn twee Nederlandse studenten die in een ziekenhuis werken. Er is 'n pokkenepidemie uitgebroken maar de hoodstad van het land is bezet door het leger. Toch moet er iemand buiten de stad een serum halen. Cor en Jan stelen een oude outo en banen zich een weg door de militaire linies. Het is niet gemakkelijk, maar het zijn slimme jongens.

Meer van Hub Consten:

Verraad Van De Zwarte Roofridder Verraad Van De Zwarte Roofridder
8712155087066
Johan, Hilde, Alwin en Robert lopen door het bos. Opeens zien ze dat er een man in elkaar wordt geslagen door een paar ridders. Ze schieten de man te hulp en jagen de ridders weg. De man, Casper genaamd, stelt zich voor en zegt dat ridder Koen hem heeft gestuurd. Hij heeft een boodschap voor ridder Bruno. De vier nemen Casper mee naar het kasteel van Bruno waar hij zijn boodschap aan ridder Bruno verteld. De groene zegel is verdwenen. Hij is gestolen en ze verdenken de zwarte ridder.Johan en alwin gaan samen op pad om de zegel weer terug te krijgen. Maar vertelt Casper wel de waarheid? En werd hij wel door ridder Koen gestuurd?
Sjors & Sjimmie Pirateneiland Sjors & Sjimmie Pirateneiland
8712155087110
De postbode heeft Sjors een kist bezorgd. Hij en Sjimmie vinden het prachtig. Er blijkt piratenkleding in te zitten. Tevens zit er een brief bij van oom Barend. Hij schenkt de kist aan Sjors. De jongens verkleden zich met de spullen. Ze hebben de grootste lol. Dan vinden ze een kaart. Een heel oude kaart uit 1742 van Peter de Hollander. Hij heeft goed en edelstenen op een pirateneiland begraven en als hem iets overkomt is de schat voor diegene die de kaart vindt. Natuurlijk besluiten ze de schat te gaan zoeken, maar er liggen nog meer mensen op de loer.
Dik Trom Avonturen Van Dik Trom Avonturen Van
8712155087097
Dik Trom is een klein dik kereltje dat maar aan twee dingen kan denken; eten en kattekwaad. Hij eet de hele dag door. Meestal heeft hij wel zin in een appeltje en als hij er geen heeft, gaat hij er wel stiekem een jatten. Samen met zijn vriendjes haalt hij het leukste kattekwaad uit, waarmee ze de politiemeester bijna tot wanhoop drijven!
Dik TromCircus (Z|W) Dik TromCircus (Z|W)
8712155080852
Het is weer zomervakantie en Dik Trom en zijn kornulten trekken er weer op uit om te ravotten en dolle dwaze streken uit te halen. Het hoogtepunt is wel het cirus. Dik weet 3 minuten lang op een koppige ezel te blijven zitten en wint daarmee een prijs. In plaats van een tweedehands fiets te kopen, geeft de goedhartige Dik het geld aan oude kee, een oud vrouwtje uit het dorp, omdat zij anders haar huisje niet meer kan betalen. Tot de grote schrik van Dik wordt het geld eerst nog gestolen. Dik en zijn vrienden gaan op jacht en vangen de boef.
Wie 'T Laatst Lacht Wie 'T Laatst Lacht
8712155087233
Oom Theodor is gestorven en geeft drie miljoen gulden aan diegene die de blauwe diamant vindt. Er zijn twee erfgenamen, mevrouw Kakel en mevrouw Ter Beek. Binnen 7 dagen moeten ze de diamant gevonden hebben. Beiden krijgen een tape mee met informatie hoe en waar ze de diamant kunnen vinden. Mevrouw Kakel echter, laat mevrouw Ter Beek volgen door Bram, Lam en door haar zoon, zodat de drie de diamant van mevrouw Ter Beek af kunnen pakken. Wie zal hier het laatst lachen?
Sjors & Sjimmie Land Der Reuzen Sjors & Sjimmie Land Der Reuzen
8712155087134
Er is een Chinese hoogheid in het land die op zoek is naar een dappere en flinke jongen die niet snel bang is. Hij heeft over Sjors gehoord en vraagt hem te komen en een opdracht voor hem uit te voeren. In China houdt een geleerde zich bezig met het bestrijden van tropische ziektes. Hij maakt een serum voor de ziekte RaRa. Maar de grondstof is alleen te krijgen in Taskara. Hij vraagt aan Sjors om dit te gaan halen. Sjors heeft weleens van Taskara gehoord. Er schijnen reuzen te wonen, maar Sjors is niet bang en gaat ook dit avontuur aan!
Sjors & Sjimmie Rebellenclub Sjors & Sjimmie Rebellenclub
8712155087165
Sjors en Sjimmie zorgen ervoor dat twee domme boeven, Boris en Pedro, op het rechte pad blijven. Ze gaan het tweetal achterna om ze te helpen met een detectiveklus, waarbij veel geld is te verdienen. Op hun weg naar het geld gebeuren de grappigste dingen en halen ze de raarste streken uit. Zullen zij er met z'n vieren in slagen het geld te pakken te krijgen?
Robotcomplot Met De Robins Robotcomplot Met De Robins
8712155087219
De Robins zijn twee zussen. Ze zijn samen lekker op vakantie. Ze rijden wat door de natuur en plots zien ze een auto in het ravijn liggen. Er zit nog een man in. Snel gaan ze er naar toe en slepen de man uit de auto, net voordat de auto explodeert. De man is er slecht aan toe en kan nog net duidelijk maken dat de meiden een brief voor hem moeten bewaren. Niemand mag er iets van weten en als hij niet zou overleven, moeten ze de brief lezen. De man sterft en de meiden besluiten thuis de brief te l...
Sjors & Sjimmie Gorilla Sjors & Sjimmie Gorilla
8712155087127
Sjors en neef Toon moeten bij de notaris komen. Oom Barend is gestorven en heeft een erfenis nagelaten: 3 miljoen gulden. Dit is voor Sjors, maar hij moet er wel eerst iets voor doen. Lukt dat niet, dan is al het geld voor neef Toon. Sjors moet in het landhuis 'De zoete Rust' een brief zien te vinden. Hij mag pas om middernacht gaan zoeken en heeft 12 uur de tijd. Dit lukt hem. Maar dan is er nog een tweede opdracht. Hij moet een goudzoeker in Amerika opsporen en een horloge terugbrengen naar de notaris. Er schuilt echter gevaar. Er schijnt een gorilla rond te lopen.
Man Met Het Zwarte Masker Man Met Het Zwarte Masker
8712155087189
Professor Kolb heeft gehoord dat professor Sanders een expert is op het gebied van raketten. Kolb wil de professor in zijn fabriek hebben, maar professor Sanders wil dit niet. Professor Kolb heeft geen geduld meer en stuurt iemand op Sanders af om hem te dwingen mee te komen. Als de man professor Sanders komt halen heeft hij toevallig een bandrecorder aan staan. Zijn neefjes komen even later op zijn kantoor en luisteren naar de bandrecorder. Ze schrikken, maar hebben al snel door dat ze hun oom moeten gaan helpen. Dus besluiten ze zelf op pad te gaan. Zal het ze lukken om hun oom te bevrijden en wie houdt zich schuil achter het zwarte masker?
Toon alles van Hub Consten

Meer van Claire Leistra:

Dik TromWeet Raad (Kleur) Dik TromWeet Raad (Kleur)
8712155080876
Iedereen haalt wel eens kattekwaad uit, maar Dik Trom moet wel kampioen-kattekwaad-uithaler zijn, want wat die allemaal uitspookt! In dit verhaal gaat de nieuwsgierige Dik Trom 's nachts een groot leegstaand huis binnen en stult op de bende van de rode hand; een groepje inbrekers die de buurt al geruime tijd onveilig maakt. Dik Trom besluit de misdadigers te bestrijden, maar kan dit niet alleen af. Op een wonderbaarlijke wijze krijgt hij hulp. En dan wordt het steeds spannender.
Robotcomplot Met De Robins Robotcomplot Met De Robins
8712155087219
De Robins zijn twee zussen. Ze zijn samen lekker op vakantie. Ze rijden wat door de natuur en plots zien ze een auto in het ravijn liggen. Er zit nog een man in. Snel gaan ze er naar toe en slepen de man uit de auto, net voordat de auto explodeert. De man is er slecht aan toe en kan nog net duidelijk maken dat de meiden een brief voor hem moeten bewaren. Niemand mag er iets van weten en als hij niet zou overleven, moeten ze de brief lezen. De man sterft en de meiden besluiten thuis de brief te l...
Toon alles van Claire Leistra

Meer van Toon van Loon:

Lieverdjes Uit Amsterdam Lieverdjes Uit Amsterdam
8712155087226
Kitty en Inge zijn twee zusjes uit het grote Amsterdam. Tijdens een vakantie in Limburg genieten de zusjes van het weer en luisteren ze naar de radio. Op de radio horen ze iemand vertellen over een overval in Brussel. Er wordt gezocht naar een zwarte rijder. Omdat het heerlijk weer is besluit Kitty foto's te gaan knipperen in het bos. Tot haar grote schrik ziet ze opeens iemand door het bos lopen. Het is een man en hij is geheel gekleed in het zwart. Kitty denkt: 'De zwarte rijder'!
Sjors & Sjimmie Land Der Reuzen Sjors & Sjimmie Land Der Reuzen
8712155087134
Er is een Chinese hoogheid in het land die op zoek is naar een dappere en flinke jongen die niet snel bang is. Hij heeft over Sjors gehoord en vraagt hem te komen en een opdracht voor hem uit te voeren. In China houdt een geleerde zich bezig met het bestrijden van tropische ziektes. Hij maakt een serum voor de ziekte RaRa. Maar de grondstof is alleen te krijgen in Taskara. Hij vraagt aan Sjors om dit te gaan halen. Sjors heeft weleens van Taskara gehoord. Er schijnen reuzen te wonen, maar Sjors is niet bang en gaat ook dit avontuur aan!
Sjors & Sjimmie Gorilla Sjors & Sjimmie Gorilla
8712155087127
Sjors en neef Toon moeten bij de notaris komen. Oom Barend is gestorven en heeft een erfenis nagelaten: 3 miljoen gulden. Dit is voor Sjors, maar hij moet er wel eerst iets voor doen. Lukt dat niet, dan is al het geld voor neef Toon. Sjors moet in het landhuis 'De zoete Rust' een brief zien te vinden. Hij mag pas om middernacht gaan zoeken en heeft 12 uur de tijd. Dit lukt hem. Maar dan is er nog een tweede opdracht. Hij moet een goudzoeker in Amerika opsporen en een horloge terugbrengen naar de notaris. Er schuilt echter gevaar. Er schijnt een gorilla rond te lopen.
Toon alles van Toon van Loon

Meer van Cor van der Linden:

Verraad Van De Zwarte Roofridder Verraad Van De Zwarte Roofridder
8712155087066
Johan, Hilde, Alwin en Robert lopen door het bos. Opeens zien ze dat er een man in elkaar wordt geslagen door een paar ridders. Ze schieten de man te hulp en jagen de ridders weg. De man, Casper genaamd, stelt zich voor en zegt dat ridder Koen hem heeft gestuurd. Hij heeft een boodschap voor ridder Bruno. De vier nemen Casper mee naar het kasteel van Bruno waar hij zijn boodschap aan ridder Bruno verteld. De groene zegel is verdwenen. Hij is gestolen en ze verdenken de zwarte ridder.Johan en alwin gaan samen op pad om de zegel weer terug te krijgen. Maar vertelt Casper wel de waarheid? En werd hij wel door ridder Koen gestuurd?
Lieverdjes Uit Amsterdam Lieverdjes Uit Amsterdam
8712155087226
Kitty en Inge zijn twee zusjes uit het grote Amsterdam. Tijdens een vakantie in Limburg genieten de zusjes van het weer en luisteren ze naar de radio. Op de radio horen ze iemand vertellen over een overval in Brussel. Er wordt gezocht naar een zwarte rijder. Omdat het heerlijk weer is besluit Kitty foto's te gaan knipperen in het bos. Tot haar grote schrik ziet ze opeens iemand door het bos lopen. Het is een man en hij is geheel gekleed in het zwart. Kitty denkt: 'De zwarte rijder'!
Sjors & Sjimmie Pirateneiland Sjors & Sjimmie Pirateneiland
8712155087110
De postbode heeft Sjors een kist bezorgd. Hij en Sjimmie vinden het prachtig. Er blijkt piratenkleding in te zitten. Tevens zit er een brief bij van oom Barend. Hij schenkt de kist aan Sjors. De jongens verkleden zich met de spullen. Ze hebben de grootste lol. Dan vinden ze een kaart. Een heel oude kaart uit 1742 van Peter de Hollander. Hij heeft goed en edelstenen op een pirateneiland begraven en als hem iets overkomt is de schat voor diegene die de kaart vindt. Natuurlijk besluiten ze de schat te gaan zoeken, maar er liggen nog meer mensen op de loer.
Wie 'T Laatst Lacht Wie 'T Laatst Lacht
8712155087233
Oom Theodor is gestorven en geeft drie miljoen gulden aan diegene die de blauwe diamant vindt. Er zijn twee erfgenamen, mevrouw Kakel en mevrouw Ter Beek. Binnen 7 dagen moeten ze de diamant gevonden hebben. Beiden krijgen een tape mee met informatie hoe en waar ze de diamant kunnen vinden. Mevrouw Kakel echter, laat mevrouw Ter Beek volgen door Bram, Lam en door haar zoon, zodat de drie de diamant van mevrouw Ter Beek af kunnen pakken. Wie zal hier het laatst lachen?
Sjors & Sjimmie Land Der Reuzen Sjors & Sjimmie Land Der Reuzen
8712155087134
Er is een Chinese hoogheid in het land die op zoek is naar een dappere en flinke jongen die niet snel bang is. Hij heeft over Sjors gehoord en vraagt hem te komen en een opdracht voor hem uit te voeren. In China houdt een geleerde zich bezig met het bestrijden van tropische ziektes. Hij maakt een serum voor de ziekte RaRa. Maar de grondstof is alleen te krijgen in Taskara. Hij vraagt aan Sjors om dit te gaan halen. Sjors heeft weleens van Taskara gehoord. Er schijnen reuzen te wonen, maar Sjors is niet bang en gaat ook dit avontuur aan!
Robotcomplot Met De Robins Robotcomplot Met De Robins
8712155087219
De Robins zijn twee zussen. Ze zijn samen lekker op vakantie. Ze rijden wat door de natuur en plots zien ze een auto in het ravijn liggen. Er zit nog een man in. Snel gaan ze er naar toe en slepen de man uit de auto, net voordat de auto explodeert. De man is er slecht aan toe en kan nog net duidelijk maken dat de meiden een brief voor hem moeten bewaren. Niemand mag er iets van weten en als hij niet zou overleven, moeten ze de brief lezen. De man sterft en de meiden besluiten thuis de brief te l...
Sjors & Sjimmie Gorilla Sjors & Sjimmie Gorilla
8712155087127
Sjors en neef Toon moeten bij de notaris komen. Oom Barend is gestorven en heeft een erfenis nagelaten: 3 miljoen gulden. Dit is voor Sjors, maar hij moet er wel eerst iets voor doen. Lukt dat niet, dan is al het geld voor neef Toon. Sjors moet in het landhuis 'De zoete Rust' een brief zien te vinden. Hij mag pas om middernacht gaan zoeken en heeft 12 uur de tijd. Dit lukt hem. Maar dan is er nog een tweede opdracht. Hij moet een goudzoeker in Amerika opsporen en een horloge terugbrengen naar de notaris. Er schuilt echter gevaar. Er schijnt een gorilla rond te lopen.
Man Met Het Zwarte Masker Man Met Het Zwarte Masker
8712155087189
Professor Kolb heeft gehoord dat professor Sanders een expert is op het gebied van raketten. Kolb wil de professor in zijn fabriek hebben, maar professor Sanders wil dit niet. Professor Kolb heeft geen geduld meer en stuurt iemand op Sanders af om hem te dwingen mee te komen. Als de man professor Sanders komt halen heeft hij toevallig een bandrecorder aan staan. Zijn neefjes komen even later op zijn kantoor en luisteren naar de bandrecorder. Ze schrikken, maar hebben al snel door dat ze hun oom moeten gaan helpen. Dus besluiten ze zelf op pad te gaan. Zal het ze lukken om hun oom te bevrijden en wie houdt zich schuil achter het zwarte masker?
Toon alles van Cor van der Linden

Meer van Jeu Consten:

Robotcomplot Met De Robins Robotcomplot Met De Robins
8712155087219
De Robins zijn twee zussen. Ze zijn samen lekker op vakantie. Ze rijden wat door de natuur en plots zien ze een auto in het ravijn liggen. Er zit nog een man in. Snel gaan ze er naar toe en slepen de man uit de auto, net voordat de auto explodeert. De man is er slecht aan toe en kan nog net duidelijk maken dat de meiden een brief voor hem moeten bewaren. Niemand mag er iets van weten en als hij niet zou overleven, moeten ze de brief lezen. De man sterft en de meiden besluiten thuis de brief te l...
Sjors & Sjimmie Gorilla Sjors & Sjimmie Gorilla
8712155087127
Sjors en neef Toon moeten bij de notaris komen. Oom Barend is gestorven en heeft een erfenis nagelaten: 3 miljoen gulden. Dit is voor Sjors, maar hij moet er wel eerst iets voor doen. Lukt dat niet, dan is al het geld voor neef Toon. Sjors moet in het landhuis 'De zoete Rust' een brief zien te vinden. Hij mag pas om middernacht gaan zoeken en heeft 12 uur de tijd. Dit lukt hem. Maar dan is er nog een tweede opdracht. Hij moet een goudzoeker in Amerika opsporen en een horloge terugbrengen naar de notaris. Er schuilt echter gevaar. Er schijnt een gorilla rond te lopen.
Man Met Het Zwarte Masker Man Met Het Zwarte Masker
8712155087189
Professor Kolb heeft gehoord dat professor Sanders een expert is op het gebied van raketten. Kolb wil de professor in zijn fabriek hebben, maar professor Sanders wil dit niet. Professor Kolb heeft geen geduld meer en stuurt iemand op Sanders af om hem te dwingen mee te komen. Als de man professor Sanders komt halen heeft hij toevallig een bandrecorder aan staan. Zijn neefjes komen even later op zijn kantoor en luisteren naar de bandrecorder. Ze schrikken, maar hebben al snel door dat ze hun oom moeten gaan helpen. Dus besluiten ze zelf op pad te gaan. Zal het ze lukken om hun oom te bevrijden en wie houdt zich schuil achter het zwarte masker?
Toon alles van Jeu Consten

Kenmerken van Twee Jongens En Een Oude Auto:

Titel: Twee Jongens En Een Oude Auto
Artiest(en): Hub Consten, Claire Leistra, Toon van Loon, Cor van der Linden, Jeu Consten
EAN: 8712155087202

Categorieën CD-Collectie beheren Contact Sitemap
Uw Muziek-/CD-Collectie beheren? Dat kan nu op VindMuziekEnFilm.nl!
Lees meer / Registreren
E-mailadres: Wachtwoord: